sunnuntai 08. heinäkuun 2018

tuuliviirin uusin päähänpisto

Mä en kestä itteeni. Vielä pari päivää sitten harkitsin puolivakavissani, että pitäisköhän tämä bloggaaminen vihdoin lopettaa kun tuntuu, ettei tähän ole enää hirveästi inspiraatiota ja ikuisista päivän H&M-kledjuista kirjoittaminen tuntuu jotenkin niin vuodelta 2012.. Eikä mulla vaan riitä aika eikä energia nostamaan tätä settiä samalle tasolle, mihin suomalaiset bloggaajat yksi toisensa jälkeen ovat vuosien varrella kivunneet. Että entä jos sitten vaan luovuttais. Tänään tuli sitten kuitenkin kaivettua kamera pitkästä aikaa esille kampanjakuvien ottoa varten, ja niitä kuvia ottaessa ja muokatessa yhtäkkiä iski taas se ihme kipinä että ei hitto näiden kuvien kanssa askartelu on hauskaa, vielä kaikkien näiden vuosien jälkeenkin. Sitten tuli tosi omantuntuinen idea: Mitä jos koittaisin kuvata yhden kivan asian joka päivä? Ihan sama kuinka satunnainen, ihan sama kuinka fotogeeninen, ihan sama kuinka pieni. Ihan vaan itsellekin muistutukseksi siitä, että vaikka elämässä noin yleensä välillä myrskyää enemmän kuin lakanat pyykkikoneen linkousvaiheessa, niin ei se elämä nyt vain sitä loputonta linkousta onneksi ole. Ja ne kivat asiat, ei niiden tarvii aina olla niitä helkkarin upeita auringonlaskuja joita kiivettiin kattomaan viinilasin kera viltin mutkaan kallioille (ja joista nyt sattuu saamaan vielä saamarin upeita kuvia), vaan muovisälä olkkarin pöydällä riittää.

letters3

Sunnuntai-iltapäivän hetki: Aakkospinoihin järjestetyt kirjaintaulun kirjaimet.

letters1

Vaihdan olohuoneen kirjoituspöydän päällä majailevan kirjaintaulun tekstiä aina silloin tällöin, ja nyt Eminemin keikan jälkeen siihen piti toki vaihtaa pieni pätkä lyriikoita! Tunti siinä kahlattiin pitkin googlea, kunnes nappasin pätkän Rap godista.

letters2

Niin, ni ei mulla sitten oikeestaan muuta. Leppoisaa loppusunnuntaita!


Saatat pitää myös näistä:

38 Responses to “tuuliviirin uusin päähänpisto”

 1. Avatar kissa sanoo:

  Kiitos kun bloggaat.

 2. Avatar Lucy in the Sky sanoo:

  Olen lukenut blogiasi vuosia ja pidän siitä juuri sellaisena kuin se on. <3

 3. Avatar hannavuo sanoo:

  Mun mielestä yksi sun blogin parhaista puolista on ollut se, että osaat aina ottaa nättejä kuvia ihan arkisistakin asioista. Jotenkin heti katsoo niitä oman kodin ja elämän arkisia asioita ihan uusin silmin ja uudella kivalla fiiliksella. Just parasta <3

  • ia ia sanoo:

   Apua miten ihanasti sanottu! Vitsit että tuli hyvä mieli. <3

  • Avatar mennika sanoo:

   Samaa mieltä! Ja kun sun ottamat kuvat näyttää nimenomaan sun ottamilta, monessa blogissa tulee vastaan samanlaisia kuvia muokattuna samalla tavalla, sinä erotut niin ihanasti joukosta sillä, että et selkeästi yritä liikaa. Sun blogista välittyy arkisuus sillä tavalla, että se saa nimenomaan tajuamaan, että se on monesti parasta.

   Mitä vertaamaasi linkoukseen tulee; onneksi ei sentään tiiätkö sellasta ikuisuuden kestävää käsinpesuohjelmaa, jossa ne pyykit vaan lilluu siellä koneessa ja saa käydä väh. 2 kertaa pesun aikana kuuntelemassa et onko se kone hitto ees päällä. Linkouksen kohdalla kuitenkin tietää, että homma toimii ja kohta se on ohi :) kivaa kesän jatkoa

   • ia ia sanoo:

    Voi kiitos sinä ihana. Haha, toi pyykkimetafora oli ihan liian hyvä :D <3 Aurinkoa sinunkin kesään!

