sunnuntai 18. helmikuun 2018

orastava farkkumuija

Vielä puoli vuotta sitten en olis ikinä nähnyt itteeni kirjoittamassa tätä merkintää. Mun blogia yhtään pidempään seuranneet tietävät saletisti, ettei mun vaatekaapin peruspilareihin oo koskaan kuulunut farkut. Mä oon aina pitänyt niitä epämukavina ja jotenkin vaikeina vaatekappaleina. (Niin siis jep, farkkuja..?!) Jos mulle joskus jotkut satunnaiset pöksyt on koipiin eksyneet, niin siitä on saanut kyllä kuulla joka ikinen kerta: ”Herrajumala, sulla on housut jalassa!” (Kuulostaa joltain, mitä kroonisen itsesensäpaljastelijan lähiomainen vois huudahtaa..) Mutta jotain mystistä on tapahtunut, nimittäin musta on meinannut tulla vähän farkkumuija. Tilasin Ellokselta kaupallisen yhteistyön merkeissä ittelleni bränikät Leviksetkin?!  Wadap..

ellosdenim2

ellosdenimm1

Mä en tajua että mistä farkkukammoni on alun perin edes lähtenyt, mutta viime vuosina oon yhdistänyt farkkujen kartteluun vahvasti sen, etten kokenut näyttäväni hyvältä ne päällä. Muijilla on aina se yksi ruumiinosa, jonka kokee erityiseksi maanvaivaksi (vaikkei siinä muut yhtään mitään vikaa näkisivätkään vaan se kompleksi on ihan vaan sun korvien välissä), ja mulle tuo ruumiinosa on ollut aina reidet. Kuitenkin viimeisen puolen vuoden aikana mun kehonkoostumuksessa on tapahtunut sen verran muutoksia, että pikkuhiljaa mulle on tullut olo että ne farkut näyttää itseasiassa ehkä sittenkin ihan hyviltä :) Ja mitä siihen myyttiseen käyttömukavuuteen tulee jonka piti mun mielestä olla nollatoleranssin luokkaa, niin oon löytänyt kaks taikatermiä: High waist ja super stretch :D Tästä johtuen kuluneen talven ajan oon tainnut vetää jalkaani useammin farkut kuin hameen tai mekon. Ja mustat farkut tuntuu yhtäkkiä olevan se vaatekappale, joka käy kaiken kanssa. Mitä täällä tapahtuu!?

 

ellosdenim1

Sitruunapaita täältä.

ellosdenim4

Farkkukokoelmani on sattuneista syistä aika olematon, itseasiassa omistan tällä hetkellä vain kahdet hyvät farkut: Ne vakkarimustat sekä samat vaaleansinisinä. Perussiniset farkut oli siis kiikarissa, kun lähdin kahlaamaan Elloksen sivuilta ittelleni uusia byysia (koittaen olla karkaamatta jatkuvasti kodinpuolelle, johon oli tullut ihan liikaa kaikkia kivoja kevätjuttuja kotiin..)

Orastavan farkkumuijailuni myötä olin kuitenkin yllättävän haasteen edessä: Ensin kun olin onnistunut valitsemaan kaikkien merkkien joukosta ittelleni sen parin jonka halusin, niin ostoskoriin klikkaus ei ollutkaan niin simppeliä. Mites hitossa farkut tilataan netistä noin ylipäätään?! Varsinkin merkiltä jolta en omista aikaisempia tuotteita lainkaan. Kolttukokojen arviointi on mun supervoima jonka avulla sankaroin suvereenisti ittelleni sopivankokoista settiä ilman mitään ongelmaa, mutta farkut, ai jumaleissön mitä kryptoniittii. Tuumakoot eli hiton liian monta vastinevariaatiota esimerkiksi universaalille koolle S.. 26? 27? 28? Riippuu merkistä? Löystyyksnää, isoa vai pientä mallia? Entä lahje?

