tiistai 16. toukokuun 2017

tuoksu(ton)testi

Yks aamu töissä työkaveri huikkasi mulle: ”tuoksutpa sä kuin jollekin ihanalle kylpylälle!” Muuten kiva, mutta se oli mun joku mun ihme merellisen puuvillan tuoksuinen dödö, eikä mun ihana tarkoin valittu kukkainen hajuvesi. Koko loppupäivän mulla oli ärsyttävä uimahalliolo :D Pikakatsaus kylppärin kaappiin osoitti, että mä voin parhaimmillaan tuoksua yhtä aikaa mangolta, lakalta, tropiikin hedelmiltä, mantelilta, hunajalta, kukkakedolta.. Ainiin, ja sit vielä se hajuvesi! Öö joo, alan kuulostaa pikkuhiljaa kyseenalaiselta jälkiruoka-annokselta. Otinkin mielenkiinnolla testiin kotimaisen LV:n tuoksuttomia ihonhoitotuotteita kaupallisen yhteistyön merkeissä ja testailin tuoksukuorman keventämistä vaihtamalla muutamat perus ihonhoitotuotteet tuoksuttomiin versioihin.

lv1

Ekaks lähti vaihtoon mua eniten viime aikoina häirinnyt trooppisentuoksuinen kuorinta. Ostin sen koska se oli edullinen, mutta jälkeensä se jättää ihme hedelmäkarkkipussiaromin mitä en edes tajunnut ostohetkellä.. Tokana vaihdoin tällä hetkellä käytössä olleen mangontuoksuisen vartalovoiteen sekä mantelintuoksuisen käsirasvan tuoksuttomiin LV:n Perusvoiteeseen sekä Perusvoide Plussaan. Johan alkoi helpottaa, kun iholle jäi lopulta leijumaan vain se vikana lisäämäni hajuvesi.

lv3

Kaikki LV-tuotteet on hajusteettomia ja väriaineettomia, ja ne on kehitetty yhteistyössä Allergia- ja astmaliiton kanssa, joten kaikissa on myös Allergiatunnus. Ne on kaikki suunnattu herkälle iholle, minkä vuoksi kaikissa on kunnon kosteutusboosti: Mun kasvojen pintakuiva sekaiho ja muun vartalon saharakosteustasapaino kiittää.

lv5

Mun lemppareiksi LV:n tuotteista nousi tuo yllänäkyvä kasvoseerumi, joka toimii erityisen hyvin meikin alla lisäkosteuttajana ja loi myös primerin tavoin sileän pinnan iholle. Lisäksi misellivesien kanssa säännöllisesti lotraavana tykkäsin LV:n maitomaisemmasta ja kosteuttavammasta emulsioversiosta.

lv7

Vaikken mikään allergikko olekaan ja mua itseeni ei esimerkiksi muiden käyttämät tuoksut häiritse, niin jotenkin tuo tuoksujen sekamelska sai mut miettimään että tuoksuttomissa tuotteissa voisi sittenkin olla järkeä. Varsinkin, kun mä haluan tuoksua tasan vaan sille mun eteerisen kohtalokkaalle hajuvedelle, enkä sivuvivahteena sille trooppinen hedelmäkarkki -kasvojenkuorintavoiteelle :D

lv2

(ps. Kuin upee on tuo mun työkaverin solmuilema seinävaate??)

lv4

Jos pieni LV-tuotepaketti kiinnostaa, niin jätä jokin kommentti! Kaikkien kommentoineiden kesken arvotaan kolme LV:n tuotepakettia. Arvonta päättyy 23.5.2017, arvonnan säännöt löytyy täältä.

Kivaa tiistaita!


Saatat pitää myös näistä:

173 Responses to “tuoksu(ton)testi”

 1. Pia B sanoo:

  Ois kyllä ihana saada testiin noita LV:n tuotteita, koska itellä on herkkä iho ja astma/allergia. Vaikka ei mulla pahemmin hajusteyliherkkyyksiä oo, mutta iho ei kovin voimakkaista ha juista silti tykkää. Toivottavasti arpaonni suosis :D

 2. Halla sanoo:

  Joo siis muaki ahdistaa tommone, että tuoksutaa monelta eri asialta :Dd

 3. Emssu sanoo:

  Just siskon kanssa puhuttiin, kuinka kaikki tuoksuu niin voimakkaille ja sisältää ties mitä mömmöjä… Tulisi tarpeeseen kyllä

 4. saya sanoo:

  Mulle on tullut mieleen tää ihan sama asia, että mahtaako niistä kaikista tuotteista mitä käytän tuoksua juuri se hajuvesi vai jokin muu kanssaihmisten nenään :D siksi oonkin pikkuhiljaa purkkien loppuessa usein ostanut tilalle jonkun tuoksuttoman (tai ainakin miedon tuoksuisen). Pois pestävissä tuotteissa, esim jotkut ihonhoitotuotteet ja saippuat, käytän kyllä edelleen tuoksuvia, koska en usko että niistä jää iholle kovinkaan kauaksi aikaa hajua. Sitten taas rasvoissa ja hiusten muotoilutuotteissa ym jätettävässä kosmetiikassa olen tarkempi, koska niistä tosiaan saattaa lopulta muodostua melkoinen cocktail :D Mukana kivassa arvonnassa!

 5. Heli sanoo:

  Mua ei ennen myöskään oo häirinnyt eikä haitannut tuoksulliset tuotteet, kunnes viime kesänä aivan puskista aloin saamaan allergisia reaktioita lähes kaikesta kosmtiikasta, missä on tuoksua. Siitä lähti kertaheitolla vaihtoon kaikki tuotteet, ja nykyään saatan silloin tällöin juuri ja juuri sietää lempparihajuvettäni, joka tuleekin paremmin esiin kun jokainen vartalolle läträämä rasva ei tuo omaa tuoksuaan… LV on vielä kokeilematta, joten tuotepaketti kyllä kiinnostais! :) PS. Ihana toi sun aamutakkihommeli!

