torstai 23. marraskuu 2017

taulutulokas ja kartta-arvonta

Yhtä asiaa oon roikottanut to do -listalla jostain elokuusta lähtien, ja se on ollut noiden taulujen ripustaminen seinälle. Nyt mä kuitenkin päätin vetää uljaasti viivan koko kohdan yli ja jättää taulut tuohon odotusläjäänsä lipaston päälle, nimittäin ne on ilahduttaneet mua siinä joka aamu vaatekriiseillessäni huomattavasti enemmän, kuin mitä ne ilahduttaisi trendikkäänä taulukollaasina makkarin seinällä johon harvemmin tulee vahingossa tuijoteltua.

taulu1

Uusin tulokas taulukollaasiin oli itseasiassa blogin 10-vuotissynttärilahjaksi saamani karttajuliste Alvarcartolta. Käytin pienen ikuisuuden karttakoneella leikkiessäni ja suunnitellessani ottaisko jonkun levottoman 70×90 -kokoisen New Yorkin seinälle, mutta päädyin lopulta pallomalliseen pienempään julisteeseen, jossa komeilee ihan vaan Kajaani :D Musta se on niiin symppis, keskellä Kajaaninjoki ja kaikki, ja tein rajauksen karttakuvaan niin että siinä näkyy kaikki paikat joissa oon lapsuudessani asunut! Kyllä tuota nyt lämmittää katsella paljon enemmän kuin niitä geneerisiä Euroopan suurkaupunkeja, heh.

Alvarcarto halusi lahjottaa teillekin yhden ilmaisen julisteen, jonka voi siis tehdä tuolla sivustolla ihan mistä Google Mapsin lokaatiosta tahansa (joululahjaidea tyypille jolla on jo kaikkea, toim huom?). Huikkaa kommenttiboksiin mistä paikasta haluaisit kartan tehdä niin arvon yhden koodin viikonlopun päätteeksi jolla pääsee tilaamaan itselleen kartan :)

taulu2

Mä oon ollut tämän viikon koulutuksessa naapurikaupungissa. Arkiviikon mittainen majoitus hotellissa, tähän vois tottua ahh.. Ryssin tosin yhden aamun niin, että hotelliaamupala jäi väliin. One does not simply skippaa hotelliaamupala. Aseta tähän se LOTR-tyyppimeemi. Huomenna otan vahingon takaisin ja istun aamupalalla niin kauan kunnes oon syönyt itteni niin täyteen, että seuraavan kerran kiinnostaa kattella murkinointia sitten viikon päästä. Huomenna koulutusviikon päätteeksi suuntaan puolestaan pohjoisempaan ystävän luokse. Lumista orastavaa viikonloppua! (Miks mulla tuli tuosta lauseesta mieleen luminen orava..)


Saatat pitää myös näistä:

153 Responses to “taulutulokas ja kartta-arvonta”

 1. Avatar Maaru sanoo:

  Ihana arvonta! Kartta omista lapsuudenmaisemista olisi kiva.

 2. Avatar Maiju sanoo:

  Hienoja! Berliinistä teettäisin ja ehkäpä jopa sen teen!

 3. Avatar Riikka sanoo:

  Julisteeseen pääsisi kotikaupunkini Kuopio ☺️

 4. Avatar Katariina sanoo:

  Eikä, ihana toi kartta!! Mun kaupungiksi valikoituis nykyinen opiskelupaikka (ulkomailla), koska suunnittelen takaisinmuuttoa Suomeen parin vuoden sisään :D nii ois sit joku vähän eksoottisempi mut tuttu mesta kuitenki!

