keskiviikko 11. tammikuun 2017

top 5 jumitusvaatteet just nyt

Koska asukuvajutut olikin varsin toivottuja toissapostauksen kommenttiboksin perustella, niin ajattelin ottaa vähän vahinkoa takaisin näiden parin viimeisen varsin asukuvaköyhän kuukauden osalta. Nappasin vaatekaapistani viisi pahinta (niin tai siis parasta?) jumitusvaatetta, joita tällä hetkellä käytän päivästä toiseen toivoen, ettei työkaverit huomaa että mulla TAAS se sama paita/hame/mekko päällä, jossa olen käytännössä katsoen asunut viimeiset viikot.. Eli tässä samalla on aikalailla kootusti mun päivän asut viimeisen kuukauden ajalta!

jumitus6

keltaraitapaita

jumitus3

Keltaisessa raitapaidassa mulla on aina semmoinen superpirteä olo, vaikka naama näyttäisi (ihan itseaiheutetusti) siltä, että takana on liian lyhyet yöunet enkä jaksanut juuri meikatakaan. Mutta ei kukaan tajua, koska keltainen raitapaita! Olen tuputtanut tätä niin tuon mustan hameen kaveriksi, lappuhameen alle kuin farkkuhaalarinkin toveriksi.

pitsipötkylämekko

jumitus1

Tuo mekko on armollisen pötkylämallinsa puolesta helpoin heittää päälle silloin, kun haluais lähteä liikenteeseen perunasäkissä. Tää on vähän niinkuin perunasäkki, mutta reunaröyhelöllä! Alle tosi täytyy lisätä aina alusmekko, ettei käsillä kurkotellessa tule samalla esitelleeksi puolelle valtakunnalle sukkahousuverhoiltua takapuolta.

Anaheim Mighty Ducks -neule

jumitus5

Koko talven lempparineule on ollut tuo H&M:n vihreä-kelta-valko-mustaraidallinen versio, jonka veli risti juurikin tuon värityksensä perusteella Anaheim Mighty Ducks -neuleeksi. (Ai mikä ajaton vaaleanharmaa mohair-neule..?) Oon ottanut sen jokaiselle viikonloppureissulle mukaan tässä talven aikana, ja se on vapaapäivinäkin ihan ykkönen. Musta tuntuu että siitä ei oikeasti tykkää kukaan muu kuin minä.. No mut jos sä tykkäät, niin tää on nyt alessakin!

nyörihame

jumitus4

Ostin tämän joskus alkusyksystä Monkista samalla, kun pieni ääni takaraivossa sanoi että joopa joo, taas yksi musta hame, et varmaan käytä tätäkään kun sulla on kaapissa jo varmaan kymmenen muuta mustaa hametta. Mutta mitä vielä, varsinkin tänä talvena tuo nyörihame on ollut alaosavalinta yhtä varmasti kuin se jollekin toiselle on ne perusfarkut. Niin helppo, rento, silitystä kaipaamaton, käy kaiken kanssa! Niin, ja siinä on taskut. Taskut=elämä.

kukkahaalari

idjumitus2

Tilasin tuon haalarin H&M:n alesta kuukausi takaperin, ja sen jälkeen olen käyttänyt sitä taukoamatta. Ylä- ja alaosaongelma ratkaistu samalla kertaa, ei tarvitse pelätä kumartelua samalla lailla kuin mekkojen kanssa ja näyttää siltä että olisit nähnyt edes vähän vaivaa pukeutumisen eteen. Helpoin vaate ikinä! (Siihen asti, kun pitää käydä vessassa..)

Siinäpä ne! Missä vaatekappaleessa te ootte asuneet viimeisen kuukauden?


Saatat pitää myös näistä:

28 Responses to “top 5 jumitusvaatteet just nyt”

 1. Halla sanoo:

  Ihania vaatteita! Toi kukkahaalari on kyl mun lemppari :> ja hei mistä toi ihana raitapaita on? Onks ihan perus hooämmää?

