sunnuntai 13. marraskuun 2016

kosmetiikkakokoelmani aarteet

Innostuin tuossa yksi päivä tonkimaan vähän kosmetiikkavarastojani, ja päätin poimia sieltä kaikista rakkaimmat aarteet esiteltäväksi. (Kaivoin myös pitkästä aikaa kuvissa näkyvän the paljettipaidan esiin, eilen vietettiin firman pikkujouluja, joka on toinen niistä kahdesta hyvästä syystä käyttää paljettipaitaa. Katellaan uudestaan sitten uutenavuotena!)

My makeup treasures!

treasure1

Sarah Jessica Parker Covet

treasure2

Tämä on aarre siksi, koska tuoksu oli oikeastaan ensimmäinen oikea tuoksuni ikinä. Vaikka se onkin julkkistuoksu :D Sain sen poikaystävältäni joululahjaksi kun olin ehkä jotain 18, ja tuoksusta tulee vieläkin mieleen kaikki sen aikaiset ”erityistilaisuudet” joihin tuoksua laitoin, kuten tyttöjenillat baarin tanssilattialla lukioikäisinä ja jotkut ekat treffi-illat elokuvissa poikaystävän kanssa. Ai että! Onneksi tuoksu on kestänyt aikaa mystisen hyvin, eikä se ole muuntunut miksikään vaan on edelleenkin käyttökelpoinen.

YSL Rouge Volupte Shine (sävy 16)

treasure4

Tämä on vaan niin kau-nis! Ostettiin pari vuotta sitten äipän kanssa kumpikin oma YSL-puna (kun ensin oltiin pieni ikuisuus arvottu sävyjen äärellä muistaakseni Oulun Stockmannilla :D), ja muistan kuinka kirjoitin mahtipontisen merkinnänkin tästä otsikolla ”elämäni kallein meikkiostos”. Sittemmin tuo kolmenkympin kipuraja on tainnut ylittyä pariinkin kertaan muutaman luomiväripaletin kohdalla, mutta tämä on kyllä edelleenkin kaunein asia meikkikokoelmissani.

Lancome Juicy Shaker (sävy Berry in Love)

treasure6

Toinen kalliimpi omistamani huulijuttu on Lancomen Juicy Shaker. Valikoin sen keväällä Sokoksen kamppiksen tiimoilta itselleni, sillä en mä ikinä raaskisi ostaa itselleni huuliöljyä, joka jättää jälkeensä kivan kosteutetun fiiliksen lisäksi vain nopeasti haihtuvan hennon sävyn.. Mutta tuo tuputin! Kuin söpö.

Essie-kynsilakkakokoelma

treasure3

Kaikki blogiani yhtään pidempään lukeneet muistaa varmasti mun kynsilakkavaiheen :D Taisinpa joskus esitellä kaikki kynsilakkani jollain kämäisellä videollakin? Kun kauan sitten sain ekoja tuotenäytteitä blogin kautta, niin muistan vieläkin, kuinka aivan erityisinnokkaita kiljahduksia sai aikaan Essien kynsilakat. Ja niitä satunnaiset lakkalähetykset aiheuttaa mulle vieläkin! Vaikka kaikki muut kaapit ja laatikot on tässä taloudessa yhtä kaoottista läjää, niin Essiet mulla on sävyjärjestyksessä siisteissä riveissä. Sävyjä on pikaisen laskennan mukaan.. öö, niin monta etten kehtaa sanoa. Mutta varjelen niistä jokaista, ja joka kerta kun valikoin lakkaa kynsiini, saan itteni kiinni hipeltämästä sävykoodattua lakkarivistöäni. My precious..

the Balm Mary-Lou Manizer highlighter // Mac 129SH poskipunasivellin

treasure7

Mary-Lou Manizerin hankin kolme vuotta sitten. Se päätyy listaukseen siksi, koska muistan ihailleeni pitkän tovin tuota korostusvärinappia youtuben meikkivideoissa, ja voi sitä riemun määrää kun mä viimein raaskin sen itselleni tilata! Vain särkeäkseni napin muutama kuukausi jälkeenpäin kylppärin lattialle.. Laitoin varmaan vartin sisään tilauksen uudesta napista, jonka jälkeen vasta aloin miettiä, että olisikohan sitä haljennuttakin voinut vielä käyttää. Päädyin lopulta korjaamaan sen rikkoontuneen napin tällä kikalla, ja siitä tuli taas täysin käyttökelpoinen. Ja nyt mulla oli melkein viidelläkympillä korostuspuuteria, jolla highlightaisi kokonaisen norsulauman seuraavaksi viideksikymmeneksi vuodeksi.. Möin sitten toisen napin ja olen käyttänyt sitä alkuperäistä paikattua versiota sen pari vuotta. Eikä se ole kulunut paljon yhtään.