 5. Avatar Sarkku sanoo:

  Hämeenlinna

 6. Avatar Nikke sanoo:

  New York

 7. Avatar Daphnion sanoo:

  Iih, niin paljon ihania paikkoja. Ehkäpä hankkisin oman kotikaupunkini Huittisten kartan. :)

 8. Avatar Riikka sanoo:

  Lapsuuden kaupungista Iisalmesta. Lähettäisin Siskolle joka asustaa milloin missäkin, tällä hetkellä Puolassa. Sisko arvostaisi

 9. Avatar JennyP sanoo:

  Oi tämä olisi ihan superkiva! Palloilen kahden vaiheilla, joko tylsästi kotipaikka Helsinki tai reissumuistojen takia Kathmandu (Nepal) :)

 10. Avatar Vilma sanoo:

  Oi minäkin voisin haluta kotikotikaupungin eli Paraisten kartan tänne Helsinki-kodin seinälle! :)

 11. Avatar Laura sanoo:

  Voi vitsit haluisin kyllä mun seinälle kotikaupunki Oulun! Piakkoin odottelee valmistuminen korkeakoulusta ja todennäköisesti muutto ulkomaille, ja tahtoisin kokea samanlaista nostalgiapärinää taulun välityksellä kuin säkin :D Vaikkei arpaonni suosisikaan niin taidan kyllä sen Oulun teetättää kainaloon joskus. Kuin symppistä!

 12. Avatar ketti sanoo:

  Hyvältä näyttää noi taulut ihan vaan tossa lipaston päälläkin! Ihana myös toi karttaidea, paljon persoonallisempi ja merkityksekkäämpi kuin vaikka joku geneerinen Lontoo :)

 13. Avatar Katri sanoo:

  Porin kartan tai sitten lapsuuden kotikaupungin Kokemäen.

 14. Avatar Sansu sanoo:

  Oi, Kuopion kartan haluisin seinälle, hauska idea!

 15. Avatar Aada sanoo:

  Lontoo! Englannilla on jo vuosia ollut paikka mun kaverin sydämessä, joten tää olis ihana antaa hänelle joululahjana. :)

 16. Avatar szz sanoo:

  Ooo, ihana kartta! Mäki kyllä tilaisin lapsuudenkotihuudit! :)

 17. Avatar Sakari sanoo:

  Tekisin kartan luultavasti Porvoosta ja se olisi lahja isälle, joka rakastaa viettää aikaa siellä sijaitsevalla mökillä :)

 18. Avatar mmagic sanoo:

  Taulut näyttää tosi kivalta tuossa lipastonkin päällä vaan.
  Ottaisin itselleni karttakuvan ehkä myös lapsuuden paikoista. Toisaalta voisi olla hauska ottaa kuva jostain unelma matkakohteesta, niin voisi aina sen nähdessään haaveilla tulevasta matkasta. Tai sitten vastaavasti paikasta jossa on käynyt niin voisi muistella sitä.

 19. Avatar iituliina sanoo:

  Turusta tietysti! Tai Bolognasta, mutta Turulla on kauniimpi kartta, vaikka katukuva Bolognassa voittaakin.

 20. Avatar ssini sanoo:

  Kuopiosta tai Kajjaanista :))

 21. Avatar milja sanoo:

  Helsinki!

 22. Avatar Elisa sanoo:

  Oon asunu neljässä eri maassa ja seitsemässä eri kaupungissa, mut kyllä se varmaan tää oulu ois ❤

 23. Avatar Mari sanoo:

  Karttataulu/juliste olisi ihan huikea lahja miehelleni :) Ja siis hänen kotikylästään tietysti eli vastaukseni on Liperi :)

 24. Avatar Noora sanoo:

  Kotikaupunki Kuopiosta olisi kiva tehdä!

 25. Avatar Elspa sanoo:

  Tää oliskin hyvä lahjaidea ja kartan tekisin ehdottomasti kotikaupungistani Tampereesta. :)

 26. Avatar Minttu sanoo:

  Hihii, ko. paikkakunnalta myös alkujaan lähtöisin olevan mieltä lämmittää symppis Kajaani-maapallo :-) itse tekisin kartan parjatusta Kouvolasta, jossa opiskelin muutaman vuoden. Tykästyin betoniin viimeisinä vuosina, eikä se nyt pöllömpi kaupunki olisi ollut asua ellei parisuhde olisi vienyt toisaalle. En tosin ole koskaan katsonut Kouvolaa yläilmoista, miltähän se näyttää…

 27. Avatar Henski sanoo:

  Oijoi! Kyllä miekin haluaisin kartan oman kotikaupungin kyläraitista! Ihana!

