keskiviikko 28. kesäkuun 2017

viime aikoja

Kaivelin puhelimelta ja kameran muistikortilta satunnaisia otoksia viime ajoilta, joten tässäpä tämmönen sekalaisten otosten kollaasi.

kesarandommm-checker

Juhannuksen kuvasaldo jäi varsin nihkeäksi, ei ehkä mikään fotogeenisin tuo muovimukiotos.. Mutta pelasin ekaa kertaa ikinä beer pongia! Tai no boolipongia. Olin aivan historiallisen huono, sain ehkä sadankolmentoista heittovuoroni aikana kaksi palloa mukiin.. No huonomminkin olisi voinut mennä, kuten tyypillä joka onnistui heittämään pallon omaan mukiinsa. True story. // Olin näköjään napannut kuvan muutaman viikon takaisesta lounasburgerista Just Vegessä, suosituspeukku vuohenjuusto-vegeburgerille! Tosin ei suosituspeukkua kahden desin vetoiselle ökykalliille minilimulle. Janoiseksihan sitä tuommoisesta kääpiövirvokkeesta jäi.

kesarandom5-checker

Vielä parin kuvan mittainen juhannusedustus: Sää nyt oli mitä oli (paitsi yhtäkkinen myrskytuuli ja rankkasade yhdistettynä villiin auringonpaisteeseen oli yllättävän komea sääilmiö!), joten lautapelit kiinnosti. Jos ei tuo pallonheittely oikein onnistunut niin Trivialissa sentään voitettiin!

idkesarandom8-checker

Maanantaina suunnattiin tyttöjen kanssa puolestaan 22h risteilylle ihan vain halpojen etuseteleiden lähestyneen umpeutumispäivän inspiroimana. Selvittiin Tallinnan päässä maihin asti tiistaiaamuksi vaikkei unta pohjalle juuri ehtinyt tullakaan, mutta shoppailukierroksen ja Vapianon pastasetin jälkeen nykäistiin kyllä päikkärikoomat. Niin, ja siinä hytin ikkunasta ulos tuijotellessa mietittiin sitä, että kumpi olisi pelottavampi: Avaruusmatka vai sukellus niin syvälle merenpohjaan ettei auringonsäteet yletä sinne. Mun mielestä aivan ehdottomasti avaruus, muut olivat puolestaan meren kannalla.

kesarandom91-checker

Avon lähetti kesänvärisiä lakkoja! Keltaisen nimi on Pine-appled, kui söötti. // Koitin olla yks ilta herkkuhimoissani taas joku ihme aikuinen, ja otin näön vuoksi suklaapähkinöiden ja kanelimantelien täyteiseen pussiin myös kuivattuja banaani- sekä kookoslastuja. Ja mitkä näin neljän päivän jälkeen siellä kulhonpohjalla yhä kurkkii? No ne banaani- sekä kookoslastut..

kesarandom1-checker

En oo muistanut esitellä meidän uutta kasvitulokasta! Olin metsästänyt kilpipiileaa jo varmaan vuoden verran tuloksetta, kunnes vihdoin se keväällä Plantagenista silmiin osui. // Vaihdoin vaaterekkiin vähän väriskaalaa, tällä hetkellä vaaleanvioletti on erityisjees.

Kivaa keskiviikkoa!


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “viime aikoja”

 1. Avatar Milja sanoo:

  Mulla käy pähkinöiden ja muiden kanssa kans aina tollain! Ostan jossain hetken aikuisuushuumassani jotain terveellisiä juttuja kans ja sit ne killuu siellä kupin pohjalla ihan loputtomiin :D

  • ia ia sanoo:

   Haha, tuttu ilmiö siis :D mutta silti aina pitää! Itelle tulee parempi mieli karkkipussista kun siellä on jotain ”terveellistä”, ihme itsensä huijaamista :D

 2. Avatar Annu sanoo:

  Heh, heh, kasarivärit lilaa ja laventelia. Mulla oli silloin päällä sellaisia komboja kuin lila-vaaleanpunainen-sitruunankeltainen, lila-valkoinen-vaaleansininen… Benetton oli uutta ja se luki isolla mm. lilassa collegessa. Kivoja kuvia on nuoruusvuosilta, juu ;-).

Kommentoi