torstai 30. marraskuun 2017

6x joululahjavinkki niille joilla on jo kaikkea

Kohta se on taas täällä. Jep, just se j-alkuinen. Ja jep, tänäkään vuonna et aloittanut niiden lahjojen miettimistä jo tammikuussa kuten vuosi toisensa jälkeen ittellesi oot vannottanut, vaan kaikki uhkaa jälleen kaatua vuoden viimeisten viikkojen harteille.. No mutta ei hätää, meitsi tulee ja pelastaa jakamalla muutamat lahjavinkit joilla vois mahdollisesti välttää sen ”no jos nyt vielä yksi vuosi juhlapöydän konvehdeilla”-paketin! Merkintä on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Coolstuffin kanssa, josta olis löytynyt hyvä lahjaidea ihan kenelle tahansa ”siis tollahan on oikeesti jo kaikkea” -tyypille, mutta mä päädyin poimimaan kuusi ideaa kuusen alle. (Kuusi ideaa, got it got it?? Christmas pun intended!)

 

siskolle/ystävälle/tyttöystävälle: Polaroid ZIP instant -valokuvatulostin ja Zink-valokuvapaperia

coolstuff2

Oon printtaillut Polaroid ZIP:illä kännykästä minivalokuvia bujoon jo melkein vuoden päivät ja oon ollut vekottimeen tosi tyytyväinen! Akku latautuu USB-piuhalla ja yhdistyy kännykkään bluetoothilla, joten se on johdottomana tosi näppärä kuljettaa mukanakin. Zink eli zero ink -paperi ei vaadi myöskään minkäänlaista tulostinmustetta, ja valokuvapaperi on itseasiassa tarrapohjaista joten kuvan voi kiinnittää suoraan mihin vaan. Vähän armeliaampi vaihtoehto kunnon Polaroid-kameralle, kun kännykästä nyt voit vähän valikoida että printtaatko just sen missä sattui menemään kaikilla silmät kiinni vai et :D

 

isälle/veljelle/poikaystävälle: Scratch Map

coolstuff1

Vastaavaa raaputuskarttaa oon ihaillut ystäväni seinällä jo useamman vuoden: Hän raaputtaa aina uuden maan kartasta esiin siellä reissattuaan. Miten suloinen idea! Raaputuskartta tulee kaiken lisäksi vielä tyylikkäässä tuubissa joten riittää, kun ympärille iskee vähän lahjanarua kylkeen niin son siinä. (Ainiin, ja tähän poikaystävä/veli/isä-kategoriaan olisi voinut tunkea vielä mittavan määrän sivustolla ollutta Star Wars -tavaraa. Esim. SW-vohvelirauta ja Kuolemantähti-popcornkone miten olis..)

puolisolle/sisustusintoilijalle: mini lightbox

coolstuff6

Isoja valokirjaintauluja on vilissyt vähän kaikkialla, mutta musta tää pienempi oli jotenkin sympaattisempi. Mukana tulee liimattava magneettitausta joten sen saa vaikka jääkaappiin astetta tehokkaammaksi muistilapuksi. Ja oishan se ällösöpöä kirjoitella siihen pieniä parisanaisia siirappiviestejä talouden toiselle osapuolelle.

 

pikkusiskolle: Bluetooth-kaiutin

coolstuff5

No jo on söpö, bluetoothilla toimiva perus usb-laturilla ladattava minikaiutin. Kaiuttimesta lähtee yllättävän yty ääni noin pieneksi palleroksi ja hahmovariaatioitakin löytyy Pandan lisäksi melkein pieneläintarhan verran.

äidille/mummolle/opiskelijalle: vaahtosaippuapumppu

coolstuff4

Siis tää on niin random ja siks niin hyvä :,D Cuisipro-saippuapumppuun tulee vain vähän saippuaa ja loppu ladataan täyteen vedellä, ja pumppu muuntaa saippuan ja veden pumppausvaiheessa vaahdoksi. Saippuankulutus vähenee vaahdotusmeiningin jälkeen 75 %, ja aii että kun mummo on mielissään että kuinka monta markkaa ja penniä tässä nyt säästää. (Niin ja oletan, että kaikkien mummot on vielä jostain mystisestä syystä henkisessä markka-ajassa.) Niin ja onhan tää nyt jokaisen valuutanvenyttäjän väline muutenkin, khrömopiskelijatkhröm!

