torstai 01. joulukuun 2016

salamoita kipunoiva Pikachu ja kaksi muuta asiaa alkuviikolta

Ei mulla taaskaan pitänyt sen kummempaa asiaa olla, kunhan ajattelin kertoa pari yhdentekevää sattumusta alkuviikosta. En tiedä mitä tapahtui, mutta tää mitta on taas mallia lotr-trilogia?! Hups. Sorrynotsorry.

retkitermos

joulukuuneka3

Maanantai lähti liikkeelle perinteisesti tarkkaan kellotetusta aamusta, johon mahtuu tasan hampaiden pesu, vaatteiden pukeminen ja meikkaamisen lomassa imaistu aamusmoothie: Kahvi tulee aina mukaan ratikkaan termarimukiin. Paitsi että. Hetkellisessä hyvä emäntä -häiriössä laitoin astianpesukoneen hyrräämään smoothien sekoittuessa, ja siellä koneessa tietenkin pyöri mukana se mun termosmuki.. Koska kahvin väliinjättäminen ei ollut vaihtoehto, niin ei auttanut muu kuin kaataa kahvi kunnon termospulloon, ja kaadella kahvia siihen korkkiin samalla lailla kun sitä kaadellaan metsäretkellä evästauolla. Paitsi että mä en istunut korkista siemaillessani metsässä kuusenkannolla, vaan täydessä aamuratikassa penkilläni.. Koitin vältellä katsekontaktia, jotta jäin autuaan tietämättömäksi miten paljon pahennusta tämä kahvin leirinuotiomainen avojuonti muissa aiheutti :D

sähkömekko

joulukuuneka1

Maanantaina valikoin päälleni perjantaisesta Monkin Black Friday-alesta löytyneen mekon. Sovittelin sitä aikaisemminkin superkivan printin vuoksi, joten hinnan tipahdettua kaksi kolmasosaa nappasin sen mukaani, Ja tottakai halusin laittaa sen heti maanantaina päälle. MUTTA. Pro tip: älä lähde talvella ikinäkoskaanikinä liikenteeseen ilman alusmekkoa, siis ei helkkari sitä sähköisyyden määrää! Mä kipunoin salamoita kuin Pikachu konsanaan koittaessani vedellä rätisevää mekkoa irti reisistä, johon se oli takertunut hyvin tiukasti ja hyvin epäimartelevasti.. Koitin jopa jonkun pikaniksiä suihkuttaa sukkahousuihin hiuslakkaa, mutta lopputuloksena oli lähinnä hiuslakan tuoksuinen mutta aivan yhtä sähköinen helma. Se on kuulkaas päivä pilalla jos on vaatteissa epämukava olla, ja voi pojat, mulla oli :D

Sokos-farssi ja tarralenkkaritakki

joulukuuneka2

Tiistaina oli Sokoksilla koko valikoima -24 % alessa, jonne tottakai minäkin veronpalautuslomakkeen plussa-alkuinen päätöslukema takaraivossani suuntasin. Mutta en tietenkään fiksusti esimerkiksi juuri aukeamisajan jälkeen ninjaillen itselleni just ne jutut jotka huolella ennakkoonlaaditulla listalla olin pohtinut tarvitsevani. Ehei, vaan viiden jälkeen pahimpaan ruuhka-aikaan, jolloin keskusta on muutenkin kuin kaksitoista kuhisevaa muurahaispesää, ihan ilman mitään hysterisoivaa alennustakin.. Paikkahan oli aivan jäätävän tukossa. Ja sitten mä ilmestyn sinne, akku puhelimesta loppuneena (johon mä olin ainakin alkanut luonnostella sitä ninjailutäsmäiskulistaani!), puskien ihmismassan läpi myymälän etuosasta takaosaan aina vain uudestaan ja uudestaan koska kokoajan keksin että ainiin tarvitsin sen ja ainiin ohitin sen ehkä kilometri ja kakssataa vastavirtaan tunkevaa asiakasta sitten. Episodi päättyy lopulta siihen, kun seilataan parin kaverin kanssa kaikki viisi kerrosta läpi etsien jotain maagista jemmakassaa jolle ei olisi jonoa, vain päätyäksemme lopulta sinne ykköskerroksen jonoon, josta viekkaina kettuina oltiin alun perinkin lähdetty paremmille jonoapajille. Tässä seilausajassa oltais varmasti jonotettu se pisinkin jono läpi ainakin kahdesti. No mutta, lopputuloksena ihan hyvänkokoinen saalis perusjuttuja jotka ei (toivottavasti) koskaan ole muuten alessa, sekä yksi riekaleinen takinhiha. Koitin nimittäin pusertaa Urban Decayn tiskiltä pois seinänviertä pitkin, vain tarrautuakseni kuin tarralenkkarin tarra kiinni seinään, joka on täynnä jotain ihme röpelöistä paljettiasiaa?! Se ääni mikä mun takista lähti seinästä irrottautuessani vastasi sekin sitä tarralenkkaria.

