maanantai 23. huhtikuun 2018

aikamatkustava paahtoleipä

Viime viikonloppuna Kajaanissa vieraillessa mieleen tulvi taas se muinainen jokakeväinen päällysvaatedilemma: Voi niitä aamuja, kun lähdit nollakeliin varustautuneena kunnon talvitamineissa töihin: Kevyet toppatakit, vanttuut ja pipot ja kaikki ojossa, ja sitten päivän päätteeksi tupsahdat routaoutfitillasi suoraan helteiselle kadulle ja vastaantulijat farkkutakeissaan kattoo sua aurinkolasiensa yli kuin olisit jostain huonosta b-luokan aikamatkustuselokuvasta. (Sellaisesta, jossa ei matkusteta aikakaudesta toiseen vaan ihan vaan sahataan muutaman kuukauden väliä vuodenajasta toiseen. Elokuvayhtiöt, saa ihan rohkeasti lähestyä, kerron mielelläni tästä kiehtovasta ideastani lisää!) Mutta point being, mun visiitille osui just tuo maaginen huhtikuun sää, kun auringon alla tarkeni vallan mainiosti joko hikisenä paahtoleipänä pörrötakin sisällä tai sitten ihan vaan ilman takkia! Valitsin kuvien oton ajaksi jälkimmäisen vaihtoehdon.

pinkskirtagain1

Viikonloppureissun vaatevalintojen yhdistävä tekijä oli tämänhetkinen lempparivaatteeni eli vaaleanpunainen vakosamettihame. Jep, mulla on vielä kolmannetkin asukuvat jemmassa tämän hameen kanssa.. Varmaan pokkana postaan sitten nekin tähän seuraavaksi, koska ketä me huijataan, jokainen tietää sen tunteen kun se yksi ja sama jumitusvaate tulee vedettyä niskaan (tai keskivartaloon, mihin hame nyt vedetäänkään) vaan aamu toisensa jälkeen ihan kuin mitään muita vaatekappaleita ei enää omistaisikaan.

pinkskirtagain2

Tai okei, jos ollaan ihan rehellisiä, niin reitti sinne vaatekaappiin, jossa kaikki omistamani loput vaatekappaleet sijaitsee, on ollut tukittuna viikon verran kirjavuorella.. Mutta nyt vihdoinkin olohuoneessa nököttää uusi senkki ja kirjavuori on saatettu viikonlopun huhkinnan tuloksena onnellisesti uuden lastulevypesän hellään syleilyyn! Kunhan saan vielä parit häiritsevät jutut fiksailtua, niin voisin vilauttaa uudistunutta olohuonetta tännekin.  Aurinkoista maanantaita!


Saatat pitää myös näistä:

18 Responses to “aikamatkustava paahtoleipä”

 1. Saija sanoo:

  Sulla on kyllä niin uskomattoman kiehtova ja hauska tapa kirjoittaa blogiasi. :-D Ja en tarkoita vaan tätä postausta, vaan edellisiäkin monien vuosien varrelta. Täytyy sanoa, että harvoin jaksan lukea muiden blogien tekstejä (tsekkaan lähinnä kuvat tällaisena valokuvafriikkinä), mutta sulta luen ne AINA!

  Ja kiva asu myös. :3

  • ia sanoo:

   Haha, voi ihanasti sanottu! Kiitos sinä, ja kiitos teet mun teksteissä lukemisjaksamispoikkeuksen ^_^

 2. No on kyllä aivan ihana toi hame, en yhtään ihmettele, että on tullut käytettyä paljon <3

 3. Linda sanoo:

  Mistä olet ostanut noin mahtavan kukkapuseron?

 4. Tanja sanoo:

  Ihanan värikästä kielenkäyttöä! ”hikisenä paahtoleipänä pörrötakin sisällä” ”uuden lastulevypesän hellään syleilyyn”:D:D Asu on kiva myös :)

 5. miimii sanoo:

  Mistä tuo ihana paita on? :)

 6. Nandu sanoo:

  Ihanan pirteä asu! Ja sulla on ihan paras tyyli kirjoittaa, oot yks ehdottomista lemppareista <3 Virkeää kevättä! :)

 7. Hanna sanoo:

  Haha tiedän todellakin, itselläni on aina ne samat mustat farkut jalassa. Minkäs teet kun ne sopii kaiken kanssa :D Toiset jutut joihin olen taasen jumittunut on kaksi kauluspaitaa, molemmissa vihreää värimaailmaa. Kenties se on se kevät? :D

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 8. Hanna sanoo:

  Joooo haluaa nähdä uudistuneen olkkarin! <3 ja myös kolmannen asun vaaleanpunaisen hameen kanssa, ihana kun mikä!

 9. mennika sanoo:

  En mie kestä ku kirjotat aina niin hauskasti! :D Lastulevypesä :D ♥ Plus nää kuvat ja asu on hirveen söpöt!

Kommentoi