sunnuntai 06. marraskuun 2016

yksi mekko kahdella tapaa

Olipahan kiva eilinen! Päivä vierähti Indiedays Inspiration Dayssa ja ilta Indiedays Blog Awardseissa. Tunnelmakuvia luvassa myöhemmin lisää, mutta ajattelin nyt ensihätään julkaista asukuvat, kun sellaiset kerrankin tuli otettua. (No halli täynnä bloggaajia, tottakai sellaiset tuli otettua!)

Päädyin tuohon Kenzo x H&M -malliston kääntömekkoon sekä päivä- että iltatapahtumassa.

kenzoutfit1

Päivällä puin mekon kaveriksi paksut sukkikset ja kiiltonahkanilkkurit, sekä heitin niskaan merinovillaneuleen lämmittämään.

kenzoutfit2

Mekko Kenzo x H&M, neule Cos, kengät Vagabond

kenzoutfit3

Illaksi humpsautin mekon vain nurinpäin, vaihdoin sukkikset ihonvärisiin ja jätin neuletakin pois. Ei uskoisi kyllä samaksi koltuksi!

kenzoutfit5

Mekko se sama Kenzo x H&M, laukku Lumi, kengät Vagabond

idkenzoutfit4

Päiväkuvat otti Kata, iltakuvista kiitos Jennille!

kenzoutfit6

Kumpi puoli iski enemmän?


Saatat pitää myös näistä:

20 Responses to “yksi mekko kahdella tapaa”

 1. Avatar Iina / MouMou sanoo:

  EIKÄ! Mä en tajunnut, että tuo on kääntömekko. Ihan sairaan hyvä keksintö! :) <3

 2. Avatar Saii sanoo:

  Oi, tuo mekko passaa sulle tosi hyvin! Oranssileo näytti aikaisemmissa kuvissa aika räikeälle, mutta sulle kyllä menee niin hyvin tollaiset värikkäät ja kuviolliset, ei yhtään paha :) voi kun itselleki menisi..

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Mä kans mietin että onko tuo leo vähän liian hurja, mutta päätin ettei se oo. Kyllä ne kuosit menee, sen kun laittaa päälle vaan ja on ihan pokkana :D

 3. Avatar Myy sanoo:

  Mielettömän ihana mekko, molemmat puolet <3

 4. Avatar Pulla sanoo:

  Ooh, leopuoli on täydellinen! Ja mekon malli passaa sulle tosi hyvin.

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! En oo ennen tommosia alaröyhelöitä harrastanut mutta se olikin yllättävän kiva :)

 5. Avatar magic- sanoo:

  Tuo leopardipuoli sopii sinulle tosi hyvin! Toinenkin puoli on tosi kiva ja sen ehkä laittaisin itse päälle mieluummin :)

 6. Avatar Milla sanoo:

  Täytyy sanoa, että nuo Kenzo x H&M vaatteet näyttivät kuvissa jotenkin vähän turhan villeiltä, mutta tuo mekkohan on ihan huippu :) Neuletakin kanssa just passeli arkeen ja toinen puoli juhlaan! Kivan monikäyttöinen.

  • ia ia sanoo:

   Ne promokuvat oli kyllä stailattu niin hurjiksi että mäkin tuomitsin melkein koko malliston niiden perusteella :D Mutta oli niissä yksittäisissä vaatteissa monia yllättävän kivoja juttuja! Kiitti kun kommentoit :)

 7. Avatar h sanoo:

  Whaat onko se sama mekko :D On kyllä upea ilmestys, ei ois ihan heti uskonut että taipuu kahteen eri mekkoon. Harmittaa että tuo Kenzo -mallisto ei tullut Jyväskylään (jälleen…) ja netistä oli loppuunmyyty kaikki ihana kun pääsin tsekkailemaan :(

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia ia sanoo:

   Joo ei nuo erikoismallistot tahdo tulla kuin 1-2 myymälään koko Suomessa :/ Ja nettikauppa tukkiutuu kyllä heti! Tosi harmillista. Jospa sinne tulisi vielä jotain palautuksia!

 8. Avatar Halla sanoo:

  Ehdottomasti toi ylempi, se on ihana! :> leopardi kuvio ei oo oikee koskaan sykäyttäny

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Toi oli munkin eka leokuosijuttu, ennen en tykännyt yhtään mutta nyt se onkin yhtäkkiä ihan ok :D

 9. Muhun iski enemmän tuo päivätapahtuman puoli mekosta, mutta nuo molemmat lookit ja tuollainen värikäs tyyli pukee sua kyllä todella hyvin! :-) olit kyllä hauska persoona ja oli kiva tavata päivätapahtumassa!

  • ia ia sanoo:

   Heei Ninni, kiva kun löysit tiesi kommentoimaan! ^_^ Oli hauska törmätä, vaikka musta tuntuu että höpötin ihan omiani :D Toivottavasti sulla oli mukava päivä!

 10. Avatar Rose sanoo:

  Ai että, nyt on kyllä tosi ihana asu! Omaan makuuni on tuo hillitty puoli vähän kivempi, mutta on kyllä hurjan hauska idea tuo leo myös! Mä en vaan hoksaa, että jos mekko on käännettävä, niin miten ne saumat sitten tehdään, ettei näy kummaltakaan puolelta? :) Tosi hyvä asu, paljon parempi kuin promokuvissa. Hyvin iamaiselta näyttää!

  Olisiko sun muuten ollut pakko jonottaa Kenzon vaatteita? Etkö sä olisi vaan töissä voinut ennakkovarata / pistää sivuun niitä, mistä itse tykkäät? Mä ajattelin laiskana heti näin, että miten se nyt jonottaa, käyttäisi työsuhde-etuja ja nukkuisi pidempään :)

  Ja vielä siihen muutaman postauksen takaiseen joulutorttu-asiaan. Nyt on syömätili avattu täällä Tampereellakin! Olin viikonloppuna kotona käymässä ja satuin vihjaamaan, että tekisi mieli joulutorttuja. Sitten äiti kaivoikin jo pakastimesta taikinaa ja uuni oli päällä ennen kuin huomasinkaan. Neljä taisi mennä viikonlopun aikana. Oli pitkästä aikaa niiiiin hyviä, raportoin nyt tämänkin asian, kun kerran kommentoin :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon! En mäkään kyllä tajua että miten ihmeessä noi kääntövaatteet tehdään, molemmilla puolilla oli vieläpä toimivat taskutkin :D Ei noita erikoismallistoja saa kukaan varata etukäteen, tottakai kaikkia koskee samat säännöt ja mä jonotin omiani vapaa-aamuna siinä missä kaikki muutkin :) Ihana äiti sulla! Mutta miten pystyi saldo jäämään _vaan_ neljään :D No onneks se on torttukausi vasta aluillaan!

   Kiitos kun kommentoit Rose! Ja vieläpä noin pitkästi, tulipa hyvä mieli ^_^ Sun kommentit on aina niin kivoja!

Kommentoi