 4. Avatar Anni sanoo:

  Samaa kuin yllä. Kiva kun bloggaat.

  Mua tietyllä tapaa ärsyttää suurin osa Suomalaisista blogeista, enkä edes nykyisin lue kuin tyyliin kolmea joista tää sun blogi on yksi. Musta on ainakin yks ja hailee et kuinka makeita jotkut otetut kuvat on etenkin jos postausten sisältö on täysin sielutonta huttua, jolla vaan mainostetaan asiaa x. Ei sillä, sullakin on kamppiksia, mut sun oma ääni tulee niissä kyllä hyvin esiin, ja huttuaspekti jää useimmiten minimaaliseksi.

  • ia ia sanoo:

   Ihana kuulla että oon säilynyt vielä sun lukulistalla :) Vitsit, tuli tosi hyvä mieli sun sanoista! Kun tää kuitenkin on itselle vielä myös sivuduuni niin panostan tosi paljon siihen, että ne yhteistyötkin saa luontevaksi osaksi kokonaisuutta.

 5. Avatar Halina sanoo:

  Itse seuraan enää vain yhtä ns. Ammatillista blogia, koska en saa itse inspiraatiota kun aiheet on karanneet niin kauas normi arjesta. Omaan makuun liian ”naistenlehtimäisiä” ja liian tuotettua materiaalia, en ehkä osaa selittää..? myöskinn vuorovaikutus ei enää toimi isojen blogien kanssa mikä on tylsempää. Esim harva pyatyy vastata kaikkiin kommentteihin. Tylsin juttu on nykyisin yhteistyökampanjat eri kauneus/terveystuotteiden kanssa, josta tulee vääriä tietoja (esim. Eräs bloggaaja mainosti ripsiä pidentävää ainetta, joka on suomen lääkeviraston tutkimuksen alla kun sisältää glaukoomalääkettä). Jos tekee ammatikseen blogia niin kyseenalaista tietyt yjgeistyökuviot :o tykkään just enempi ”harrastelijablogeista”, joissa keskitytään vaikka disney elokuviin tai muuta ;) suurin osa blogeista,joihin kommentoin on sellasia,että niitä varmaan lukee joku max 30 henkeä hih :D sun blogista oon kans aina tykännyt kun kuvaat arkisia asioita kauniisti ja sulla on ihana tyyli! Anteeksi pitkä kommentti, mutta halusin sanoa ettei kaikki lukijatkaan etsi sellaisia superidylli-blogeja, joita joku tuottaa työkseen :)

  • ia ia sanoo:

   Hei ihana kuulla! Toki ne ”naistenlehtimäiset” blogit on niitä jotka suurimmat lukijavirrat vetää, mutta mahtavaa että myös arkisemmalle setille löytyy oma lukijakuntansa. :)

 6. Avatar Mymmeli sanoo:

  Tykkään kovasti sun blogista tälläsenä, kun se tuntuu oikeelta tavalliselta elämältä eikä kiiltokuvakuorrutetulta mainoskamppanjalta Sulla on myös sulonen ja symppis tyyli ja näistä sun jutuista saa just inspiraatiota miten kaikista arjen pienistä jutuista saa nätimpiä ja spessumpia! Tsemppiä kuvailuprokkikseen, toivottavasti into löytyy uudestaan :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos kauniista sanoista <3 Joo, mulla on vahva fiilis että täältä se kuvausinto nostaa taas päätään ^_^

 7. Avatar Hanna sanoo:

  Hauska idea kuvata joka päivä jotakin! Minäkin tykkään blogistasi kovasti, toivon että jatkat vaikka tahti välillä hidastuisikin :)

  • ia ia sanoo:

   Tahdin hiipuminen on kyllä ottanut mulle ittelleni tosi koville, joten ihana kuulla ettei se kaikkia muita niin paljoa haittaa :)

 8. Avatar Nimetön sanoo:

  Jatka just näin <3

 9. Avatar Sra sanoo:

  Älä lopeta! Oon lukenut sun blogia muistaakseni vuodesta 2007. Edelleen sun blogi on musta yksi kivoimmista. Mun puolesta sun jutut on hyviä just noin! Toki ois kiva lukea niitä enemmänkin, mutta ymmärrän että erityisesti työssäkäyvällä myös muu elämä tulee tielle :)

