tiistai 10. huhtikuun 2018

maanantai on uusi lauantai

Ai että, eilen oli kiva maanantai! Klikkasin viime viikolla talteen ittelleni Espan Kita -sushiravintolan neljän hengen sushilajitelmalahjakortin Offerillasta kaupallisen yhteistyön puitteissa. Meinasin ensin säästää sen johonkin vähän erityisempään hetkeen, mutta mitäs hittoo. Kuka sitä aina jaksaa elää vaan niitä erikoisviikonloppuja varten, kun suurin osa elämästä on kuitenkin sitä perusarkea kaikissa harmaan eri vivahteissa.. Joten me nautittiin meidän neljän hengen sushi-illallinen (kolmeen naiseen tosin :D) ihan vaan maanantaisen työvuoron päättymisen kunniaksi.

kitacolla1

kita2

Tilasin lahjakortin ravintolaan siis Offerillasta. Sieltä löytyy laaja kattaus lahjakortteja erilaisiin palveluihin ja tuotteisiin poikkeuksellisen edulliseen hintaan, aina ravintoloista kauneushoitoloihin, kuntosaleihin ja vaikka mihin vapaa-ajan menoihin kuten pakohuonepeleihin saakka. Alennukset näytti olevan varsin mehevää luokkaa 50-90 %, ja tuo neljän hengen sushilajitelmakin kustansi tavallisen 76 e:n sijaan vain 38 e. Palveluita löytyy alueellisesti tällä hetkellä Helsingin, Turun, Tampereen, Jyväskylän ja Oulun seudulle. Diilejä näkyi olevan jotain yli tuhat (?!) erilaista, ja niistä parhaiten kärryillä pysyy uutiskirjeen tilaamalla.

kitacolla3

kita3

Niin ja ei todellakaan muuten ollut mitään fiinejä dinner-vaatteita, vaan hehkeä tule-sellaisena-kuin-olet -edustus, meitsi representing likainentukkanuttura ja tytöilläkin pipo- ja lippismeiningit. (Tosin note to self kun tuota kuvaa kattoo: Osta huulirasva.) Pro tip: Eipähän oo muuten ravintoloihin tunkua maanantai-iltapäivällä just lounasajan jälkeen!

kitacolla7

Lahjakortin käyttäminen oli superiisiä: Kun lunastuksen oli tehnyt nettisivulla, niin sähköpostiin lävähti vahvistusmeili, jonka liitteenä lahjakortti oli. Näytin puhelimesta lahjakortin QR-koodin tarjoilijalle ja maksu oli sillä hoidettu.

kita13

Naaw mun söpöt!

kita6

Aftermath: Kyllä, 3 henkilöä voi syödä aivan kivutta 4 hengen sushit, tosin kyllä siinä melkein toista tuntia istuessa menikin. Mutta mä haluan kyllä alkaa suosia maanantaita erikoisaktiviteettipäivänä useamminkin: Jos viikon ankein päivä alkaa viikon kivoimmalla eventillä, niin se on kuulkaas sit pelkkää ylämäkeä se loppuviikko! (Vai alamäkeä? Mä en oo ikinä hoksannut että kumpi on se hyvä juttu. Ylämäki on nousujohdanteista mutta hiton raskasta, alamäki on taas heleppo hulahtaa, mutta pohjallehan siinä mennään..?!)

kitacolla2

Minkä sä valitsisit maanantaiseksi spessuaktiviteetiksi? Kaikkien kommentoineiden ja Offerillan uutiskirjeen tilaajien kesken arvotaan 70 e arvoinen lahjakortti Offerillaan! Koodilla colourme10 saa myös vielä 10% lisäalennuksen kaikista diileistä.

Kivaa uutta viikkoa!


Saatat pitää myös näistä:

54 Responses to “maanantai on uusi lauantai”

 1. Avatar saya sanoo:

  Kyllähän se joku ravintolakeissi olis pitkän päivän jälkeen! Ehkä spessuaktiviteetti vois olla jopa jotain muuta kuin lähikebun kinkkuananaspitsa, vaikkapa joku maistelumenu.

 2. Avatar Tiutiu sanoo:

  Ruokaanhan se menisi! Ihana toi fiilis noissa sun kuvissa, te selkeästi viihdytte toistenne seurassa.

 3. Avatar Dingo sanoo:

  Mä aloitin jokunen vuosi sitten maanantaitradition, että meen aina työpvä jälkeen leffaan, yksin tai seurassa. Maanantaina oikein odottaa, kun tietää et on leffailta. Käyn tietty kattomassa vain hyviä leffoja, niin leffan jälkeinen hypefiiliskin on taattu ☺️

  • ia ia sanoo:

   Miten ihana traditio! Mutta miten ihmeessä sulla on varaa joka maanantai leffalippuun, jaiks !