 6. Kasuuu* sanoo:

  Ihana toi sun galaxy-vaate! Mikä sen oikee nimi sit onkaan, kimono? :D ja lisäks ihana toi mainitsemas seinävaate, sul on tosi taitava kaveri! Nyt ku huutomerkkiä on taas ylikäytetty, niin pakko kyl harkita näiden lisäämistä kokeilulistalle.

  Ite kun kassalla työskentelen, niin välillä tulee kyllä sellasia hajupommeja, että on kyllä lutrattu kaikki haisevat jutut niskaan.. Näitä valitettavast löytyy sekä miehistä että naisista.. Enkä itekään mitenkää kovin herkkä hajusteille ajattele olevani, mutta ottaa kyllä nenään :D

  • ia sanoo:

   Joo aamutakkikimono mikä lie :D Ja kaverin lahjakkuus ansaitsee kyllä kaikki huutomerkit!

 7. Jenni sanoo:

  Ois mielenkiintoista testata tuoksutonta deodoranttia. Ois muutenki kiva karsia tuoksuja ni vois tuntea hyvää fiilistä useemmin ku rakas kehuu tuoksua. Ei aina se vartalovoide tai rasva joka tuoksuu :)

 8. nennnii sanoo:

  Testailisin mielelläni noita tuotteita! :)

 9. Anni sanoo:

  Saan päänsärkyä hajusteista ja joskus laivalla kun on eksynyt sinne tax freen hajuvesipuolelle, niin sitä on kyllä saanut katua. En ole siis koskaan onnistunut ostamaan itselleni hajuvesipulloa ja hyvin on pärjätty, ja minusta ainakin yleensä ihmisten ominaistuoksut on aika hyviä ilman mitään lisiä! Kiva kun teit tämän postauksen, olis kiva jos ihmiset ajattelisi näitä hajusteettomia vaihtoehtoja. Luulen, että vähäinen hajuveden käyttö ei niin paljon aiheuta sitä herkistymistä, vaan nimenomaan nämä ”hajustecocktailit”.

 10. Tiop sanoo:

  Olisipa kiva voittaa! LV:n tuotteet ovat tuttuja juuri siitä syystä, että käytän suurimmaksi osaksi vain hajusteettomia tuotteita. Joistain hajuista nimittäin alkaa päätä särkeä ja sen lisäksi lähiperheestä löytyy myös vielä pahempaa hajusteallergiaa. Ja mielestäni on jotenkin luonnollista valita se hajusteeton tuote, koska en halua olla sellainen hajujen sekamelska ja tietysti mietityttää kaikki ylimääräiset kemikaalit ym.

 11. nannneih sanoo:

  Itse olen nyt kevään vaihtelevien säiden ja alkaneen vuorotyön takia kärsinyt kuivasta ihosta, mutta en vaan oo saanu aikaiseksi ostaa uusia tuotteita helpottamaan oloa. Ehkäpä pitäis testata näitä :)

 12. Ssini sanoo:

  Tää allergikko ja astmaatikko ois onnessaan tollasesta paketista! :)

 13. Laura sanoo:

  Oho, en oo ite ees tajunnut että vois valita tuotteista tuoksuttomatkin vaihtoehdot tosta syystö! Valitsen kyllä yleensä sellasia ihonhoitotuotteita, minkä tuoksua rakastan, mutta esim. tällä hetkellä nonstoppina päällä oleva inkivääri-mango-marjakimara-vihreä tee-tuoksukombo voi kyllä käydä muiden nenään vaikkei ite huomaiskaan :D Tykkään käyttää hajuvettä lähinnä spessummissa tapahtumissa, mutta en oo tajunnu, ettei ehkä oo paras idea heittää sitä vielä em. tuoksuyhdistelmän päälle. Täytyypi hommailla tuoksuttomiakin tuotteita niin tuoksun sitten pelkästään esimerkiks marjakimaralta tai erikoistilaisuuksissa siltä täydelliseltä Viva la Juicyn hajuvedeltäni!

  • ia sanoo:

   Haha, inkivääri-mango-marjakimara-vihreätee kuulostaa joltain terveyssmoothielta! :D

 14. Nina sanoo:

  Mukana arvonnassa. :) Minusta on tärkeää että hyviä tuotteita löytyy myös tuoksuttomina.

 15. Satu sanoo:

  Ihonhoitotuotteet kiinnostaa aina eli mukana arvonnassa :)

 16. sarkkku sanoo:

  Oi, osallistun! :)
  Vois mielenkiinnosta kokeilla onko tuoksuttomista voiteista apua tähän atooppiseen nassuun. :D

 17. Miia sanoo:

  Mukana olen arvonnassa ilman muuta :)
  LV on turvallinen valinta herkänpuoleiselle iholle.

 18. Milla Karppinen sanoo:

  Tuo seinävaate on taivaallinen!! Niin ihana

 19. Jenna sanoo:

  Itellä myöskin rutikuiva ja vielä allergiaherkkä iho, joten olis kyllä käyttöä! Pitääkin testata :)

 20. Hanna sanoo:

  Ensimmäisenä kyllä osui silmiin tuo seinävaate! Tosi hieno! Onkohan tuollainen vaikea tehdä… Osallistun LV:n arvontaan

  • ia sanoo:

   Eiks oo upee! Tekee melkein mieli itsekin kokeilla askarrella, vaikka voi olla että kärsivällisyys ei riitä kovin pitkälle.. :D

 21. Essi sanoo:

  Uuu, no kiinnostaa! Tuota kasvoseerumia on sitäpaitsi kehuttu nii paljon jodelissa että pakkohan sitä on kohta testata… :D
  Ja btw IHAN SIKAMAKEE seinävaate, vitsit!! Osaispa itekki tehdä.

 22. Iina sanoo:

  Aivan mielettömän upea seinävaate ja ihana aamutakkihommeli! Mielenkiintoinen postaus. Sai kyllä miettimään miltä sitä itsekin tuoksuu tuolla kulkiessaan, kun joka tuotteella on niin voimakas tuoksu. Tulee tunkkainen olo edes ajatella sitä tuoksujen määrää ☺

 23. Laura sanoo:

  Mukana arvonnassa! Raskauden myötä niin iho kuin hajuaistikin herkistyneet, ja nykyään käytän kotimaisia hajusteettomia tuotteita.