 2. Anne sanoo:

  Ihanan pirteitä nämä sun jumitusvaatteet. ♥ Mä jumitan erityisesti talvisin vaan mustassa ja harmaassa. Syksyllä ostin Ginasta pari samanlaista (mustan ja harmaan) tunikaa, jotka on myös mallia perunasäkki ja ne ovat olleet päällä huolestuttavan usein. :D Vaihdan vaan huivia, koruja tai kenkiä, niin näytän muka siltä, että joskus yritän. Onneksi pian palaan koulun penkille, niin on oikeasti joku syy, miksi pukeutua. :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • ia sanoo:

   Haha joo asusteet on kyllä hyvä hämäystaktiikka :D Tsemppii koulun penkille! ^_^

 3. Annie Mink sanoo:

  Kylläpä noissa passaakin jumittaa kun on sen verran kivoja vaatteita kaikki! :) Hauska postausidea, talvella varsinkin tulee jotenkin jumitettua joissakin tietyissä vaatteissa paljon, mulla ne taitaa olla mukavat neulemekot ja isot neulepaidat tai collaget :D Mukavuus kaiken edellä talvisin siis!

  • ia sanoo:

   Kiitos! Kiva kuulla että tykkäsit :) Joo toi kylmyys jotenkin kummasti karsii pukeutumisinspistä, kokeillaan kikkailla vähän enemmän sit keväällä :D

 4. hannaksi sanoo:

  ihania jumitusvaatteita, etenkin toi nyörihame ♥-♥ taisin monkin nettisivuilta katsella tuota samaista hametta, mut en uskaltanu kuitenkaan tilata kun en oo aivan varma miten noissa menee koot. haluisin kovasti pitää arkena myös tollasia haalareita, mutta hitsi vieköön miten se vaikeuttaa vessassa käyntiä :’—D

  • ia sanoo:

   Kiitti :) Mun mielestä Monkilla menee koot aika samalla lailla kuin esim. H&M:lläkin, mulla on tuosta hameesta S ja se on just sopiva! Haha joo, haalari on hyvä idea tasan siihen vessakäyntiin asti :D

 5. Hanna sanoo:

  Kiva postaus! Mun lempparit näistä oli keltaraitapaita ja musta nyörihame :) Ite oon jumittanut tummassa metsänvihreässä neuleessa, joka kimaltaa <3 Täydellinen vaate, kun haluaa esittää että panostaa, mutta oikeesti lötväileekin vaan siellä pehmoisuuden suojissa... xD

  • ia sanoo:

   Kiva kun tykkäsit :) Oi mäkin haluan kimaltavan metsänvihreän neuleen, kuulostaapa nätiltä!

 6. monna sanoo:

  Mulla on samankaltainen ongelma, sillä mulla on niin hankalan mallinen alakroppa että harva ”housumalli” sopii niin että housut ei kokoajan meinaa tippua jalasta. Eli siis mulla on vyötärö suhteessa esim. reisiin sen verran pienempi että tuntuu välillä aivan kuin olis ostamassa jotain äitiyshousuja kun housuihin mahtuis tyyliin tuplasti isompi maha :D Tämän takia ostan yleensä sit sitä sopivaa housua usemman kappaleen. Sit tuntuu että ajatteleeko ihmiset että mulla on aina samat housut jalassa, onneksi sentään kahta eri väriä ko. mallista omistan :D

  • ia sanoo:

   Joo sama tilanne täällä, vyötärö on eri kokoa kuin tuo reisiosasto :D Ehkä osittain siksikin en käytä housuja, haha. Mutta todellakin kannatan superhyvän perusvaatteen ostamista tuplana, eipähän sitten harmita kun ekat kuluu loppuun!