 4. Avatar Dia sanoo:

  Sushi houkuttelisi myös, tuo teidän ottama setti näyttää superhyvältä! Vai sittenkin hohtokeilausta…?

 5. Avatar MH sanoo:

  Uu kuulostaapas kätevältä sivustolta! Itselleni valitsisin varmaan jotain hauskaa tekemistä kavereiden kanssa, ehkäpä keilausta hmm

 6. Avatar Eveliina sanoo:

  Mä lähtisin spessumaanantain kunniaksi trampoliinipuistoon!

 7. Avatar Satuj sanoo:

  Ehdottomasti ravintolalahjakortti

 8. Avatar Caranette sanoo:

  Mukana! Mä valitsisin maanantain piristykseksi myös sushit parhaan ystäväni kanssa, kun satumme molemmat olemaan sushi-hulluja. :D Juuri vähän aikaa sitten kävimme eräänä randomina torstaina sushilla, ja ystäväni, jolla oli ollut huono päivä töissä kommentoi, että oli ihan älyttömän piristävää ja pitäisi vaan arkenakin nähdä ystäviä enemmän. Niinpä! <3

  • ia ia sanoo:

   Voi te ihanat :) <3 Noi arjen pienet jutut piristää kyllä yllättävän paljon ja jää mieleen pidemmäksikin aikaa!

 9. Avatar Sariska sanoo:

  Just ku aattelin että näytätpä erityisihanalta ja hehkuvalta tuossa kuvassa, sellainen aito luonteva hetki, oot tosi kaunis! …niin sitten puhutkin rumasti itsestäsi… ymmärrän toki että pilke silmäkulmassa, mutta se ei kaikille välttämättä välity riippuu varmaan lukijasta. Ollaan armollisia itsellemme! Ja rohkeesti vaan sanotaan, et näytänpä aivan helvetin hyvältä, jos siltä tuntuu! Koska kyllä meillä kaikilla varmasti on myös niitä badface/hair päiviä niin sitten pitää vastapainoksi myös muistaa kehua itseään :)

  • ia ia sanoo:

   Joo siis siks mä sen kuvan valitsinkin kun se oli omaan silmäänkin harvinaisen luonteva ja aito! :) Eikä nyt ollut siis tarkoitus korostaa mitenkään just tuon otoksen huonoutta, ehkä se nyt kuulosti vähän liian raflaavalta tekstissä kun pointtina oli vain se, että ei dinnerille tartte aina olla niin vimpan päälle :D Kiitos kivasta kommentista Sariska <3

 10. Avatar Sisi sanoo:

  Ajattelin eka, että maanantaina olis hyvä virkistäytyä ja virittäytyä reippaaseen viikkoon esim. jollain uuden urheilulajin kokeilulla, mutta päädyin kuitenkin siihen että maanantain spessuaktiviteetin pitäis kuitenkin olla jotain mahdollisimman rentoa. Ettei tarvii viikonloppuna stressata ainakaan sitä. :D Ehkä just joku tollanen alkuillan illallinen kavereiden kanssa. Yleensä aina menee perjantaille semmoiset, mutta melkein tarpeellisempaa niillä olis tosiaan maanantaita piristää!

  • ia ia sanoo:

   Haha joo ehkä se syö vähän kivan maanantaiaktiviteetin ideaa jos pitää koko viikonloppu sitä stressata :,D Mutta ruoka ei kyl stressaa ikinä ^_^

 11. Avatar H sanoo:

  Hei ihan samat ton ylämäki-alamäki jutun kanssa! Kumpi se hyvä juttu sitten on :D

 12. Avatar Noora sanoo:

  Jotain urheilua/aktiviteettiä, jos sellasta löytyis :)

 13. Avatar Minttu-Maaria sanoo:

  Voisi olla että näin kevään ja uudistumisen teemaa kunnioittaen valitsisin tuon tarjolla olevan Tehokkaan ultraääni-ihonpuhdistuksen! Iho hehkuvammaksi kuin se kuuluisa keltainen toukokuu ;D

 14. Avatar E~ sanoo:

  Sushia aina, jos sitä on tarjolla!

 15. Avatar Lottae sanoo:

  Menisin syömään, hyvä ruoka kelpaa aina!