 

sisustajalle: kirjaintaulu

coolstuff3

Perinteisiä kerrostalorappujen kirjaintauluja on näkynyt vähän joka paikassa, ja tuo Coolstuffin versio on tosi laadukkaan oloinen. Tähänhän vois kirjoittaa lahjansaajalle vaikka valmiiksi jotain hehkeetä insideläppää, ja kun kaikki 286 mukana tulevaa kirjainta pitää jossain pikkukipossa taulun lähettyvillä niin voin veikata että tauluun ilmestyy sanataidetta ihan pyytämättäkin.

Joko siellä on uhrattu ensimmäiset ajatukset joululahjoille? Vai meinaako jäädä aina viime tippaan? Käykää kurkkaamassa Coolstuffin sivuilta mihin käyttäisit 30 euron lahjakortin, joka arvotaan yhdelle tähän postaukseen kommentoineelle! Osallistumisaikaa on 7.12. asti ja arvonnan säännöt löytyy täältä.


Saatat pitää myös näistä:

106 Responses to “6x joululahjavinkki niille joilla on jo kaikkea”

 1. Sanna sanoo:

  Oon kauan sitten jo alottanut joululahjojen suunnittelemisen, mutta niiden ostaminen jää aina viime tippaan. Aina sitä ajattelee, että ”no kyllä mä kerkeen”, mutta sitte kuitenki kauheella kiireellä saa viime tingassa juosta kaupoilla.

 2. Miia sanoo:

  Snug rug deluxe ois ostoskorissa jos onni suosisi :)

 3. Karoliina sanoo:

  Hankkisin siskolleni tuon raaputettavan kartan sillä tietäisin hänen ilahtuvan siitä :)

 4. papu sanoo:

  Tykkään sun blogista ja kirjotustyylistä kauheesti, mut nyt jotenkin vähän tökkii tää kolmas yhteistyöpostaus putkeen. Toteutat ne kyllä yleensä tosi kivasti ja en mitenkään vastusta niiden tekemistä (tietenkään!), mutta kaikella rajansa :)

  Pakko tosin sanoa, että tuosta Alvar Carto -postauksesta olin tosi ilahtunut ja päädyinkin tilaamaan sieltä yhden joululahjan.

  • ia sanoo:

   Joo tiedostan itsekin että nyt meni yhteistyökamppisten aikataulut paljon paljon sumpumpaan loppuvuodelle kun olisin halunnut ja en ole kyennyt tekemään väliin normaaleja postauksia joita olisin halunnut! Pahoittelut tästä ja kiitos ymmärryksestä, koitan jatkossa kyetä parempaan aikatauluttamiseen. :) Kiva että Alvarcartosta oli iloa, minustakin se oli harvinaisen suloinen lahjaidis ^_^

 5. Karoliina sanoo:

  Ostaisin siskolle joululahjaksi juuri tuon Scratch-Mapin. Sopisi hyvin matkailua rakastavan siskon uuden kodin seinälle.

 6. Tintsh sanoo:

  Nonni, sieltähän löytyi kaikki joululahjat. :D Ainakin pienen olutpanimo ostaisin, väriä vaihtavan unicorn-mukin, vohvelikuppiraudan…

 7. Hanna sanoo:

  Mä niin ostaisin tuon scratch mapin! Niin cool! <3

 8. Petra sanoo:

  Varmaan menisi puisiin pulmapeleihin, vaikka vähän jäisi itsellekin maksettavaa. Lahjaksi menisi, mutta pääsisi itsekkin hyvin osingoille kun voisi yhdessä ratkoa noita :D

 9. Noora sanoo:

  Toi vaahtosaippuapumppu MINDBLOWN! Ihan super kaltaiselleni penninvenyttälle. Sivuilla myös ihana merenneitoviltti sopisi mun sisäiselle merenneidolle :)

 10. Jemma L sanoo:

  Siiiiis tuolla sivuilla oli niin monta eri lahjavaihtista, että en edes tiedä mistä lähteä liikkeelle! Olis kyllä hyvä lahjakortti niin vois samalla tilata kaikille läheisille jotain kivaa eikä juosta päättömänä eri kaupoissa..

