torstai 04. tammikuu 2018

helpot kiharat yön yli, joiden ei todellakaan pitäisi onnistua

Tiedättekö mikä on huonoin päätös, jonka voit tehdä arki-iltana klo 01.00?

overnightcurls1

”Mä en millään jaksa alkaa föönaa tätä tukkaa.. Hei etin Youtubesta äkkiä jonkun upeen overnight curls -videon, kieputan tukan satunnaissykkyrälle, meen nukkumaan ja herään huomenna aamuvuoroon kiharoilla!” Paitsi että mitäs hittoa universumi, eilen tuo skenaario tuotti kerrankin toisenlaisen lopputuloksen kuin sähköiskun saanut lampaanperse?! Success! Just semmoinen rento surffihässäkkä jota voi kasuaalisti pöyhiä toistellen Yoncen mantraa ”i woke up like this”. Eikä edes hirveesti huijaten :D

Tein kiharat tämän randomvideon taktiikalla punomalla nihkeään tukkaan kaksi kieppipötkylää. Aamulla avasin pötkylät ja viimeistelin kieputtamalla vielä muutamia suortuvia kiharapuikon ympärille.

overnightcurls2

(Mä muuten luulen että muille nää rakeiset kuvanmuokkaukset on lähinnä tyylikeino niiden mikroskoopintarkkuisten otosten viimeistelyyn, mutta mun oli pakko heittää rakeet kehiin koska otin nää kuvat klo 22 kirkasvalolampun loisteessa perunalla..)

Nää ei tuu taatusti onnistumaan enää toista kertaa, mark my words. Siks oli pakko dokumentoida. Ei mulla muuta, hyvää yötä!


Saatat pitää myös näistä:

14 Responses to “helpot kiharat yön yli, joiden ei todellakaan pitäisi onnistua”

 1. Avatar elsa sanoo:

  tosi kiva muuten toi sun hiusväri kun on tyvestä noin tumma!

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitti! Mäkin oon ihastunut tuohon kontrastiin, latvan väriä aina välillä vaan vaihdellen :)

 2. Avatar Laura sanoo:

  Siis aivan ihanat! Vitsit miten hyvältä sun hiukset näyttää, tuli itsellekin hirvee hinku leikata tukkaa vähän freesimmän pituiseksi.

 3. Avatar Lotta sanoo:

  Tää menee niin kokeiluun!

 4. Avatar Milja sanoo:

  Mä joskus innoissani kokeilin sitä yönylijuttua, missä hiukset kieputellaan pannan ympärille ja sit aamulla ne on ihanat ja kauniit kiharat. Aamulla kun kieputtelin auki niin joku viides osa tukasta oli yks kiharakasa ja loput ihan normisti suorat :D sen jälkeen oon suhtautunu skeptisesti kaikkiin yönylijuttuihin, mutta ehkä mun pitäis uskaltaa kokeilla tätä!

  • ia ia sanoo:

   Joo mä oon testannut kans sen pantajutun, mulla oli taas lopputuoksena latvoista ihan kreisit kiharat mutta takaraivolla ne kiharat alkoi vasta sieltä ihan latvoista (no luonnollisesti kun siellä se pantakieppi oli), oli pakko laittaa hattu peittämään sitä suoraa takaraivoa :D Testaa ujosti vapaapäivää vasten! Ja kunhan punoo sieltä alkuvaiheesta kans takaraivolta otettavia suikaleita vähäsen niin ei jää takaa niin ylhäältä suoraksi :)

 5. Avatar Lotta sanoo:

  Ootko eronnut / eroamassa ? Mietiskelin vain ja luin sanojen ja lauseiden välistä mitä oot kirjoittanut

 6. Avatar Reetta sanoo:

  Oi että näyttää mahtavalta Mutta (arvaa hävettääkö) en tajua tuota videota.. Tipahdin kärryiltä siinä ensimmäisen hiusosion jälkeen, joten nyt istun täällä normiletit päässä ja toivon että ne ois huomenna nätit kiharat :D (Mitä ne ei tule olemaan)
  Joten viittisitkö vääntää tuon ohjeen rautalangasta niin että tämmönen savolainenkin tuon ymmärtäs? (Joo hävettää edelleen..)

  Aiinii ja hei sun blogi on ihan mahtava! Oon lukenu tätä jo useemman vuoden ja edelleen sun postaukset on aina päivän piristys!:)

  • ia ia sanoo:

   No hei mä sahasin kans sitä ekaa kieputuskohtaa videosta varmaan viis kertaa ennen kuin tajusin tehdä edes jotain sinnepäin :D Vitsit, meinasin ensin tehdä tästä itsekin videon mutta sitten ajattelin että en kuitenkaan saa aikaiseksi! Mutta mä tein niin että jaoin tukan kahtia, otin ensin toiselta puolelta kaks parin sentin osiota, yhden aika edestä ja yhden aika päältä takaa ja kieputin niitä ensin itsensä ympäri vähäsen. Sit se etummainen kieputuspuikko sen takimmaisen yli, jolloin takimmaisesta tuli etummainen. Ja sitten siihen uuteen etummaiseen taas vähän lisää tukkaa edestä kaveriksi, pieni kieputus, ja taas ristiin. En mä tiedä saiko tästä yhtään sen enempää selkoa :D Tuu sit kertoon millaset kiharat tuli! Voi kiitos, ihana kuulla <3

 7. Avatar Eddie sanoo:

  Vitsi, näytätpä hyvältä. Komppaan aiempia kommentoijia – toi juurikasvu on oikeesti supermageen näkönen, fresh.

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! :) Tosin juurikasvu on värjätty, ei nyt luonnostaan ihan noin magee ole :D

Kommentoi