tiistai 21. maaliskuu 2017

takinkääntäjä

Viime sunnuntaina olin aivan liian yltiöoptimisti pukeutumisen suhteen. Lähdettiin kävelylle auringon pilkistellessä pilvien lomasta ja olin ihan JES KEVÄT TARTTENKO MÄ EES TAKKIA, mutta puolivälissä matkaa olin syväjäässä ja kirosin itseni sekä kävelyseuralaiseni että mut päästettiin ulos ovesta noin ohuissa sukkahousuissa. Aurinkolasitkin oli pakko pitää päässä kun en jaksanut meikata nenästä ylöspäin, vaikka taivas oli yhtäkkiä vetänytynyt umpiharmaaseen.. Onneks sunnuntaikävely huipentui noutoruokaan kiinalaisesta ja vessapaperiostoksille lähi-Siwaan, haha. Niin että siinä teille realistiikkaa näiden hehkeiden kuvien takaa :D

kukkakenzo1

Takki on itseasiassa tämä Kenzo for H&M -leotakki, mutta nurinpäin. Tai siis toisinpäin. Haluaisin halata sitä neroa joka on keksinyt kääntövaatteet! Ja haluaisin värvätä hänet henkilökohtaiseksi vaatteentekijäkseni, joka vois pienentää mun vaatekaapin sisällön puoleen. Oon nimittäin ollut aina parantumaton tuplaaja mitä vaateshoppailuun tulee. Jos löydän harvinaisen kivanmallisen vaatteen, niin tiedän käyttäväni sen puhki myös toisessa värivariaatiossa. Hyvänä esimerkkinä nyt vaikka jo näistä kuvista löytyvä hame (mulla on sama myös mustana), kengät (mulla on samat myös kiiltonahkaisena), sekä aurinkolasit (mulla on samat myös punaisena).. Niin miten kätevää, jos ne kaikki lempparivaatteet olis vaan humpsautettavissa nurinpäin!

kukkakenzo2

Kumpi puolisko takista muuten iskee enemmän, leo vai kukkapuoli?

kukkakenzo3

kukkakenzo4

Kivaa tiistaita!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “takinkääntäjä”

 1. Tosi kiva asu kyllä, vaikka pikkuisen olisi jäätynytkin! Noin H&M ja Kenzon kääntövaatteet on kyllä aivan upeita! Vähän vieläkin kaivelee yksi mekko sieltä, joka jäi saamatta, kun en jaksanut aikoinaan lähteä jonottamaan :’D

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Joo mua jäi kaivelemaan siitä mallistosta vielä pari vaatetta jotka ensin tilasin mutta sitten palautin, miks ihmeessä palautin?? :D

 2. Avatar ida sanoo:

  Vitsit miten keväisiä kuvia! Tuo kukkapuoli on kyllä ihana :)

 3. Avatar Sofia sanoo:

  Pukeudun itse lähinnä mustaan ja muihin helppoihin ”väreihin” mutta sen leotakin ottaisin kyllä ilman kummempaa arkailua! Se on niin uskomattoman upeen näkönen sun värien kanssa ja se malli (kuvittele tähän monta sydänsilmä hymiötä). Mä oon ihan samanlainen noiden vaatteiden kanssa että hyväksi todettua yksilöä löytyy vähintään kahdessa eri värissä ja parhaimillaan neljässä =D

  • ia ia sanoo:

   Se leopuoli on kyllä minunki lemppari! Ja onhan siinä musta pohjaväri, hyvin vois toimia sullakin :D Haha, kiva kun on muitakin vaatekappaleiden tuplaajia/triplaajia! Mutta mikä on nelinkertaisen ostaja, joku quadruplaaja..? :D

 4. Avatar aava sanoo:

  Mä oon sen verran tylsä pukeutuja että mulle itelle ehkä iskee enemmän toi kukkapuoli, mutta musta tuntuu että sulle taas sopii paremmin toi leopuoli :D

  • ia ia sanoo:

   Joo leo onkin mun suosikki :D Kukkapuoli tuntuu musta taas vaikeammin yhdisteltävissä olevalta, hmm!

 5. Avatar xx sanoo:

  kukkapuoli iskee enemmän!

Kommentoi