 24. allitalvikki sanoo:

  Hyvä aihe! Kiva kun tuot esiin, että hajusteettomat on käyttökelpoisia tuotteita kaikille.

 25. Taru/MissAria sanoo:

  Viime vuosina ihon on ruvennut kutisemaan entistä useammin. Yleensä olen yhdistänyt kutinan talviaikaan, mutta nyt se kutisee jopa keväisin. Allergialääkkeiden lisäksi pitäisi vaihtaa kosmetiikka tuoksuttomaan :)

 26. Mymmeli sanoo:

  Mä taas kaipailen välillä niitä ihanan tuoksusia vartalovoiteita kun herkkäihosena oon nyt parin vuoden ajan käyttänyt vaan hajusteettomia tuotteita :) mutta kyllä se yks hajuvesi on tyylikkäämpi valinta!

  Ihan hyvä valinta sullekkin noi, niin vähentää sitä kemikaalikuormitusta ja siten riskiä allergisoitumiselle. Tosi kiva että noita herkälle iholle sopivia tuotteita tulee lisää niin saa vähän valinnan varaa, apteekin perusvoiteisiin, eli pitääpä itekki ottaa testiin! Ihoseerumi kuulostaa ihanalta mun kuivalle naamalle :)

  Ps. Tosi kaunis toi seinävaate ja ihana sun aamutakkikimono!

 27. Maiju sanoo:

  Hajuherkkiksen ja ongelmaihoisen unelmatuotteita!

 28. Sussikka sanoo:

  Todellakin olen mukana arvonnassa! Oon niinkin moniongelmainen, että löytyy herkkä ja kuiva iho, allergiaa ja voimakkaat tuoksut aiheuttaa vielä migreeniä. Tuo kasvoseerumi vois olla aika jees kokeiluun!

 29. Ewe sanoo:

  Hajusteallerginen kiittää jutusta! Olen itse siinä tilanteessa, että voin käyttää vain paria tuoksua ja nekin on pakko laittaa niskaan, ettei tuoksu tule koko ajan omaan nenään. Ja hajuveden laitan ensin pumpulipuikkoon ja siitä iholle, enkä sitä käytä todellakaan päivittäin tai edes viikottain…
  Onneksi löytyy hajusteetonta kosmetiikkaa ja voiteita ja osallistun mielelläni arvontaan,

 30. Taru sanoo:

  Atoopikkona on tullut käytettyä LV:n tuotteita ja ois kyllä huippua voittaa paketti kotiin! Tota kasvoseerumia en olekaan aikaisemmin bongannut, mutta kuulosti kyllä kivalta uudelta tuttavuudelta

 31. Tiipu sanoo:

  Hei mäkin haluan osallistua arvontaan kerrankin! :D Atoopikkona tuoksuttomat ja allergiaystävälliset tuotteet on tulleet tutuiksi, LV:tä en ole kokeillutkaan! Ihanaa kevättä sinulle (sitten kun se joskus lopulta tulee..)! :)

 32. mennika sanoo:

  Onpa jotenkin ihanan tunnelmalliset ja seesteiset kuvat tässä postauksessa! :) Vaikka mulla on kuiva ja herkkä iho, käytän aika useasti hajustettuja tuotteita, koska en ole koskaan huomannut varsinaisesti eroa sillä, että onko hajustettu vai ei. Mutta kun niitä tuotteita sutii päähänsä, naamaansa ja kehoonsa päivän mittaan aika montaa erilaista, niin kyllähän siinä kieltämättä aikamoinen tuoksujen sekamelska syntyy. Eli voisipa olla fiksua kokeillakin vaihtaa osan tuotteista hajusteettomiin, sillä vaikka itseänikään ei muiden ihmisten tuoksut yleensä häiritse, tiedän, että on paljon ihmisiä joille kaikenlaiset hajusteet on ehdoton nounou.

 33. Maija sanoo:

  Hauskasti just tätä postausta ennen luin toisesta blogista Nivean tuoksuvista uutuusvoiteisra :D I seller tietyt miedotkin tuoksut, varsinkin kasvovoiteissa saattaa aiheuttaa päänsärkyä, mutta toisaalta välillä on ihana lotrata iholle jotain herkullisen tuoksuistakin voidetta :) Molempi parempi siis! Näitä uutuuksia olis kyllä kiva päästä testailemaan!

 34. Greta sanoo:

  Tää olis niin hyvä mulle kun mulla on atooppinen iho ja miljoona eri allergiaa. Plus näin esikoista odottaessa mietityttää kaikki kemikaalit mitä itseensä laittaa.

 35. Laura sanoo:

  Oon ite miettiny hirveesti viimeaikoina sitä, miten paljon mun käyttämät pyykipesuaineet tuoksuu vaatteissa, ja tarkotus oliskin siirtyä hajusteettomiin ainesiin. Jostain syystä en kuitenkaan oo tajunnu miettiä kaikkien ihonhoitotuotteiden tuoksuja ollenkaan! Oma poikaystävä on pikkusen herkkä vahvoille tuoksuille, minkä takia oon vaiheillut esim kosteusvoiteen kanssa. Kaappeihin tuntuu silti kerääntyvän kaikkia trooppisen sademetsän, karkin, hedelmäsalaatin, kookoksen ja ties minkätuoksuisia tuotteita. Ehkä hajuvesikin pääsisi enemmän oikeuksiinsa jos sitä ei sekoittaisi kolmen eri kosmetiikkatuotteen ja pyylinpesupulverin tuoksut?

  • ia sanoo:

   Joo tuo pyykinpesupulverin tuoksu on kans hyvä pointti, sitä ei meinaa tulla ajatelleeksikaan!

 36. Kaisa sanoo:

  Itselläni on hajusteallergia ja olen saanut aina miettiä mistä löytyy tuoksuttomia versioita kosmetiikasta ja ihonhoitotuotteista. Osa noista tuotteista onkin jo entuudestaan tuttuja, mutta tarpeeseen kaikki tulisivat!

 37. Sv sanoo:

  Itsekin olen alkanut käyttämään LV:n tuotteita juuri mm. hajuttomuuden vuoksi,joten tämä tuotepaketti todella kelpaisi!

