maanantai 12. joulukuun 2016

joulukuun lempparilakkaus

Pitkästä aikaa kynsijuttuja! Näitä ei olekaan vähään aikaan näkynyt. (Vanhoja lakkauksia mun kynsi-innostuksen kulta-ajoilta löytyy muuten tämän tunnisteen takaa!) Viime lakkauksen jäljiltä tykkäsin lopputuloksesta niin paljon että päätin raportoida sen yksinkertaisuudestaan huolimatta tänne.

christmastimenails1

Joulukuun lempparilakkaus syntyi itseasiassa puolivahingossa: Laiskuuspäissäni en jaksanut lakata kynsiä ensin millään värivärillä, vaan sudin suoraan aluslakan päälle pakkosaada-glitteriä, jonka tähden kynsiä ylipäätään aloin lakkaamaan. Mutta vielä mitä, harva glitterikerros nakukynnen päällähän näyttää yllättävän kivalta! Ja mikä parasta, tämän lakkauksen kärkikulumaa ei huomaa päiväkausiin. Laiskan lakkaajan lempilakkaus siis kaikilla mittareilla mitattuna!

christmastimenails2

Glitterlakkoja löytyy nykyään vaikka mistä, ja harvaglitterlakkaukseen sopii vähän halvempikin lakka kun kynnelle ei tarvitse saada pyydystettyä kovin tiheää glitterikerrosta.

Nyt mä upotan glitterkynteni halloum-pitaleipään, jonka tuo toinen mulle just kokkasi, naaam! Minkälaiset lakat teidän kynsistä muuten löytyy tällä hetkellä?


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “joulukuun lempparilakkaus”

 1. Nimetön sanoo:

  Glitter kynsissä on parasta! Oon kynsifriikki ja tällä hetkellä jouluiset lakkaukset; hopeaa ja valkoisia lumihiutaleita leimattuna :)

  • ia sanoo:

   Ooh, kuulostaapa söpöiltä! Pitäskö itsekin kaivaa piitkästä aikaa konadit esiin :D

 2. Hanna sanoo:

  Mulla oli viikonloppuna hyvinkin samanlaiset lakat omissa kynsissä! Mulla tosin oli alla hyvin haalean vaaleanpunanen läpikuultava lakkaus, vähän tasoittamassa oman kynnen väriä. Kesto on kyllä ihan omaa luokkaansa glitterin kanssa! :)

  • ia sanoo:

   Sulla on sitten astetta ”vähemmän laiskan” versio :D Joo, glittereitä ei kyllä välillä meinaa saada pois vaikka haluaisikin hah!

 3. ina sanoo:

  Tää oli just hyvä vinkki tämmöselle laiskalle lakkaajalle, joka aina onnistuu telomaan juuri lakatut kynnet johonkin.. ja sitten ärsyttää :D Tällä hetkellä kynsiä koristaa Essien sugar daddy, joka kuoriutui kicks:in joulukalenterista

  • ia sanoo:

   Onpa nätinnäköinen ”my nails but better” -lakka tuo Sugar Daddy! Mutta kysymys kuuluu, MIKS mulla ei oo Kicksin joulukalenteria jos sieltä tulee jotain Essien kynsilakkoja?? :D

 4. lusene sanoo:

  On kyllä sievät. Omissa kynsissä ei ole tällä hetkellä lakkaa ollenkaan, mutta tällä viikolla kun olisi kaikenlaista tärkeämpää tekemistä, niin enköhän pian uppoudu lakkailupuuhiin… Jonkinlainen vaaleapohjainen glitterhörsellys houkuttelisi.

  • ia sanoo:

   Jouluna kaikki glitterhörsellykset on enemmän kuin sallittuja! Vedä jotkut ihan megaöverit jotka pysyy paikoillaan aina uuteen vuoteen asti :D

 5. Ellu sanoo:

  Kynsistä löytyy erittäin kuluneet, erittäin haalean vaaleanpunaiset lakkaukset :D pitäisi varmaan tehdä uudet heti kun lukio ei vie kaikkia myöhäisiä iltoja kynsien lakkaukselta :D ja voi että, haluaisin niin sen Essien set in stones- glitterlakan mutta en millään ikinä raaski sitä ostaa vaikka joka kerta kaupassa pyörittelenkin sitä putelia. Pitäis vissiin joku kerta siihen investoida niin saisi kunnon hopeaglitterit kynsiin :D

  • ia sanoo:

   Ouu, tsemppiä lukion loppurutistukseen ennen joulua! Essien glitterit on aivan järkkyihania, osta se ittelles palkintona hyvin selvitetystä koulusyksystä? :D

 6. E-S sanoo:

  Hyvältä näyttää glitter-lakkaus, ja tuo Essien Set In Stones on kyllä yksi parhaita glitter-lakkoja ever! Kauniin eteerinen on myös tuo itse kynsikuva, sellainen hieman unenomainen..

  • ia sanoo:

   Joo se on kyllä ihana! Aurinko oli just laskemassa niin tuli kunnon fazerin sininen hetki -valo tuohon kuvaan :,D

 7. Jemina sanoo:

  Voi miten kauniin näköset <3 Mäkin haluisin jaksaa vaivautua laittaa kynsiä, jos vielä osaisi loihtia jotain kivaa vaikkapa jouluksi :)

  Mun blogissa kuvia mun smoothiebowleista<3
  http://woundedlaughh.blogspot.fi/

 8. Veera sanoo:

  Näyttääpä nätiltä tuo glitter tuollaisena hillitympänä versiona, pitääpä joskus kokeilla. Itellä kun tulee aina vedettyä glitterit kunnolla överiksi, ja sitä on sitten ihan peittävä kerros tai vähintäänkin jokin liukuvärjäys ja mielellään vielä jollakin oikein räikeällä värillä :D tällä hetkellä mulla on kultaiset kynnet, joissa on mistelinoksia koristuksena.

  • ia sanoo:

   Haha joo mäkin olin ennen glitteriöveristi, omaa kynttä ei saanut näkyä yhtään vaan kaiken tuli olla glitterin peitossa :D Mutta ahh että kuulostaa nätiltä sun mistelinoksakynnet, mäkin haluun!!

   • Veera sanoo:

    Tulipahan viimeinkin kokeiltua tuommoista hillitympää glitterlakkausta. Testiin pääsi tuolla muissa kommenteissa mainitut essiet eli sugar daddy (se kicksin joulukalenteri oli kyllä paras hankinta aikoihin) ja sille glitterikaveriksi set in stones. Tuli kyllä nätit ja nyt ei töissäkään asiakkaat ihan täysin sokaistu kun ei oo överimäärää kimallusta kynsissä :D

    • ia sanoo:

     Set in stones on ihana ♥__♥ Glitterikynnet voi onneksi toteuttaa vähän hillitymminkin, kuin vetää aina ihan diskopalloksi :D

Kommentoi