 11. Noora sanoo:

  Yleensä lahjaostokset menevät viime tippaan mutta nyt tavoistani poiketen lahjoja on hankittu jo lokakuusta lähtien, eli hyvällä mallilla ollaan :)

 12. lusene sanoo:

  En ole käynyt pulkkamäessä 13 vuoteen eikä ole kukaan kavereistanikaan, mutta yksisarvispulkka olisi mahdottoman hauska :—-D Onhan tuota vinkeää tavaraa mistä valita, mutta ehkä ostaisin jonkin Star Wars -tuotteen yhdelle kaverille. Mood Book Lamp näytti myös kivalta.

 13. Hanna M sanoo:

  Hei ehdottomasti toi valokuvatulostin ois mun valinta, todella makee!

 14. E~ sanoo:

  Siskolle ostaisin jouluksi jotain sopivan crazy cat-lady henkistä, esim. laukkunaulakko, jossa on kurkkaava kissa oli huippusöpö!

 15. myy sanoo:

  Aivan ihania lahjoja kaikki<3
  Muistathan joulukorttien askartelut ja lähetyspäivän :)

 16. Tua sanoo:

  Tämä teesiivilä on söpöintä mitä oon nähnyt pitkään aikaan: https://www.coolstuff.fi/Baby-Nessie-Teesiivila

  ja lahjakorttia jäisi vielä muuhunkin hömpötykseen!

 17. Kaisa sanoo:

  Polaroid ZIP vaikuttaa kyllä oivalta vekottimelta, voisin tilata itsellekin.

 18. iituliina sanoo:

  Valtaosa joululahjoista on onneksi jo hankittu, niin saa hyvällä mielellä lomailla ilman lahjahuolia pari viikkoa ennen joulua! ;) Ja lahjakortin käyttäisin tohon kirjaintauluun tietty!

 19. Olivia sanoo:

  Ehdottomasti ostaisin tollasen kerrostalon kirjaintaulun siskolleni lahjaksi! Aivan ihana!

 20. Salkko sanoo:

  Ihastuin tuohon karttajulisteeseen, joka sopisi täydellisesti isoveljelle! Vaikka pidän itseäni semikovana matkustajana, jään veljelle auttamatta kakkoseksi… Se on ehtinyt kiertää jo Jenkeissä ja Australiassa, mihin verrattuna oma Eurooppa-touri auttamatta kalpenee :-D

 21. Olppa sanoo:

  Scratch map oli aivan mahtava idea, täytyy ostaa sekä lahjaksi että himaan. ;) Ja sivuilta bongasin myös Instasta tutun Flamingo-uimarenkaan, joka olisi hyvä lomamatkoilla löhöilyyn uima-altaalla. Sellainen siis!

  https://www.coolstuff.fi/Flamingo-Uimarengas

 22. Essi sanoo:

  Joululahjat on jo onneksi hankittu ja seuraavaksi alkaakin paketointi. Itselleni voisin lahjaksi haluta nuo yksisarvistohvelit! <3

 23. Viivi sanoo:

  Ehdottomasti tuo valokuvatulostin!!

 24. Essi sanoo:

  Niin hankkisin poikaystävälle ton raaputettavan kartan:)

 25. Annukna sanoo:

  Tilanne vaatii linkkiä: https://www.coolstuff.fi/101-Movies-Scratch-Poster

  Siis kuinka hauska idea! Ollaan puolison kanssa kovia leffafaneja ja uskon että tossakin listassa muutama on nähty, mutta olispa hauska idea katsoa yhdessä ja raaputtaa! Mä ihan villiinnyin nyt tästä!

 26. SiiriMH sanoo:

  Scratch map original ehdottomasti! Ihan huippu idea :)

 27. Nora sanoo:

  Kirjaintaulu! Sen ostaisin siskolle

 28. MairaK sanoo:

  Tänä vuonna olen ollut oikein reipas ja hankkinut lahjat ajoissa! Taitaa olla oma ennätys että on marraskuun vika päivä ja tuolla melkein kaikki lahjat jo tönöttää paketoituina pusseissa :D Enää kaksi pakettia postissa matkalla ja vain yksi kokonaan hankkimatta!
  Oman reippauteni takia palkitsisin itseni tuolla väriä vaihtavalla paljettityynyllä! Ei edes se värin vaihtaminen, mutta se merenneidonvärinen paljettipinta, ah! (Ja olen varma että ”merenneidonvärinen” on oikea sana. Ehkä.)