 28. Avatar Sinppa sanoo:

  Kokkolasta, olen sieltä kotoisin. :)

 29. Avatar Laura sanoo:

  Oon pyöritellyt ajatusta lempikaupunkini kartasta jo pidempään, joten tää ois mahtava keino saada oma Turku tänne nykyiseen kotikaupunkiin Lahteen! :)

 30. Avatar Hannele sanoo:

  Tosi kiva arvonta. :D Mulla olis melkeen kolma keupunkia joista tekisin kartan, lapsuusmaisemien Sotkamo, opintoaikojen Raahe ja nykyinen paikkakunta Oulu. Raahe on jäänyt tärkeäksi kaupungiksi, olen saanut sieltä elämäni parhaimmat ystävät ja sattumoisin kumppanikin on sieltä. Oulu on myös samoista syistä tärkeä, opinnot on suoritettu täällä loppuun, paljon muistoja tehty ja viime vuonna tuli tehtyä paljon uusia ystäviä myös Oulussa. :)

 31. Avatar Milja sanoo:

  Turku tai Wien, en osaa päättää! Tai sitten haluaisin vanhemmilleni meidän mökkimaisemat kartalle, mutta epäilen ettei sitä taida löytyä google mapsista… mutta ehkä edes reitti sinne :)

 32. Avatar Sanna sanoo:

  Kaveri on halunnut pitkään Tampereen karttaa seinälleen, joten kartta tulisi ehdottomasti kyseisestä kaupungista ja menisi kaverille lahjaksi :)

 33. Avatar Ella sanoo:

  Porista tekisin. Kiva idea kartalla, kun siitä saa juuri haluamansa laisen!

 34. Avatar Suvi sanoo:

  Ois ihana saada Kuopion kartta :)

 35. Avatar Eveliina sanoo:

  Ihana idea! Itsekin tekisin omasta kotikylästä kartan, kunhan se vaan ei jäisi liian tyhjän näköiseksi.. :D

 36. Avatar Caranette sanoo:

  Teettäisin kartan minun ja puolisoni synnyin- ja kotikaupungista Helsingistä. Tarkemmin ehkä hääpaikkamme tienoilta. <3

 37. Avatar Anni sanoo:

  Helsinki

 38. Avatar Anni sanoo:

  Helsingin jos seinälle saisi.

 39. Avatar Aino sanoo:

  Vi kun ihana tuo kartta!! Itselleni ottaisin ehkä mummola/mökki seudusta savosta, mutta toisaalta poikaystävälleni voisin ottaa lahjaksi kotipaikkakuntamme kartan.. Mm kauhean vaikeaa valita! :D

 40. Avatar Ninnu sanoo:

  Kajjaanista! Yksi Kajaanikartta jo onkin seinällä (samasta firmasta tilattu ;)), mutta kieltämättä toi sun versio on paljon hienompi! Näyttää ihan suurcityltä! :D

 41. Avatar Sonja sanoo:

  Oih nää karttataulut on ihania! Mulla seinälle pääsisi Helsinki tai tarkemmin ehkä Kallio, josta on tullu tosi rakas paikka sen jälkeen kun muutettiin pari kk sitten avopuolison kanssa yhteen täällä :)

 42. Avatar SiiriMH sanoo:

  Mä haluaisin myös oman originaalin kotikaupungin tai sitten poikaystävän kotiseudun, koska hän on kotoisin toisesta maasta ja olisi kiva että sekin paikka olisi edustettuna kun kuitenkin nyt Suomessa asutaan!

 43. Avatar Lina sanoo:

  Jos se vaan mahdollista olisi niin mahduttaisin tauluun kaksi naapurikuntaa Pohjois-savosta, minun ja avomieheni kotikunnat :) Nykyisen asuinkunnan, Tampereen, kartta meiltä löytyykin jo :D

 44. Avatar Emiliak sanoo:

  Kotikaupunkini Alajärvi!

