tiistai 17. huhtikuun 2018

samaan konkurssiin

Hemmetti soikoon kun meinaa hulahtaa nämä alkuvuoden kuukaudet ohi ihan hirveetä vauhtia! Olen kerryttänyt pientä ”muista raportoida tämäkin turhanpäiväinen asia” -varastoa jostain helmikuulta asti, ja nyt tuntuu jokseenkin pointittomalta kertoa esimerkiksi kivasta ystävänpäiväkortista tai nätistä talvimaisemasta.. Noo, mutta eihän me olla ennenkään annettu moisien pikkuseikkojen kuten epäajankohtaisuuden häiritä.

randomcolla1

Näihin kuviin kiteytyy aikalailla koko helmikuun puhelimen kuvagallerian syöte, nimittäin loputon määrä huonekalukauppoja. Otin nimittäin vihdoinkin ihan tosissani tavoitteeksi saada vaihdettua pari huonekalua! Sain vihdoin aikaiseksi hankkiutua eroon ikivanhasta sohvasta, joka oli käytettynä ostettu Ikean Klippan, joka siis maksaisi tuliteränäkin jotain 100e.. Voitte päätellä jotain sohvan nykykunnosta näin vajaa vuosikymmen myöhemmin. Tilalle tulee tuo kuvan sohva, tosin turkoosin sijaan ihan vaan harmaana. Siinä sivussa hankkiudun eroon myös ekaan asuntoon ostetusta Ikean lipastoasiasta. Jep, just se kaheksankolonen joka oli silloin 10 vuotta sitten ehkä seittemällätoista opiskelijalla tusinasta.. Niin, ja lisäksi lähtee vaihtoon myös muuton yhteydessä hätäpäissä Torista hankittu ruokapöytä ja tuolinelikko, joista varsinkin jälkimmäinen on tuottanut kiikkeryydellään enemmän hallaa mun mielenterveydelle kuin tukea alaselälle. Itseasiassa kuljetusfirman piti olla oven takana tunti sitten, joten tässä ihan pistoksissa venailen ja koitan tässä kirjoitellessa saada muuta ajateltavaa kuin mun uudet huonekalut!

randomcolla5

Viime aikojen kohokohtiin kuuluu myös muutama Plantagenin aleista kotiin hankittu kasviuutukainen. (Fiksu meni shoppailemaan aleviikon viimeisenä päivänä, jolloin jäljellä on pelkkiä kaktuksia..) Lisäksi hetken verran kotia ilahdutti jättimäinen leikkokukkamäärä: Pääsiäisen tienoilla marketin viimeisenä aukiolotuntina kaikki leikkokasvit olivat asiakkaille täysin ilmaisia kun muuten olisivat lentäneet biojätteeseen. Meitsi kahmi mukaan kassikaupalla tulppaaneja, neilikoita, helmililjoja ja tulilatvan. Hetken verran kämppä oli kuin kotifloristilla!

randomcolla3

Kaksi ruokamuistoa jostain maaliskuun maastosta: Maman vierailun kunniaksi laadittu pasta (pro tip: vaihda perus-tagliatelle vihreään tuorepinaattipastaan niin tulee vähän jännemmänvärinen lautanen!), sekä eräänä ankeana sunnuntaina kotiin woltattu sushi. Aii että sitä tunnesidettä jonka ehdit luoda siihen näytöllä liikkuvaan palleroon, kun seuraat intensiivisesti kuskin saapumista ruokasi kanssa kohteeseen (ja vaklaat vaivihkaa pimeässä huoneessa vielä ikkunasta kun näet, että kohta sen pyörän pitäisi tien päässä näkyä!).

idrandomcolla4

No okei, vielä yks ruokamuisto lisää: Ystävän luona nautitut aamubanaanipannarit kookoskermalla ja mustikoilla. Saman visiitin aikana tuli tuhottua myös pääsiäisen piikkiin miltei pellillinen Kinder-piirakkaa kahteen muijaan 48 tuntiin.. No regrets! Niin, ja se nätti talvimaisemakuva. Ei oo vielä liian myöhäistä hei.

randomcolla2

Niin, ja ihan röyhkeesti samaan konkurssiin vielä ystävänpäivän korvisvalinta ja suloin saamani ystävänpäiväkortti. Postikortit best, sain myös nimpparina pari korttia! Pitäis elvyttää postikortteilun jalo taiteenmuoto taas henkiin itsekin.