ellosdenim6

Ei auttanut muuta kuin kaivaa mittanauha esille ja luottaa sivuston kokotaulukkoon, joka oli itseasiassa yllättävän iisi. Mittasin vyötärön ja lantion, joiden avulla näin mikä koko olisin Elloksen malliston tuotteissa. Muiden brändien tuotteiden kokotaulukossa löytyi joka koolle vastineeksi Ellos-koko, jonka mittailin just ittelleni siitä taulukosta. Ei kait siinä sitten kuin senttien perusteella koko ostoskoriin, ja toivomaan parasta.

ellosdenimm2

Yllätyksekseni kotiin kolahti farkut, jotka istui kuin hansikas! Kysessä on taivaansiniset Levi’sin Mile High Super Skinnyt. Ne tuntuu päältä aivan ihanan hötöisen pehmoisilta, melkein jopa paremmilta kuin tämänhetkiset luottofarkkuni joissa oon aikalailla asunut viimeiset kuukaudet. Farkkujen kaveriksi tilasin kevään kunniaksi muutaman printillisen t-paidan joita vilkkuukin noissa kuvissa.

ellosdenim7

Kirsikkapaita täällä.

Tuosta koosta mä mietin vielä sen verran että aina neuvotaan ottamaan farkuista niin pientä kokoa kuin mahdollista. Olisin voinut ahtaa itseni ehkä vieläkin pienempään kokoon, mutta sitten olis saattanut olla verenkierto kompromissin alla.. Onks teillä kokemusta vaikka just tuosta Levi’sin Mile Highsta, miten ne löystyy käytössä? Lahje olis varmaan riittänyt myös koossa 30, mutta toisaalta noissa kolmekakkosissa oli kiva punttikääntövara.

ellosdenim10

Tilasin paketin itseasiassa ekaa kertaa käyttämällä Elloksen Express24-toimitusta, joka lupaa paketin noutopisteeseen 2 arkipäivässä. Tein tilauksen torstain ja perjantain välisenä yönä, ja saapumisilmoitus kilahti puhelimeen keskiviikkona aamupäivällä. Paketin sai tuttuun tapaan tulemaan taas korttelin säteelle kotiovesta, kun valittavana oli yllättävän kiva kattaus poimintapaikkoja.

ellosdenimm3

Silmäpaita täällä. Siinäpä muuten taas malliesimerkki siitä että missä istua kun kämpässä ei oo niitä fotogeenisiä leveitä ikkunalautoja: Yöpöytä toimii ihan  yhtä hyvin :D

ellosdenim13

Mikäli sulla on mietinnässä päivitystä farkkukaappiin näin kevään kunniaksi, niin Ellokselta saa nyt 20% alennusta kaikista farkuista ja housuista, myös merkkituotteista (!). Aika jeba tarjous, kun noista Leviksistäkin saa näköjään pulittaa normaalisti yli satasta, enkä usko että nuo perusmallit on edes ikinä missään alessa.. Tarjous on voimassa 26.2. saakka!

Mutta varsinkin old school -sadekaarilukijat ohoi, voitteko kertoo miten oudolta näyttää meitsi farkuissa? :D

 


Saatat pitää myös näistä:

64 Responses to “orastava farkkumuija”

 1. Avatar Rosbe sanoo:

  Heeeeerran jestas !!! Ompa niin outoa nähdä sut housuissa ja violetissa tukassa ! :D mutta hyvältä kuitenki näyttää <3 Ja tuo violetti tukka.... Mä haluan myös... :D

 2. Avatar Tess sanoo:

  Oj hienot ja näyttää niin sulta, etten muista yhtään ettet muka oo farkkumuijia vaikka vuosia oon blogiasi seurannut!

