keskiviikko 31. toukokuun 2017

sorbettitukka

Muistatte varmaan, kun oon tässä viimeisen puolen vuoden sisällä puhissut muutamaankin otteeseen siitä, että oon vähän kyllästynyt mun kupariseen tukkaani. Onhan se ihana, mutta kun mulla on ollut se niin kaaaau-an! Jo pari viime kampaajakertaa oon kuumotellut että tekiskö jotain erilaista, mutta oon lopulta poistunut sieltä kuitenkin enemmän tai vähemmän samannäköisenä kuin aina ennenkin. No en poistunut enää toissapäiväisen kampaajan jälkeen.

karkkitukka2

Annoin inspiraatiokuvaksi semmoisia söpöjä pastellipäätytyjä. Ihan vaan niinkuin inspiraatioksi, että nää on aika kivoja, mutta en mä tiedä mitä me tehtäis. Kampaaja siinä hetken tuumaili ja sanoi että joo kyllä me sulle tollanen saadaan, lähdetääs vaalentamaan. Ai mitä, ai oikeestikko?

karkkitukka4

Meinasi muuten sydän jättää lyönnin välistä kun näin ekaa kertaa ikinä miltä näytän kun tukasta on viety värinpoistolla kaikki väri. Aiii kamala sitä keltablondia joka peilistä kurkkasi, hautauduin niin syvälle aikakauslehden taakse kuin pystyin enkä suostunut nostamaan katsetta ennenkuin suoravärimassa oli päässä..

karkkitukka5

Mä sain siis siltä viime viikkoiselta Kööpenhaminan reissulta mukaan kampaamolahjakortin, jolla uskalsin tuon tukan toteuttaa. Värjäyksessä käytettiin L’Oréalin uusia #colorfulhair -suoravärejä, tyveen pinkkiä ja latvaan persikkaa. Sydämen Pohjasta -kampaamon Tanja oli huikee, me oltiin molemmat niin fiiliksissä lopputuloksesta että halailtiin lopuksi :D

idkarkkitukka1

En lisännyt näihin kuviin tippaakaan kontrastia enkä värikylläisyyttä, en voi käsittää! Aika nopsaanhan nämä suoravärit kuulema lähtee pesussa haalistumaan, onks teillä jotain killerihyviä hoitotuotteita vinkata tämän tukan ylläpitoon? Multa löytyy kotoa jo Alter Egon suoraväri sävyssä Pepper Pink, mutta ehkä hankin ainakin kampaajan suositteleman Fudgen Paint Boxin sävyssä Coral Blush lähinnä noita persikkaisia latvoja ajatellen.

Mutta kertokaas rehellisesti: Mikä tuomio? Itse mä rakastan tätä, mutta naamatusten oon saanut tästä irti reaktioita sävyyn ”no ohhoh” ja ”mitä sä oot mennyt tekemään” :D Onneks vaalennetulle pohjalle voi heittää päälle melkein mitä vaan jos alkaa sorbettitukka liiaksi ahdistamaan, mutta oon mä kyllä ylpee itestäni kun uskalsin kokeilla!

(Ja vielä yks kysymys: Minkäväriset kulmakarvat tuon kanssa kuuluu olla??)


Saatat pitää myös näistä:

119 Responses to “sorbettitukka”

 1. ciara sanoo:

  Nii-iin ihana!! =D

 2. Saija sanoo:

  En kestä!! Niin upee, että huh huh

 3. x sanoo:

  :o i h a n a t !!

 4. Sanna sanoo:

  Nätti on ja sopii oikein hyvin sinulle :)

 5. Petra sanoo:

  Ihanat hiukset! Todella onnistunut väri ja sopii kyllä sulle todella hyvin :) nykyinen kulmakarvojen väri näyttää ainakin omaan silmään ihan sopivalta haha :D

 6. Tytti sanoo:

  Kulmakarvakysyymykseen ei löydy vastausta, valitettavasti ei edes omalla kohdalla.

