sunnuntai 25. kesäkuu 2017

lavendel

Hyvää juhannuksenjälkeistä sunnuntaita! Sitä alkaa nyt kuulkaas illat pimenemään joulua kohti. No sori.. :D Mun juhannus sujui ekaa kertaa ikinä Helsingin suunnalla perinteisen Kainuun sijaan kun työvuorot ei oikein natsanneet maakuntamatkailuvaatimusten kanssa yksiin, mutta toisaalta ei sitä järven rantaa nyt oikein tuossa koleassa säässä osannut kaivatakaan, mökkielämän lieveilmiöistä kuten itikoista ja ulkovessoista nyt puhumattakaan. No joo, tää on just sitä perus ”on kaupunkijuhannuskin hyvä juhannus!!” -älinää jota joka ikinen kaupunkiin juhannukseksi jäänyt ulisee :D Mutta oli oikeasti kyllä hauskaa! Grilliruoka, mölkky ja talviturkin heitto kuitenkin suoritettu.

kose3

Asu ei ole juhannukselta vaan itse asiassa viikon takaa vapaalta sunnuntailta, jolloin päälle teki mieli jotain pehmeää ja meikiksi sai riittää huulipuna. (Tai no ketä mä huijaan, tää on se perus joka muijan ”ei mul oo meikkii!”-meikki eli full face mutta ei ripsaria :D) Harvemmin näitä sunnuntaisettejä tulee edes ikuistettua, en mä näissä hupparihommissa lähikahvilaa kauempana käynyt, mutta menkööt.

 kose2

Nyt mä vaihdan juhannuskassista kollariasiat johonkin säntillisempään, huomenna nimittäin suuntaan suoraan töistä vuorokauden mittaiselle risteilylle. Näin juhannuksen jälkeen se ei jostain syystä tunnu miltään universumin parhaimmalta ajoitukselta.. Tsemppiä uuteen viikkoon!


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “lavendel”

 1. Avatar Halla sanoo:

  Katoin äsken Skamin vikan jakson! Ja se oli I h a n a! Kyl jää ikävä tota sarjaa :( ps. söpö hame!

  • ia ia sanoo:

   Niin munki mielestä, saatoin pienet itkutkin tirauttaa :,D Saatoin myös alottaa seuraamaan erään twitter-tilin tahtiin kaikkia kausia alusta niin, että klipit ja viestit tulee ulos samalla lailla livenä kuin sarjankin aikaan. Pientä helpotusta tähän menetykseen :D

 2. Avatar Saii sanoo:

  Wää, mikä ihana asu<3!! Ei tulis ekana mieleen yhdistää noita vaatteita, mutta ahh tykkään niin paljon! Hame passaa sun hiusten kanssa hyvin (on muuten hienot, en oo vielä käynyt kehumassa niitä :D) Saako ostaa tuommosen hupparin, jos ei oo koskaan katsonu Skamia? No okei, yhden jakson tähän mennessä :D

  • ia ia sanoo:

   Hehe, kiitos! Varmaan tuontyyppisiä huppareita löytyy ei-Skam-printilläkin, mutta multa heruu kyllä aina suosituspeukku kaikelle aiheeseenliittyvälle :,D

 3. Avatar Pihla sanoo:

  Mistä toi huppari on!!

Kommentoi