 29. Henski sanoo:

  Aina vaan se lahjavouhotus jää turhan myöhälle.. tuo kartta olisi parhaalle kaverille huippu lahja! Etenkin tuolla ajatuksella, että voisi raaputella reissujen mukaan. Tosin hänen ainainen matkakuumeensa saattaisi vaan pahentua.. :D

 30. Sariska sanoo:

  Oi, tuo mini lightbox, so cute!!!

 31. sannero sanoo:

  Lahjakortti auttaisi alkuun merenneitopeiton ostossa, koska come on, merenneitopeitto!

 32. Sussikka sanoo:

  No ainakin tilaisin parhaalle kaverille joulahjaksi tuon viinilasipullon!

 33. Sanjana sanoo:

  Pikkuveljelle jotai kivaa :) tosi kivoja ideoita.

 34. Suvi sanoo:

  Miksi en ole ikinä kuullut tuollaisista raaputuskartoista?! Sellainen on ehdottomasti saatava poikaystävälle, joka on nuoruudessaan paljon reissanut ja jopa asunut useasti ulkomailla. Jatkossa voidaan raaputtaa kaikki yhteiset reissut mitä tulee elämän varrella vastaan <3

 35. Noora sanoo:

  Pikkuveljelle ostaisin lahjaksi tuon Star Wars Stormtrooper Karahvin. Ja jos en jo olisi ostanut itselleni useampaa joululahjaa niin tuolta löytyisi kyllä omiin tarpeisiinkin kaikkea

 36. Hanna sanoo:

  Mun tän vuoden (ja toivottavasti myös tulevien joulujen) ideana on tarjota aineeton lahja. Esimerkiksi nyt ostin perheelle liput Ismo Leikolan stand upiin

 37. Kaisa sanoo:

  Saatan miettiä lahjoja etukäteen, mutta ostaminen jää aina viime tippaan. Paras oli viime vuonna syksyllä kun näin alennuksessa tiiliskivipinon kokoisen Sherlock Holmes -kirjan mikä oli täydellinen lahja äidin miehelle. En viitsinyt kantaa sitä sinä päivänäkin, unohdin koko kirjan ja joulun alla metsästin sitä kissojen ja koirien kera ostaen sen lopulta törkyhintaan.

 38. silmukoita sanoo:

  Ihania ideoita<3 mä kuulun tänä vuonna niihin, jotka oikeasti aloitti lahjajutut tammikuussa. Kuulun kyllä myös niihin, jotka tekee lahjat itse eli siinä meneekin vähän kauemmin kuin ostosreissussa :D mutta itselleni voisin tilata lahjaksi vaikka tuon minikaiuttimen ihan jo kännykkäkameraan yhdistettävyyden takia kun just tänään taas kaipasin jotain etänappia :D

 39. annie sanoo:

  Olipa kivoja lahjaidiksiä! Mä en tajua miten voi aina olla yhtä vaikeaa aloittaa joululahjojen metsästys ajoissa, huomenna on jo joulukuu ja kasassa 0 lahjaa. :D

 40. Tanja sanoo:

  Työkavereilleni olen pienet lahjat jo hommannut. Iso urakka kyllä vielä edessä lahjojen hankkimista ajatellen.
  Coolstuffilta voisin hankkia heijastinliivejä useamman kappaleen, että lapseni näkyisivät paremmin tuolla pimeässä.

 41. saya sanoo:

  No tohon raaputuskarttaanhan mä sen lahjakortin käyttäisin! Ihana idea :)

 42. Maiju sanoo:

  Joululahjat on suunnittelu asteella ja itsetehdyillä paketeilla mennään. Käyttölahjoja ilahduttamaan arkea joulun jälkeenkin. Tuo tulostin olisi aivan mahtava lahja ystävälle joka kuvailee paljon :)

 43. Hantsu sanoo:

  Tuo polaroid-tulostin on kyllä just mitä haluaisin tuolta tilata! sydänsilmäinen hymiö.