 3. Avatar Saara sanoo:

  Hyvältä näytät vaikka jätesäkissä! :)

 4. Avatar Laura sanoo:

  Herraisä ku on kauniita kuvia, siis ihan mielettömiä!! :o ja ihanat farkut, ehdottomasti farkkumuija-ainesta

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos paljon! Oli pieni paniikki kun yksi ilta aikaa kuvata ja auringonvalo hiipui hirveää vauhtia mutta olin kyllä lopulta itsekin näihin tyytyväinen :)

 5. Avatar Jenna sanoo:

  No hyvältähän ne näyttää! Tää on myös mun lempparimalli leviksissä, omistan kahet. Käytössä ne on löystyneet vaan tosi vähän, eli ovat kyllä olleet koko rahan arvoiset! Hyvä ostos siis :)

 6. Avatar Nimetön sanoo:

  Oho, onpa outoa nähdä sinut tiukoissa farkuissa ja vielä napakin! Jotenkin olin kuvitellut vartalosi erilaiseksi (en mitenkään aktiivisesti pohdiskellut asiaa, mutta kyllä sitä alitajuisesti jokin mielikuva vuosien saatossa kehittyy :D ).
  Minulla ei ole kokemusta juuri noista farkuista, mutta yleisesti ottaen ostan koon, joka sopii ostohetkellä. Ainahan vaatteiden kanssa (esim housut ja rintsikat) höpötetään miten ne venähtävät hetkessä, muttei minulla ainakaan käy niin. Mieluummin otan vaatteen joka on käyttövalmis heti, kuin yritän taktikoida tulevaisuuteen. Ja mistä sen tietää miten vartalo muuttuu, ehkä se kuvitteellinen ”venähtänyt vaate” ei olekaan hyvä uudelle vartalolle.

  Voit antaa tämän loppuosan mennä toisesta silmästä sisään ja toisesta ulos (??) jos koet liian henkilökohtaiseksi tms, mutta kun erositte, vaihtuuko sinulla asunto? Eli lukijan näkökulmasta, onko odotettavissa uusia sisustusjuttuja?

  • ia ia sanoo:

   Haha, aijaa :D Missä mielessä erilaiseksi? Joo mäkin oon kyllä yleensä sitä vastaan että ostetaan vaate joka on sopiva vasta jonkun ekan pesun jälkeen tai vastaavaa! Samassa asunnossa edelleen, mutta ostin kyllä esimerkiksi uuden sohvan joten ehkä jotain pientä kevätpäivitystä tulee näkymään :)

 7. Avatar mmagic sanoo:

  Looking good! Ja ihana toi kirsikka paita. Mulla tuntuu olevan meneillään ihan sama muutoskausi mutta toiseen suuntaan! Ainaisena pillifarkkujenkäyttäjänä oon vähän kallistumassa myös helmojen suuntaan. JA leveiden lahkeiden, joka on jostain syystä mun mielessä ollut vielä vaikeampi juttu kuin helmat. Vaikka vois luulla että housuista ois helpompi vaihtaa housuihin kuin hameisiin niin nope. Mutta eilen ostin leveälahkeiset liehuvat kangashousut ja kotiin päästyäni sovittelin ihan innoissani mikä paita ja mitkä kengät sopis niiden kanssa :D

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Leveet lahkeet on kyllä aika kovis aluevaltaus, mä en oo siihen vielä henkisesti valmis :D Mutta kesäks vois kyllä semmoiset ihanat viileet liehupöksyt hankkia!

 8. Avatar LauraMarie sanoo:

  Apua farkut!
  Muistankin hämmästelleeni jo jonkin aikaa sitten kun yhdessä postauksessa oli housut. Pakko myöntää silti, että näytät upealta (myös farkuissa).

  Tällä on kans yksi jolle reidet on ikuinen murheenkyyri. Mustat farkut on aina ollut luotto, mutta ehkä sitä pitäisi itsekin uskaltautua ostamaan sinisiä farkkuja, koska nuo levikset näyttää ainakin super hyviltä ja myyntipuhekkin niiden mukavuudesta iski.
  Mutta jatka farkkuilua ihmeessä ne istuu sun päälle kuin sulle suoraan tehdyt!

  • ia ia sanoo:

   Hehe :D Voi kiitti! Tummansiniset on kyllä iisi värivalinta, ne vaaleansiniset on jotenkin heti hankalammat tämän hölmön kompleksin takia mutta tumma toimii aina :) Plus kengät joissa on vähän korkoa :D

 9. Avatar Veeruska sanoo:

  Mie oon aina käyttäny paljon farkkuja, vaikka oonkin ollu sitä mieltä, että ei ne mukavia oo. Mutta sitten ostin ginasta mustat mollyt. Herranjestas, nehän venyy metrin joka suuntaan ja tuntuu ku jalassa olis legginssit (näyttää onneks kuiteski ihan housuilta) :D mut sit asiasta kukkaruukkuun. Sun hiukset! Ihanat, oon ihan rakastunut!

