lauantai 25. maaliskuun 2017

aamupalaa ja gladiaattoreita

Eräänä lauantaiaamuna päätin kerrankin panostaa ja laitoin meille superkivan aamupalan! Pakkasesta blenderiin rykäistyjen marjojen ja soijajugurtin arkisen liiton sijaan kävin ostamassa tuoretta leipää. Mä en oo ikinä vapaalla jalalla siihen aikaan, kun kaupan hyllyt notkuu tuoretta leipää, voi mikä valintojen maailma! Salaa piti jokaisen leipäpaketin päälle laskea käsi ja tunnustella, että ”tämäkin on vielä lämmintä! Ja tämä! Ja tämäkin!!” (Valitsin lopulta ohraleipää, ihan vaan siks että sain sanoa kotona ”nyt otti ohraleipä” ja esitellä ostamaani ohraleipää. Voi että mä oon hauska.) Ostin oikein parempaa juustoakin.

luxaamupala6

luxaamupala2

Suodatinkahvin maidon käytin maidonvaahdottimen kautta, ropsautin päälle kanelia ihan vaan söpön ulkonäön vuoksi, ja keralle riitti vielä yhdet tekemäni mokkapalamuffinssit.

luxaamupala3

Vielä jugurttia ja ylihintaista mysliä, ja kaikki esille niihin kivoimpiin astioihin niin ai että kyllä kelpasi!

luxaamupala4

Aamupalakattaus nautittiin lopulta olohuoneen lattialla sohvapöydän ääressä, samalla kun katsottiin Gladiaattoreita. Jep, sitä ysärivoimakisailu-tv-sarjaa, joka jostain käsittämättömästä syystä pyörii telkkarissa jälleen.. Siis ai kamala :D Oltais me katottu jotain muuta, mutta ilmeisesti lauantainen keskipäivä ei ole hedelmällisintä aikaa esittää mitään parempaa? Mutta hahaha, siinä ne kilpailijat uhosi aivan pokerinaamalla, kuinka ”mää oon meijän Kilipisahon kuntosalin kovin puntinvetäjä ja kyllä se pahin vastustaja on tuo Salama tai sitten Koopra”. Ja kuinka permanenttien korkeus (sekä naisgladiaattoreiden alaosien vyötärönauhan korkeus) uhmaa painovoimaa, juontajalla on päällään sammaleenvihreä poolopaita jonka päällä kiiltävä slipoveri, ja yleisön hurratessa vyölaukut vilkkuu. Aivan loistava :D

Ihanaa viikonloppua!

 


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “aamupalaa ja gladiaattoreita”

 1. Avatar juustoleipä sanoo:

  Sait Gladiaattorit kuulostamaan niin mahtavalta, että oli pakko googlettaa ja jaksot näkyvät näköjään Katsomossakin. Pitäisiköhän sitä tänään katsoa ihka ensimmäistä kertaa? Olen toki tiennyt sarjan olemassaolosta, mutta ajatellut ettei kyseinen formaatti ole minun palani kakkua. Kenties se onkin.

 2. Avatar s sanoo:

  En voi lopettaa nauramista tolle sun gladiaattorikuvaukselle :’D

 3. Avatar Mimu sanoo:

  Gladiaattorit on parasta viihdettä!

 4. Avatar Ulpu sanoo:

  Ihanat kuvat, tykkään väreistä etenkin näin talven jälkeen.
  Ilmaista väriterapiaa parhaimmillaan!
  Iloista viikonlopun jatkoa !

 5. Avatar Saii sanoo:

  Noin värikkäistä kipposista syötynä kaikki varmaan maistuu paremmalle! Maistuis mullekin ja näyttää kyllä hyvälle:)

  • ia ia sanoo:

   Joo täytyy kyllä myöntää että oli hyvät mustikkajugut :D Kiitti ku kommentoit, Saii! :)

 6. Avatar Milla sanoo:

  Mää värit, kukat, astiat ja aamiainen <3 <3 oi oi mitä herkkuja kaikki!

 7. Avatar Milja sanoo:

  Mulle tulee aina niin hyvä mieli sun kuvista (ja blogista muutenkin) kun kaikki on aina niin ihanan värikästä. Mun esteettinen silmäni aina lepää kun luen sun blogia. Nääkin oli niin söpöjä kuvia!

 8. Avatar h sanoo:

  Hoi! Eksyin bullet journal -postauksen kautta googlailemalla tänne ja selasin koko sun blogin läpi yhelt istumalta ja meinasin myöhästyy luennolta. :D Luin sun blogii aktiivisesti joku reilu viis vuotta sitten, kun olin viel melko pikkunen. Fanitin sun tukkaa sellasel teinityttö vimmal kunnes rohkaistuin itekin värjää punapääks ja sille tielle jäin. Hullut nostalgiat iski päälle, mut ihana hyvänmielen blogi tää on edelleen!

  • ia ia sanoo:

   Haha :D Kiva kun löysit tänne uudelleen! Joo punapäätieltä on kyllä hankala poiketa kun sille kerran eksyy :D Ihana kun kommentoit, tästä tuli jotenkin tosi hyvä mieli :)

Kommentoi