lauantai 14. tammikuun 2017

sininen takki ja 9 muuta ilahduttavaa asiaa just nyt

Siis en ala mitä harmautta tuo taivas on puskenut ilmoille varmaan viimeisen viikon verran! Kun pitäisi olla päivän valoisin aika niin aurinko jaksaa tihkuttaa jotain maailman kämäisintä ja kelmeintä ”vähän sinnepäin” -valoa sankan pilvikerroksen läpi.. Miten paljon tuommoinen harmaa sää voikaan vaikuttaa yleisfiilikseen. MUTTA. Ei anneta sen voittaa! Otettiin siitä huolimatta parit asukuvat kauppareissulla, vaikka taivas tarjoili sitä pelkkää harmaata ja teiden yli sai loikkia gasellin lailla ettei olisi liukastunut ja hukkunut sohjolätäköihin. Tässäpä ne kuvat, sekä muutamia pieniä asioita, jotka mua on tämän harmauden keskellä ilahduttanut!

sinitakki3

 • Uusi alennuksesta löytynyt kirkkaansininen villakangastakki, jolla tarkenee näillä löhmeröillä nollakeleillä! (Kiinnostaisko muuten kurkistus mun takkikaappiin..?) Takki löytyi Cosilta, mekko on Monkista, laukku &Other Stories ja kengät Vagabond.
 • Tänään töissä evääksi nautittu iso kulmapala maailman parasta ruokaa, eli itsetehtyä vegepizzaa.
 • Se, että mun minijoulukuusi eli kiinankataja on vieläkin hengissä! Tosin poistin siitä sentään jo ne joulukoristeet.

sinitakki2

 • Appelsiinit! Ne on just nyt niin halpoja ja mehukkaita, nam.
 • Se, että sain vihdoin laskut maksettua. Siis mä en tajua mikä siinä on niin ylitsepääsemättömän hankalaa, hommaan menee kuitenkin se kaksi minuuttia.. Mutta sain maksettua neljä roikkunutta laskua kerralla ja vedettyä ne vihdoin to do -listasta mahtipontisella kädenliikkeellä yli!
 • Uuden Sherlockin neloskausi on startannut Netflixissä. VIHDOINKIN.
 • Leffassa nähty Fantastic Beasts And Where To Find Them. Leffana se oli vähän valju, mutta Eddie Redmayne..
 • Uusi Instagram-tili jota aloin seuraamaan. Se postaa joka päivä kuvan Eddie Redmaynesta. :D

sinitakki1

 • Jo kaksi kertaa peräkkäin onnistunut kauppataktiikka, eli ostetaan yhdellä kertaa neljän päivän ruuat. Yleensä me ollaan käyty joka hemmetin päivä kaupassa ja se on sama nälkäkiukku joka päivä kotimatkalla että no mitä sitä taas söis, mutta aah miten helppoa kun voit vaan mennä töistä kotiin ja iskeä ruuan tulille, kun se mietintä on tehty täydellä mahalla jo pari iltaa sitten. Ja miten naurettavaa, että tästä tavasta on opetellut vasta nyt eroon :D Seuraavana etappina ostaa viikon ruuat! (Ja kasvattaa tarpeeksi iso haba että ne ruuat jaksaa kantaa kerralla kotiin.)
 • Eteisessä kangaskassissa kuumotteleva muistikirja, jonka ostin äsken töiden jälkeen. Ihan hullu askartelu- ja kirjoitteluinspis päällä, mä ajattelin kokeilla bulletjournalointia! Mä niin sukellan tämän jälkeen pää edellä Pinterestiin! Jaan taatusti kuvia lopputuloksesta tännekin, mikäli innostus ei laimene aivan alkutekijöihinsä.

Mikä sua on ilahduttanut viime aikoina?


Saatat pitää myös näistä:

40 Responses to “sininen takki ja 9 muuta ilahduttavaa asiaa just nyt”

 1. Kisu sanoo:

  Tuota noin ihan tieteellisistä syistä kysyisin, että mikä on tuo Instagram-tili joka postaa joka päivä kuvan Eddie Redmaynesta?