No nyt alkaa kantautua huonekalukuljettajien ähinä rappukäytävästä. Kivaa tiistaita!


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “samaan konkurssiin”

 1. Munkku sanoo:

  Hei mistä toi sohva ja ruokapöytä tuoleineen on? Muutin joitain kuukausia sitten ja asunnon vaihdoksen yhteydessä oli ruokaryhmän vaihdoksen aika myös. Ja noh.. Halvalla ei saa hyvää … Se tuli taas kerran selväksi. Sijoitettiin vähän samantyyliseen ruokapöytä + pinnatuolit kokonaisuuteen ja nyt jo syljettää kuluneet pinnat! Voihan itku!!

  • ia sanoo:

   Ihan vaan Sotkasta :D Ei tämäkään nyt laadullisesti mikään vuosikymmeniä kestävä ratkaisu taida olla, mutta näillä nyt mennään :) En jaksanut kattella enää niitä vanhojakaan :D

 2. Laura sanoo:

  Oi miten ihana tuo talvimaisemakuva! Onko Kajjaanista vai Helsingistä? :)

 3. Em sanoo:

  Ihana päivitys + täällä oikeasti pohjoisessa on kyllä vielä ihan kunnon talvimaisemat ettei tuu yhtään liian myöhään.

 4. Hilla sanoo:

  oo vähäks söpöi kuvii!

 5. Halina sanoo:

  Ooo mistä kaupasta löysit noin ihanan sohvan! Ja ruokaryhmäkin on ihana :D!! Mulla kans sekä sohvan että pöydän metsästys ja joko toi turkoosi tai sitten vaaaleanharmaa sohva sopis meille! Ja niin opsikelijabudjetti täällä joten onkohan noi kalliit…:D oon muuten kans hankkiutumassa eroon ikean hyllykköhässäkästä haha! Se on kyllä niin kaikilla opiskelijoilla :D

  • ia sanoo:

   Se on Sotkasta! Kiersin kaikki huonekalukaupat ja toi oli söpöin, rakastan noita jalkoja ja painonappeja tyynyissä :) Sotkassa oli joku kaikki puoleen hintaan -tyyppinen tarjous kun tuon bongasin, joten kannattaa kyttäillä alennuksia, niitä taitaa olla suhteellisen usein! Niin ja Torista voi kyllä tehdä löytöjä kans :) Tsemppiä huonekaluostoksille! (Haha, hyllyhässäkkätwinnies :D)

 6. Saija sanoo:

  Ihania kuvia! Rakastuin ihan mielettömästi tuohon kuvan turkoosiin sohvaan, ois näyttänyt just sun tyyliseltä!! Vaikka harmaa on kyllä tosiaan turvallinen ja neutraali vaihtoehto. :-D

  (Ja also, vihreä tuorepinaattipasta tavallisen sijaan näyttää heti enemmän Michelin-ravintolan omaisemmalta….. :D)

  • ia sanoo:

   Voi kiitos! Haha joo oon kyllä samaa mieltä, mutta kyllä mä tuon harmaan verhoilen kivoilla tyynyillä omannäköiseksi :D Ja eipähän oo iso homma vaihtaa sit tyynyjä kun alkaa värit kyllästyttämään, turkoosin sohvan kans vois olla vähän hankalampi homma! Oman elämänsä master chef, lisää vain pinaattipasta :,D

 7. Saara sanoo:

  Ihan hyvin menee vanhemmatkin tarinat ja kuvat! Kiva lueskella ja katsella :)

 8. Minja sanoo:

  Missä sotkassa kävit? Me lähettiin heti ettimään tota sohvaa, mut Hyvinkään myymälässä sitä oli vaan harmaana, ja haluttais nähä toi vihree/sininen livenä :)

  • ia sanoo:

   Kävin Helsingin Lanterna-kauppakeskuksen Sotkassa :) Tuo väri sattoi olla yksi erikoisverhoiluvaihtoehdoista, joten kannattaa tiedustella sieltä Sotkasta että jos sielläkin olisi turkoosia saatavilla, vaikka niistä väritilkkukatalogeista on vähän hankalasona sävyä isona pintana erottaakin!

Kommentoi