tiistai 28. maaliskuun 2017

viime päiviltä x10

1 kotipaikkakunnalla vietetty pidennetty viikonloppu.

2 minikaktusta maman ikkunalaudalla purkeissa, miten suloiset!

maalisrandom5

3 eri kulkuneuvossa vietetty maanantai-aamupäivä. Paluumatka kotiin sujui vähän nihkeästi, kun tuuli oli puhallellut parit puut raiteille, ja kotimatkan sai sukkuloida ensin junalla, sitten pätkän bussilla, ja sitten lopulta vielä junalla. Tottakai mä vietin sen ekan matkapätkän sikiöasennossa junan penkillä torkkuen, ja havahduin edelleenkin puoliunessa kuuntelemaan kuulutusta siitä, kuinka osa junamatkasta onkin korvattu bussilla. Mä olin vielä ihme unitiloissa ja mun eka huolenaihe oli että miten hemmetissä mä saan raahattua tuon jäätävän suksipaketin johonkin bussiin?? Mun toinen huolenaihe oli sitten se että miten laimeita päiväunia mä oikein nään, nimittäin en mä mitään suksipakettia omista..

4 tuskaisaa tuntia ilman varmuutta siitä, että missä on seuraava sähköpistoke ja missä mä saan seuraavan kerran ladattua puhelinta että uskallan katsoa sillä Skamia videoita matkani ratoksi. Siellä mä jossain Kouvolan rautatieasemalla jatkoyhteyttä odotellessa naarasin jokaisen lattialistan läpi niska kenossa erittäin epäilyttävännäköisenä, kunnes vihdoin bongasin yhden pistokerykelmän löytötavaratiskin alta. Ryömin sitten matkatavaroineni sinne tiskin alle latailemaan puhelinta vain todetakseni, ettei niihin pistokkeisiin tullut virtaa?? Note to self: Miten olis ens kerralla viihdykkeeks vaikka ihan vaan kirja.

maalisrandom2

5 palaa Fazerinaa niin suloisessa uusiutuneessa kääreessä, että oli pakko kuvata se ennen avaamista. Tuo fontti, nuo pilkut!

maalisrandom4

6 viherkasvia uusia mullilla. Kuudella elossa olevalla kasvilla lähdetään kuulkaas tähän kasvukauteen, mä oon niin aikuinen! Ihan vaan tällaisena ilmoille heitettynä ajatuksena itselleni ens kertaa varten: Miten olis vaikka halkaistu jätesäkki tuossa lattialla minkä päällä työskennellä, eikä kaksi aukeamaa jotain onnetonta mainoslehteä, jonka ympäriltä saat sitten kirosanojen siivittämänä siivota seuraavan tunnin koko olohuoneen lattian kokoista sotatannerta?

idmaalisrandom1

7 sivua Bujoa. Sain vihdoinkin rykäistyä taas Bullet Journalin viikkosivuja vähän eteenpäin, ja kokeilin maaliskuun ajan sivu per viikko -metodia. Ihan kivaa vaihtelua helmikuun koko aukeaman versioille! Ja sain käyttää mun mildlinereita, mikä oli tietenkin pääasia. Pitäisköhän pitkästä aikaa tehdä taas bujo-postaus?

8 hukkaanheitettyä euroa spray-hiusväriin. Mulla on edelleenkin ihan hillitön ”tää punainen tukka on niin tylsä!!” -kausi menossa, että olin jo tarttua kotiväripurkkiin ja hölvätä latvat villinväriseksi ihan ittekseni, mutta mama sai taottua järkeä mun päähän ja päätin jatkaa odottelua vielä seuraavaan kampaajakäyntiin saakka. Mutta kaupassa törmäsin kuitenkin uusiin yhden pesun kestäviin spray-hiusväreihin, joiden luvattiin näkyvän kaikensävyisissä hiuksissa, ja tottakai mä sitten silmät innostuksesta kiiluen valitsin itselleni semmoisen ihanan laventelinvioletin! Suihkutin käytännössä katsoen koko spraypurkin sisällön hiuksiini, mutta väriä ei tarttunut. Ei sitten yhtään, ei vaikka missä valossa päätäni kääntelin ja silmät sirrillä peilistä tiirasin. Höh!