  Itsekkin päädyin tänä keväänä kokeilemaan vähän ”villimpiä” värejä, ja nuo reaktiot kuulostaa niin tutuilta! Jossain vaiheessa sitä alkoi jo epäilemään, että näyttääkö sitä aivan kamalalta ja onko koko homma ollut karmaiseva virhe. Mutta pienen sulatteluajan jälkeen niitä kehujakin alkoi tulla.

  Pakko kyllä myöntää, että oon jäänyt ihan koukkuun suoraväreillä hiusvärin vaihtamisen helppouteen. Kokeiltuna on nyt muutama eri violetti, jaden vihreä ja sininen. Ensi viikolla ois tarkoutus täräyttää tähän tukkaan vielä ainakin yksi uusi sinisen sävy ennen kuin rauhotun. :D

  JA NIIN aivan ihana tukka, pidä toi!

  • ia sanoo:

   Eikä, kuulostat ihanalta sateenkaaritukalta! :D Mä haluaisin nähdä kuvakavalkadin kaikista noista sun variaarioista! Kiitos <3

 7. myy sanoo:

  Loistava lopputulos<3

 8. Saara sanoo:

  Upea! Kyll kannatti! Tukkakateus iski . Tuossa vikassa kuvassa kun ei näy kulmia olenkaan, niin on tosi magee. Eli vaaleeks tai kulmat pois kokonaan. Onks liikaa?

  • ia sanoo:

   Vaaleemmat kulmat ehkä, saiskohan ne ihan jollain vaaleella kulmakynällä? Kulmat pois menee kyllä liian villiksi mulle :D

 9. Sonja sanoo:

  Aivan ihana tukka! :) sopii sulle todella hyvin ja on tosiaan vähän vaihtelua. Aivan mahtava lopputulos!

 10. Laura sanoo:

  Aapuva miten ihanat hiukset! Upea savy ja sopii sulle niin hyvin, awwh.

  Mulla on liilat hiukset ja kaytan vahan eri tuotteita, mutta shampoo ja hoitoaine on aina ’sulfate free’ ja ’paraben free’ (ja mahdollisesti ’color safe’ jos se mainitaan erikseen). Pesen 2 kertaa viikossa (kylmalla vedella!) ja kuivashampoo on kaveri D: Sita hiusvaria voi sekoittaa hieman hoitoaineeseen tai hiusnaamioon varia kirkastamaan (tosin en tieda miten se toimii ’liukuvarin’ kanssa).

  Ma pitaisin kulmat aika luonnollisena ja tummina, ehka hitusen punertavat?

  • ia sanoo:

   Hei kiitos vinkeistä! Pesuvälin harventaminenhan se tehokkain keino on pitää väriä yllä, onneks kuivashampoo on hyvä ystäväni :,D Eli seuraavaksi karaisu kylmään veteen! Ja uusi kulmakynä :D

 11. Ellu sanoo:

  Siis tuo väri on aivan mielettömän I-H-A-N-A <3 Sopii sulle tosi tosi hyvin, hienoa että uskalsit kokeilla :D

 12. Venla sanoo:

  Ihanat hiukset! Sopivat sinulle tosi hyvin. Jotenkin niin raikkaat.

 13. Hanna sanoo:

  MAAILMAN IHANIMMAT HIUKSET!! Enkä ees oo normaalisti niinkään pastellihiusten ystävä mut nää on kyl nyt täys kymppi!

 14. anna sanoo:

  Ihanat!! Ihailin näitä jo sun instagramissa. Ostin ite myös Lorealin niitä colorwasheja oranssin ja mietin tämän nähneenä, että ostanko myös pinkin. Vaaleaan tukkaan on helppo kokeilla niitä, mutta lopputulos jännittää silti. Ymmärrän siis hyvin tuon ylpeyden, kun uskalsit! :D Itsellä tuo viikon värikin jo jänskättää – lähinnä kun olen ollut pitkään värjäämättä.

