lauantai 11. marraskuun 2017

kolme satunnaista

Moi taas. Oon mä hengissä! Tässä kolme satunnaista kuulumista kuluneen viikon varrelta sekä yksi kameran muistikortilta löytynyt asu.

plop111

Onnistuin hukuttamaan kaksi kasvia. Kultaköynnös ja kilpipiilea, levätkää rauhassa. Tai levätkää ensin kuolleena pari viikkoa tasan siinä mihin oon teidät jättänytkin, retkottamaan todella surullisennäköisenä alkuperäiseen lokaatioon että voin ihailla murhurin taitojani joka päivä.. Oliskohan aika siirtää ne biojäteastian hellään lepoon ja hankkia tilalle vaikka lisää kaktuksia!

Oon päässyt töissä tekemään kivoja uusia juttuja, esimerkiksi koko tämän viikon olin mukana rekrytoinneissa vetämässä haastatteluja. Aamuisin kävin tosin pientä sisäistä kamppailua, että oonko enemmän uskottava boss lady Väiski Vemmelsääri -paidassa vai space buns -nutturoissa.. (Toim. huom. maltoin pysyä pois molemmista!)

plop22

Hotkaisin Stranger Thingsin kakkostuottarin. Elevenin look kauden loppupuolella suttuisine silmineen ja ylisuurine takkeineen sai minutkin haluamaan vetää tukan taakse ja ottamaan kasvoille murhaavan katseen ja kävelemään kaikkialla määrätietoisesti sennäköisenä, kuin voisin siirtää rekan ajatuksen voimalla jos vaan sille päälle sattuisin. Vaikka en kyllä usko, että meikäläinen androgyynissä punkkarilookissa menis kenellekään läpi, haha.. Mutta se muksu on kyllä mun spirit animal!

(Paita ja korvikset Zara, hame Monki)

Kolme kohtaa ja sana murha jossain olomuodossa mainittu kahdesti, pitäiskö huolestua..? :D Kivaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “kolme satunnaista”

  1. Avatar Milja sanoo:

    Luin eka että onnistuit hukkaamaan kaks kasvia ja koitin kuumeisesti miettiä, että miten ihmeessä sellanen on mahdollista :D

Kommentoi