 38. Sariska sanoo:

  Mun uudella työkaverilla on lievää tuoksuyliherkkyyttä joten ois kiva voittaa tää tuotepaketti niin sais vaihhdettuu kerralla tuotteet tuoksuttomiin, kun tällä hetkellä oon nyt vaihtanut sitten kun tuote loppuu. Kasvorasva vasta vaihdettuna….

 39. Kaisa sanoo:

  Mä käytän tuoksuttomia tuotteita just siksi, että haluan tuoksua vaan kevyesti hajuvedeltä :) jossain kohtaa tietyt tuoksut myös laukaisi migreenin niin siksi tuoksulliset tuotteet on jäänyt kauppaan.

 40. Deode sanoo:

  Itsellä on herkkä iho, joten noi olis just mua varten tehtyjä!

 41. Milla sanoo:

  Juuri tuli ostettua pari päivää sitten tuo LV:n misellivesi ja on kyllä huippu. Nyt taitaa mennä hankintalistalle lisäksi kasvoseerumi, kiitos vinkistä! :)

 42. helmi sanoo:

  Aivan upea tuo seinävaate! Oon jo varmaan vuoden ihaillu noita solmutöitä instasta yms, jospa joskus saisin itekin tehtyä seinälle jonkinlaisen tekeleen.

  Ja osallistun arvontaan, mielenkiinnolla kokeilisin LV:n tuotteita :)

 43. Pinja sanoo:

  Itelläkin on kaapit täynnä ties minkä hajusia tuotteita, joten hajusteettomille tuotteille kyllä tulis käyttöä :D
  Tuo galaxihommeli on kyl aivan mahtavan näkönen! Oon tainnu ihailla sitä pariinkin otteeseen kun se on muistaakseni täällä vilkkunu aiemminkin.

 44. höpö sanoo:

  Nyt kun tarkemmin asiaa ajattelee, en tiedä yhtään miltä tuoksun. Yleensä lotraan hajuvedellä, tuoksullisilla hiustuotteilla sekä rasvoilla, mutta työharjoittelun aikana olen jättänyt tuoksut minimiin. Joissain tuotteissa olen siirtynyt ”tuoksuttomiin” herkän ihon tuotteisiin, ja varsinkin tuo kasvoseerumi kuulostaa vaikeaihoisen kannalta kiinnostavalta.

 45. kata sanoo:

  mukana :) kivalta kuulostaa

 46. Noora sanoo:

  Olisi kyllä kiva saada testiin noita tuotteita! :)

 47. Iina sanoo:

  Mulla on tuoksuyliherkkyys, ja oon käyttänyt joitakin LV:n tuotteita, mutten kuvassa näkyviä! ois ihan mieletöntä päästä testää tuotteita, joista ei mee pää kipeeksi tai rupea henkeä ahdistamaan!<3

  ps. kaunis seinävaate! ja sun hiukset!

 48. minna sanoo:

  Tuoksuttomat tuotteet kiinnostaisi kyllä täälläkin, atooppinen iho tykkäisi niistä varmasti myös :)

 49. Vea sanoo:

  Tässä postauksessa on ihan ekstrakivat kuvat! Plussaa LV:lle hajusteettomuudesta ja suomalaisuudesta :)

 50. Maria sanoo:

  Toi LV-paketti ois tosi kiva! Nykyään kun melkein kaikki tuoksuu jollekin kemialliselle bonusaineelle, nii mahdollisuus rauhottaa omaa ja muidenkin nenää nousee omaan arvoonsa.

 51. Lotta sanoo:

  Olen ite lievästi hajusteherkkä, se ei näy oikeestaan muulloin paitsi silloin kun satun samaan huoneeseen jonkun monihajusteisen henkilön kanssa. Semmoinen hajustekerros saattaa tulla ihan huomaamattakin päälle jos käyttää useampaa hennosti hajustettua tuotetta. Joten mun nenä kiittää hajusteettomia ihonhoitotuotteita!

 52. sarahhh sanoo:

  Kivan tuoksuisista tuotteista, oli ne sitten suihkusaippuoita tai käsivoiteita jne, nauttii aina itse, niitä on kiva haistella. Mutta tosiaan yksitellen, eikä kaikkien tuoksujen sekamelskana. Itsellä kanssa välillä hukassa muiden huomioon ottaminen siinä mielessä, että jos joku on tuoksuherkkä, niin saatan aiheuttaa päänsärkyjä :(

 53. Veera sanoo:

  Hah, oon itsekin miettinyt tuota tuoksujen sekamelska -asiaa! Hauskaa, että tällainenkin vaihtoehto on olemassa. :)

 54. Marikki sanoo:

  Minäkään en ole hajusteyliherkkä, mutta välillä aamutoimia tehdessä havahtuu kuinka monta erituoksuista tuotetta tulee iholleen läträttyä. Tästä syystä nykyään tulee silloin tällöin ostettua tuoksuttomia tuotteita, jotta tuoksukuorma pienenisi hieman. Mukana arvonnassa :)

 55. Katarimaria sanoo:

  Kiinnostaa todellakin! Useissa tuotteissa tuoksut on mun mielestä vaan ihan turhaa kemikaalikuormaa ja ällöhajun sijaan valitsen mieluummin tuoksuttoman. LV on tuttu merkki ja pari tuotetta löytyy nytkin kylppärikaapista. Tuosta seerumista en ollut kuullutkaan, pitää etsiä se kokeiluun!

 56. puputin sanoo:

  Jokin kommentti! :D

 57. Jönnönnö sanoo:

  Just olen vaihtanut voiteet hajuttomiin, kun kerran oon ostanu 70e hajuveden niin se ansaitsee tuoksua ilman häiriöitä :D

 58. KAta sanoo:

  Ah, tuotteiden tuoksuttomuus on tämmöselle herkkänenäselle pelastus, joten tuommonen paketti pääsisi varmasti käyttöön! :)

 59. Johanna sanoo:

  Kyllä kelpais LV:n tuotteet tännekin herkkisiholle! Erityisesti nyt kun olen ulkomailla ja iho paloi paikkapaikoin vesikelloille saakka, tietääpähän ensi kerralla suojautua tuplasti paremmin.