  • ia sanoo:

   Vaalea tukka on kyllä täydellinen pohja kokeilulle, oon niin ilonen että uskalsin blondata :D Joko testasit sitä oranssia? Ja kokeile ihmeessä myös pinkkiä! Nehän peseytyy vissiin tosi nopskaan sitten poiskin niin vedä ihan huoletta semmonen kunnon jäätelötukka ^_^

 15. Minttu-Maaria sanoo:

  Niin kaunis<3 oikeesti just täydellinen kesään ;)

 16. Piia sanoo:

  Voi kuinka suloiset hiukset, aivan ihanat! Tuo väri sopii sulle hyvin :)

 17. merituuli sanoo:

  Voi apua kun oot ihanan näköinen! Oon seuraillut blogia jo muutaman vuoden ja aina ihaillut sun tukkaa, inspiroiduinpa kerran jopa itse vetämään lähes mustan tukkani punaiseksi! :D Tää väri on mun mielestä oiva jatkumo sarjalle ”maailman söpöimmät hiukset” <3 jotenkin tuo sävy mätsää hirmusen hyvin sun silmien väriin!

  • ia sanoo:

   Oho, menikö monta värjäyskertaa ennenkuin sait mustasta punaisen? :D Ja jäitkö punapääks? Voi kiitos paljon kauniista sanoista! ^_^

 18. nadjastrange sanoo:

  Toi kulmakarvojen värin päättäminen on varmasti se vaikein osuus :D :D Siihen en osaa kommentoida mitään.

  MUTTA APUA MITEN IHANA TUKKA!!! EN KESTÄ <3 <3 <3

 19. Nanne sanoo:

  Wau, käsittämättömän upea tukka! Sopii sinulle kuin nenä päähän. ♥

 20. Veera sanoo:

  Aivan ihanat hiukset!!! Tähän väliin laittaisin semmosen sydänsilmäemojin, jos osaisin. Kulmakarvoja mietiskelin itekin, kun vapun aikaan vaihtelun kaipuussani tyrkkäsin vanhan hiukka ylikasvaneen balayageraidoituksen päälle fuksian värisen suoravärin. Vaikka mulla jäi osa tukasta tummanruskeeksi, kun eihän se pinkki tarttunu ku niihin raitoihin, niin silti aloin kriiseilemään kulmakarvojani :D ja näin kuukausi myöhemmin en oo yhtään sen fiksumpi asian suhteen.

  • ia sanoo:

   Voi kiitos! Ooh, tummanruskee-pinkki -tukka kuulostaa yllättävän mageelta :D Haha kulmakarvat on kyllä murheenkryyni, oon nähnyt värikästukkaisilla samanvärisiä kulmia mitä hiuksetkin on – mites olis siis jollain luomivärillä pinkiks? :,D

 21. Minna sanoo:

  Ihana tukka, sopii sulle niin hyvin! =)

 22. alina sanoo:

  Aivan ihana! Niin freesi kun on tottunut sulla näkemään sen kuparisen kuontalon ;) täydellinen kesää ajatellen!

  • ia sanoo:

   Jee kiitti Alina! Jep, tää toimii kyllä just kesää ajatellen, pitää varmaan syksyks miettiä sitten jotain muuta :D

 23. emziki sanoo:

  Eikä, näytätpä upeelta ja jotenkin nuoremmalta! (aina kannattaa repäistä)

 24. Mantu sanoo:

  Tykkäääään, ghaaa! (Sydänsilmäemoji) Vaikka se kupari myös sopii hyvin niin ymmärrettävää, että halusit kokeilla jotain uutta. Sopii tosi hyvin, niin sun kasvoihin kuin muuhunkin tyyliin.

  • ia sanoo:

   Kiitos, ihana! Mua vielä vähän epäilyttää että miten toi vaatekaappi toimii tän tukan kanssa, pitää alkaa kokeilemaan :D

 25. Milja sanoo:

  Mun mielestä toi on aivan ihana! Sopii niin hyvin sulle ja kesään ja ai että! Kattelin jo instastorysta että vitsi miten magee!

