perjantai 31. maaliskuun 2017

kevätarkimeikkilempparit ja aurinko-omatuntosyndrooma

Mulla on huono aurinko-omatuntosyndrooma. Se tarkoittaa sitä, että kun aurinko paistaa, niin on aivan pakko tehdä jotain ottaakseen auringosta kaiken ilon irti, muuten se menee hukkaan. Jep, kun yhtälö nimeltä 5 miljardia vuotta vanha taivaankappale + ei pilvimuodostelmia + maapallo oikeassa asennossa korreloi, niin muhun iskee huono aurinko-omatunto kuin lekalla takaraivoon. Ota tästä nyt kaikki irti, kohta on kuitenkin taas synkkää! Niinpä sitten eräänä aurinkoisena iltapäivänä nypin neilikkakimpun raadon pöydälle ja ripottelin joukkoon tämänhetkiset arkimeikkisuosikkini, ettei keittiön pöydälle kaihdinten välistä siivilöityneet auringonsäteet vaan valuisi sinne jonnekin maagiseen hukkaan. Makes sense, right?

Untitled

No mutta, niihin meikkeihin! :D Mun edellinen arkimeikkijumitukseni ties kuinka pitkään oli lämpimänsävyinen kuparikultamikälie silmämeikki ja siihen joko ei huulipunaa ollenkaan tai sitten joku överipunainen, mutta nyt oon huomannut toteuttavani aamu toisensa jälkeen yhtälöä viileänvaaleat luomivärit ja nudepuna. No oho.

Untitled

Luomivärilemppariksi on noussut MaxFactorin Stockan pisteen avajaisista saatu paletti sävyssä Orchid Nude, ja siitä erityisesti tuo mattavaaleanpunainen luomivaossa sekä hohtava vaalea liikkuvalla luomella. Siis jep, semmoiset sävyt jotka mulla jää yleensä paleteissa täysin koskemattomiksi?! (Huomatkaa nuppusivellin, hoho)

Untitled

Heittäydyin villiksi ja iskin alaluomelle vielä tummempaa liilaa, mutta usein mennään vaan noilla vaaleilla lällysävyillä. Jos ei ole viiden herätys, niin sitten jaksan askarrella ehkä vielä rajaukset, mutta oon viime aikoina tykännyt raikkaammasta lookista ilman rajauksiakin. (Niin, ja kun ei ole rajauksia niin silmämeikki ei suttaannu niin herkästi: Mun kyynelkanavat on ilmeisesti havahtuneet aktiiviuralle, nimittäin silmät vuotaa nykyään jatkuvasti. Koen olevani se nainen siitä silmätippamainoksesta, ”SUN SILMÄT!” :D)

Untitled

Huulipunalempparit puolestaan tällä hetkellä on pohjalla MaxFactorin mattainen Velvet Matte sävyssä 5 Nude ja siihen päälle lisätty Macin huurteinen frost-puna sävyssä Fast Thrill.

Untitled

Noniin, ei tullut huono aurinko-omatunto.

Ihanaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “kevätarkimeikkilempparit ja aurinko-omatuntosyndrooma”

 1. Avatar Salkko sanoo:

  Oon aina ihmetellyt tota puhetta aurinkoisten päivien hukkaan heittämisestä, mutta tänä (alku)keväänä oon kyllä voinut samaistua! Pakko lähteä vähintään käymään lähikaupassa jos aurinko paistaa :-D kevätmeikkiä oon kans yrittänyt päivittää astetta kuultavampaan, mutta kissarajauksista en luovu! Silmätippamainoslauseen lukiessa kuulin sen alkuperäisen elävästi, mut onneksi et koe oloasi kuitenkaan siksi ”Veera, etkai sä vaan flirttaile mulle?!” -tyypiksi, en voi sietää sitä mainoista x)

  • ia ia sanoo:

   Hehe :D Lähikauppa on jo oikein hyvä aurinkomorkkisaktiviteetti! Miks mä en tiedä tuota mainosta?! Tuut varmasti mun mieleen sitten kun sen joku kaunis päivä nään :D

 2. Avatar hannavuo sanoo:

  Hei olisitko joskus innokas tekemään postauksen huulimeikin teosta? Olen itse siinä ihan käsi: huulet rohtuu viimeistään aamun jälkeen, huulipunat katoaa heti ensimmäisestä mukikosketuksesta tai nenän niistosta, puna leviää huulteen juonteisiin (woot, en oo ikinä ees polttanut!) jne. Nimimerkillä oma lehmä ojassa.

  • ia ia sanoo:

   Kiitti postausideasta! Tosin mulla ei oo kyllä mitään kummempia kikkoja kun vaan aamulla huulirasvaa ja sit kun se on imeytynyt niin suoraan hylsystä punaa ja ylimääräiset puraista paperiin, sitten päivän mittaan ainakin ruuan jälkeen vaan lisää sitä.. Minkään huulilakkojen kanssa mä en osaa elää ollenkaan mutta kyllä peruspuna menee aika kivuttomasti näin :D

 3. Avatar Mimu sanoo:

  Luulen, että tuo huono omatunto auringosta on aika yleinen ilmiö Suomalaisilla. Itsekin huomaan kärsiväni siitä joskus :D

  • ia ia sanoo:

   Totta, tuohon suomalaisuuteen sen täytyy liittyä! Aurinko kun on täällä oikeesti melkoinen harvinaisuus :D

 4. Avatar Tanja sanoo:

  Nää kuvat on ihan mielettömiä, huh!

  Musta on muuten ollut siistiä seurata sun luomiväri-innostuksen kulkua! Muistan vielä ensimmäiset postaukset, joissa kerroit ostaneesi luomivärejä ja niitä vielä hieman arkaillen käytit :) Taidotkin ovat selvästi kehittyneet, nättiä jälkeä!

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos, Tanja! Olipa jotenkin kiva kommentti :) Hahha mäkin muistan sen ajan kun luomiväri oli vielä täysin mystinen asia ja nyt tuntuu ettei osaa lähteä nakuluomilla minnekään :D

 5. Avatar Piia sanoo:

  Haha, kärsin kanssa tuosta ihan samasta ”huono omatunto auringosta” -syndroomasta :D Etenkin kesäisin se iskee joka ikinen kerta, jos kököttää sisällä ja ulkona on nätti keli.

  Ihanat kuvat tässä postauksessa :)

  • ia ia sanoo:

   Haha, et todellakaan ole yksin :D Siks mun lempparivuodenaika on syksy, kaikki ne sateiset pimeät illat <3 Paitsi kyllä mä sen kesän nyt kattelen sitä ennen oikein mielelläni :D Voi kiitos!

Kommentoi