lauantai 27. tammikuun 2018

purple hare don’t care

Violetti jänis, niin mä ajattelin identifioitua tästä eteenpäin, ihan tahallinen kirjoitusasu :D Nimittäin uusi vuosi uusi tukkaväri! Vedin sitten violetiksi. Oon vielä tänään menossa fiksaamaan hieman tyveä joka jäi omaan makuun liian lämpöiseksi ja vaaleaksi (siksi melkein viikon putkeen päässä ollut hattu). Olisin toki voinut odottaa nyt tästä muutaman tunnin eteenpäin korjauskampaajakäynnin jälkeiseen aikaan, ottaa kunnollisen kuvan päivänvalossa kun oon tyveenkin tyytyväinen mutta eeeiiii, halusin ottaa kuvan perunalla puoliltaöin hattu päässä..

purplehair3

Nyt vuorossa viikkosiivous (taino ”viikko”siivous, kuukausittaista tää mun kodinhoito taitaa ennemminkin olla, ketä tässä huijataan :D), nopea lenkki, ja sitten suihkun kautta sinne kampaajalle ja illaksi tyttöjen kans löhöilemään sohvalle ja kattomaan varmaankin jotain leffaa.

Ihanaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “purple hare don’t care”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Ihana väri! <3 Vaatiko värinpoistoa vai miten onnistui kuparin päälle? Mulla kans kuparitukka niin kiinnostaa värin vaihto.

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Joo vaati värinpoiston, oli niin radikaali muutos lämpimästä viileään että ei olis onnistunut ilman :)

 2. Avatar H sanoo:

  Hienot! (Ja aiemmin purple harena myös liikuskelleena voin lämpimästi suositella värin kotiylläpitoon Manic Panicin Purple Haze väriä rutkaan hoitoainemäärään sekoitettuna)

  • ia ia sanoo:

   Ooh kiitos vinkistä! Onks se semmonen lämpimänsävyinen violetti? Tyvi shiftaa edelleen enemmän lämpimään kuin kylmään joten pakko varmaan pelata latvoja kans vähän lämpimämmäksi, toimiskohan tuo siihen..?

 3. Avatar Milja sanoo:

  Super kiva väri, sopii sulle hyvin! Jään odottamaan lisäkuvia kun tyvikin on kunnossa :)
  Määkin aina väitän kaikille että siivoon kerran viikossa, vaikka se on kyllä silkka vale. Mutta jotenkin elän itekin siinä harhassa kun mietin niin usein että joooo tänään pitäis siivota :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Haha ihana että on muitakin siivouslaiskureita :D No eiköhän se riitä kun paniikkisiivoaa aina silloin kun joku on tulossa kylään ;D

 4. Avatar Laura sanoo:

  Onpa freesi väri! Harmittaa että oma kuontalo on niin tumma ettei siihen ota mikään ihana väri, ainoastaan tummemmaksi tai punaiseksi on tähän mennessä onnistunu värjätä!

  Glitterpaita aiheuttaa heti sellasen fiiliksen, että varmasti raapii ihoa! :D Mulla on varmasti jotkut glittertraumat, oli pakko jakaa.

  • ia ia sanoo:

   Kiitti! Varmaan värinpoisto olis sullakin edessä mikäli värikokeiluja haluaa tehdä.. Mutta on se hiusten ekstrarasitus aina välillä sen väri-ilottelun arvoista :D Itseasiassa toi paita ei raavi, se kääntöpuoli on ihan peruspehmoista! Mutta voin kuvitella tunteen :D

 5. Avatar Saara sanoo:

  Oijoi, kerrassaan upea tukka!

 6. Avatar Lena sanoo:

  I love it <3

Kommentoi