 45. Avatar Saarai sanoo:

  Superhieno tuo kartta! Itselleni haluaisin kartan joko pienestä kylästä jossa asuin lapsuuteni aina 14-vuotiaaksi, tai sitten laajemmin kunnasta, joka on ollut kotikuntani suurimman osan elämääni. :)

 46. Avatar Sukka sanoo:

  Tekisin kartan ehdottomasti mökkikunnasta Pihtiputaasta, koska siellä tulee käytyä enää niin harvoin, mielessä sitäkin useammmin.

 47. Avatar Matilde sanoo:

  Pariisi!

 48. Avatar Tilda sanoo:

  Haluaisin kartan mun kotipaikkakunnalta, mistä mun molemmat vanhemmatkin on kotoisin. Olis ihan täydellinen lahja niille:)

 49. Avatar Peikkotyttö sanoo:

  Nainen voi lähteä Parkanosta, mutta Parkano ei lähde naisesta. Eli kotipaikkani minäkin valitsisin.

 50. Avatar iida sanoo:

  Olen pitkään haaveillut, että saisin seinälle Kööpenhaminan kartan. Kävin Tanskassa ensi kerran 8-vuotiaana, ja kerroin silloin äidilleni, että menisin Kööpenhaminan Tivoliin häämatkalle. Sitten tapasin nykyisen kihlattuni 19- vuotiaana, ja äiti kertoi mun häämatkasuunnitelmistani hänelle. Niimpä kihlattuni järjesti mulle yllätysreissun Kööpenhaminan Tivoliin ja kosi hämärässä huvipuistossa. Ensi vuonna valssataan häitä ja häämatkasuunnitelmat kohdistuvat juurikin Tivoliin <3

 51. Avatar Emmi sanoo:

  Haluaisin myös ehdottomasti kehyksiin lapsuuden kotikaupunkini!

 52. Avatar Petra sanoo:

  Oon haaveillu just tommosesta karttataulusta jo vaikka kuinka kauan! Teettäisin semmosen Tampereesta, jok on mun nykynen kotikaupunki ja myös paras kaupunki jossa oon ikinä asunu :D

 53. Avatar anni sanoo:

  Kotikaupungistani Vantaasta teettäisin taulun!

 54. Avatar Sivs sanoo:

  Oi, teettäisin taulun varmaan pohjoisesta kotikylästäni tai Pietarista reissumuistojen innoittamana :D

 55. Avatar N sanoo:

  Zanzibar tulis mun karttaan! Sinne tehtiin mun ja avopuolison eka yhteinen matka :)

 56. Avatar Reetta sanoo:

  Mä ottasin karttataulun Enontekiöstä, ihastuin siihen symppiskylään viimeisimmällä vaelluksellani<3 Se toisi yksinkertaisuudellaan (oikeasti, siinä kartassa menee yksi pitkä viiva ja ehkä yksi risteys:D) vastapainoa New York -kartalle:)
  Samalla se toisi esille mun jakautunutta persoonallisuutta, joka haluaa yhtäaikaa olla shoppailemassa jossain metropolissa ja toisaalta ylhässä yksinäisyydessä Pallaksen huipulla:D

 57. Avatar annni sanoo:

  Mulla varmaan olis kartta Kajaanista, kun sieltä myös ollaan kotoisin – jee ! Tosin tekisin varmaan meidän ukin mökin suunnilta kartan, joka sijaitsee Oulunjärven rannalla :)

 58. Avatar Tuuli sanoo:

  Mahtava idea tuo karttataulu! Mäkin olen Kajaanista kotoisin niin ensin mietin sitä kartaksi.. Mutta kyllä mä varmaan kuitenkin nykyisen kotikaupungin Kuopion kartan ottaisin tauluksi, tästä on tullut jo niin tärkeä paikka muutamassa vuodessa :)

 59. Avatar öhkismöhkis sanoo:

  Ykspihlajan kartta miehelle joululahjaksi! Oispa kyllä aika mainio juttu :)

 60. Avatar susanna sanoo:

  aaa miten ihana tuo karttatauluidea! Entisessä kotikaupungissani myytiin vähän samantyyppisiä, ja vieläkin kaduttaa etten sitä silloin ostanut, joten vanha kotikaupunki pääsisi mun tauluun, ehkä siinä mittakaavassa että siihen mahtuisi myös ihan kotikotikin.