 60. Oona sanoo:

  Olis kyllä tervetullutta kunnolla kosteuttavat voiteet! :)

 61. Hanna K sanoo:

  Hajusteyliherkkä kiittää! ❤ Voi kun muutkin ymmärtäisivät luopua edes puolista tuoksuistaan. Tuoksusekamelskan lisäksi myös kemikaalikuorma on keskivertonaisella valtava.

 62. Lottae sanoo:

  Vaihtaisin mielelläni tuoksuttomiin tuotteisiin, siispä mukana arvonnassa!

 63. n00d sanoo:

  Kasvoseerumi kiinnostaa :) atooppinen iho täälläkin, ja helposti rasvoittuva, huoh.

 64. Heini sanoo:

  Seinävaate on hieno! Aattelin ensin, et kaikki tommoset solmeilut on ihan plääh, mut jostain kumman syystä oon löytäny itteni pinnailemasta just tollasia runsaita seinävaatteita :D
  Ja toi sun kimono on makee, vähän iski kateus ;P

 65. emsss sanoo:

  LV on ennestään tuttu merkki ja omassa käytössä juurikin tuoksuttomuuden vuoksi. Hajusteyliherkkänä ihan tuoksuttomuus on ihan must!

 66. V-sukka sanoo:

  Osaa noista onkin jo käytössä, itse olen vähän hajuherkkä enkä ole koskaan esimerkiksi omistanut hajuvesiä :D Ihana seinävaate!

 67. Elli sanoo:

  Tuo seerumi pitänee kipaista kaupasta!

 68. Pippa sanoo:

  Olisi oikeasti hienoa, jos kuorivia suihkusaippuoita ja kuorintavoiteita olisi paremmin saatavilla tuoksuttomina. Vaikka ajatus ihanasta kookoksesta tai Madagaskarin vaniljasta tuntuu ostohetkellä hyvältä, niin aamuisen hajuvesipaletin ne kyllä sotkee ihan totaalisesti! Jotkin kosteusvoiteetkin on pitänyt heivata kavereille, kun tuoksu on leijaillut nenään meikin altakin pitkin päivää… Olisihan se pitänyt itse hoksata jo aiemmin ostaa enemmän tuoksuttomia tuotteita, mutta ei vaan ihminen aina tajua :D Kiitos siis tästä!

 69. Henna sanoo:

  Itse tykkään myös valita mahdollisimman monet tuotteet tuoksuttomina,jotta (kukkarolleni kallis) hajuvesi pääsisi oikeuksiinsa :D Shampoossa ja hoitoaineessa mieto tuoksu on jees, mutta kosteus-/kasvovoiteissa hajusteettomuus on ehdoton :)

 70. Tiia A. sanoo:

  Enpä ole koskaan aatellut asiaa! Mutta ihan järkeenkäyvä pointti, että tuleehan se hajuvesi esiin eri tavalla jos ei tuoksu myös kaikille muille hajusteille. Hmmh! Taidanpa kokeilla tätä vaikken pakettia voittaiskaan! :)

 71. Jenna sanoo:

  En tiiä onko minusta tulossa vanha vai mktä tapahtuu, mutta mun entinen super öljyinen iho on nykyään hurjan kuiva. Etenkin toi seerumi kiinnostaa ja sitä aina kaupassa aika ajoin hypistelen. Ehkä nyt uskaltaisin ostaa!

 72. Anu sanoo:

  En voi käyttää kuin hajusteettomia tuotteita, joten tämä LV:n tuotepaketti tulisi todellakin hyötykäyttöön!

 73. Saii sanoo:

  Mulla itsellä tulee osasta tuoksuvista tuotteista järkky pääkipu. Varsinkin kasvorasvat on sellaisia kun ne tuoksuu siinä kasvoilla sitten koko päivän, höh. Hei muuten, oon nyt käyttänyt jonkin aikaa niitä edellisen arvonnan voittotuotteita, ja jää kyllä vakikäyttöön se vartalorasva! Osottautui kyllä hyväksi, se on ihanan täyteläistä. Käytän pikkutipan myös kasvoille, sekoitan ohuemman rasvan sekaan. Kiitos niistä. Ps. Ihana aamutakki<3

  • ia sanoo:

   Miten mahtavaa kuulla että tuotteet oli mieluisia, meni sit voitto oikeaan osoitteeseen! :)

 74. Elli sanoo:

  Moi!
  Mulla on atooppinen iho ja allergiaa/astmaa. Oon ennen käyttänyt ihan kaikenlaisia/tuoksuisia tuotteita mutta vasta nyt lähiaikoina oon tajunnut, että mulle sopii parhaiten tuoksuttomat ja allergiaystävälliset tuotteet. Nyt on siis pikku projekti menossa vaihtaa kaikki tuotteet ”parempiin” joten tää postaus tuli just hyvään saumaan!:)

 75. Laura sanoo:

  Tuoksuttomat on todellakin pop!!! Koska haluan nimenomaan tuoksua sille hajuvedelle, enkä käsirasvalle tai deodorantille! :) LV tuotteita en ole kokeillut, ehkä voisi seuraavaksi.

 76. Sonja sanoo:

  Mun atooppinen ja herkkä iho tykkäisi noista :)

 77. Maiju sanoo:

  Upeita kuvia, niistä huokuu lämmin tunnelma. Ihanat värisävyt ja tunnut istuvan sisutukseen :) Lv:n tuoksuttomat tuotteet tulisi tarpeeseen. Kuiva iho kaipaa extra kosteutusta talven jälkeen ja tuoksuttomuus olisi plussaa, juurikin tuoksukuor
  maa keventämään.

 78. Venla sanoo:

  Mukana! Tuoksuttomat tuotteet on ehdottomasti niitä parhaita. Ainakin mulla on niin herkkä iho, että tuoksulliset ihotuotteet aiheuttavat jopa allergiaoireita pahimmillaan…

 79. Nevi sanoo:

  Olipa hyvä, että tulin lukeneeksi tämän! :) Käytän joitakin LV-tuotteita, mm. käsivoidetta, joka on muuten ehdottomasti maailman paras ja käy hätätapauksessa päästä varpaisiin. Mutta en oo jotenkin huomannut tuota kasvoseerumia koskaan. Kiitos tiedoista sen suhteen! :) Kauppaan!