 16. Avatar Ansba sanoo:

  Miesystävän kanssa käytiin just hetki sitten kiinalaisessa ravintolassa vetämässä navat täyteen Offerillan lahjakortilla ja hierontalahjakortti oottaa käyttöä. Suunnitelmissa oli ostaa tuolta joku sulkapallo- tai muu aktiviteetti-lahjakortti nyt keväälle ja lisäks tottakai noita ruokalahjakortteja! Ihan parasta päästä kokeilemaan uusia ravintoloita, varsinkin kun kyseessä on vielä vähän tasokkaammat mestat. Eli joko syömään tai urheilemaan lähettäs! Pakohuonekkin vois olla kaveriporukalla tosi kiva!

  • ia ia sanoo:

   No sähän oot jo diilikuningatar! :D Mä kans oon miettinyt että toi pakohuone pitää varmaan päästä testaamaan seuraavaks!

 17. Avatar Holli sanoo:

  Maanantaista voisi tulla kauneudenhoito-/hyvinvointimaanantai! Eli esimerkiksi kasvohoito, hieronta, kampaamokäynti tms. Ja jottei budjetti nyt ihan paukkuisi, niin voihan noita toteuttaa myös kotona esim. kasvonaamion, vaahtokylvyn tai kynsien lakkauksen muodossa :)
  Ps. Mulla ihan sama ongelma ton ylämäki/alamäki jutun kanssa.. :D

  • ia ia sanoo:

   hyvinvointimaanantai olis kyllä todella hyvä idea! hirmu usein sitä laiminlyö omaa kauneudenhoitoaan, milloinhan sitä olis viimeks heittänyt kasvonaamion naamaan.. :D

 18. Avatar Salkko sanoo:

  Veisin parhaan kaverin sushi-illalliselle ennen kuin tiet hetkeksi eroavat kaverin opiskeluvaihdon vuoksi. Syömisestä meidän yhteinen ajanvietto lähinnä yleensä koostuukin :-D

 19. Avatar Tiina sanoo:

  Kyllä syöminen on aktiviteeteista parhain! Offerillassa onkin hyviä tarjouksia – itse asiassa pitäis varata jalkahoito ja sieltä sen saa edullisesti.

 20. Avatar mara sanoo:

  näiden kuvien jälkeen valinta kyllä osuis varmaan just sushiin, nam!

 21. Avatar Saara sanoo:

  Valitsin ja varasin jo intialaisen päähieronnan <3 Sillä jos millä viikko lähtee käyntiin!

 22. Avatar Cerp sanoo:

  Offerilla on kyllä tosi kätevä. Monesti tulee sieltä otettua joku diili ennen Helsinkireissua. Aika hyvin sen turvin tulee lähdettyä sellasiin paikkoihin, missä ei normisti käy :D Esimerkiksi joulukuussa käytiin syömässä georgialaista ruokaa halvalla. Toi Kita on aivan mahtava sushipaikka! Kerran päässyt käymään, mutta toinen reissu pitänee tehdä kesän tullen. Ja maanantaitraditioni on ollut yleensä hyvä safka himassa tai pitkän päivän jälkeen kylmä huurteinen. Tosin mun maanantait ei ole jaksotyöluontoisen kolmivuorotyön ansiosta aina todellakaan maanantaimaisia: tällä viikollakin maanantai oli mun perjantai.

  • ia ia sanoo:

   Aika kätevä idea! Yleensä Helsingissä iskee se valinnanvaikeus kun on niin hemmetisti tarjolla, mutta tuossahan on näppärästi tehty jo esikarsinta kuin valitsee paikoista joihin saa hyvän diilin :) Maanantaiperjantai kuulostaa just hyvältä !

 23. Avatar annie sanoo:

  Maanantai-illan piristykseksi johonkin ruokailemaan ja sit leffaan, kivoin tapa aloittaa viikko :)

 24. Avatar Jenna sanoo:

  Hieronta- tai ruokalahjakortille ois aina käyttöä!

 25. Avatar Hanna L sanoo:

  Oijoi, sushilahjakortti olis kyllä mahtava!

 26. Avatar Tiinuska sanoo:

  Hmm.. Mie ottaisin varmaan kiipeilykokemuksen kahdelle tai kasvohoidon vain itselleni .

 27. Avatar Elina sanoo:

  Mä kyllä varmaan spesialisoisin maanantaini ravintolakäynnillä. Sääli, että noista Offerillan diileistä lähes kaikki on vähintään kahdelle hengelle, mutta se toisaalta voisi innosta pyytämään vaikka opiskeluporukasta jotakuta mukaan :)

  • ia ia sanoo:

   Joo rohkeasti vaan sanot että nyt olis halvalla hyvät safkat koulun jälkeen luvassa ^_^ Ja mä voin tulla sun kans syömään :D

 28. Avatar Satu sanoo:

  Oon käyny offerillan kautta hieronnoissa, mutta vois kyl kokeilla muutakin. Valikoima on tosi laaja.

Kommentoi