keskiviikko 01. marraskuun 2017

halloween

Muutama kuva puhelimesta viime lauantaina! Tällä kertaa fiilis eikä kuvanlaatu edellä, mutta ei anneta sen häiritä.

Kaveri järjesti Halloween-kekkerit, joihin panostuksen perusteella meikä en aio ikinä koskaan järjestää teemajuhlia. Koska ei morjens. Mun olis tehnyt mieli kuvata jokainen verellä tahrittu peili, minihämähäkeillä miinoitettu ovenkahva, ranteeseen tarraava luurankokäsi karkkikupissa, lepakoilla vuorattu rappukäytävä, valosarjasta tehty hämähäkinseitti, sohvalla seilaava irtokäsi ja huutava zombie vessan seinällä.. Musta tuntuu, ettei mun ”no jos nyt tän Tigerin kahen euron viirin ripustais huoneen nurkasta toiseen” -extravaganza ei oikein enää riitä, hah.

Asu oli pakollinen, joten me turvauduttiin tiimiasujen voimaan (pro tip: Kun teitä on tarpeeks monta niin mikä tahansa puolikas idea toimii!), ja oltiin amerikkalaisen jalkapallon pelaajia. Silvottiin H&M:n miestenosastolta löytyneet t-paidat ja ostettiin polvisukat ja siinäpä se sitten aikalailla olikin. Olis pitänyt vielä kikkailla joistain UFFin kasariluomuksista olkatoppaukset.

Mua jäi kyllä vaivaamaan, kun en kipannut tuota loppukakkua salaa laukkuun..

Mites siellä, vedittekö Halloweenin varjolla viime viikonloppuna naamiaisasuöverit tai juhlitteko kenties tänä viikonloppuna? Paljastakaa outfittinne että voidaan kaikki kollektiivisesti nyysiä ideoita jos joukossa on vielä myöhäisiä asupähkäilijöitä!


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “halloween”

 1. Avatar Saya sanoo:

  Täällä mennään ennustajana huomisille kekkereille! Huivi päähän turbaaniksi, pitsitunika päälle, otsaan rajaustussilla piirretty ”kolmas silmä”, sumuinen silmämeikki ja kaikki mahdolliset korulippaan antimet kaulaan, siinäpä resepti lyhykäisyydessään :)

  • ia ia sanoo:

   Aii vitsi kuulostaapa kivalta! Vielä jotkut tarot-kortit messiin :D Hauskoja huomisia kekkereitä!

 2. Avatar Tii sanoo:

  Me on juhlittu perinteisesti pyhäinpäivänä (eli ens lauantai) ja tänä vuonna aijon itse asustautua Mad hatteriksi tänä vuonna :) Silinteriä päähän ja rusettia kaulaan ja kaikki maholliset värit päälle.

 3. Avatar Nimetön sanoo:

  Mitä noissa lasipurkeissa oikein on? :)

  • ia ia sanoo:

   Tommoset ihme päät, veikkaan että ehkä printattu ja laitettu rullalle sisään..? En oo ihan varma :D

 4. Avatar M sanoo:

  Joo, siis ei morjesta noita koristeluita! Aivan uskomattoman hienot! Palaan vaan tuijottaan niitä koko ajan. Itse en juhli, tavallaan olis kivakin panostaa ja hullutella, mutta haaveilen vaan iisistä viikonlopusta paskan viikon jälkeen. Sama juttu taisi olla viime viikolla :-D tylsä aikuisuus…

  • ia ia sanoo:

   Öö no äläpä! Ja kuvasin vaan muutaman jutun :D Joo kyllä tää aikuisuus verottaa, heh. Parasta jos pääsis vaan nauttimaan muiden tekemistä juhlista :D

 5. Avatar Johanna sanoo:

  Hei! Mistä nuo ruiskut ovat? Valmistun itse sairaanhoitajaksi alkuvuodesta ja nuo sopis teemaan paremmin kuin hyvin!

Kommentoi