keskiviikko 14. kesäkuun 2017

sunnuntaina kirppistelemään!

Terveisiä vaatekaaoksen keskeltä! Pakko tulla tähän väliin vinkkaamaan vähän ens viikonlopusta: Lupauduin nimittäin kirppistelemään kaupallisen yhteistyön puitteissa IKEA-kirppikselle ens sunnuntaina 18.6. klo 10-14 Vantaan IKEA-tavaratalon edustalle!

kirppis1

Oon oikeesti maailman laiskin kierrättämään vaatteitani. Edellisestä kirppisrupeamastakin on aikaa jo ihan tolkuttoman monta vuotta, ja vintillä makoilee muuton jäljiltä edelleenkin niin monta pussillista mulle ylimääräisiä vaatteita että en edes kehtaa myöntää.. Vaikkei mulla nytkään olis ollenkaan aikaa alkaa kääntää koko vaateomaisuuttani ympäri (niinkuin ei vissiin ole tosiaan ollut viimeiseen viiteen vuoteen. Hah.), niin ajattelin että tämä vaan lykkääntyy taas vuosi toisensa jälkeen jos en vaan lätkäise ittelleni jotain hullua deadlinea että tuolloin pitää olla vaatekaapit käytynä läpi ja piste. Tai edes ne pussit sieltä vintiltä. Ja tuo deadline on nyt tuo ens sunnuntai! Voi olla, että tulee parit unettomat yöt vietettyä taas sitä ennen, mutta mä toivon että lopputuloksena olis väljemmät vaatekaapit ja kevyempi olo :D

kirppis2

Siis tässä on yhden kassin päältä kaapaistut kymmenkunta vaatekappaletta. Kuvan ulkopuolelle on rajautunut aivan JÄÄTÄVÄ pussimeri, joka tällä hetkellä täyttää kaiken elintilan makuuhuoneesta. Ohgod..

IKEA Suomi kannustaa kestävämpään arkeen, ja järjestää siis ens viikonloppuna suuren kakspäiväisen kirpputoritapahtuman, jossa kaikkien tavaratalojen edustoille voi tulla shoppailemaan ja pelastamaan toisen turhat tavarat omiksi aarteiksi. IKEA-kirppiksellä on myynnissä kaikenlaista kodintavaraa, vaatteita ja sisustustuotteita, mutta mulla taitaa olla myyntipöydässä yksinomaan noita vaatteita ja ehkä vähän asusteitakin. (Niin, ja lupaan silittää noita vaatteita sitä ennen!)

Kirppis aukeaa kaikkien IKEA-tavaratalojen ja -lähipisteen edustoilla lauantaina ja sunnuntaina klo 10 (kuten itseasiassa IKEA-tavaratalotkin sekä -lähipiste), ja mä oon paikan päällä Vantaan toimipisteessä sunnuntaina 18.6.! Tulkaa tulkaa!


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “sunnuntaina kirppistelemään!”

  1. Halla sanoo:

    Ihania vaatteita! Harmi et asun niin kaukana :(

  2. Mari sanoo:

    Blaaah, voinko tulla vaikka oon köyhä opiskelija? D:

Kommentoi