 61. Avatar Laura sanoo:

  Ehottomasti Kajjjaani! Kotona on seinällä edustettuna jo Raahe, mistä olen kotoisin. Nyt pitäisi saada myös nykyinen kotikaupunki siihen rinnalle :)

 62. Avatar Emmy sanoo:

  Turku, niin että siinä näkyisi vähän myös saaristoa.
  Tai sitten Lontoosta tai Berliinistä, joissa olen käynyt, olivat niin mahtavia reissuja. :)

 63. Avatar Laura sanoo:

  Tekisin kans kotikaupungista Lappeenrannasta lievittämään koti-ikävää toisella puolen Suomea asuessa :)

 64. Avatar annii sanoo:

  oh, voiko tätä karttaa toivoa itselleen mistään muusta, kuin rakkaasta kotikaupungista (joensuu).

 65. Avatar Ninneri sanoo:

  Mä tekisin sen sun tapaan lapsuuden kotipaikkakunnasta, eli Ylöjärvestä :D Mutta en tekis itselleni vaan antaisin sen siskolle joululahjaks, se on muuttanut ulkomaille ja kipuilee Suomi-ikävää aina silloin tällöin.

 66. Avatar Salkko sanoo:

  Mun valinta olis varmaan kotikaupunki Rauma, vaikka Turusta on tullut myös opiskelujen myötä tärkeä paikka :-)

 67. Avatar LauraL sanoo:

  Ehdottomasti tekisin taulun kotikonnuilta, meidän ihanasta pikkukylästä keskeltä Pohjanmaan lakeuksia! :3

 68. Avatar Tua sanoo:

  Olisipa ihana saada seinälle tuollainen kartta omasta piskuisesta kotikylästäni!

 69. Avatar Ida sanoo:

  No totta kai kotikaupungistani TURUSTA <3

 70. Avatar Linda sanoo:

  Oulu<3

 71. Avatar Jutta sanoo:

  Eikä! Oon jo kauan miettinyt tota karttataulua ja oispa ihana nyt sellainen saada Tekisin karttataulun joko pienestä kotikylästäni tai Joensuusta!

 72. Avatar E~ sanoo:

  Kyllä se Kainuukaipuu on välillä täällä etelässä niin suuri, että jostain sieltä päin maisema seinälle päätyisi :)

 73. Avatar klaara sanoo:

  Prahan kartan haluaisin.

 74. Avatar Mimmama sanoo:

  Lapsuuden kaupunki se on Kajaani minullakin joten ehdottomasti siitä !

 75. Avatar Ansku sanoo:

  Just ihana ajatus, kyllä itsekin varmaan ottaisin kartan ihan vaan omasta kotikylästä, kyseessä pikkuruinen kunta keskellä ei mitään, Etelä-Pohjanmaan suunnalla.

 76. Avatar Hanna sanoo:

  Lapsuudenkodin lähialueet tulis mun karttaan!

 77. Avatar Sirkkuli sanoo:

  Ihana arvonta! Varmaan lapsuuden maisemistani ottaisin :)

 78. Avatar laura sanoo:

  Teettäisin kotikaupungistani, josta muutin 8 vuotta sitten pois <3

 79. Avatar Tiia sanoo:

  Itseltäni löytyy lipaston päältä jo Helsingin karttajuliste, joten teettäsin julisteen siskoni asuinkaupungista Raumasta ja antaisin hänelle lahjaksi. :)

 80. Avatar Hemppe sanoo:

  Ottaisin karttataulun mun pienestä kotikunnastani <3

 81. Avatar Julia sanoo:

  Tekisin poikaystävälle joululahjaksi kartan hänen kotikaupungistaan :)

 82. Avatar MARJA-LIISA sanoo:

  Mikkeli maailmankartalle :)

 83. Avatar pipsa sanoo:

  Oulainen kartta olisi ihana!

 84. Avatar Eveliina sanoo:

  Mä tekisin kartan Vaasasta!