 44. Vili sanoo:

  En kyllä yhtään osaa samaistua ihmiisin, jotka osaavat hoitaa lahjat jo ennen joulukuuta :D Raaputuskartan ostin jo aiemmin lahjaksi, mutta pakko kyllä saada vielä itsellekkin!

 45. Niina sanoo:

  Ehottomasti menis joululahjoihin toi lahjakortti. Toi mini light in the box varmaan tatttuis ensimmäisenä mun parhaalle kaverille, vaikkakin sovittiin että mitään ei osteta tänä vuonna, niin ainahan voi silti vähän yllättää?

 46. alexandra sanoo:

  Kivoja ideoita! Näin just kaverilla tollaisen raaputuskartan ja mietin mistähän sellasen itselle saisi! Lahjakortin käyttäisin kuitenkin poikaystävän joululahjaan eli star wars-viskikaraffiin/kannuun/mikä-lie-sitä-kutsutaan. :)

 47. Dia sanoo:

  Just eilen näin yhellä Youtube-videolla tuon yksisarvispehmolelu-niskatyyny-combon, must get :D

 48. Eve sanoo:

  Tuommoinen raaputuskartta ehdottomasti, onpa ihana idea! :)

 49. Ninnic sanoo:

  Siis apua toi saippuapumppupullosysteemi!! Mä niin tarviin tollasen ja niin myös mun äiti ja mummi :D Pitääpä nakata suosikkeihin jo valmiiksi! Kiitos :D

 50. A sanoo:

  Aina viime tipassa!

 51. avaruuskenguru sanoo:

  Jos arpaonni suosisi, klikkaisin ostoskoriin ehdottomasti villaisen merenneitoviltin. Ihan mahtava. :D Vähintään yhtä mahtava on myös tää sun blogi.

 52. Tiia sanoo:

  Tuota kirjaintaulua olen himoinnut jo hyvän aikaa eli sellainen lähtisi tilaukseen.

  • Tiia sanoo:

   Innostuin niin tuosta kirjaintaulusta, että unohtui vallan vastata kysymykseen. Joululahjat ovat vielä tyylikkäästi ostamatta. En ole edes ajatellut vielä koko joulua. Kauhea kiire töiden ja opiskelujen kanssa. Parin viikon päästä pitäisi helpottaa ja sitten juoksenkin hiki päässä lahjaostoksilla. Sulla on kiva tapa kirjoittaa ja upea tyyli. Pidä toi!

 53. Mmagic sanoo:

  Veljille on aina kaikkein hankalin keksiä joululahjoja, mutta tuolta esim. Idioottitietous tietovisapeli vaikutti tosi hauskalta. Perinteisissä tietovisapeleissä on aina se ongelma, että kuka muka oikeasti tietää vuoden 1962 nyrkkeilyn mm-voittajan nimen?!

 54. ellen sanoo:

  Raaputtava kartta! :)

 55. Hanna sanoo:

  Kirjaintaulu on ihana!! Joululahjat on mietitty – kun vaan saisi vielä hankittua.

 56. Eleviina sanoo:

  Scratch map menisi ehdottomasti tilaukseen!

 57. N sanoo:

  Minäkin ostaisin tuon scratch mapin koska sellaisia oon jo pitempään ihaillut!

 58. henriikkav sanoo:

  Poikaystävälle pitäisi vielä joululahja keksiä ja hänen vanhemmilleen valmistaa… Muuten alkaakin olla jo lahjarumba hoidossa!

  Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti tuohon Retro-kirjaintauluu, oon etsinyt sellaista kaikkialta!

 59. Tiia sanoo:

  Toi saippua juttu ois ihan paras kaverille joka on pihi ku mikä

 60. Anette sanoo:

  No ääk, tuo puljuhan on kivoja ja enemmän tai vähemmän hyödyllisiä juttuja täynnä. D:
  Näistä postauksessa olleistakin kelpuuttaisin itselle kaikki. :D …ja lahjaksikin toki monta hyvää vaihtoehtoa. ;) nettisivut tsekatessani jäi erityisesti mieleen myös mm. Beta pen ja se kätevä vihannesleikkuri :D

 61. e sanoo:

  Käyttäisin lahjakortin tohon viimeisen kohdan kirjaintauluun, oon haaveillut tollasesta niiiin kauan!

 62. Anna sanoo:

  Oi, ton kartan hankkisin mielellään lahjaksi!