 26. Hanna sanoo:

  AAAAAAAhh!! Ihana! <333 Todella onnistunut ja erittäin sinun näköinen pastellivärjäys. Himoitsen itse kanssa kaikkia pastellihiuksia, mutta ne voi olla turhan raju aloitus tälläiselle kenen päätä ei oo koskaan värjätty mitään vaaleita raitoja kummemmalla...

  • ia sanoo:

   Voi kiitos! Hei entä jos kokeilisit niitä spray-värejä? Mä oon kuullut että suoravärit ei oikein edes tartu värjäämättömään tukkaan, mutta ne sprayt vois olla turvallinen pastellitestaus kun ne peseytyy ekassa pesussa kuitenkin pois :)

 27. Tiina sanoo:

  Ihan törkeen siisti! <3 Sopii sulle älyttömän hyvin. Oon vähän jopa kateellinen, itellä kulahtaneen maantienvärinen tukka tällä hetkellä :D

  • ia sanoo:

   Heii tempase kaupasta joku parissa pesussa lähtevä suoraväri ja repäse? :D Mutta toisaalta tuun olemaan kateellinen sun luonnollisesta lookista sillä sekunnilla kun tähän alkaa puskea kamalannäköinen juurikasvu :,D

 28. Veera SP sanoo:

  Ihan mieletön!! Sopii sulle kyllä tosi hyvin!

 29. Karita sanoo:

  I-ha-na tukka!! Värikkäät hiukset on osa mun omaa identiteettiä, ja itehän siirryin just turkoosista tukasta oranssiseen kupariin :D Ai että nyt ärsyttää, kun oma hiustenpituus ei enää riitä noihin liukuvärjäyksiin.

 30. Nelli sanoo:

  Ihan törkeen magee! ! ! Ehkä eka kerta, kun jonkun tukka vetää sanattomaks hyvällä tavalla. Yksinkertaisesti IHANA.

 31. Elinakoo sanoo:

  IHANA! Siis aivan ihana väri, kaksi sävyö tuo upeaa syvyyttä. Mäkin haluun!
  Värjäsin itse hiukset joskus punaiseksi, ja vaikka vaatteissa on hieman hippihenkisyyttä, paljon vihreää ja ihan mustaa, koin värin ongelmaksi pukeutumisen kannalta. Muuten tykkäsin punaisesta kovasti. Nykyään olen vaalea.
  Vaikka virkistäväähän se on etsiä erilaisia vaateyhdistelmiä :)

  • ia sanoo:

   Voi kiitos! Joo väritukka vaatii kyllä vähän vilkaisua vaatekaappiinkin, saas nähdä miten käy tämän tukan kanssa :,D Punaisen kanssa kyllä toimii loppujen lopuksi yllättävän moni! Tai sitten vaan väkisin laitoin toimimaan vaikkei olis toiminutkaan :D Mutta vaalea käy kyllä saletisti kaikkeen ^_^

 32. Sariska sanoo:

  Tosi hyvin sopii sulle ja vaikka on tietyllä tapaa radikaali muutos, niin tuo on kyl tosi onnistunut kun on vaan tavallaan pastillinen versio sun kuparinvärisestä tukasta. Itelläkin oli joskus tukkakriisiä ku mulla luonnostaan sellainen kupariin taittava tukka, et millä sais uutta ilmettä pitkään tukkaan ku ei haluis värjätä ja oon laiska laittaa tukkaa. No lyhyekshän sitä täytyi sit leikata, kun radikaalia muutosta kaipas ni muistan kyl ku hermostutti istua tuolilla :D

  • ia sanoo:

   Oooh, hyvä että uskalsit leikata! Joko oot tottunut lyhyempään? Ja onneks se kasvaa takaisinkin. Ihanaa jos on luonnostaan niin kivanvärinen tukka ettei tartte alkaa siihen värikierteeseen, oon kade sun luonnonkuparista :)

   • Sariska sanoo:

    Annan aina kasvaa ja kun kyllästyn niin sit taas lyhyeks. Nyt talvella oli tukka taas parin vuoden kasvamisen jälkeen reilusti yli lapaluiden, maaliskuussa leikkautin ”lyhyeksi” eli aika samaan mittaan ku sulla yleensä. Kampaajaa piti kyl tällä kertaa rohkaista, oisin ite hakunnut vieläkin lyhyempää kerrostettua tukkaa :D

    • ia sanoo:

     Oho, harvoin menee niin päin että kampaajaa saa rohkaista! :D Yleensähän se menee just niin päin että asiakasta saa puhua ympäri että otetaan nyt vielä vähän..