 7. Mennika sanoo:

  Mä ostin viime maaliskuussa Tukholman henkkamaukasta jollain naurettavan edullisella hinnalla keltaisen neulepaidan ja kesän helteisimpiä viikkoja lukuun ottamatta oon käyttäny sitä varmaan joka viikko ja useita päiviä viikossa :D Se on mukavaa materiaalia ja helppo heittää niskaan, vaikka ei värinsä ja mallinsa puolesta kaiken kanssa käykään, mutta eniten oon käyttänytkin vaan kotona. Muistan kuinka vielä emmin ostanko sitä vai en, mut hyvä että tuli hankittua! :D

  Näistä lemppari on tuo kukkahaalari ja oon joskus harkinnut ostavani samanlaisen mut sininen pohjaväri ei tunnu oikein omalta. Plus tosiaan toi tietynlainen epäkäytännöllisyys et pitää koko härpäke vetää pois kun vessahätä yllättää :D

  • ia sanoo:

   Keltainen neule, kuulostaa vaatekappaleelta joka multakin pitäisi löytyä :D Hyvä että hankit! Joo onhan haalareissa hankaluutensa, mutta tuon kivous voitti epäkäytännöllisyyden :D

 8. Boxu sanoo:

  Näkyykö tosta mustasta nyörihameesta läpi? :D Mulla on tollanen samanlainen, mikä on Veromodasta, mutta siitä näkyy läpi! Ja se pitää silittää :—D

 9. Tytti sanoo:

  Oivitsi, tosi kiva postaus!
  Tuo keltaraita olis niin jumitusvaate mullakin, jos sen omistaisin… löytyisköhän sitä meidän lähihenkkamaukalta :D
  Itte oon viime kuukaudet jumittanu ihan täysillä mun iiiihanassa flanellipaidassa. Se sopii niin hameen kun farkkujen kanssa, on mukavan rentsi ja silti kivannäkönen. Rakastan tätä flanellia ilmeisen syvästi.
  Toinen jumivaate on iso, poikien harmaa pehmohuppari. Täydellinen lohtuvaate niinä aamuina, kun tuulee 7 m/s ja sataa räntää :)

  • ia sanoo:

   Kiva kun tykkäsit! :) Käy tsekkaa, ostin tuon tosin joskus alkusyksystä. Flanelli kuulostaa ihanan pehmoiselta, pehmohupparista nyt puhumattakaan! Munkin tartteis hankkia joku hukuttavan iso ihana kollari.

 10. Sina sanoo:

  Ihania vaatteita :D Mulla on vähän se pahe, että käytän muutamaa vuorotellen croptopia ja mustia housuja. Eli tooosi tylsää. Siihen sitten neuletta fiiliksen mukaan. Ne on vaan niin helppo laittaa päälle aamulla kiireessä.

  • ia sanoo:

   Välillä on erittäin ok mennä helpoimman kautta, varsinkin näin ankeena talvena! Kattellaan sitten keväämmällä sitä pukeutumisinspistä uudelleen :D

 11. Minä vain sanoo:

  Ihanaa kun nää sun jumitusvaatteet on jotenkin spessuja! jotkut pitää vaan tylsästi mustia farkkuja/leggareita/jegginssejä vuodenajasta toiseen ja sitten ne näyttää kaikki samalta.

 12. Ella sanoo:

  Mistä toi tumma pinkki mekko on jossa on toi pitsinen helma? Aivan ihana!

  • ia sanoo:

   Se on H&M:ltä joskus viime kesänä ostettu, se on luonnossa semmoinen luumunliila ^_^

 13. Emmi-Stina sanoo:

  Nää sun jumitusvaatteet on kyllä niin ihania ja samaan aikaan hyvin piristäviä! :> Tuo keltaraitapaita on ihanan simppeli ja sopii varmasti aika monenkin vaatekappaleen kanssa yhteen. Se pisti (tuon kukkahaalarin lisäksi tietenkin!) ehkäpä eniten silmään!

  Omat jumitusvaatteeni eivät lähentele läheskään samanlaista söpöysastetta kuin sun, mutta välillä on ihan fine olla pukeutuneena johonkin pappan vanhaan neuleeseen ja samettisiin olohousuihin! Terveisin minä, joka ei vaihtaisi näitä vaatekappaleita mistään hinnasta :D

  • ia sanoo:

   Joo raitapaita toimii kyllä aina, vaikkei se perus mustavalkoinen olisikaan :) Hei pappaneule ja samettiolohousut kuulostaa just täydellisiltä! :D

 14. Ellu sanoo:

  Voi miten ihana tuo kukkahaalari <3

Kommentoi