  P.S. ihana sininen takki!

  • ia sanoo:

   Hahhah :D Tuo on ”bestofeddie” mutta kirjoita huvikses Instagramin hakukenttään ihan vaan Eddie Redmayne niin löytyy ehkä joku sata tiliä. Ihan vaan vahingossa olen tämän faktan huomannut, kun kaverin puolesta etsin……. :D

 2. Vale sanoo:

  Juu ehdottomasti kiinnostaa kurkistus takkikaappiin! Odotan myös mahdollisia bulletjournalointeja, itsekin hurahdin vuosi sitten siihen hommaan. :)

 3. Hanna sanoo:

  Takkijuttu kiinnostais ja se bulletjournalointi myös, vaikka ei mulla oo mitään hajua mitä se on :DD

  • ia sanoo:

   Haha :D Hyvä että passaa! Bullet journal on vähän niinkuin käsintehty kalenteri :)

 4. lusene sanoo:

  Haha samastun tuohon kauppareissupulmaan. Itse kyllä käyn useimmiten syömässä yliopistolla, koska olen jumalattoman laiska laittamaan mitään enkä kuitenkaan tekisi itse sen terveellisempää tai monipuolisempaa ruokaa. Tuleepahan varmasti syötyä salaattiakin ainakin melkein joka päivä. Kesälomilla onkin sitten vähän vaikeampaa… Ruuan miettiminen on vain ihan peestä enkä jaksa ajatella kuin pari päivää eteenpäin. Kauppakin on kyllä sen verran kaukana (1,5 km), että sitä päivää saa varmaan odotella kun minä raahaan yksin viikon ruuat kotiin :D Onneksi kesäisin pääsee sentään pyörällä.

  Tällä hetkellä ilahduttaa se, että poikaystävä tulee Jenkeistä käymään keskiviikkona. Jeee! Tapasin sen Saksassa viime kesänä enkä silloin olisi uskonut, että edes näen sitä enää. Mutta on jännää nyt :–) Nähty viimeksi viisi kuukautta sitten. Hui. Samalla sitten stressaa, mitä ihmettä minä sille näytän. Tampereella ei tunnu olevan paljon mitään enkä juuri tunne Helsinkiäkään.

  Ja joo, kurkistus takkikaappiin kiinnostaisi. Sinulla on niin söpöjä värikkäitä takkeja.

  • ia sanoo:

   Aii että, oliskin jonkinsortin kouluruokailumahdollisuus! Siis tuohan on just hyvä, edullista perusruokaa ja saletisti monipuolisempaa mitä kotona tulis tehtyä :) Voi jee, mua jänskättää sun puolesta! Toivottavasti teillä tulee ihana jälleennäkeminen ^_^ Viet sen kaikkiin kivoihin kahviloihin, ja käykää jossain lumisessa metsässä! :D Googlaa Tampere for tourists, google auttaa kaikkeen! Kiitos kun kommentoit ^_^

 5. Anne H sanoo:

  Heippa! Postailin juuri tänään samantyylisen kirjoituksen, viikkoni positiivisista hetkistä ja tämän postauksen jälkeen olisin lisännyt sun postauksen listan jatkoksi. Sulla on jotenkin niin ilahduttava ja värikäs tapa kirjoittaa, että vaikka muuten koen olevani hyvin erilaisen tyylin ystävä blogeissa, tykkään Colour me:stä juuri sun kirjoitusten takia. Usein tuleekin selattua blogeissa vain kuvat, mutta rehellisesti voin sanoa, että tällä sivulla myös luen itse postauksen! :) Ihanaa viikonloppua sinne ♥

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  • ia sanoo:

   Oho, hauska sattuma :D Pitääpä käydä lukemassa sinunkin listaus! Voi että kiitos paljon, tuli tosi hyvä mieli sun sanoistasi! Mä rakastan kirjoittamista ja tekstiin panostamista, ihana kuulla että se näkyy sinne asti :) Ihanaa viikonloppua sullekin! ♥

 6. Kaina sanoo:

  Oon vähän koukuttunut katselemaan bullet journal -videoita Youtubesta ja kehittelin jo oman versioni Tigerin halpisvihkoon. Eli ehdottomasti bullet journal -sisältöä myös blogiin, kiitos!