 33. Janita sanoo:

  Ihana tukka! Sopii sulle :) Mä leikkasin vajaa pari vuotta sitten puoleen selkään olevan tukkani ihan poikatukaks ja värjäsin sini-vihree-turkoosiksi. Sen jälkeen värjäsin kokonaan vihreeks, sen jälkeen oli harmaa, sitten super kylmä blondi ja nyt on järkyttävä 10cm juurikasvu ku aloin puoli vuotta sitten kasvattaa taas pitkää tukkaa. Sitten kun tää on tarpeeks pitkä ajattelin laittaa turkoosia väriä latvaan :) Mulla on ollu myös puna-musta, punanen, oranssi ja pinkki tukka :D Tukan kanssa kyllästyn aika nopeesti mut onneks ne kasvaa aina takasin :p

  • ia sanoo:

   No huhhuh, sullahan on ollut melkoinen tukkavuoristorata! :D Ihailtavaa että jotkut uskaltaa vaihdella noin laidasta laitaan! Uusiutuva luonnonvarahan se onneksi on :)

 34. Anette sanoo:

  Aivan IHANAT, sopii sulle tosi hyvin! <3 Ja mun mielestä nykyiset kulmakarvat on hyvät ton tukan kanssa myös :3

 35. Mimu sanoo:

  I-H-A-N-A-T! Voi vitsit että onki kauniit! <3

 36. Julia sanoo:

  Siis apua miten ihana tukka!! :D <3 Niin herkullisen värinen, rupesi heti tekemään mieli mansikkasorbettia tai jotain... Ihan mielettömän siisti!

 37. tiinavaan sanoo:

  Siis ihana !

 38. papu sanoo:

  siis WAU! ihan mieletön! upee!

 39. qons sanoo:

  Sun hiukset on ollut aina mun hiusihanteeni ja niinpä sinun innoittamana (ja Hayley Williamsin myös) värjäsin hiukseni lukioaikoina punaiseksi :D Kuitenkin punainen väri oli haastava ja siirryin blondiksi pari vuotta sitten. Ja nyt rakastuin tuohon hiustesi väriin! Se on täydellinen, ja selailin jo kevyempi hiusvärejä, jotta voin kokeilla samaa väriä :D (vähän creepyä joo… :D)

  • ia sanoo:

   Haha niinkö :D No mut hei, blondi pohjahan on just otollisin sorbettikokeiluille ;)

 40. Elisa sanoo:

  Huikee tukka! Miksipä ei vaihtaa vähän tukan väriä, senhän saa entisen malliseksi nopeasti :)

 41. Taru sanoo:

  SIIS VOI IHANUUS. EN KESTÄ. NIIN IHANAT. <3

 42. Katariina sanoo:

  Oon sanonu tän miljoona kertaa mut ihan super upeet!!

 43. Nimetön sanoo:

  Ihana tukka

 44. noa sanoo:

  Ihan huikeat hiukset! Saa mut haikaileen taas hiusten värjäämistä mut toisaalta oon saanu kasvatettua omaa luonnollista väriä jo hyvin ja takkujen kasvatteluki jarruttaa intoa :D sillon kun mulla oli siniset hiukset värin ylläpitämisessä autto tosi paljon hoitoaineeseen sekoitettujen colour maskien tai suoravärien muhittelu suurin piirtein kerran viikossa

  • ia sanoo:

   Voi kiitos! Oii pidähän kiinni omasta väristä, siitä värikierteestä eroon pääseminen on varmasti vapauttavaa kun ei tartte ressaa jatkuvaa juurikasvua :) Kauanko muhittelit niitä värejä hiuksissa?

