lauantai 18. marraskuun 2017

hattaraa

Prahassa jossain random vaatekaupassa päädyttiin sovittelemaan kaverin kassajonotusta odotellessa värillisiä aurinkolaseja. Siis just niitä übertrendikkäitä keltaisia, joihin mulla assosioituu hyvin vahvasti lähinnä ala-asteen puukässän tunnin hitsauslasit opettajan kaljuuntuvia ohimoita vasten nojaten.. Mutta siinä vaaleanpunaisia versioita sovitellessa tajusin, että mikä niissä oli niin hienoo. Lasit päässä koko maailma näytti hetken verran hattaralta.

Untitled

Olis pitänyt ostaa ne lasit, että olis saanut kattella ikkunasta harmaata sadesäätä vaaleanpunaisena jo ennen kuin kippasin sen kuvankäsittelyohjelman läpi, mutta toimihan se näinkin.

Untitled

Ei moro mikä mustelma taas, erittäin loogisesti etusääressä..?! Unissakävelenköhän mä öisin joihinkin judotreeneihin, en mä enää keksi näille muuta.

Untitled

Aamun vakkarismoothie on onneks vaaleanpunaista ilman filtteriäkin. Hitto mun on tehnyt mieli roudata kaupungista kotiin laatikkotolkulla puolukoita ja herukoita joita ne nyt toreilla myy ja säilöä ne koko talven smoothievarannoiksi, mutta toi hiirenkolon kokoinen pakastin vähän rajoittaa mun megalomaanisia pakastustarpeita. Vois käydä järjestelmällisesti tutustumassa jokaiseen samassa rapussa asuvaan naapuriin, ensin heittää vähän ”hei naapuri onpa kiva tavata, mites toi tän päivän sää” -small talkia ja sitten lyödä jokaiselle sylillinen marja-Minigrippejä pakastettavaksi mun puolesta.

Untitled

No ei sitä nyt ihan noin mököttävältä olis tarttennut näyttää, ei oikein istu tuohon karhunkorvahabitukseen..

Leppoisaa viikonloppua! Ja jos teillä on niitä trendihitsauslaseja niin laittakaa päähän. Ei salee tunnu tuo harmaus enää sen jälkeen ihan niin pahalta.


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “hattaraa”

  1. Avatar mötte sanoo:

    Pakastinhommeliin vinkvink: osta Ikeasta ovellinen pakastin, siihen integroitava ovi ja taso+seinät. Maksaa, muttei mahdottomasti. Ja just integroimalla vekottimen sen voi laittaa vaikka olkkariin ilman sisustussilmän särkyä :D

    • ia ia sanoo:

      Oho, no melkonen life hack :D Kiitti vinkistä, pidetään mielessä jos käy meininki pakastimettomana liian raskaaksi!

Kommentoi