  • ia sanoo:

   Kiva kuulla että kiinnostaa! Mullakin hurahti koko eilisilta niiden bujo-videoiden parissa, hups.. :D Koukuttavaa!

 7. Halla sanoo:

  Taas niin kiva postaus! :> ja ihana takki!

 8. Hannis sanoo:

  Mun yhden päivän ilahduttaviin asioihin ois voinut merkata sen, että olit sattumoisin myyjänä kun ostin mm. älyttömän vaaleanpunaisen karvapallon korvilla! Oon seurannut sun blogia jo varsin pitkään, ja oli aikamoinen yllätys että se kassajonoa lyhentämään pyyhältänyt myyjä olit just sie. :D Tietenkään mitään en uskaltanut tilanteessa sanoa.. Oli liian suuri häkellys nähdä sellainen ihminen livenä, joka on pitkään kuulunut vain näytölle. :D

  • ia sanoo:

   Haha niinkö! :D Ehkä hämäriä muistikuvia just tuon vaaleanpunaisen karvapallon kohdalla! Toivottavasti olin mukava :D Höh, ens kerralla sitten sanot että olit se kommentoija jos en tunnista ^_^

 9. Saii sanoo:

  Kurkistus takkikaappiin ehdottomasti :) ihana sininen!

 10. Emmi-Stina sanoo:

  Siis toi takki on aivan ihana, niin mielettömän siistin värinen! :> Pisti kyllä heti silmään ja se tuo sellaista tiettyä pirteyttä näinkin harmaina päivinä. Olit listannut ihania juttuja, ja voin itse ainakin samaistua tuohon appelsiini-ihkutukseen! Ne vain on niin hyviä, samoin kuin mandariinit, nams!

  • ia sanoo:

   Kiitti! Se on kyllä kiva väripommi, ihan hullun kirkas. Meidän lähikaupan mandariinit on kyllä huonoja, hööh, ostasin mieluummin niitä kuin appelsiineja! Jos nyt sitrushedelmistä alettiin keskustella :D

 11. Sofia sanoo:

  Jooo takkikokoelmalle! Ja joo, bulletjournal juttuja kans! Onko mitään niin tyydyttävää kuin katella muiden ihania piirrusteluita ja järjestelmällisiä listoja!:) Oon ihan koukussa YouTuben bulletjournal – videoihin.. :D

  • ia sanoo:

   Hei samassa koukussa meinataan olla täälläkin :D Varsinkin ne tyypit jotka vaan kirjoittaa suoraan tussikynällä paperille ja jälki on täydellistä, mäkin haluun!

 12. Salkko sanoo:

  Vahva samaistuminen Sherlockin neloskaudesta innostumiseen, vihdoinkin! Varsinkin toka jakso oli sitä taattua laatua, yleensä tulee selattua puhelinta telkkarin katsomisen ohella mutta sitä katsoessa ei todellakaan! Bongasin muuten ton samaisen Eddie-tilin sun kautta ja saatoin lähettää pari kuvaa directillä kaverillekin… Näiden lisäksi on ilahduttanut arkeen paluu ja tutut yliopistolla ja uusi untuvapeitto :-D

  • ia sanoo:

   Joo toka jakso oli kyllä kova! Tykkäsin ekastakin, vaikka talouden toinen osapuoli tylytti sen ihan lyttyyn. Hahha ihana kuulla että muitakin ilahduttaa Eddie.. ;D Untuvapeitto, siitä mäkin ilahtuisin!

 13. tiinuska sanoo:

  Hei, oon ehkä kamalin lukija ku en ikinä kommentoi mitään, vaikka sua seuraan. Ihana sininen takki ja ihania postauksia oot tehny tälle vuodelle jo. Jatka samaan malliin. Ihanaa alkanutta vuotta!