 45. Heli sanoo:

  Just passeli tukka sulle! Ihanaa vaihtelua varmasti :) Ja kulmat on juuri hyvät tuohon tukkaan. Itteä alkaa harmittamaan oman värin kasvatusprojekti aina tämmösiä kattoessa, sillä onhan se maantienväri aika tylsä… Katsotaan, kauanko sitä jaksaa! Toisaalta oon niin monen monta vuotta värjännyt, ettei se kierre enää huvita.

  • ia sanoo:

   Kiitoksia! Haha joo se on kyllä vakio että sen perään haikailee mitä ei just sillä hetkellä voi saada, itseäkin kyllä houkuttaa ajatus siitä että pääsis juurikasvun värjäyskierteestä eroon :D

 46. iida sanoo:

  On se vaan niin ihana väri. Tällaisena sinitukkaisena hörhönä mun paras vinkkini on se, että pyrkii pesemään tukan oikeasti kerran viikossa. Niin väri pysyy paremmin ja ei tarvitse läträtä hirveän usein hoitavien sävytteiden kanssa, joiden tarttumisesta ei ole mitään takeita :D

  • ia sanoo:

   Joo sehän se paras keino varmasti olis :D Pitäis ehkä koittaa venyttää ainakin päivällä vielä tuota pesuväliä, nyt ei mene enempää kuin kaks pesemätöntä päivää. Onneks kuivashampoo on keksitty :D

 47. Annika sanoo:

  Ihan törkeen hieno!! Ja tykästyin tohon sun sorbettitukka-ilmaukseen, koska toi on nimenomaan just tosi raikas ja makea väri! :D Sopii mun mielestä sulle tosi hyvin. :) Ihana kesätukka!

  • ia sanoo:

   Voi kiitos paljon! Joo kampaaja tätä taisi sorbetiksi nimittää, tulee kyllä kieltämättä joku kunnon väriainemehujää mieleen :,D

 48. Laura sanoo:

  I-HA-NA! Alkaa itteäki houkuttelee värjääminen ku oon koko elämäni viilettäny samalla tukalla :D Kyllähän tää perus suomalainen kuontalo saa ihasteluja osakseen tuolla etelämmässä mut Suomessa ei kyllä erotu joukosta millään! Olin ihan yllättynyt kun olin Budapestissä opiskelijavaihossa pari vuotta sitten ja monet sano, että toivois saavansa samanlaiset hiukset ku miulla. Häh, näähän ei oo minkään väriset :D

  • ia sanoo:

   Kiitos! Voi ihana vaan jos sulla on luonnontukka, se on aika harvinaista nykyään ^_^ Mitä jos kokeilisit niitä sprayvärejä tai muita parissa pesussa lähteviä, tarttuiskohan ne..?

 49. ziru sanoo:

  Aivan mahtavan upee!! <3_<3

 50. Betseda sanoo:

  Toi tukka on ihan killer, sopii mielettömän hyvin sulle! :) Mulla oli viime kesänä pinkki ja purppura tukka. Toisinaan vieläkin ihana sitä värimaailmaa, mutta aikansa kutakin. Shokkivärien hoidossa saa kyllä olla tarkka. Kaappi oli vuosi sitten täynnä erilaisia suoravärejä, joita miksailemalla sai erilaisia komboja. Varmaan sekin auttaa, ettei koko ajan pese ja käsittele sitä 8)

  • ia sanoo:

   Joo pesuhan sen värin pahin vihollinen on! Pitää täyttää kuivashampooarsenaali :D Pitää ehkä uskaltautua kokeilemaan myös niitä suoravärimiksailuja, jos nyt päädyn shokkivärissä pidempäänkin viihtymään! Ainakin ekat kolme päivää on mennyt hyvin :,D

