sunnuntai 29. huhtikuun 2018

piraattikopioamppari

Noni, nyt kun on hämätty yhdellä välimerkinnällä, niin sama lyödä ilmoille kolmannet asukuvat sillä samalla saakelin vakosamettihameella.

taaspinkkihame1

Vaaleanpunainen ja oranssi – ihan kelpo värikombinaatio! Vähän kuin semmonen piraattikopio Amppari-mehujäästä, jonka ostat halvalla sivukujalta ja jossa on vähän kummallinen jälkimaku eikä ne väritkään nyt ole ihan kohdillaan. Piraattijäätelöt, eiks ne oo ihan todellinen ilmiö..?

taaspinkkihame3

Jäätelöstä puheenollen, tänään tuli tarkastettua Kaapelitehtaan Jäätelö- ja suklaakarnevaalit. Loppuunmyytyä tapahtumaa kannatti lähteä kytistelemään ovilippujen toivossa, nimittäin lippu herui ja kerta se on ensimmäinenkin kun mä jouduin kieltäytymään ilmaisesta suklaasta ja jäätelöstä. Siis sen jälkeen, kun olin ensin ahtanut itteeni kaksi kertaa tilavuuteni verran maistiaisia. Kaupasta pitää lähteä hakemaan tälle kesää ainakin Vegon hasselpähkinäsuklaata, Kolmen Kaverin Paahdettu pähkinä & Kinuskia, Valio Fabriikin Kreisi Kinuskia ja Alpron soijajätskejä, vanilja oli tosi hyvää ja kookosta on pakko päästä testaamaan. Mutta katotaan ehkä kuukauden päästä, kun olen toipunut ensin tästä jäätelöähkystä..

taaspinkkihame2

Kivaa uutta viikkoa! Huomenna muka joku vappu? Mun vappuaatto sekä vappupäivä kuluu tänä vuonna töissä (ihan kuin olisin viimekin vuonna skipannut ilmapallot ja skumpat työvuorolla), mutta illalla vois käydä kavereiden kanssa testaamassa, että tarkeneeko jo grillailla.


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “piraattikopioamppari”

 1. Nimetön sanoo:

  Tuo Kolmen kaverin Paahdettu pähkinä ja kinuski on yksi parhaita maistamiani jäätelöitä! Muutenkin Kolme kaveria on loistava, suosittelen erityisesti sellaista makua jossa on suklaa- ja valkosuklaajäätelöitä ja nougat-granola-kierre. En tiedä kumpi on parempi, se vai tuo pähkinäjuttu.
  Sen sijaan petyin vähän lakritsi-kookosmakuun, molemmat kyllä maistuivat siltä mitä luvattiinkin, mutta minusta ne eivät toimineet kovin hyvin yhteen.

  • ia sanoo:

   Joo tuota paahdettua pähkinää on kyllä ihan pakko maistaa vielä uudelleen! Hitto vaan ne erikoisjätskipurkkien hinnat, joku vitonen puolelta litralta..

 2. hilla sanoo:

  oii toi takki on kyl nii ihana tollai kunno pörrö!

 3. Emmy sanoo:

  En ole hetkeen ehtinyt vilkaista blogeja, ja nyt olen sit naureskellut täällä itsekseni, kun tuli luettua kaikki vakosamettihamepostaukset lähes peräkkäin. :D Mutta näinhän se menee, että on se yksi vaate, mikä tulee vedettyä päälle ja samalla toivoo, ettei kukaan huomaa. Itselläni on luottovaatteena punainen kellohelmainen hame, mikä on päällä välillä ehkä liiankin usein. :D

  • ia sanoo:

   Haha ehkä vähän too much kerralla kaikki kolme selattavaksi :D Oi, punainen kellohame kuulostaa varsin hyvältä jumitusvaatteelta!

 4. Laura sanoo:

  Ihana asu!! Miten meikäläinen näyttää vaaleanpunaisessa poikkeuksetta ihan esikoululaiselta?! Sä sen sijaan näytät superhyvältä. On muuten ihan huippua nähdä asuissa samoja vaatteita useampaan otteeseen, go you!

  Pitää vielä kehua joskus taannoin blogista bongaamaa vegepitsaohjetta, ehdottomasti maailman parasta! Tänään jääkaapin pohjat oli helppo heittää pitsan päälle ja sattumalta pyöräreissulla tuli mukaan myös ruukullinen rucolaa. <3

  • ia sanoo:

   Kiitos! Lastentarhavärit just parhaita, pokkana päälle vaan :D hei ihana kuulla että siitä pizzaohjeesta on ollut iloa! Eipä oo tullut pitkään aikaan tehtyä sitä itsekään joten kiitos ruokamuistutuksesta ^_^

Kommentoi