 85. Avatar Milana sanoo:

  Minäkin voisin ottaa tuommoisen Kajaani kartan! :)

 86. Avatar Hilla Pihajoki sanoo:

  Utsjoki <3

 87. Avatar sikkuralla sanoo:

  Vaikka omasta kotikaupungista Jyväskylästä :)

 88. Avatar EJ sanoo:

  Oon himoinnut tollasta kustomoitavaa karttataulua niin pitkään… Ottaisin varmaan Pietarin kartan ensin, sillä se on lempikaupunkini maailmassa. Tosin houkuttelisi kyllä myös asuinkaupunkini Glasgow ikuistettuna seinälle, joten saisi nähdä.

 89. Avatar Memi sanoo:

  Tunnistin heti kartan Kajaaniksi kolme vuotta siellä opiskelemassa asuneena.. :D Taulua en kuitenkaan ehkä Kajaanista tai kotikunnastanikaan teettäisi vaan Hongkongista, jossa asuin 5 unohtumatonta kuukautta tänä vuonna. Se oli aikamoinen hyppy tuntemattomaan tytölle, joka on asunut 18 vuotta elämästään muutaman tuhannen asukkaan kunnassa, muuttanut sieltä Kajaaniin ja sitten kaupunkiin, jossa on enemmän asukkaita kuin koko Suomessa.

 90. Avatar Sanna P sanoo:

  Lauttasaari

 91. Avatar Ellu sanoo:

  Oulusta.

 92. Avatar Lilli sanoo:

  Pori on lähellä sydäntä, joten se olisi ihana ikuistaa seinälle:)

 93. Avatar Laura sanoo:

  Kotipaikkakunnasta :)

 94. Avatar apple sanoo:

  Taulun teettäisin Islannin kartasta, paikasta jossa mua kosittiin <3

 95. Avatar Eerika sanoo:

  Karttataulut ovat ihan älyttömän ihana tapa tehdä kodista vieläkin persoonallisempi! :) Itse varmaan tilaisin mummolastani kaupunkikartan, se herättää niin paljon muistoja.

 96. Avatar Sanni sanoo:

  TURKU maailman- ja julistekartalle

 97. Avatar Mej sanoo:

  Kuusamon tutut tiet pääsisivät seinälle. Idea ja kehykset olleet jo kuukausia olemassa, nyt pitäisi saada enää se itse kartta hankittua :D

 98. Avatar Hantsu sanoo:

  Hmm, luultavasti teettäisin kuvan mun ja mieheni lapsuuskotikunnasta. Ihana idea

 99. Avatar Anna sanoo:

  Helsingistä :-)

 100. Avatar Anneh sanoo:

  Apua vaikee kysymys! Jos se kartta näyttää hauskalta vaikka kyseessä ois ”metsämaisema” niin sitten paikasta missä mentiin miehen kanssa kihloihin (oltiin vaeltamassa) tai sitten ihan kotikaupungista jos kaupunkimaisema näyttäis hienommalta. Ihana arvonta muutes!

 101. Avatar Tiia sanoo:

  Ottaisin kartan Lappeenrannasta eli lapsuuden kotikaupungistani. ☺ Oi että!

 102. Avatar _marika_ sanoo:

  Miehelleni lahjaksi työhuoneeseen joko Pori tai San Diego.

 103. Avatar Dumbo sanoo:

  Kyllä se varmasti olisi Jyväskylä josta kartan teettäisin, pysyisi koti mukana minne tahansa muuttaisikin :)

 104. Avatar Omppu sanoo:

  Ehdottomasti mammalle Tampereen kartta <3

 105. Avatar höpö sanoo:

  Tästä tulisi vaikea valinta. Joko lapsuudenkodin alueesta taikka nykyisestä kotikaupungista.

 106. Avatar Henna sanoo:

  Todennäköisesti Kajaanista, ekasta matkakohteesta tai nykyisestä asuinkaupungista.Yllättävän vaikea valinta! :D

 107. Avatar Dia sanoo:

  Mahtaakohan mun kotikylästä tulla kovin mielenkiintoista karttaa, sen verran harvassa teitä… :D Vois kyllä kokeilla!