 63. Omppu sanoo:

  Viimeisellä viikolla ennen joulua tulee aina kiire, vaikka kuinka aikaisin aloittaisi, jos ei muuten, niin ainakin leipomusten kanssa, useampana jouluna jo testattu :-D Hyviä ideoita sulla, investoisin ehkä kans tohon valokuvaprintteriin <3

 64. Eveliina sanoo:

  Joululahjojen ostamista oon miettiny jo paljon, siinä mielessä että pitäisikö ostaa vai ei :D Tuntuu että tavaraa on kaikilla jo muutenkin liikaa, mutta esimerkiksi perheenjäseniä olisi kiva ilahduttaa, varsinkin kun ei tule joulua yhdessä viettämään. Nää tuotteet houkettelee kyllä ostamaan jotain, oi voi.

 65. Nia sanoo:

  Minivalotaulu tai kirjaintaulu olisi mukava arjen ilostuttaja.

 66. Krista sanoo:

  Harvinaista kyllä, mutta tänä vuonna mä oon jo lahjat hankkinut :) Yleensä oon aina viime tipassa kaupassa, kun jollekin ei oo millään keksiny mitään.

 67. Ev sanoo:

  Toi vaahtosaippuapumppu! Täytyy varmaan tilata se, vaikka en voittaisikaan! :D

 68. Mari sanoo:

  Joskus muinoin aloitin joululahjojen miettimisen heinäkuussa ja joskus myös hankin niitä heti joulun jälkeen valmiiksi seuraavaa joulua varten. Enää en ole niin näppärä :) Onneksi lahjojen tilaaminen netistä pakottaa miettimään niitä hyvissä ajoin, koska toimitusajat venyy ja sen olen koittanut muistaa. Tuolta voisin tilata Star Wars Lego herätyskellon melkein puolelle lahjottavista :) Mutta jos itselleni ostaisin lahjan, niin tuo pikkuinen valokuvaprintteri olisi kiva.

 69. Tytti sanoo:

  Sivuston kautta tullut hankittua jo valtava määrä muita lahjoja vuoden mittaan, mutta joululahjojen kanssa ideat kyllä on taas ollut kiven alla.
  Lahjakortilla tulisi varmaan ostettua merenneitopeitto, kylläkin varmaan ihan omaan käyttöön. Tai no miksei sitten samantien toinen lahjaksi! :)

 70. susanna sanoo:

  retro kirjaintaulu lähtisi ehdottomasti tilaukseen!

 71. Saarai sanoo:

  Star Wars herätyskellon ostaisin kyllä joululahjaksi pikkuveljelle! Ja toisen itselleni! ;D Yleensä oon tosi ajoissa joululahjojen kanssa, mutta tän syksyn kiireiden takia taitaa mennä viime tippaan.

 72. Amanda sanoo:

  Toi raaputuskartta olisi ihan mahtava mun maailmanmatkustaja isoveljelle ja Nessie kauha taas kokki iskälle :D ihana kauppa

 73. Henna sanoo:

  Merenneitopeitto olisi ihana.

 74. Tuulia sanoo:

  Ostasin jotain kivaa Star Wars-aiheista tavaraa!

 75. Louisa sanoo:

  Kiva idea tuo raaputuskartta! Joululahjoja olen onneksi hankkinut jo jonkin verran, ettei kaikki jää ihan viime tippaan.

 76. Ilona sanoo:

  Valotaulu

 77. Karoliina sanoo:

  Raaputuskartta lahjaksi tai itselle tuo kirjaintaulu :)

 78. Karoliina sanoo:

  Raaputuskartta lahjaksi tai kirjaintaulu itselle :)

 79. Maria sanoo:

  Tilaisin ehdottomasti ton valokuvatulostimen!:)

 80. Milla sanoo:

  Hankkisin ehdottomasti tuon jo kauan haaveilemani retron kirjaintaulun!

 81. Matilde sanoo:

  Star Wars Jedi -tohvelit olisivat kivat! Tykkään myös Tunteiden kulhoista. Tietäisin jo kenelle laittaisin nämä lahjaksi! Paljon löytyy jänniä juttuja tästä putiikista!

