torstai 14. kesäkuun 2018

mindfulness-afterworkit

Viime merkinnän Oslon reissumuisteloista inspiroituneina istahdettiin eilen pitkästä aikaa samalla porukalla (miinus yksi kuumeen siepannut) työvuoron jälkeen alas. Tai siis nurtsille. Otettiin työpäivän jälkeen nimittäin agendaksi mindfulness-afterworkit! Mindfulness-osiota varten jokaisella oli värityskirja mukana (en usko että enää on ainoatakaan aikuista jolla ei olis omaa värityskirjaa?), afterwork-puolesta taas huolehti kaupallisen yhteistyön merkeissä Peñasol.

pena1
Ollaan tosiaan kaikki samassa duunipaikassa, ja varsinkin tämä helteinen alkukesä on ollut ihan törkeän hektistä ja pinna on ollut kireällä kyllä aikalailla jokaisella.. Joten yksi iltapäivä, jolloin ei vain romahda työvuoron päätteeksi sohvalle päikkäreille, oli erittäin paikallaan. Perusterden sijaan napattiin lähikaupasta mukaan vähän naposteltavaa sekä Alkosta Peñasolin sangriaa, ja suunnattiin Töölönlahdelle.

penasol5
Litran pahvipakkausten lisäksi sangriaa saa myös seurueystävällisemmässä hanapakkauksessa, eikä juoma tartte kaveriksi muuta kuin kourallisen jäitä ja kourallisen ystäviä. Pro tip muuten: Suuremmista ruokakaupoista saa ostettua jäitä! Ainakin Kampin K-marketista löytyi jäätävänkokoinen (pun intended) jääsäkki, josta me kahmittiin vikoja jäitä vielä miltei neljä tuntia ostamisen jälkeen.

penasol20

Oli kyllä oikeesti niin rentoa istua vaan koko iltapäivä auringossa ja juttelun lomassa antaa värikynien heilua. Pienen, varsin mustavalkoisen, värityskirjavertailun tuloksena muuten selvisi, ettei kellään sitten oo ollut kotona aikaa pysähtyä värittämään edes yhden kokonaisen sivun verran.. penasol24

(Ja juu en voinut vastustaa kiusausta pienestä rekvisitoinnista, sainpahan hyvän syyn ostaa H&M Homesta puisen vesimeloniviiririvistön!)

pena3

Perinteisen punaviinisangrian lisäksi Peñasolilta löytyy myös valkkaripohjainen versio, joka oli varsin raikas tuttavuus sekin. Meidän yksimielinen suosikki oli kuitenkin tuo hedelmäinen ja kevyt original-versio, joka on kyllä erittäin toimiva ja iisi hellepäivän seurustelujuoma.

penasol9pena7

Vakavoituminen värivalintojen äärelle :D

penasol12

Mutta joo, haastan jokaisen kaivamaan sen värityskirjan (omistat sellasen kuitenki!) ja suuntaamaan puistoon, eikä sieltä saa poistua ennenkuin vähintään yks sivu on täynnä!

idpena4

Kiitti taas toverit erityiskivasta keskiviikkoiltapäivästä!

pena6


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “mindfulness-afterworkit”

 1. Kaisa sanoo:

  Talvella vielä värittelin ihan säännöllisesti, mutta nyt en oo useaan kuukauteen värittänyt edes puolikasta sivua. Eli otan haasteen vastaan ja suuntaan asap puistoon värittämään!

  • ia sanoo:

   Hei jee! Tuu sit raportoimaan kun sait aikaiseksi :D

   • Kaisa sanoo:

    Säät ei ole aiemmin suosineet puistovärittelyä, mutta tänään väritin kaksi sivua! Tulipa jotenkin hyvä mieli ja sain siitä energiaa iltavuoroon :)

    • ia sanoo:

     Hei mahtavaa! Ihana kuulla, välillä aivot narikkaan -värittelymode tulee niin tarpeeseen.

 2. noo sanoo:

  bongasinkin, että oli tukka vaihtanut värin takaisin tuttuun turvalliseen :D

  • ia sanoo:

   Heh joo se vaihtui taas :D Näyttää nyt liian tutulta ja turvalliselta, ei se oo se sama punakupari, kuvat vähän vääristää :) Tarkempaa reportaasia tulossa!

 3. Julia sanoo:

  Hei,

  Muistelen sulla olleen jotain tosi kivoja lähes hameelta näyttäviä shortseja, pystyisitkö mahdollisesti heittämään linkkiä johonkin kuvaan jossa sinulla on sellaiset? Haulla ei löytynyt. Etsin itselleni ja tarvitsisin referaatiokuvan, ei tietenkään tarvi lähteä etsimään jos ei heti suoriltaan tule mieleen. :D

  T: Vanha fani

  • ia sanoo:

   Apua, anteeks kun en oo tähän aikaisemmin vastannut!! Selasin monta kesää taaksepäin blogikuvia enkä onnistunut löytämään sitä yhtä kuvaa missä mulla on semmoset siniset hameelta näyttävät shortsit. Äsh! Toivottavasti löysit jostain apua tähän :)

   • Julia sanoo:

    Ei haittaa, ja joo, ne oli nimenomaan siniset ja aivan ihanat, sentään helpotti tietää etten ole vain kuvitellut niitä. :D <3

    • ia sanoo:

     Haha et kuvitellut :D Ne kyllä näytti edestäpäin hyvin hämysti vain liian lyhyeltä hameelta, ehkä siks ne jäikin niin vähälle käytölle.

Kommentoi