  • ia ia sanoo:

   Mä oon törmännyt kans monessa paikkaan Mollyjen ylistykseen! Pitäiskö ne käydä itsekin jossain vaiheessa testaamassa :D Voi kiitos paljon hiuskehuista! Nää on kyllä aika villit, saa nähdä milloin alkaa tökkiä :D

 10. Avatar kissa sanoo:

  Jo on aikoihin eletty. Farkut ja napa näkyvissä ja vielä samassa postauksessa. Hyvin nuo housutkin sopivat vaikka sama huudahdus minullakin kuului päässä: Sillä on housut!

  Oot pähee!

 11. Avatar Annieveliina sanoo:

  Siis nuo kaikki farkut sopii sulle ihan tosi hyvin! :D Ja näyttää tosi hyvältä!! Se on kyllä niin totta, että naisilla on aina omasta mielestä joku huono ja näkyvä kohta kropassa, jota kukaan muu ei ees huomaa haha.. Ite oon alkanu nyt suosimaan rennompia farkkuja, koska inhoan sitä ihan hulluna kun farkku menee ”ryppyyn” polvien kohdalta :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitos paljon, ihana Annieveliina :) Vai polvirypyt! Paljosta vetoa että tämän kommentin jälkeen ne alkaa häiritsemään muakin kun koskaan ennen en oo moisiin mitään huomiota tajunnut kiinnittää :D

 12. Avatar Eveliina sanoo:

  Mä oon kääntyny viimeisen muutaman vuoden sisällä farkkumuijasta mekkomuijaksi! Sain samanlaista kommenttia eräässä työpaikassa kaverilta, ettei ollut tunnistaa mua kun farkut oli jalassa :-D Koen farkut tosi helpoiksi ja niitä pitäisinki mieluiten, mutten oo löytäny enää täydellisiä.
  Kaapista muuten löytyy muuten noi Mile Highit mustana. Mulla pysyny tosi hyvin kuosissa, pesinkin ne aika alkuvaiheessa kerran pesukoneessa eikä väri haalistunut siinä yhtään!
  Näyttää ihan mielettömän hyviltä sun päällä, melkein tekee mieli vetasta noi omat jalkaan :-D

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Vedähän ainakin pakkaspäivien kunniaks jalkaan vähän sukkiksia paksumpaa, mä oon tajunnut farkkujen nerokkuuden varsinkin näin talviaikaan kun ei tartte kikkailla kaikilla villapöksyillä tuolla pihalla :D

 13. Avatar Kasuuu* sanoo:

  Täällä old school-lukija, hep!! Seurannu lähes alusta asti. Oudolta näyttää kyllä, mutta törkeen hyvältä! Iso yläpeukku näille! Ja ihanat kuvat, ihan kun jostain muotilehdestä!

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos hurjasti, ihana kun oot vielä siellä! Sanoinkin tuolla alempana että näiden kuvien kanssa meinas olla haasteita, ihana kuulla että lopputulos onnistui sittenkin :)

 14. Avatar juha sanoo:

  Hyvältä näyttää!
  Ja jos malli vielä tuntuu hyvältä, niin eikun pari värivaihtoehtoa vielä kaappiin.
  Itselläni on kolmet (mustat 501:et, mustat 501:et ja mustat 501:et)!