 82. Martta sanoo:

  Tuon raaputuskartan ostaisin matkustavalle ystävälleni :)

 83. Maaru sanoo:

  Kyllä mulla väistämättä jää se lahjojen hankinta aina sinne ihan viime tippaan, ehkä yritän tänä vuonna parantaa tapani! Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti tuollaiseen raaputettavaan karttaan, aivan huikea!

 84. Essi sanoo:

  Kirjaintaulu olis todella jees :) joululahjat on onneksi melkein kaikki jo ostettu!
  Ps. Aivan ihana blogi ❤️

 85. Minttu sanoo:

  Hankin joululahjat lähinnä siipalleni, vaikka ei hänellä koskaan mitään kirjaa kummempaa ole toiveissa. Hänen osaltaan lahjat ovat siis lähes plakkarissa. Tykkään silti hankkia hänelle jotain ”listan ulkopuolelta” ajatuksella. Jotain sellaista mitä hän ei itse hoksaa toivoa, mutta mistä on selvää helpotusta elämään, kuten nyt handsfree – kuulokkeet. Tässä postauksessa hullaannuin tuohon saippuavaahdottimeeen! Mikään (ei juuri mikään) ole sen ihanampaa, kuin vaahto! :D pullo ilahduttaisi aktiivista käsienpesijää/opiskelijaa.

 86. mmiii sanoo:

  No tuollahan on vaikka mitä hauskaa eli lähinnä iskisi valinnanvaikeus! Omia suosikkeja on ainakin tuo raaputettava maailmankartta ja sitten esim. yksisarvistossut :’)

 87. marita sanoo:

  Raaputettava kartta menisi tilaukseen : )

 88. Caranette sanoo:

  Mukana! Olen jo joululahjat ostanut ja paketoinut, rakastan joulua ja lahjojen metsästystä. Ostan lahjoja pitkin vuotta talteen jos esim. löydän jostain tapahtumasta sopivaa, tänä vuonna rikoin kuitenkin kaikki ennätykseni ostamalla ekat lahjat jo toukokuussa. :’D Mitään krääsää en kuitenkaan anna, määrä < laatu! Niinpä hemmottelisin ihan itseäni tuolla kännyyn liitettävällä tulostimella ja ehkä minikaiuttimellakin (etenkin jos niitä saa pupun muotoisina t. Crazy bunny lady). P.s. ihanaa joulua sulle! :)

 89. Viivi sanoo:

  Käyttäisin valokirjaintauluun. :)

 90. Heli sanoo:

  Joululahjat ovat vielä hankkimatta. Idioottitietous -tietovisasta riittäisi viihdettä useammallekin hengelle.

 91. Katri_i sanoo:

  Baby Nessie -teesiivilä olisi ihan must ♥︎ Kuinka oon voinut selvitä ilman?

 92. ElMarLa sanoo:

  Polaroid-ZIP-Instant-Valokuvatulostin kuulostaa ihan täydelliseltä! Olen harkinnut polaroid kameran ostoa mutta tulostin olisikin näppärä! Kiitos vinkistä!

 93. tt3 sanoo:

  Ehkä merenneitovilttiin. :)

  Melkein kaikki joululahjat on jo ostettu ja paketoitu. :)

 94. Riikka Takaeilola sanoo:

  Joululahjat on vielä hankkimatta, en tosin ostaakkaan kuin yhden tyttärelle, sai kalliin puhelimen jo aikaisemmin. Lahjakortin käyttäisin tuohon tulostinhommeliin! ❤️

 95. nennen sanoo:

  Yleensä kyllä aloitan lahjojen mietinnän hyvissä ajoin etukäteen, mutta itse hankinta jääkin sitten ihan viimeisille hetkille… :D Ei ole ollut ihan yksi tai kaksi kertaa, kun olen paniikissa koittanut etsiä poikaystävälle synttäri/vuosipäivä/joululahjaa päivää ennen h-hetkeä.

 96. Emma sanoo:

  Tuo retro-kirjaintaulu ois aivan huippu!!

 97. Kristiina sanoo:

  Scratch map ois mahtava! Sille keksisin useammankin lahjan saajan kaveripiiristä :)

 98. Satu sanoo:

  No ehdottomasti haluaisin ostaa gun alarm clockin poikaystävälle!

 99. Emzi sanoo:

  Tässä on monta asiaa jotka haluisin itselleni!

Kommentoi