 80. monna sanoo:

  Mä oon jostain syystä kokenut että jotkut tuollaiset ns. ”perustuotteet” ärsyttää ihoa eniten, esim. hajusteettomasta erioilin käytön jälkeen kämmenselät oli aina ihan tulipunaiset ja kipeät :S En tiedä onko niissä sitten joku ainesosa, mitä niissä hajusteellisissa tuotteissa yms. ei ole?

  • ia sanoo:

   Mä laitoin tästä kysymystä eteenpäin LV:lle! Palaan sulle vielä :)

   • ia sanoo:

    Vastasivat LV:ltä näin:

    ”Hajusteettomia koostumuksia on hyvin erilaisia – Kannattaa testailla eri tuotteita, jotta selviää, mikä tuote soveltuu omalle iholle. LV:ltä kannattaa testata LV hoitavaa käsivoidetta, jonka koostumus on hyvin hellävarainen.”

 81. Riikka sanoo:

  Ei sun työkaveri alkais myymään tuollaisia seinävaatteita? *sydänemoji*

 82. laura sanoo:

  Ois kyllä kivaa saada testiin LV:n tuotteita, hajuttomuus on tosi tärkeetä esim. opettajan työssä jos luokassa on astmaatikkoja tms. :)

 83. E sanoo:

  Äidillä tuo tuoksuallergia vaivaa, niin tällainen paketti ois ihana käytössä täällä kakkoskodissa porukoiden luona! :)

 84. Ek sanoo:

  Tuoksuallergikkona kannatan ylimääräisten tuoksujen karsimista!

 85. julia sanoo:

  Olis tosi kiva päästä kokeilemaan noita tuotteita! Etenkin seerumi kuulostaa toimivalta :)

 86. Petra sanoo:

  Mä oon jo pitkään käyttänyt puhdistustuotteissa, saippuoissa ja shampoissa pelkästään hajusteettomia tuotteita, kun jossain vaiheessa tajusin itekin että ne hajustecocktailit voi olla välillä tosi päällekäyviä :D Ja mulla on tosi kuiva ja herkkä iho, sekin varmaan tykkää kun ei lotraile ties millä sitrus-hedelmä-hommeleilla.

 87. Minna sanoo:

  Mukana ollaan :) Olisi kiva päästä kokeilemaan näitä tuotteita.

 88. manna sanoo:

  Yritän käyttää tuoksuja kohtuudella, mutta kyllä joskus taitaa mennä vähän yli:)

 89. Milja sanoo:

  Pitäisi ehkä itekin kokeilla vähentää tuoksujen määrää, vaikka toisaalta tykkäänkin siitä miltä esim kylppäri tuoksuu suihkun jälkeen.

 90. White Falafel sanoo:

  Kysytkö työkaveriltasi tekeekö se tilauksesta tollasia lisää. On ihan tosi hieno!

  Oon niin kuiva tyttö että sen takia Lvt kelpaisi.

 91. Anna-Maija sanoo:

  oi niin kauniita kuvia susta tässä postauksessa!

 92. Noora sanoo:

  Olen itse alkanut kiinnittää enemmän huomioita ihonhoitotuotteiden sisältöihin kun sain jonkin kamalan allergisen reaktion ihovoiteesta ja jalkani olivat tulipunaiset ja täynnä pieniä näppylöitä. Näitä LV:n tuotteita ei kyllä ole koskaan tullut testattua. Olen kuitenkin huomannut, että jotkut hajusteettomat tuotteet haisevat kuitenkin, nimittäin pahalle, jotenkin tunkkaiselle. Mites näiden laita? Nyrpistyykö nenä näitä haistellessa? :D

  • ia sanoo:

   Mulla ei nenä nyrpisty, nää on just semmosia ”freshejä” mun mielestä! Mutta se on jännä miten hajusteettomissa tuotteissa on semmoinen ominaistuoksu kuitenkin, joka tietty katoaa kun tuotetta laittaa iholle :D

 93. helle sanoo:

  Oijoi! Tää kyllä herätti. Nyt tsemppaan ja alan miettiä, kuinka monelta eriltä sitä tuoksuukaan.

 94. Katariina sanoo:

  Mä kans jossain välin tajusin etten viiti käyttää esimerkiks tuoksuvia suihkusaippuoita, koska ruukasin käyttää jotain bodyshopin parin metrin päähän tuoksuvia bodybuttereita mun kuivaa atooppista ihoa kosteuttamaan :D Eikä ne hajut ikinä tietenkään mätsää! Tai jos mätsää niin hajukantauma kohonee potenssiin viis… Ois kyl kiva löytää hyviä kotimaisia vakkarituotteita niin sais tuettua suomalaista!

 95. SiiriS sanoo:

  Oih, mistä oot noin upeen aamutakin löytänyt? :3 Ja toi kasvoseerumi taitaa mennä testiin heti kun Kicksin seerumi loppuu. :)

 96. J sanoo:

  LV:n tuotteita oon jo jonkin verran testaillut ja oon kyllä ollut tosi tyytyväinen! Tuota kasvoseerumia en oo vaan onnistunut löytämään mistään, joten sen vuoksi setti kiinnostaisi :)

 97. nannii sanoo:

  Kiinnostaisi kyllä kokeilla! näille olisi käyttöä, sillä olen sijaisena hoitoalalla ja silloin ei saa oikein tuoksua miltään :D
  ps. Oon seurannu sun blogia persikkahameesta lähtien :’D siitä on kauan!

  • ia sanoo:

   Voi persikkahame! :,D Oliskohan se vielä jossakin tallessa, sehän oli aika kiva! Ihana että oot vielä siellä, voiii että tuli hyvä mieli sun kommentista <3

 98. Henna sanoo:

  LV:n tuotteet on kyllä hyviä. Olen aika herkkä voimakkaille tuoksuille.

 99. Pinja sanoo:

  I-H-A-N-A tuo seinävaate! Ja tunnelma näissä kuvissa, niin rento!