 15. Avatar ElliKyllikki sanoo:

  Oon vanhana lukijana vähän (tai paljon) järkyttynyt tästä!Hyvinhän nuo sopii, mutta luotin, että olisit se joka mun lisäks sais ikuisesti kuunnella tuota housujen käyttämisen ihmettelyä :D Itsellä edelleen värikkäitä mekkoja/hameita ja vagabondin nauhakenkiä, oli hauskaa aikoinaan löytää sun blogi ja joku siinä asiassa samanlainen :)

  • ia ia sanoo:

   Hohoo :D En mä sentäs helmoja aio hylätä, mutta varsinkin pakkasella noi housut on yllättävän kätevät! Eiköhän sitä taas kevät ja kesä kuljeta perinteisissä mekoissa ja hameissa :)

 16. Avatar Tiinuska sanoo:

  Tykkään sun kuvista niin igssä kuin täälläkin (ja muutenkin blogista) se on niin raikas ja värikäs <3 Mullakin on etsinnässö pari l
  Luotto farkkua ja mieluiten yhdet myös mustana :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos paljon kauniista sanoista! Toivottavasti luottofarkut osuu kohdalle seuraavalla kauppareissulla :)

 17. Avatar Elina sanoo:

  Huhhuh kun oot laihtunut hurjasti!! Kroppas näyttää ihan jäätävän hyvältä! Iso peukku :)

 18. Avatar Tytti sanoo:

  Oooh oot löytänyt mun lempifarkkujen pariin! (Niin oudolta kuin se näyttääkin :D)
  Mulla ei ole yhtiäkään sillä uudemmalla, pehmeällä kankaalla vielä kun jotenkin oon vierastanut sitä. Vanha kangas ei oo pahemmin venynyt käytössä, toki pesusta juuri tullessaan on tiukemmat kuin muulloin. Polvipussittumista yms halpojen farkkujen ongelmaa ei ole ollut.

  Ja pakko leuhottaa, että itse löysin ensimmäiset mile highini alepöydältä 60 eurolla, kyllä siellä sovittaessa oli semmonen pieni ”ei nää voi olla alessa ja näin täydelliset!!” -hetki.

  Mutta ehkä mä nyt tuon alen turvin lähden testaamaan sitä uutta materiaalia mustien pöksyjen muodossa.

  • ia ia sanoo:

   Jee kiitos farkkubackupista! Kiva kuulla että nää oli hyvä hankinta :) Ja oho, vähän kuulostaa liian hyvältä löydöltä ollakseen totta :D Käyhän testailee olisko nää yhtä hyvät kun edeltäjänsä!

 19. Avatar Niittivyö sanoo:

  Yhtä oudolta, kuin kokonainen suklaalevy jääkaapissa. Mutta siis myös yhtä hyvältä!

 20. Avatar Petra sanoo:

  Old school -sadekaarilukija täällä moi :D eka reaktioni otsikon luettua oli vähän ”mitä ihmettä”, mutta et näytä yhtään oudolta! Farkut sopii sulle, näytät hyvältä :)

  • ia ia sanoo:

   Haha jes, jos menee old school -lukijalle läpi niin sittenhän tässä ei oo mitään hätää :D Kiitos!

 21. Avatar Rosinantte sanoo:

  Siis meitsi kuuluu niin old school -sadekaarilukijoihin, kuin mahdollista ja pakko kyllä sanoo, että olin melkein järkyttynyt, kun ne ekat farkkukuvat ilmaantu blogiin :D mulla ja sulla on todella samanlainen tyyli ja tän takia pystyn täysin samaistumaan tuohon ”mitä ihmettä, sulla on housut jalassa” -kommentointiin. Tän takia melkein hetkellisesti hätäännyin, että onko blogi jatkossa enää vaan pelkkää farkkua.

  Tässä kuitenkin näiden muutamien farkkupostausten perusteella voin sanoa, että sopiihan nuo nyt ihan perhanan hyvin! Oikeestaan todella freesi muutos, kun välillä vähän ravistelet meitä lukijoitakin! Jatka siis samaan malliin (farkuilla tai hameilla).

  • ia ia sanoo:

   Ei kuule hätää, en mä oo ihan noin vaan hylkäämässä mun miljoonan mekon ja hameen kokoelmaa :D Voi kiitos paljon, kivasti sanottu! :-*

 22. Avatar Sannakristiina sanoo:

  Näyttää tosi hyvältä! Noi on jotenki niin sun näköset farkut ettei jotenki oo ees outoo Ja ihanat noi hiukset!

