tiistai 03. lokakuun 2017

hyvää synttärii meitsi

Kerkesin täyttämään vuosia tuossa reilu viikko takaperin. Taas yksi niistä typeristä väli-ikistä (ijistä? I’istä?) joiden kohdalla vaan lähinnä masentaa :D Mutta siitä huolimatta pari tyyppiä jaksoi muistaa mua!

lahjoi4

Facebook-muistutusten ja synttäribitmojien runtelemassa somemaailmassa oikeet kortit ilahduttaa erikoispaljon!

lahjoi1

Ystävät tuntee mut hyvin, pikkuinen rahapuu lasikuvussa sai jo kasteessa nimen Hulio ja hän on sopeutunut uuteen kotiinsa oikein hyvin.

lahjoi5

Ja puuvärikynät kuulema bujoa varten, aaw.

lahjoi2

Lahjana itteltä ittelle kävin nappaamassa Macilta pari punaa (mattapinkki Pink Plaid ja oranssinpunainen Lady Danger), sekä H&M:ltä hetken mielijohteesta parit korvikset. Ne on niin rumat että meni jo hienon puolelle. Tuo huulipunien alla oleva on muuten törkeen hieno uus karttataulu, täytyy näyttää paremmin heti kun saan sen seinälle ja arpoa teillekin yksi!

lahjoi3

Ainiin, ja synttärilahjaksi itselleni karkasin vielä pidennetyksi viikonlopuksi Prahaan parin ystävän kanssa! Palattiin sieltä itseasiassa eilen. Se oli vain parin viikon viiveellä buukattu juttu, harmi kun en edes kerennyt tajuta olla teiltä matkavinkkejä vailla. Mutta nyt on taas yksi ”jotain mitä odottaa” -viikonloppu takana ja pienehkö arkeenpaluumasis päällä. Ja näköjään bloginkin suhteen jonkin sortin luovaksi tauoksi luokiteltavissa oleva olotila, kun tuntuu ettei oikein mikään inspaa! Mutta kyllä mä ainakin muutaman Praha-kuvan kanssa voisin palata piakkoin. Ja ehkä se on muutenkin vaan tää lokakuu tai jotain.. Muistakaa huomenna sateenvarjo!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “hyvää synttärii meitsi”

 1. Avatar lusene sanoo:

  Oi hei minäkin kävin Prahassa pari viikkoa sitten! Tosi kaunis kaupunki. Meillä oli kyllä hillittömiä ongelmia suunnistamisen ja ruoan löytämisen kanssa siellä :D Ei olla mitenkään nirsoja ruoan suhteen, mutta mistään ei löytynyt niitä kaikkien hehkuttamia neljän euron lounaita tai euron oluita, vaikka käveltiin kuinka kauas niistä pahimmista turistialueista. Edullistahan siellä suomihintoihin nähden oli lähes kaikkialla, mutta ei silti olisi halunnut maksaa kymppiä ruoasta kun halvemmallakin olisi varmasti saanut jostain muualta. Olisi tietysti pitänyt merkitä kivoja paikkoja karttaan etukäteen, mutta ei sitten tullut mieleen tarpeeksi ajoissa. Ensi kerralla sitten :)

  Palaile pian Praha-kuvien kanssa!

  • Avatar lusene sanoo:

   Ai niin ja paljon onnea! <3

  • ia ia sanoo:

   Joo meille tuli kans vähän sama fiilis että olis voinut tehdä ennakkoon vähän parempaa researchia että olis voinut tehdä täsmäiskut niihin parhaisiin ruokapaikkoihin :D Sitä kun nälkäkiukussa sortui helposti just niihin turistirysiin.. Vaikka halpaa se ruoka ja juoma oli suomihintoihin verrattaessa niissäkin :D Ens kerralla varaudutaan molemmat sitten vähän paremmalla taustatyöllä eiksni!

 2. Avatar Sofia sanoo:

  Heeeei! Paljonpaljonpaljon onnea! :) Ja virsit nuo HeMan korvikset ovat kyllä päheet, pitäis käydä itekkin kirkkimassa nyt kun mä olen vihdoin uskaltautunut käyttää vähän villimpiäkin korviksia :D

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti! Haha mietin hiton pitkään että mitenniin Heman-korvikset :,DD Joo noi on ihanat, vaikkakin aika painavat! Käyhän kurkkaan :)

 3. Avatar E sanoo:

  Odotan innolla kuvia ja mielipiteitä Prahasta. Noin kaks minuuttia sitten katoin juurikin kyseiseen kaupunkiin lentoja.
  Hyvää syksyä ♥️

  • ia ia sanoo:

   Joo mä laitan kuvia tulemaan, mutta sanon kyllä ens alkuun että oli edullisten lentolippujen arvoinen kohde! :)

 4. Avatar Heli sanoo:

  Ihana kuulla sinustakin! Soma tuo pieni rahapuu, täytyisi hakea omaankin kotiin jotakin vihreää :)

Kommentoi