keskiviikko 11. lokakuun 2017

iih syyslehtii ja blade runnerii

Mitä ihmettä, ekat ”iih kattokaa näitä syyslehtiä” -kuvat tälle syksyä, ja kiidetään jo kohta lokakuun puolessa välissä?! Tällä menolla seuraavat on sitten ”iih kattokaa näitä kaljuja puidenoksia ja loskaa nilkoissa” -kuvia.

syksyny1

Oon elänyt kyllä ihan in denial tuon syksyn suhteen: Vaihdoin farkkutakista lämpimämpään villakangastakintynkään itseasiassa vasta pari päivää sitten. Tosin kiinni tuota takkia en vieläkään suostu laittamaan, ja aion inttää sen kanssa uhmaikäisen lailla varmasti ainakin marraskuun puolelle. (Mekko ja korvikset Zara)

syksyny2

Mitäs muuta erikoista.. Käytiin kattoo Blade Runner! Jos olisin kovismuija niin sanoisin että siistein elokuva ikinä, mutta koska olen nynny niin sanon että se oli vähän liian pitkä enkä jaksaisi katsoa ihan heti uudestaan, vaikka se visuaalisesti pirun kova olikin. Mutta käykää silti kattomassa! Vähintäänkin siksi koska Ryan Gosling. Oon kuullut että se on kuumaa valuuttaa vaikken itte mee vieläkään ihan takuuseen sen kuumuudesta.

syksyny3

Meitsi ja pappatossut over and out. Kivaa keskiviikkoiltaa!


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “iih syyslehtii ja blade runnerii”

 1. Avatar Laura sanoo:

  Onpa ihania kuvia, näytät jotenkin tosi freesiltä! Onko takin alkuperästä tietoa, on nimittäin tosi kiva.

  Halusin tulla myös heittään ujot kiitokset sun bullet journal-postauksista, oon saanu niistä inspiraatiota ja ruvennu kirjottamaan ylös päivittäin ”onni oli”-juttuja! Toimii yllättävän hyvin myös niinä päivinä ku ei vaan näe mitään hyvää missään. Kiitos, oot huippu! ❤️

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti! Se on vuoden vanha H&M:n 100% villaa oleva takki, tosin 5 kokoa liian isona ostettu :D Voi vitsit, kiva kuulla että oot saanut inspistä! Joo se siinä listassa just parasta on, vaikka kaikki asiat tuntuis olevan päin helvettiä niin aina siihen saa kaivettua jonkin yhden kivan asian :)

 2. Avatar Sofia sanoo:

  Iik, samaa mieltä! Just kerkesin kuvailemaan ruskassa, vielä pitäisi ehti patikoimaan ennen kuin luonnon kauneus katoaa ikuisiksi(talven) ajoiksi :(((

  Muakin on himottanut tuo Blade Runner, mutta päätin, että mä katson edes sen edellisen ennen kuin meen kattomaan tätä uutta… :D

  PS. Oot taas kuin karkki! Ihana asu ja miiiismistä nuo pallokorvikset ovat? Mulla vain yhdet mut ne ei kyllä loista tuuheudellaan, enkä löydä sellasia kunnon pörröjä!

  • ia ia sanoo:

   Joo se on kuule lähdettävä patikoimaan niinku NYT jos haluaa vielä ruskan aikaan ehtiä :D Mäkään en oo nähnyt sitä alkuperäistä (tai ainakaan siitä ei ole mitään muistikuvia), ja ihan hyvin toimi tuo uusikin! Voi kiitos, pallerot on Zarasta kuten tuolla lukeekin :)

 3. Avatar Milla sanoo:

  Tosi kiva mekko ja onhan noi syksyn lehdet vaan järjettömän nättejä :D Se olis meilläkin Blade Runner tänään edessä, saa nähdä onko niin kova kun on joka paikassa kehuttu! Ainakin oma äiti pitää Goslingia ihanimpana ikinä, että jotain siinä äijässä on :D

 4. Avatar Piia sanoo:

  Oi miten ihana mekko! <3

 5. Avatar myy sanoo:

  Ihana mekko:)

 6. Avatar Matkailija sanoo:

  Moi, ja ihana blogi siulla!
  Eksyin tänne sen New York-postauksesi avulla joka vastasikin moniin pohtimiini asioihin ja oli tosi informatiivinen.
  Suunnitellaan mun kaverin kanssa reissua Nykiin ensi vuodeksi, ja ollaan molemmat 20-vuotiaita tyttöjä. Ollaan mietitty, että vuokrattaisiin huone AirBnb;n kautta ja Bronxissa, siinä Bronx Zoon lähettyvillä näyttäisi olevan paljon kohtuuhintaisia huoneita tarjolla.
  Mainitsit siinä postauksessa että yövyit Bronxissa, oliko se millaista aluetta? Onko siellä kovinkin suuri riski tulla ryöstetyksi turistina?
  Me ei olla paljoakaan matkailtu ulkomailla ja koska lähdetään kahdestaan ja aika kokemattomina matkaan niin haluttais minimoida kaikki riskit! :D
  Kiitos vielä etukäteen, jos jaksat vastata!

  • ia ia sanoo:

   Moikka! Kiva jos siitä postauksesta oli jotain hyötyä! :) Bronxissa ei asuinalueena sinänsä mitään vikaa ole, mutta me ei ainakaan liiemmin kuljettu ulkona enää pimeän tulon jälkeen, se on vähän semmoista epämääräisempää aluetta :D Näin meidän naapurikin siellä ohjeisti. Eikä esimerkiksi taksit suostuneet ajamaan sinne asti keskustasta, haha. Mutta meidän kämppä oli melko lähellä metropysäkkiä eikä me kohdattu sen viikon aikana siellä mitään epäilyttävää eikä meitä koitettu ryöstää tai mitään :D Kannattaa valita AirBnbstä sellainen majoittaja jolla on paljon arvosteluja ja kommentteja, niistä kommenteistakin saa tosi rehellisen kuvan siitä asuinpaikan ympäristöstä! Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä, ja saa kysyä vielä lisää jos tulee jotain mieleen :)

 7. Avatar Janita sanoo:

  Tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen mut pakko silti jakaa tää: näin nimittäin unta et ystävystyttiin idolsin koelauluissa ja vaihdettiin puhelinnumeroita näyttämällä toisillemme ajokortit (missä siis oli puhelinnumerot) :D koko unessa ei ollu päätä eikä häntää mut huvitti aamulla ku muistin ton :D

  • ia ia sanoo:

   Hahha mitä ihmettä?! :D Melko random! Toivottavasti meistä tuli hyvät unimaailmaystävät :D

 8. Avatar Aino sanoo:

  Ihana mekko!

 9. Avatar Milja sanoo:

  Tosi kaunis mekko, sopii hyvin sulle!

Kommentoi