 23. Avatar Johanna sanoo:

  Siis tää yhteistyöpostaus on paras aikoihin!! Tosi freesi ja aito :)

 24. Avatar sofia sanoo:

  Onneksi sulla on sentään noin söpöt paidat ja tuo kreisi lila tukka, niin tunnistaa samaksi mimmiksi! ;)

  Hyvältä näyttää kyllä farkut ja sait kyllä Levis-himon päälle! Mä oon ainakin huomannu, että korkeavyötäröisissä farkuissa ei se venyminen oo ihan niin paha juttu, kun matalammissa, koska (leveä) lantio estää kapeavyötäröisten housujen valumisen.:D Jos hoksaat, mitä meinaan…

  • ia ia sanoo:

   Hehe, tukasta ei voi erehtyä :,D Joo tiiän mitä meinaat, korkeat vyötäröt siis siinäkin mielessä best! Kumma muuten etten vois kuvitellakaan itselle matalavyötäröisiä farkkuja. Katotaan tätäkin joskus vuoden päästä uudelleen niin oon varmaan kääntänyt kelkkani :D

 25. Avatar Enni sanoo:

  Aivan super fresh ja hot! Lisää tätä uutta tyyliä myös blogiin! ♡

 26. Avatar Enni sanoo:

  Teitkö muuten jotain sun tukalle tai kävitkö kampaajalla? Väri nimittäin näyttää nyt tasaiselta ja tosi hyvältä!

  • ia ia sanoo:

   Joo kävin taas kampaajalla, veti pari senttiä tyvestä tummalla kylmällä ja vaalensi loput ja iski suoravärit päälle. Vieläkin puskee punaista mutta onneksi tasottui huomattavasti :)

 27. Avatar Kaina sanoo:

  Old school -lukija tässä moi! Oon niin tottunut mekko-iaan, että pakko sanoa: näytät tosi oudolta farkuissa :D Oon kiinnittänyt sun housuisuuteen ihan huomiota viime aikojen kuvissa esim. instassa! En osaa sanoa miten kauan oon tätä blogia lueskellut, mutta ne tuolillaseisomis-asukuvat on hyvin muistissa, ja niistä taitaa hetki olla, eli oon jo vuosien ajan tiennyt että ia+housut ei oo mikään oikea asia. Tai ei ole ollut…?
  Oon itsekin elänyt hyvin voimakasta helmoissa asumisen aikakautta viime vuodet, mutta nyt tänä talvena farkut on alkanut kiinnostella uudella tavalla. Tosi kummallista!

  • ia ia sanoo:

   Haha ihana :D No mutta kyllä se silmä taas tottuu! Joo talvella nuo helmat on aina vähän haasteellisia kun saa ties mitä lisälämpövirityksiä kehitellä sinne alle, mutta eiköhän tehdä taas kesän lähestyessä comeback tuttuun ja turvalliseen :D

 28. Avatar Julia sanoo:

  Hei nyt vähän aiheesta ohi, mutta haluutko paljastaa missä kävit kampaajalla? Toi violetti näyttää ihan superkivalta! Itelläni on kans (haalistunut) punanen pohjalla ja haluisin kokeilla liilaa mut en tiiä uskallanko lähtee kotona värjää ettei se punanen sit ihan heti puskis läpi :D eli osaisitko suositella kampaajaa?

  • ia ia sanoo:

   Mä kävin Sörnäisissä Freezyssä, ihan sattumanvaraisesti valitsin mutta olin kyllä tyytyväinen :)

 29. Avatar Nimetön sanoo:

  Eli kerrot laihtuneesi ja voivasi nyt käyttää farkkuja, koska nyt hoikistuttuasi ne näyttävät päälläsi hyvältä? Kuulostaa aika epäinspiroivalta sellaiselle jolle reidet ovat geneettinen ja pysyvä osa vartaloa…

  Ehkä olisit voinut jättää mainitsematta laihtumisen (”kehon muutokset”), niin ei tulisi niin sitä viestiä että jos ei ole todella hoikka ovat istuvat housut niin ruman näköiset ettei niitä voi käyttää. Se että kirjoitat niin itsestäsi vaikuttaa kyllä muihinkin.