Olisko siinä nyt sattumuksia taas vähäksi aikaa! Tänään ei voi olla huono päivä, koska TÄNÄÄN SAA AVATA EKAN LUUKUN SUKLAAJOULUKALENTERISTA. Ihan täällä taas kypsässä 27 vuoden iässäni huutelen.. Kivaa torstaita! (Mun luukusta tuli mini-snickers! Mitä teillä? :D)


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “salamoita kipunoiva Pikachu ja kaksi muuta asiaa alkuviikolta”

 1. Avatar Sariska sanoo:

  Fazerin vadelmajoguttitäytteinen konvehti :)

 2. Avatar Raakel sanoo:

  Mun luukusta tuli fazerin sitruuna!

 3. Avatar C sanoo:

  Ah, et ole ainut aikuinen suklaajoulukalentereiden kanssa! Just ennen nukutusta keskusteltiin anestesialääkärin kanssa näistä ja kuinka hän oli joutunut hommaamaan täysi-ikäiselle pojalleen suklaakalenterin. Mä en tosin ole vielä löytänyt mieleistäni, joten saatan oottaa pari päivää, jos kalliimmat kalenterit tulis jonkinlaiseen alennukseen ;) Ps. mikä kalenteri sulla on? onko siinä vaan nameja vai löytyykö siitä muitakin ylläreitä?

  • ia ia sanoo:

   Toivottavasti kalenterialeissa nappaa! Mulla on M&M-kalenteri, maksoin siitä sen kirpeät 9,90 :D Mutta siellä on minisuklaapatukoita, käärekarkkeja ja pari semmoista pientä M&M-pussia! Eli ihan täydellinen mulle :D

 4. Avatar Annie Mink sanoo:

  Voi vitsi, nää sinun sattumukset on aina niin ihania ja viihdyttäviä lukea <3 :D Itsekin olin innoissani ekan kalenteriluukun avaamisesta, vaikka mulla onkin "vain" se Veikkauksen kalenteriarpa :'D No toivottavasti siitä tulisi joku kunnon potti...

  • ia ia sanoo:

   Kiva kuulla ^_^ No mut olishan se lottovoitto nyt vähän kivempi yllätys kuin pahvinmakuinen joulupukkisuklaa :D Mä pidän peukkuja!!

 5. Avatar Cerp sanoo:

  Mä olin kaukaa viisas ja käytin sen sokos-alen verkkokaupassa :D Tosin tän kuppasen kylän Emotionissa tuskin hirveetä ryysistä olis… Ja joulukalenteri! Oon innosta soikeena, ostin vihdoinkin The Body Shopin joulukalenterin, josta oon haaveillut ainakin pari vuotta! Tän päivän luukusta kuoriutui minikokoinen omenasuihkugeeli, että ainaskin alkoi lupaavasti :D

  • ia ia sanoo:

   Olitpa fiksu! Toivottavasti teit hyvät löydöt :) Oi se body shopin kalenteri on kyllä kans ihana! Omppu tuoksuu varmasti ihanasti joululle ^_^

 6. Avatar Jonsu sanoo:

  Niin ihanan piristävällä tavalla kirjotettu teksti!! :D kyllähän se takin repeäminen tai täpötäydellä ostarilla shoppailu varmasti vähän juilii, mutta välillä asioita on hyvä katsoa tämän tekstin kaltaisesta perpektiivistä :)

  Ihanaa joulukuuta!

 7. Avatar Petra sanoo:

  Postaus oli kyllä ihanan pirtsakka verrattuna lotr:iin! Hauskaa että sokos seikkailustakin sai noin eeppisen tarinan, tervesin samoihin aikoihin siellä seikkaillut järkyttävän kokoisen läppärirepun kanssa. Teemana enemmän itellä kyllä toimintatrilleri etten teilaa ketään repulla tai vedä hyllyllistä kosmetiikkaa alas :D

  • ia ia sanoo:

   Voi ei, voin kuvitella tuskan läppärirepun kanssa :D Mullakin oli reppu ja olo oli kuin jollain lumiauralla kun sen kanssa puski itselleen reittiä, haha. Toivottavasti selvisit vähillä vammoilla ja hyvillä ostoksilla! :D

 8. Avatar Sarppu sanoo:

  Sulla on aina niin ihania nää tekstit! Ekaa kertaa kommentoin vaikka vuosia oon jo lukenut.
  Pakko nolona myöntää että mulla on neljä joulukalenteria :D ja mielestäni se ei ole yhtään liikaa :D

  • ia ia sanoo:

   Ihana kun kommentoit jee ^_^ Hei neljä ei oo yhtään likaa! Mulla on vaan tuo yks, ja se tuntuu ihan liian vähältä, höh.

 9. Avatar Suusuli sanoo:

  Uuh sama minisnickers Ja tänään bounty eli samaa
  Kalenteria avataan :D rakastan tota M&M kalenteria,oli se viime vuonnakin :)

Kommentoi