  • ia sanoo:

   Hei ihana sinä kun kommentoit, kiitos ! ^_^ Ihan varmasti jatkan, ja kivaa tuoretta vuotta sinnekin! <3

 14. Ellu sanoo:

  Lähiaikoina on ilahduttanut uuden tilauksen tekeminen adlibrikseltä jonka pitäisi tulla ensi viikolla, tulevat levymessut, ja kaverin tuliaisiksi tuoma vesimelonipurkka :D ulkomailta haluan nimittäin aina tuliaisiksi purkkaa :D
  Uuu, tuo bullet journal kuulostaa tosi jännältä, olisi kiva nähdä siitäkin juttua täällä blogissa ja takkien esittely kelpaa kans :D

  • ia sanoo:

   Mainio ilahdutuslista ^_^ Postissa odottava paketti on kyllä jotain niin parasta :D Kiva kuulla että ne olis mieluisia juttuja, pistetään tulemaan!

 15. Mira sanoo:

  Bulletjournal kiinnostaa! Ite luin siitä just viime viikolla Nytistä ja innostuin, mutta enpä oo vielä jaksanu lähtee toteuttaa. Jospa inspiroituis itsekin tekemään sitte jossain vaiheessa jos niitä tarpeeks usein tulee vastaan :D

  Ja hei onhan sulla e-laskut, suoravelotukset ym. käytössä? Mulle ainakin lifesavereita :D Harmi vaan ku ei ihan kaikkia laskuja saa laitettua, mut helpottaa kyllä kun edes osa on!

  • ia sanoo:

   Mäpä laitan tulemaan, jospa siitä tulis lisää bujokuumetta! Mä oon ihan hurahtanut :D No kun ei oo muusta kuin vuokrasta.. Pitäis laittaa puhelinmaksu ainakin! Eiks ne saa tehtyä tismalleen samoina toistuvista laskuista..?

 16. Saara sanoo:

  Halusin vaan tulla kiittämään blogista, ihanista kuvista ja hauskoista teksteistä. Täällä tulee aina hyvä mieli :)

  • ia sanoo:

   Voi kiitos sinä! ^_^ Laitat aina niin kivoja kommentteja! Tunnistan sut jo tuosta nettiosoitteesta :D

 17. Essi sanoo:

  Kurkkaus vaatekaappiin kiinnostaa ehdottomasti! Miusta itse Fantastic Beasts -leffakin oli ihan mainio, kävin kattomassa sen heti ensi-iltapäivänä! :–D Ja syy miksi jaksoin vaivautua kommenttiboksiin asti on se, että halusin kiittää noista Köpis-postauksista, jotka googlettelin jälleen esille kun viime viikolla kyseisessä kaupungissa vierailin. Niistä oli hullusti hyötyä, samoin kuin visitcopenhagen.comista, jonka olemassaoloa en olis ehkä keksinytkään ilman tätä blogia. Eli reissun onnistumisesta kuuluu kiitos siulle! :-D

  • ia sanoo:

   Ai vitsit, ihan mahtavaa että niistä oli jotain iloa! Tuli jotenkin erityishyvä mieli tästä kommentista, I matter! :D Köpis oli kyllä ihana, sinne pitää päästä vielä joskus kyllä uudelleen :)

 18. Venla sanoo:

  Silloin kun ensimmäisen kerran törmäsin Bulletjournaliin, tulit heti mieleen! Innolla odotan, josko päästään lopputulosta näkemään. :)

  Terveisin lukijasi alusta alkaen

  • ia sanoo:

   Haha niinkö :D No on tuo näpertely kyllä kieltämättä ollut just mun juttu! Ihana että oot vielä siellä ^_^

 19. gg sanoo:

  Ihanat kuvat, erityisesti toka kuva! Tuli isnpis, pitääkin mennä heti vetämään joku mekoista päälle!

 20. Jemi sanoo:

  Eddie Redmayne *tähän sydänsilmäinen hymiö*

  Oli tuota leffaa katsoessa tosi vaikea keskittyä itse juoneen kun Eddien ihailu vei kaiken energian haha!

Kommentoi