torstai 21. kesäkuun 2018

Lemonade

Eipä oo koskaan tullut a. kuvattua asukuvia puhelimella eikä b. kirjoitettua postausta puhelimella, mutta koitetaan! Ennen kuin loppuu akku ja koittaa kolmen päivän elektroniikattomuus, kun juhannuskohteena on mökki ilman sähköjä. No mut, se voi olla ihan vapauttavaakin, kolmen päivän somettomuus.

Slightly bitter, mun uus elämänasenne.. :D No ei, mieluiten vaikka slightly better. Viime aikoina on taas ollut aika rankkaa ja positiiviset energiat on löytyneet lähinnä fiktiivisen c-vitamiinin muodossa tuosta paidan etumuksesta. Toivottavasti ne löytyy vielä muustakin kuin printtisitruunasta :)

Ihanaa juhannusta ihmiset, halatkaa kaikkia tärkeitä!


Saatat pitää myös näistä:

20 Responses to “Lemonade”

 1. Avatar Heidi sanoo:

  Mistä on tuo ihana hame? Ihanaa juhannusta sulle! <3

 2. Avatar mmagic sanoo:

  Ihana asu! More than slightly better Juhannusta!

 3. Avatar Not so slightly bitter sanoo:

  Oioioi mikä paita! <3 Mistä tuollaisen saa? :D

 4. Avatar Laura sanoo:

  Moi Ia! Mää kävin ostaa sulta ballerinat noin kuukausi sitten ja kommentoin, että oon lukenut sun blogia melkein alusta asti, muistatkos? :D niin tässä sitä nyt kommentoidaan kun pyysit! Hei mietin, että olisi kiva jutella enemmänkin, niin lähetkö vaikka kahville tai jollekin jonakin päivänä? Laita vaikka meiliä tai jottain, jos lähet. Jos et, niin ei haittaa, halusin vaan kysyä. No juu, mutta tässä tämä hieno kommentti nyt on, toivottavasti sulla on ollut kiva juhannus! :)

  • ia ia sanoo:

   Moikka! Hei joo kyllä mä muistan ^_^ Miks ei! Mulla on tässä nyt pari seuraavaa viikkoo aika kiireisiä kun loma on suunniteltu aika täyteen, mutta käviskö heinäkuun loppupuolella? Kuulostaapa että oon kamala aikatauluhirviö :D Nakkaa mulle vaikka meiliä jos sopii, pelkään että unohdan muuten!

 5. Avatar Holli sanoo:

  Ihana paita! Löytyisköhän vielä kaupoista :)?

 6. Avatar Anette sanoo:

  Ihana paita! Mistä noita saa?

 7. Avatar lusene sanoo:

  Heh, olen itsekin katsellut tuota paitaa, että kerrankin tekstipaita joka oikeasti puhuttelee. Tekisi oikeasti mieli ostaa se ihan vain itseironisen vitsihuumorin takia, vaikka sovittaessani totesinkin että näkyypä häiritsevästi läpi :D

  Toivottavasti rankkuudet helpottaa pian <3

  • ia ia sanoo:

   Joo sama täällä, eka printtipaita varmaan sitten yläasteen :D Alle nudet rintsikat niin ei haittaa ^_^ Sitä minäkin toivon <3

 8. Avatar Heli sanoo:

  Tsemppiä ja kaikkea hyvää elämääsi <3

 9. Avatar Tytti sanoo:

  Sun pienellä puhelinpostauksella oli suuri merkitys minun päivään ♥
  Itsellä kans nyt vähän harmaa jakso menossa, mutta nuo printtisitruunoiden kaltaiset pienet ilonaiheet antaa aina toivoa paremmasta.

  • ia ia sanoo:

   Voi Tytti, mä toivon sulle kaikkee hyvää <3 Kyllä meille viel irl-sitruunoiden aika koittaa :)

 10. Avatar Rose sanoo:

  Oi, mikä paita! Mistä tuollaisen saa hankittua?

Kommentoi