tiistai 13. kesäkuun 2017

5 uutta

Yksi asu taas muutaman päivän takaa! Kesämekko päälle vaikka väkisin koska kesäkuu, mutta sen verran tein myönnytystä viileälle säälle että kuorrutin se hupparilla. Lisäksi lista viidestä uudesta asiasta mitä oon kokeillut tässä viime päivinä!

esprithoodie2

Tuorepuuro. Siis miten nerokas aamuvälipala (siis aamupalan ja lounaan välinen pala, ihan pätevä ateria), miks en oo sitä aikaisemmin tajunnut? Miten iisiä lisätä kahteen jugurttidesiin desi kaurahiutaleita, heittää sekaan vähän hunajaa ja jotain marjoja ja ravistella mössö sekaisin, ja aamulla napata valmis purkki mukaan matkaan ja vedellä setti kylmiltään. En mä olekaan tämän huomioni kanssa kuin ehkä kolme vuotta myöhässä.

Asioiden nauttiminen tölkistä. Siis vaikka on kuinka kaapit täynnä ties mitä Iittalaa, niin juon nykyään aina mieluiten hillotölkeistä, jotka jäi juomalasikaappiin sen taannoisen drinkkipiknikin jäljiltä. Hävettää olla näin wannabepinterest, mutta syynä ei oo suinkaan nauttimieni virvokkeiden instagram-potentiaalin välitön nousu, vaan se, että niihin tölkkeihin mahtuu melkein puoli litraa nestettä siinä missä normijuomalasiin 2 dl. Vai pitäiskö mun vaan hommata isommat juomalasit..

Espanjalaiset mansikat. En suosittele, paitsi sinne tuorepuuroon väkisintungettuna menettelee.

esprithoodie1-2

mekko Levis, huppari Esprit (saatu), kengät Vagabond

Miniporkkanoiden ylensyönti. Siis porkkanat, miten aliarvostettu välipala! Oon napostellut niitä nyt vähän joka väliin jo toista viikkoa, ja kuvittelen, että ne lisäis myös mun ihon vastaanottavaisuutta pienelle rusketukselle. Joka siis väistämättä pääsee noiden sadepilvien läpi syntymään ihan minä päivänä nyt hyvänsä..

Kaurajäätelö. Ostettiin pikkupakkaus Oatlyn suklaajäätelöä, kun olin sitä ennen kytännyt tyhjää kauravaniljajäätelökoloa muutaman päivän ajan. Olisin halunnut mieluummin sitä vaniljaa niiden yllämainittujen mansikoiden kaveriksi.. (Tosin tuskin niitä olis jäätelötkään pelastaneet.) Oonks ainoa joka elää jostain syystä semmoisessa kuvitelmassa, että kaikki kaura- ja soijaetuliitännäiset ruuat on terveellisiä? Eli tuota (yllättävän hyvää) suklaajäätelöä ei laskettu herkuksi, eikä myöskään pari päivää sitten tortilloiden päälle heitetty kaura-ranskankerma ollut rasvatonta raejuustoa epäterveellisempi lisuke..:D

esprithoodie3

Okei, miks nää kaikki asiat oli taas ruoka-aiheisia.. Kivaa tiistaita!


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “5 uutta”

 1. Avatar .. sanoo:

  toi sun tukkas on kyllä ihan kauhee.

 2. Avatar Halla sanoo:

  Kiva postaus! :> toivoisin lisää näitä asupostauksii ja joskus myös niitä arkisempiikin lookkei. Tuntuu siltä, että sulla on aina joku ihana mekkoasia ja mätsäävät huulipunat. Oot niin mun tyyli-ikoni. Oot huippu!

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! :) Haha, tämä on kyllä ihan semiarkinen :D Pitäis kokeilla vaikka sitä parin vuoden takaista tyyliä ja napata vaikka viikon ajan jokaisesta arkisetistä kuva, olisko hyvä! Oot ihana ku aina kommentoit <3

 3. Avatar Milja sanoo:

  Tuorepuuro on niin hyvää! Määkin keksin tän vasta joku pari kuukautta sitten. Mut on niin ilahduttavaa kun aamulla on aamupala valmiina. Mun mielestä tosi hyvä kombo on just kaurahiutaleet + jugurtti, josta osa appelsiinimehua ja sit banaania ja kanelia. Niin hyvää!
  Toi Esprit paita on aivan ihana!

  • ia ia sanoo:

   Ooh, kuulostaapa hyvältä tuo banaani-appelsiini-kaneli! Mä oon testannut toistaiseksi vain marjaisan setin kookosjugurtilla. Jee, ihana uusi ruokakonsepti :D Kiitos paljon, mäkin tykkään!

 4. Avatar Smagardi sanoo:

  Meinasin kans tänään haksahtaa espanjalaisiin mansikoihin, mutta tänä vuonna aion kyllä malttaa kotimaisiin asti! Joka vuosi noihin ulkomaisiin mansikoihin on kuitenkin joutunut pettymään, kun ei ne vaan oo yhtä makeita ja mehukkaita kuin kotimaiset, kesäkuun lopun mansikat. :)

  • ia ia sanoo:

   Joo liian hyvälle tottunut noiden kotimaisten mansikoiden kanssa, mikään ei niiden jälkeen maistu tarpeeks hyvältä :D Vielä hetki pitää malttaa odotella!

 5. Avatar Valpuri sanoo:

  Ihanan pirteä asu! Sulla on tosi kiva tyyli. :)

 6. Avatar Tanya sanoo:

  Ei vitsi toi sun tukka on ihana :D

 7. Avatar Karo sanoo:

  Kiitos kun jaksat pitää tätä blogia. Kolmisen vuotta sitten kävin muutamia kertoja lukemassa, mutta se oli vielä aika satunnaista. Sairastuin reilu puolitoista vuotta sitten vakavasti ja sen myötä oon lukenu sun juttuja säännöllisesti. Tuot väriä mun elämään! Kiitos :)
  Ps. Tykkään sun uusista hiuksista!

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos Karo kun jätit kommentin! Ihana kuulla että tästä on ollut jotain iloa, oikeesti teidän kommenttien takia tätä jaksaa kirjoittaa, mulle antaa tosi paljon tietää että joku tätä tykkää lukea :) Kaikkea hyvää ja halaus <3 ps. Kreisitukka kiittää! :D

 8. Avatar emzi sanoo:

  Tuota tuorepuuroa pitää kyllä joku päivä kokeilla :D

Kommentoi