 108. Avatar Saya sanoo:

  En osaa päättää ottaisinko nykyisen asuinkaupunkini Jyväskylän vai pienemmän kotikaupunkini, riippuu myös siitä kumpi näyttäisi kartalla kivemmalta :D

 109. Avatar Minsku sanoo:

  Varmaan se olisi myös Kajaani, vähän suuremmalla rajauksella :)

 110. Avatar Maiju sanoo:

  Lahjaideana tämä kartta olisi mieletön ja teettäisinkin lapsuuden kaupungista taulun vanhemmilleni.

 111. Avatar Roosa sanoo:

  Lapsuuden kotikunnasta Hollolasta :)

 112. Avatar Kaisa sanoo:

  Tukholmasta, muistoksi niistä ajoista kun asuin siellä❤️

 113. Avatar Elina sanoo:

  No Kajaanistahan mäkin taulun haluaisin.

 114. Avatar Riina sanoo:

  Tampereen kartta olis hieno, kotikaupunki

 115. Avatar Johanna sanoo:

  Kotikylä pitäisi kyllä saada komeilemaan taulun muodossa seinälle!

 116. Avatar Maiju sanoo:

  Tekisin kartan tietysti kotipaikkakunnastani Luumäestä:)

 117. Avatar SannaMi sanoo:

  Ottaisin New Yorkin kartan :)

 118. Avatar Elina sanoo:

  Oi, tuohan on tosi hieno! Omani teettäisin isovanhempieni kesämökin ympäristöstä. Siinä ei tosin ole juuri teitä, mutta pari läheistä saarta on piirtynyt verkkokalvolleni jo lapsuudessa, kun levitettävällä sängyllä iltaisin makailin ja katselin mökkijärven kattavaa karttaa.

 119. Avatar Noora sanoo:

  Antaisin poikaystävälle lahjaksi hänen norjalaisen kotikaupunkinsa kartan. Asutaan täällä Helsingissä yhdessä ja se olisi kiva sisustuselementti, missä tulisi poikkiksenkin persoona jotenkin ilmi kun itse yleensä tyrannoin valinnat tauluista seinillämme. :D

 120. Avatar Karoliina sanoo:

  Jyväskylä kartalle, ah !

 121. Avatar iidahelmi sanoo:

  Miehelle joululahjaksi Joensuun kartta, siitä kun ensi vuonna viiden yhteisen vuoden jälkeen tulee yhteinen kotikaupunki ♥

 122. Avatar Saara sanoo:

  No ei hitto, kyllä sun esimerkin mukaisesti ottaisin kartan Myllykoskesta, jossa vietin elämäni ensimmäiset 18 vuotta! :D

 123. Avatar Susanna sanoo:

  Ehkä tästä Rovaniemestä tai sitten synnyinpaikasta Kittilästä. Ihana arvonta

 124. Avatar tannnnja sanoo:

  Heinolasta tulis hyvä kartta!

 125. Avatar Hilmukka sanoo:

  Ehdottomasti Kokemäki, lapsuuden kotikaupunkini <3

 126. Avatar NannaS sanoo:

  Kotikaupunkini :)

 127. Avatar Elise H. sanoo:

  Mukana arvonnassa! Haluaisin karttajulisteen entisestä opiskelupaikkakunnastani Tampereesta :)

 128. Avatar Riikka sanoo:

  Oulusta, kotikaupungistani, teettäisin julisteen :)

 129. Avatar Sari sanoo:

  Kotikaupungista Hämeenlinnasta tekisin kartan,kun oon muuttamassa Poriin,niin olis jotain mikä muistuttais kodista.

 130. Avatar Annukka sanoo:

  Hankala valinta, joko kotikaupunki (joka olis yhtä pieni ja hellyyttävä näky varmasti) tai sitten Bremen jonne vaihtoon lähtöä pidän yhä rohkeimpana tekonani. Kyllä se siinä leikkiessä sitten selviäisi! :3

 131. Avatar Satu sanoo:

  Kerran jo suunnittelin karttataulua minun ja poikaystäväni lapsuusmaisemista, mutta en raaskinutkaan toteuttaa. Tämä kuulostaa paremmalta, että saa itse suunnitella.