 51. Betseda sanoo:

  Kummasti noihin jää koukkuun, kun kerran pääsee vauhtiin :) kyllähän se ylläpito on haastavaa eikä kaikki välttämättä ymmärrä shokkivärejä. Tulee kuitenkin nykyisin tosi hyvä fiilis, jos joku on uskaltanut lähteä kokeilemaan. Shokkivärimiksailu on ihan viihdyttävää puuhaa, saa itse sanella lopputuloksen 8)

 52. Karoliina sanoo:

  Voi huhhuh siis miten ihana tukka! Nyt mää en kestä. En. Vuorokausi meni noita hiuksia ajatellessa, ja tänään illalla laitoin luottokampaajalleni viestiä ja tiedustelin, että oliskos mitenkään mahdollista :D kuulemma olis.
  Ihanat, ihanat!

  • ia sanoo:

   Voi kiitoksia! No ohhoh, sehän on sitten tosissaan inspiroinut :D Tuu sit raportoimaan päädyitkö sorbettitukkaan! ^_^

 53. agnes sanoo:

  Siis mitä! Nähän on aivan supermahtavat! ihan kauhee tukkakriisi ja ennenkaikkea kateus iski nyt tännekin!

 54. Kasuuu* sanoo:

  Eikä kuin makee, en kestä!! *sydänsilmäemoji* <3

 55. Jenny sanoo:

  GIRL!!!!!!! Ihana! Toi väri on kyllä jotenkin tosi fresh, ei liian pastelli muttei myöskään liian neon. Se on koralli, persikkapinkki, mehujätski, se on kaikkea!

 56. Viivi sanoo:

  Kaunis väri ja sopii sulle ihanasti! <3 Minusta tummat kulmat on toimii, mut voishan se olla hauskaa kokeilla joskus saman värisiä kuin tukka. :D Mä oon käyttäny suoravärejä jo kultaisella 90-luvulla, enkä oo kokenu hommaa vaikeeksi. Urheilun takia oon joutunu pesemään tukkaa noin parin päivän välein ja kyllähän väri sillä tahdilla haalistuu nopeesti. Kerran viikossa oon sitte pesun jälkeen lätkässy suoravärin päähän, antanu vaikuttaa n. vartin ja huuhdellu pois. Työläintä on kyllä ollu semmosen sateenkaariraidoituksen kanssa, missä on pitäny levittää eri väriä omiin osioihinsa! :D mut ei siinäkään oo värit sotkeutuneet keskenään, vaikken oo käyttäny mitään folioita tms kikkailua. Värejä oon kokeillu eri merkkejä, mutten oo huomannu suuria eroja niiden välillä. Ja huoletta oon sekottanukin eri merkkien värejä keskenään. Erona sun tukkaan, mulla on aina ollu se suora, räväkkä sävy purkista, eli ei mitään pastellia. Mut kuulemma vaikka hoitoaineella voi laimentaa, kuten joku on jo täällä tainnutkin todeta. Ton tukan kanssa lätkisin vaan pinkkiä juureen ja persikkaa latvoihin (laimennettu jollain) ja esim kammalla tai sormin liuttaisin värejä välissä toisiinsa. :)

  • ia sanoo:

   Joo tuo muakin mietityttää että miten ihmeessä saisin tähän fiksusti kahta eri sävyä, ja vielä pastellisiksi laimennettuna :D Ehjä just joku tommonen kammalla sävyjen toisiinsa liu’uttaminen, kuulostaa vaan kauheen työläältä.. Laitoin tilaukseen sitä persikkaista ja kampaaja sanoi ettei kannata välttämättä edes lähteä sotkemaan mukaan sitä pinkkiä, mutta katsotaan miten se pelkkä persikka toimii tuon tyven päällä. Kiitti kattavasta vinkkikommentista! Oot kyllä mun kotiväriguru jos oot onnistunut ylläpitemään itse sateenkaariraitoja, wow :D

 57. Heidi sanoo:

  Tuo on jotenkin niin siisti!!

 58. Emzi sanoo:

  Mun mielestä noi on aivan ihanat!

Kommentoi