  • ia ia sanoo:

   Voii hitto! Kun mä siis koitin olla niiiin hienovarainen kuin pystyin ja mietin kokoajan just tuota sun pointtia kun kirjoitin, etten vaan kuulostaisi just tuolta kuin sä sanoit mun kuulostavan! Ärsyttää kun meni niin pahasti metsään :( Koitin sanoa just siks että ”muutokset kehonkoostumuksessa”, koska mun mielestä se voi tarkoittaa että oon saanut lihasta lisää eikä välttämättä mitään laihtumista. Ja koitin just sanoa että ”Muijilla on aina se yksi ruumiinosa, jonka kokee erityiseksi maanvaivaksi (vaikkei siinä muut yhtään mitään vikaa näkisivätkään vaan se kompleksi on ihan vaan sun korvien välissä)”, tarkoittaen nimenomaan sitä että sä voit itse olla tyytymätön johonkin vaikka siihen ei olisi yhtään mitään aihetta. Meinasin lähteä avamaan just jotain body positive meininkiä enemmän ja alleviivaamaan että en missään nimessä sano että täytyy olla tietynnäköinen että vaatekappale näyttää hyvältä, vaan kaikki lähtee siitä että sä tunnet itte olosi hyväksi kehossasi. Mutta sitten tekstistä olis tullut kokonaisuudessaan liian pitkä, ja tässä pointtina oli kuitenkin uudet farkut ja niiden tilaaminen Ellokselta. Joten oon tosi harmistunut kun epäonnistuin tässä, koitan katsoa ettei tuu jatkossa tehtyä näin pahoja mokia :( Toivottavasti en pahoittanut kovin monen mieltä!

 30. Avatar Mari sanoo:

  Moikka Ia! Hauska miten paljon tämä postaus on kerännyt kommentteja, ja tekee ihan mieli liittyä joukon jatkoksi. Lasken kans kuuluvani sun OG-lukijakuntaan, oon tiiraillut säännöllisesti juttujasi ainakin 2010-luvun alkupuolelta saakka (apua, kuulostaapa se jo kaukaiselta!). Ihanaa nähdä, että tyylisi uudistuu, siihen on kivaa ja voimaannuttavaa samaistua itsekin ja miettiä omalla kohdalla, miten on muuttunut, kasvanut ja kehittynyt tässä n. kymmenessä vuodessa.

  Kuten näemmä moni muukin, mieltänyt sut ennenkaikkea hamos- ja mekkoihmiseksi. Ihanaa et oot löytänyt rohkeutta uudistua ja kohdata omia epävarmuuksia. Vaikka tämä blogi näyttää elämästäsi vain pikkiriikkisen pinnallisen murto-osan ja kyse on niinkin mitättömältä tuntuvasta asiasta kuin tietyn vaatekappaleen käyttämisestä, olen lukenut rivien välistä, että elämässäsi on tapahtunut muutenkin parin vuoden sisään muutoksia. Yritin nyt nivoa tässä keveämpiä ja isompia teemoja yhteen, melkoinen sillisalaattihan vailla kantavaa ajatusta tai punaista lankaa tästä kommentista tuli:D Pointtina kuitenkin se, että kiitos kun jaksat bloggailla, toivottavasti kaikki sujuu sun elämässä muutoksineen päivineen hyvin ja asiat etenee positiiviseen suuntaan! Nauti alkavasta keväästä ! :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos kauniista sanoista, Mari! :) Kyllä mä sain kiinni siitä mitä ajoit takaa tällä kommentilla, ihana :D Joo elämässä on kyllä tapahtunut melkoisesti tässä parin viime vuoden aikana, mutta mä luotan siihen että kaikelle on tarkoituksensa ja muutos on usein loppujen lopuksi hyvästä, oli se sitten miten pieni tai suuri asia tahansa. Ihanaa kevättä sinnekin :)

 31. Avatar Larre sanoo:

  Ihanat farkut ja ihania kuvia!

 32. Avatar Mutex sanoo:

  Laita noihin vielä 6cm leveä, musta nahkavyö niin ai että :)

Kommentoi