 132. Avatar Viipu sanoo:

  Lapsuuden maisemista ottaisin kartan!

 133. Avatar Minttu sanoo:

  Kotikaupungistani olisi kiva teettää tuollainen :)

 134. Avatar Pauliina sanoo:

  Kotikaupungistani Oulusta. :)

 135. Avatar Jemina sanoo:

  Kannatan taulujen pitämistä pöydällä ja seinää vasten!! Itse oon nyt pitäny kahta taulua kolmen vuoden ajan jo tossa makkarissa, siinä ne kiltisti odottaa että sais naulat ylös seinälle :D Ja ihana toi kajaanin kartta!! Just symppis :) jos itse saisin tehdä, ottaisin kuvan Kaskisista, Suomen pienimmästä kauungista, ja antaisin sen äidilleni joululahjaksi <3 Hänen kotikaupunkinsa, ja mun safe haven koska mökki ja isovanhemmat!:)))

 136. Avatar elefanttinainen sanoo:

  Teettäisin oman lapsuudenkotini kaduista. Sitten toisen poikaystäväni kotikaupungista. Pääsisivät seinälle rinnatusten.

 137. Avatar K sanoo:

  Kyllä se olis Oulu!

 138. Avatar Merikilppari sanoo:

  Oii, haluaisin äidilleni karttajulisteen Kalajoesta. Se on ihana ja rakas paikka.

 139. Avatar Katri sanoo:

  Joensuusta ottaisin kun siellä nyt opiskelen, mutta tuskin jään loppuiäksi asumaan. Jäisi mukava muisto. ☺️

 140. Avatar emsie sanoo:

  Aivan ihana lahjaidea. Olisi ihana antaa äidille Vaasan kartta lahjaksi.

 141. Avatar inna sanoo:

  Poikaystävälle hänen kotikaupungistaan Iisalmesta :)

 142. Avatar syrrahh sanoo:

  Turun saaristosta

 143. Avatar Sallikka sanoo:

  Lontoo olisi aika hieno :)

 144. Avatar Mia R sanoo:

  Joko lapsuuden kotikylästä tai sitten ihanasta Helsingistä :)

 145. Avatar Mopsi sanoo:

  Kajaanista

 146. Avatar Johanna sanoo:

  Voi miten symppis taulurykelmä Kajaani-karttoineen, paljon kivempi noin ku seinällä :) Ja hei tän innostamana mun on kyllä pakko laittaa tilaukseen Helsinki-kartta tänne Toronton kotiin olkkarin seinää piristämään, pitääki selvitellä josko nuo lähettävät tänne puolelle maailmaakin noita!

 147. Avatar Ellu sanoo:

  Teettäisin itsekin kotoseudustani kartan.

 148. Avatar Tuikkunen sanoo:

  Ihana lahjaidea! :) Tästä postauksesta innostuneena menin suunnittelemaan taulua, mutta auta nyt tyhmää, mistä sieltä saa tuollaisen pallomallisen kuvan tehtyä? :D Oon klikkaillu vaikka mistä, mutta en löydä. :D

  • ia ia sanoo:

   Siis mä koitin kans tehdä pallomallista vähän aikaa sitten uudestaan enkä saanut itsekään tehtyä sitä enää?! Kannattaa laittaa sinne Alvarcartolle viestiä!

 149. Avatar Mopsi sanoo:

  Hei kuules, yritin tilata itselleni julistetta kotikaupungista ja haluaisin sen tommoisena ympyränä. Oon yrittänyt tehdä semmoista tuloksetta. Löytyiskö sulta kikka kolmosta tuonne verkkosivuille, jotta saisi tommoisen karttataulun mikä on sullakin? Kiitos jo etukäteen!

  • ia ia sanoo:

   Mä en oo saanut tuon kartan tilauksen jälkeen tehtyä sillä sivustolla enää pyöreetä karttaa! En tiedä onko ne mennyt muuttamaan sieltä jotain asetuksia, kannattaa varmaan laittaa sähköpostia sinne firmalle ja kysyä että onnistuisko vielä?

Kommentoi