 100. Maija sanoo:

  Hyviä tuotteita! Sopivat herkälle iholleni:)

 101. Maiju sanoo:

  Kyllä tuoksujen sekamelska on ajoittain melko valtaisa, mutta ei sitä itsestä kyllä huomaa! Tässäpä nyt meille kaikille pieni haaste tuoksujen vähentämiseksi :-)

 102. hilipati sanoo:

  Tällaisena allergisena ja tuoksuvammaisena astmaatikkona todellakin kiinnostaisi tutustua tuotepakettiin!

 103. pauliina sanoo:

  LV tuotteet on kyllä hyviä. Hintaansa nähden jopa erinomaisia. Tuoksujen sekamelska ei tosiaan ole kiva. Itse jätän mieluusti hajuveden kokonaan pois jos on tullut aamusuihkun jälkeen lotrattua vaikkapa jollain Body shopin vartalovoilla.

 104. Lintunen sanoo:

  Lv:n tuotteet on kyllä Erisanin rinnalla parhaita! Allergioista ja hajusteherkkyydestä kärsivälle atoopikolle must juttuja

 105. Katri K sanoo:

  Olisi kiva päästä kokeilemaan näitä, en ole LV:n tuotteita nimittäin pahemmin käyttänyt käsisaippuaa lukuun ottamatta. Mä olen tuoksuherkkä ja todellakin toivoisin että ihmiset vähentäisivät käyttämiensä hajusteiden ja tuoksujen määrää. Se vierustoveri ratikassa kun saattaa saada tuoksucocktailista kuristavan kurkun, hengenahdistusta ja pahan olon…

 106. niinna sanoo:

  Mukana :)

 107. Mi sanoo:

  Tuoksut ovat ihania, siitä ei pääse yli eikä ympäri! Mutta liika on liikaa. Tekisi terää saada päivitystä tähänkin kosmetiikkapataljoonaan.
  ps. sun blogi on ihanan pirtee! :)

 108. Cami sanoo:

  Miten mä en oo tajunnutkaan, että LV:ltä saa myös kasvojenhoitotuotteita?? Käsirasva ja pyykinpesuaineet ko. merkiltä käytössä ja tykkään. Osallistun siis arvontaan! :)

 109. Oona sanoo:

  Atoopikko täällä ilahtuisi tästä paketista! Seerumi kiinnostaa erityisesti :-)

 110. Lipe sanoo:

  Atoopikolle tulis kyllä tarpeeseen! :) koitetaan nyt, jos kerrankin arpaonni suosisi…

 111. inja sanoo:

  Musta on tosi jees, että tuoksuttomat tuotteet on nykyään oikeesti laadukkaita ja todellakin tuoksuttomia, ettei iholle jää mikään tunkkainen rasvan haju. Mulla on käytössä tuoksuttomat kasvorasva ja silmänympärysvoide, kun kasvojen herkälle iholle en mielellään lotraisi mitään hajusteita. Useammasta tuotteesta tulee jo aikamoinen sekamelska ja kasvoilta ne tuoksuu omaan nenään tosi voimakkaasti.

 112. Kisu sanoo:

  Itsekin tykkään mahdollisimman tuoksuttomista tuotteista :)

  Ja on muuten kaunis seinävaate!

 113. Emmi sanoo:

  Oispa kiva testata tällaista settiä! Tuo kasvoseerumi vaikuttaa ihanalta ❤

 114. Minna sanoo:

  Mukana ollaan :) Kiva olisi päästä näitä tuotteita kokeilemaan.

 115. Minttu-Maaria sanoo:

  Herkkähipiäisenä oon suosinu näitä LV:een tuotteita ennenkin ;) Hyväksi olen rasvat todennut, mutta tuo seerumi ja kuorinta alkoivat kiinnostaa! Ja tosiaan aivan ihana kimono aamutakki <3

 116. elina sanoo:

  Oon kanssa alannut kiinnittää huomiota tuoksujen määrään kosmetiikassa, niin kuin näköjään moni muukin. Itse ainakin pyrin aina myös haistelemaan ostaessani jotain uutta tuotetta, ja mitä miedompi, sen parempi. Tai mieluiten tykkänään hajuton.

 117. Mai sanoo:

  Wau! Olisipa kiva voittaa, en ole aiemmin tajunnutkaan testailla hajusteettomia!

 118. Riikka sanoo:

  Tuo LV:een seerumi kiinnostaa erityisesti. Kaiken ei todellakaan tarvitse tuoksua. On hienoa, että on tuoksutontakin kosmetiikkaa. Voimakkaan tuoksuisesta kosmetiikasta tulee ainakin itselleni huono-olo.

 119. Anni sanoo:

  Tuoksumeri on helposti aikamoinen sekasoppa, joten jotta jonku ihanan yksittäisen tuoksun saisi pidettyä tulisi muiden tuotteiden olla näitä loistavia hajuttomia! Eli mukana arvonnassa ehdottomasti :)

 120. Maaru sanoo:

  Vau, upea tuo seinävaate ja ihana valo näissä kuvissa!

 121. Tytti sanoo:

  Itsellä on jo pitkään ollut tapana valita suurin osa tuotteista hajusteettomina, ne on niin paljon varmempi valinta atoopikolle, mutta tästä postauksesta sai kyllä hyviä vinkkejä tuotehankintoihin. :) Seerumi vaikuttaa aivan huipputuotteelta, varmaan pakko ottaa testiin seuraavaksi. Tässä taas huomaa miten kaupan hyllyiltä hakee aina vaan ne vakkarit ja jää sitten muut (uudet?) ihanuudet huomaamatta.

  Ja hei ihanaa, että joku muukin on innoissaan seinävaateasioista! Mun piti joku aika sitten kylässä oikein kysyä, että saanko vähän hipistellä. :D

 122. Elina H sanoo:

  Olisi ihana päästä kokeilemaan tuoksuttomia tuotteita oikein kerralla enemmänkin! Viimeisen vuoden aikana olen alkanut saamaan ihmeellisiä ihottumia vaikka mistä, mutta opiskelijabudjetti ei anna tilaa koko arsenaalin vaihtoon kerralla. Tästä olisi hyvä aloittaa ja katsoa, auttaako!