9 minuuttia on tällä hetkellä siihen, kun mun on ihan pakko sännätä suihkuun että kerkeen vielä töihinkin tälle päivää.. Olisko kymmeneen hyvä lopettaa?

maalisrandom3

10 minuutin pikakiharat, joista tais tulla uusi vakkarikampaus!

Kivaa tiistaita!

 


Saatat pitää myös näistä:

33 Responses to “viime päiviltä x10”

 1. Eija sanoo:

  Nro 7.. juu pitäisi saada uusi bujo-postaus :) :)

 2. Elina sanoo:

  Miiiikä ja mistä on tämä ihana raidallinen röyhelöpaita!

 3. Jaana sanoo:

  Vaihdoin myös mullat tuossa muutama viikko sitten ja se vähän viivähti, kun mies oli heittänyt kaikki lehtiroskat pois, vaikka olin jättänyt erillisen lehtipinon lehtikassin alle, jota säästin multien vaihtoa varten. Mut hei jätesäkki! Koitan muistaa tämän vuoden päästä.

  Lueskelin tuossa pari päivää sitten Facebookissa Planners Gone Wild -ryhmää ja siellä joku jakoi neronleimauksensa siitä, että nehän onkin MILDLINERS eikä MIDLINERS. Hain heti suomalaiset planner-ryhmät läpi ja totesin, että kaikki muut on osanneet tulkita sen oikein ja olen ollut yksin tämän midliner-harhaluulon kanssa :’D

  • ia sanoo:

   Jee onnittelut sinunkin viherkasveille uusista mullista :D Ollaan ens kerralla molemmat viisaampia, haha. Mistähän sä oot sen Midlineriksi keksinyt? :D Tai mitä se mid siinä meinais? Musta toi mildliner on niin kuvaava kun nuo värit on vähän semmosia ”laimeita”!

 4. Essiiij sanoo:

  Olipas kiva postaus jälleen! :)

  Lupasin tulla raportoimaan mun Skam-tilanteesta. Noh, eka kausi oli vähän sillee nääh, jossei tää tästä parane niin antaa olla. Toinen kausi taas oli ihan mun lemppari! Ja no, kolmoskautta en oo vielä uskaltanu ees alottaa ku pelkään että petyn kamalasti. :D Ja kakkosen lopettamisesta on aikaa jo ainaki 2 viikkoo. :D

  Ehdottomasti peukkua myös tuleville bujo-postauksille! :)

  • ia sanoo:

   Hehe, kiva kun oot kattonut kuitenkin noin pitkälle :D Voin kertoo, että jos ihastuit täysillä 2-kauteen niin kyllä sä siinä kolmosessa vähän petyt just kakkoskauden kuvioiden takia.. Mutta mä oon edelleen sitä mieltä että 3 oli parempi kuin 2 :) Pidetään bujopeukku mielessä!

   • Essiiij sanoo:

    Pettymistä vähän pelkäsinkin. Nooh, aina voin kattoo kakkosen sit kolmosen jälkee uudestaa jos siltä tuntuu. :D Ja onhan siinä kolmoses jotain hyvääki oltava, jos sun mielestä se on kakkosta parempi. Josko sitä viikonloppuna varovasti kurkkais miltä näyttää :b

    • ia sanoo:

     Niinpä :D Hahha lupaat taas tulla raportoimaan mitä tykkäsit kolmosesta, eiksni! :,D

 5. Elina sanoo:

  Täältä ainakin peukku bujo-postaukselle. Ja söpölle fazerinalle myös!

 6. Nakki sanoo:

  Vahva kyllä bujo-postaukselle! :)

 7. Marie sanoo:

  Missä peikonlehti? Huolestuin jo! :D

  • ia sanoo:

   Haha ihana :D Hengissä edelleen, vaikka se onkin ihan seko! Sojottaa joka suuntaan ja muutamat lehdet on ottaneet aika pahaa vauriota.. Mutta uuden käärön se putkautti just, eli kai me vielä yhteiseloa jatketaan, toivottavasti uusi multa tsemppais sitä :D

 8. Sariska sanoo:

  Kyllä, ehdottomasti uus bujo postaus! Nimimerkki: jo hetken bujo-kuulumisiasi odotellut :)

 9. terhimarjaana sanoo:

  Kyyylllä, täällä odotellaan kuumeisesti sun bujopäivityksiä :)
  En panisi pahakseni, vaikka tekisit postauksen sun käyttämistä fonteista, silleen malliksi…ovatten ihania! Ja toki myös aukeamat.
  Minulle saapui tänään Jenkeistä BeautyByStarlet-sapluunapaketti (oot varmaan tsekannut noita videoita, voisin tuijottaa niitä tuntikausia) ja uudenkarhea Leuchturm odottaa alkusysäystä. En uskalla vaan aloittaa, kun ahdistaa jo edeltäkäsin mahdollinen (todennäköinen) tyytymättömyys tulevaa aikaansaannosta kohtaan….
  Niin mut hei. Itse asiassa tube-video tuosta sun kirjoittelusta olisi todella cool!!

  • ia sanoo:

   En oo koskaan kuullutkaan tommosista sapluunapaketeista enkä Beauty By Starletista, mutta ihania bujovideoita! Kiitos vinkistä :) Voi eii, toi tyytymättömyys on kyllä bujoilun pahin vihollinen! Liiallinen itsekriittisyys kuihduttaa koko bujoharrastuksen kyllä tosi tehokkaasti kun mitään ei uskalla tehdä, mutta voihan sitä tehdä lyijykynällä ensin ja sitten vasta tussilla jos vaan jaksaa. Kiitos vinkistä, pistetään bujovideo harkintaan!

 10. Hanna sanoo:

  Vitsi miten ihastuttava postaus -taas kerran!<3 bujoilua kyllä kiitos ja nyt suuret bonuspisteet aikuispistekeräys-asiaan. Olet huippu piste

 11. Lotta sanoo:

  En oo ehtiny lukea mitään blogeja aikoihin ja tänään vaan tuli sellainen fiilis, että on pakko lukea kaikki mitä sä olet kirjoittanut sen jälkeen, kun olen viimeksi blogissasi vieraillut. Onneksi oli saikkupäivä, sillä sivulle 22 (viime lokakuuhun) saakka piti klikkailla ja scrollailla. Mutta hyvä mieli tuli! Taas muisti miksi blogisi oli ensimmäisiä joihin jäin koukkuun silloin monta monta vuotta sitten :)

  • ia sanoo:

   No huhhuh! Olen otettu tästä luku-urakkakunniasta :D Toivottavasti palailet taas lukemaan ^_^ (Niin ja pikaista paranemista! )

 12. lau sanoo:

  olipa ihana postaus, tuli superhyvä mieli! :–)

  ja ehdottomasti bujo-postausta kehiin, niitä on ihana lukea!

  • ia sanoo:

   Kiitos ittelles kun kommentoit ^_^ Pakko varmaan tehdä taas bujojuttu, nyt tuli niin monta bujopeukkua :D

 13. hanna sanoo:

  Ymmärrän sun bussimatkan tuskan, ite tuskastelen melkeen joka ilta töissä kun on vuoroa 22 asti ja kotona aikasintaan klo 23 että akkua on se 9% sillon puol kympin aikaan ja että millä sitä sitten kuuntelee musaa kävellessä linkkiasemalle :D Niin ja en koskaan muista ottaa sitä laturia mukaan, oishan se ny vähän liikaa vaadittu.

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • ia sanoo:

   Voi eii :D Mulle nykyään se mahdollinen akun loppumisen tuska on niin suuri että laturi kulkee kyllä vakiona mukana.

 14. Jemina sanoo:

  Aivan ihania kuvia ja niiin kaunis oot! <3

  Mun blogissa juttua mun snapchatistä ja viimeisimpiä kuvia sieltä, paljon ruokaa ja smoothiekulhoja :) <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/03/snapchat-shots-lately.html

 15. Anne sanoo:

  Joo jee pian bujojuttuja! Aloitin itsekin tuon harrastuksen viime viikonloppuna ja olen aivan innoissani kaikesta siihen liittyvästä ♥ Uudet ideat sivujen suhteen ovat todella toivottuja! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

 16. PeeTee sanoo:

  Kyllä vaan lisää bujo-postauksia :-) Niitä juuri olen kaipaillut eniten täällä ja niitä käynyt kurkkimassa blogissasi. Ne edellisetkin näytti niin ihanilta, niin kuin tuo uusinkin:-)

Kommentoi