sunnuntai 18. kesäkuu 2017

uudet lempparipunat

Huulipunakokoelma on karttunut viime aikoilla kolmella uudella sävyllä. Niiden kunniaksi kiusallista pää kenossa suun törötystä!

newlippies4

Oon nykyään ihan mattapunamimmi, koska pysyvyys niissä on ihan omaa luokkaansa. Toki mattapunat on käytössä kuivaemmantuntoisia kuin peruspunat, mutta tykkään heittää päivän mittaan paikoilleenjämähtäneen mattapunan päälle vähäsen huulirasvaa, niin tunne ei ole niin kuiva. (Myös Macin Prep+Prime lipstick basen oon havainnut hyväksi, sitä ohut kerros mattapunan alle ja pitkin päivää päälle niin avot! Tosin se on niin törkysen kallista siihen nähden miten nopeasti se kuluu, etten pakota ketään ostamaan sitä :D) Mutta varsinkin laadukkaan mattapunan olemassaolon huulilla unohtaa kyllä varsin nopeasti! Toisin kuin kaikkien niiden ihme huulilakkojen..  Mutta sitten ne uudet punat!

newlippies1

Oon pitkään havitellut jotain yksisarvispunaa, semmoista kunnon pastellililaa, vaikka sekä järki että makutuomarit on sanoneet sen olevan huono idea. Mutta Oslon lentokentältä sen vihdoin uskaltauduin ostamaan matkamuistona itselleni, Macin Lavender Jade on just täydellinen peittävä  ja matta viileänlila! Ihanan överi kesäpuna. Ja ihme kyllä, sävyä kesti huulilla yhden latten, yhden vesilasin, yhden puolikkaan raparperipiirakan sekä yhden puolikkaan kookoshötöasian verran!

newlippies4

Urban Decayn paloautonpunainen 714 mega matte -sarjasta oli itseasiassa alun perin maman harhaostos, jonka mä nappasin parempaan talteen. Se on Macin mattapunia vieläkin kuivempi ja levitettäessä jopa epämiellyttävän ”raahaava” (on se huulipuna-adjektiivi!), mutta lopputulos on kaiken sen levitysvaivan arvoinen. Ja tää vaan pysyy ja pysyy!

newlippies3

Macin Heroinen mulle möi herttaisin Macin myyjä ikinä! (Hän itseasiassa oli kosmetiikkabloggaaja joka myönsi lukeneensa minunkin juttuja joskus vuosia sitten hehhee.) Menin ostamaan pelkkää uutta meikkivoidetta (joka oli ihan napakymppi, Mac Studio Fix Fluid sävyssä NW13), mutta sitten se eskaloitui puuteriin, huulipunaan sekä siihen huuliprimeriin jonka mainitsin tuolla ylhäällä. Puna jonka hän mulle möi oli syvänvioletti Heroine. Tämän tukan kanssa sävy riitelee kyllä aika aggressiivisesti, mutta viimeistään syksyn ja syystukan tullen se pääsee varmasti tehokäyttöön!

Kuvitelkaa tähän joku hyvä loppulause okei moikka!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “uudet lempparipunat”

 1. Avatar Kasuuu* sanoo:

  Aaaa, toi urban decayn!!! Pitää varmaan vahingossa käydä sokoksen suunnassa ei ainakaan ostamassa tuota.. Ollu meinaa hakusessa JUST eikä melkeen tollanen mattapuna! *sydänsilmähymiö tai pari* <3

 2. Avatar Mila sanoo:

  Toi yksisarvisvärihän on just ihana! Täällä siis kirppisjutustelija kommentoimassa, aikasemmin oon menny nikillä Lenia mut mennään nyt sitte oikeella nimellä! En tajunnu siinä kirppispöydässä sitte sanoo, mutta olin siis mm. se kommentoija joka oli sun kanssa päivän heitolla samaan aikaan hollannissa (ja joka ei ehtinyt edes antamaan niitä luvattuja neuvoja! >.<). Tätä kautta innostunu myös mm. bullet journalista jne hupailusta, kyllähän näitä tulee nyt ku alkaa miettiä!!

  • ia ia sanoo:

   Hei mooi Mila! Vitsit, meillähän olis riittänyt sitten juttua vaikka kuinka pitkälle :D Olipa superihana kun kävit moikkaileen! Ja tuuthan kommentoimaan jatkossakin ^_^ Hehe, ens kertaa varten sit niitä hollantivinkkejä :D

 3. Avatar Halla sanoo:

  Mulla on hirveen ikävä kuukauden lempparit-postauksia!! :( tuleeko niitä enää ikinä?

  • ia ia sanoo:

   Voi Halla, en mä tiennyt että niitä joku kaipaa! Pitää laittaa taas tulemaan :)

 4. Avatar janika sanoo:

  Luin otsikon aluksi että ”lemppariperunat” ja olin jo ihan fiiliksissä että jaahas, joku varhaisperuna-arvostelu siis, mielenkiintoista. Mikä ”pettymys” kun olikin kyse huulipunista :’D

  • ia ia sanoo:

   Hahha :D No hei voin kertoo tähän pikaisesti, että lemppariperunat on ranskanperunat sekä muusatut perunat! Varhaisperunoiden ihmeellisyyttä en oo koskaan tajunnut :D En oo sitten ehkä koskaan syönyt kunnollisia uusia perunoita..?

 5. Avatar Henna sanoo:

  Hei apua, mahtavaa! Pitkään multa kadoksissa ollut blogi löytyi! Ihania punia ja taatusti hän on ihana MAC-myyjä!

Kommentoi