 123. Milli sanoo:

  Tuota sarjaa en olekaan vielä kokeillut, Erisanit on jo testattu!

 124. Lilia sanoo:

  Toi seinävaate on I ha na !

 125. jeheei sanoo:

  Olen huomaamattani siirtynyt aika luomuksi tai vähintään minimalistiksi mitä tulee päivittäiseen kosmetiikkaan. Dödönkin suhteen oon luottanut jo pari vuotta sellaseen mineraalikiveen, joka kastellaan ja sivellään kainaloihin. Ei pidä ainakaan pahimmilla kesähelteillä kosteutta kokonaan poissa, mutta ainakaan epämiellyttävä haju ei seuraa märkien kainaloiden myötä. Bonuksena se, että sama puikko kestää monen monta vuotta, eikä tartte lentokoneessakaan huolehtia et nestemäinen dödö veis tilaa siitä nesteiden minigrip-pussista. :)

  ps. superhieno tuo moderni ryijy !

 126. Ansku sanoo:

  Mukana ollaan! Hajuherkkyyden vuoksi tulee käytettyä lähinnä hajusteettomia tuotteita.

 127. Kristina sanoo:

  Oih olisipa ihana kokeilla näitä! Kasvoseerumi pitänee ainakin hommata joka tapauksessa testiin :)

 128. I A sanoo:

  Oij oispa kiva voittaa, mun iholla on joku känkkäränkkä menossa :s

 129. Elina sanoo:

  Muakaan ei tuoksut itseä häiritse, mutta mietin kyllä ympärillä olevia, etten tosiaan olisi tuoksusekamelskassa. Tuoksuttomat tuotteet ovat siis yhä useammin käytössä. Tuon seerumin olen todennut kans hyväksi!

 130. VeeraT sanoo:

  Olisipa mukava päästä kokeilemaan noita LV:n tuotteita. Joskus aikoinaan olenkin käyttänyt merkin jotai perus suihkusaippuaa, silloin kun asuin opiskelijasolussa. Nyt olen aloittanut uuden työn, jossa olisi kyllä suositeltavaa käyttää hajusteettomia tuotteita.

  Ps. Olet nii suloisen näköinen ja tuo seinävaate on ihan superhieno!

 131. Armstrong sanoo:

  LV:n tuotteet kyllä kiinostaisivat! Ovat muutenkin arjessa käytössä, niin opiskelijan budjetti kiittäisi kattavasta tuotepaketista :) eli mukana ollaan!

 132. Jaana W sanoo:

  ois kyllä ihanaa testeilla tuotteita

 133. Saarai sanoo:

  itse oon aika paljon käyttänytkin noita LVn tuotteita, joten oispa kiva voittaa tuotepaketti! :D tosi Kauniit kuvat tässä postauksessa muuten ja ihana paita!

 134. Elina sanoo:

  Ai että pääsispä testailemaan noita LV:n tuotteita. Vois tehdä tälle atoopikolle hyvää :)

 135. Sii sanoo:

  Pitkään ollu Erisanin tuoksuttomien tuotteiden ystävä mut ois kiva testaa myös kilpailijaa!

 136. Xeveliina sanoo:

  Olen siirtynyt käyttämään yhä useammin tuoksuttomia tuotteita, koska olen tullut vuosien mittaan itsekin herkemmäksi eri tuoksuille tai niiden sekamelskalle.

 137. Anne-Marie sanoo:

  Itse en lievältä hajusteaineallergialta uskalla ostaa enää edes lempituoksujeni vartalovoiteita tai suihkusaippuoita. Olisihan se ihana tuoksua oikein ihanalle. Nyt käytän lähinnä tuoksuvaan deodoranttia. Minulla on oikein hyviä kokemuksia aitopunapäänä ja atooppisen ihon omaavana LV-seerumista. Erittäin toimivan tuote. Ja jos joskus on oikein kuivat kämmenselät, tuota pikku tippa kämmenselkään, niin kuivat alueet silottuvan kivasti.

 138. Maijai sanoo:

  Mukana! :)

 139. Pirkko sanoo:

  Voi kiinnostaisi kyllä! :)

 140. Leena sanoo:

  Tuoksut ovat ihania, mutta itsekin olen viime aikoina alkanut kiinnostua tuoksuttomista tuotteista. Silloin tosiaan hajuvesikin pääsee oikeuksiinsa. :)

 141. Hiisukas sanoo:

  Mukaan kivaan arvontaan.

 142. Teija sanoo:

  Kiinnostaa, joten arvonnassa mukana!

 143. Jemina sanoo:

  Ahh, nimenomaan! Välillä sitä huomaa tuoksuvansa ties minkälaiselta tuoksupläjäykseltä, kun ottaa huomioon kaikki ne tuoksut ja tuotteet mitä aamulla itseensä suihkii :—-D Ei sitä aina tajuu! Tuoksuttomat tuotteet kiinnostaa, eli arvonnassa mukana!

 144. Hennna sanoo:

  Noita tuotteita olisi kiva kokeilla tyttärelle jolla on todella kuiva iho. Ja itse olen juuri noita tuoksujen sekamelska tyyppejä, kaikissa tuotteissa on eri tuoksu joten voin olla kyllä kamalaa tuoksuteltavaa. Ikinä ome ajatellut sitä sen kummemmin että miltähän mahdan haista kun kymmeniä hajuja sekaisin, jospa voittaisin niin pääsen itsekkin kokeilemaan miltä se hajuvesi ilman muita hajuja tuoksuu.

 145. Tanja sanoo:

  Lv:n tuotteet ovat laadukkaita. Tykkään erityisesti heidän käsirasvoistaan. Tykkään kyllä tuoksuista. Mutta työni takia käytän hajuusteettomia tuotteita.

 146. ainooutijohanna sanoo:

  Mä sain nuorempana tosi pahoja migreenikohtauksia vahvoista hajuista (tai ”tuoksuista”), niin jotenkin on jäänyt niiltä ajoilta päälle pyrkimys mahdollisimman hajuttomiin kosmetiikkatuotteisiin. Siksi mukana arvonnassa!

 147. Mari sanoo:

  Osallistun! :)

Kommentoi