Ostin tuon Macin siveltimen pari vuotta sitten jenkeistä, ja siitä lähtien se on ollut ainoa käyttämäni poskipunasivellin, vaikka sivellinpurnukassa muutama muukin vaihtoehto olisi. Sivellin on unelmanpehmeä pallura, jolla saan punan levittymään ihan täydellisen tasaisesti ja ei-pelleläntikkäästi. Tykästyin siveltimeen niin paljon, että hankin saman mammalle taannoin synttärilahjaksi (ja järkytyin siveltimen suomihinnasta, jotain 40e?! Jenkeissä hinta oli ainakin kympin halvempi..). Mutta sillä sutiminen on joka-aamuinen meikkikohokohta :D

Stila Eyes Are The Window -paletti (sävy Soul)

treasure5

Kliseisestä nimikoinnista huolimatta (siis seriously, ihan kuin koko paketin silmät on sielun ikkuna -nimi-ilottelu ei olisi riittävä, niin sävyjen nimistä löytyy muun muassa individual, thought, being, vitality…) kaunein ja monikäyttöisin luomiväripaletti, minkä omistan. Kuparinen peilipintainen neliöpaletti on ulkoisestikin oikein chic, ja sisältä löytyy älyttömän hyvä kavalkadi sävyjä joilla saa loihdittua sekä lämpimän- että kylmänruskean arki- ja juhlameikin. Siinä on superhyvät mattasävyt, kauneimmat shimmerit, ja todella pigmenttinen mustakin. Mun lempisävyt arkeen on keskimmäisen pystyrivin matat Individual ja Heart, sekä vasemman laidan ultrashimmeriset Kitten ja Vitality.

Olis kiva kuulla teidänkin kosmetiikka-aarteista!


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “kosmetiikkakokoelmani aarteet”

 1. Anne sanoo:

  Ihania aarteita! ♥ Itsekin kauhistelin, kun ostin ensimmäisen luksushuulipunani juurikin YSL:ltä ja myöhemmin tuo kipuraja on hellittänyt vähän liiaksikin. Olin juuri alkuviikosta käymässä Sephorassa ja hallelujah miten saakin tuhlattua rahaa kosmetiikkaan! :D Tämän hetken lempijuttuni ovat Too Facedin tuotteet ja erityisesti luomiväripaletit. Tuo sun Stilan paletti näyttää myös todella ihanalta ja moneen tilanteeseen sopivalta. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • ia sanoo:

   Haha joo, se on se kosmetiikan porttiteoria, ekan kalliin jälkeen ei ne seuraavat hankinnat tunnu yhtään niin pahoilta ;D Oi Too Faced on kyllä ihana, mun lemppari matkapaletti on niiltä! Kiitos kun kommentoit ^_^

 2. Anni sanoo:

  Ihania tuotteita oot valinnu tähän postaukseen!

  Vaikka mun meikkipussista löytyy aika paljonkin vähän hintavampaa kosmetiikkaa, on suurimmat aarteet ehdottomasti Urban Decayn Naked-luomiväripaletit. Itselläni on se ensimmäinen paletti ja tänä syksynä kauppoihin ilmestynyt Naked Basics. Ihanat, pigmenttiset sävyt, blendautuu hyvin, ja noi kaksi palettia sopii sävyjensä puolesta vielä erinomaisesti yhteen. On kyllä ilo tehdä silmämeikki noilla :-)

  • ia sanoo:

   Mulla on kans se eka Naked! Kolmas olis kans upea, ja se basics vaikuttaa kans superkäyttökelpoiselta :) Kiitti kun kommentoit, Anni!

 3. Ssofie sanoo:

  Oi oi rakastan näitä meikki postauksia! Oma ehdoton suosikkini on Anastasia Beverly Hill:sin Glowkit sävyssä That Glow koska glitteriä ei voi olla koskaan liikaa! =D Tuote toimii korostuksien lisäksi loistavasti luomilla sekä huulipunan päällä tuoden kivasti hohtoa =) Haaveilen jostain loistavasta luomiväripaletista mutta vielä ei ole oikeata tullut vastaan!

  • ia sanoo:

   Ihana kuulla että tykkäät! ^_^ Oijoi, tuo Glowkit nyättää kyllä upealta.. Jospa vastaan kävelee joku superkiva luomiväripaletti, suosittelen kyllä Urban Decayta, Too Facedia ja Stilaa ainakin ihan kympillä!

   • Ssofie sanoo:

    Nyt lähti sitten se Urban Decayn paletti matkaan Sokoksen ”jäsenpäiviltä”! Muutaman kerran testaillu niin kyllä vaikuttaa lupaavalta =)

 4. Ellu sanoo:

  Mä muistan sen kynsilakkakokoelmavideon! :D Oon itse asiassa kattonut sen varmaan vähän liiankin monta kertaa tylsinä hetkinä ja ihastellut sitä putelien määrää… Nykyään olis aihetta varmaan vielä isompaan kateuteen :D Essien lakat meinaa vieläkin tuntua kalliilta, äskettäin sorruin silti ostamaan kyseiseltä merkiltä ihanan okraisen oranssin lakan ja saan ihan estellä itseäni etten lakkaa joka kerta kynsiä sillä värillä :D

  • ia sanoo:

   Haha voi ei :D Saas nähdä tekiskö sitä uusinnan joskus. Mulla on ehkä kans se sama okranoranssi, jos se on siitä syyskokoelmasta! Se on kyllä aivan ihana :)

 5. hanna sanoo:

  Ihanat kuvat!! :D Mun on tehnyt iäisyys mieli kokeilla tuota Juicy Shakeria, mutten ole saanut aikaiseksi ostaa yhtäkään testiin. Mary-Lou Manizer on ihan mahtava, olen sitä useaan otteeseen testaillut mutta tullut tulokseen että saman tyyppisiä on jo tarpeeksi – ja sitten käyttänyt sen rahan muuhun ;D

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia sanoo:

   Kiitti kommentista, Hanna! Heh, ehkä sille kakskyppiselle keksii tosiaan parempaakin käyttöä :D

Kommentoi