  • ia ia sanoo:

   Joo kyllä mua harmittaa itseänikin kun postaustahti on välillä tosi hiljainen, mutta ei tätä ihan hevillä 11 vuoden jälkeen pysty lopettamaan :)

 10. Avatar mmagic sanoo:

  Tuli jostain syystä mieleen tuosta ekasta kuvasta se sellainen Alphabet soup, jossa on kirjaimenmuotoisia makaroneja :D Ja täällä käydään vieläkin lukemassa postauksiasi, vaikkei ne ole samanlaisia kuin muiden bloggaajien, koska niistä tykätään ja tulee hyvälle mielelle! Joten ei paineita, omalla tyylillä vaan <3

  • ia ia sanoo:

   Haha hei tiiätkö mulla tuli ihan sama mieleen! :D Kiitti mmagic, sä oot kyllä ollut mukana niin huisin pitkään että tunnut jo kaverilta <3

 11. Avatar Minttu sanoo:

  Tulen myös kehumaan mm. blogikuvitustasi. Se on tavallaan arkista (which is good), niin että tuntuu itselle läheiseltä, ja jotenkin raikasta ja söpöä! Itsellä jotakin blogit jäävät vähemmälle lukemiselle sellaisen tietynlaisen kliinisyyden, ylitsehuokuvan suunnitelmallisuuden ja jatkuvien yhteistyöpostauksien vuoksi. Sulla on hauskoja pieniä juttuja täällä oot just hyvä!

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos, Minttu! On aina jotenkin jännä kuulla kun ulkopuolinen kuvailee blogia, mutta arkinen raikas ja söpö kuulostaa varsin passelilta termitriolta joten kiitos niistä :) <3

 12. Avatar Kiia Innanmaa sanoo:

  Toivon kovasti, että et vielä pitkiin aikoihin kyllästy tähän bloggaamiseen niin paljon, että lopetat. Pakko kompata hannavuon kommenttia, arvostan sussa ja sun tuottamassa sisällössä juurikin mielenkiintoisia ja kauniita kuvia ihan tavallisista ja arkisista jutuista. Tykkään myös sun blogista huokuvasta persoonallisuudesta, enkä edes toivo, että sun blogi muuttuisi millekään muulle ”tasolle”. Olet ihana ja sisältösi on ihanaa juuri näin ♥

 13. Avatar Helmi sanoo:

  Sun blogissa parasta on just se, että muiden mennessä sille ”seuraavalle tasolle”, niistä häviää se aitous ja kaikki on vaan yhtä kiiltokuvaa, kun taas sä oot pystynyt säilyttää bloggissasi sen aitouden, rosoisuuden ja sun tyylisi. Ihanaa, ettet kuulu nykypäivän bloggaajamassaan ja ihanaaihanaa, että bloggaat! <3

 14. Avatar Paubs sanoo:

  Musta sun blogin ”juttu” on nimenomaan arkisuus ja tietynlainen maanläheisyys. Lukiessa saa erililla fiiliksiä siitä että pystyy enemmän samaistumaan sen sijaan, että kaikki kuvat näyttää sisustuslehdeltä. Sulla on kuitenkin inspiroivan tyylin lisäksi kiinnostava kirjoitustyyli, joka on ainakin allekirjoittaneen mielestä blogin tärkein ja antoisin ominaisuus. Et ei hätää!

  • ia ia sanoo:

   Ihan mahtavaa kuulla :) Pakko palata tänne kommenttiboksiin aina jos meinaa jotkut typerät alemmuuskompleksit iskeä :D <3

 15. Avatar Jats-Katti sanoo:

  Juuri näin! Toki katto-auringonlaskuille samppanjalaseineen on paikkansa, mutta minusta nämä tällaiset pienet postaukset yksityiskohdista ovat ihania, ne tarjoavat enemmän samaistumispintaa ja siten tuovat blogisi lähemmäksi minua lukijana. Tämäkin postaus ilahdutti minua ihan erityisesti tänään.

  Jatka omalla tielläsi. Terkuin jo vuosia mukana ollut lukija. <3

  • ia ia sanoo:

   Sun kommentti ilahdutti mua erityisesti tänään <3 Mä jatkan, ja toivottavasti sä jatkat myös mun matkassa vielä vuosia eteenpäin eiksni ^_^

 16. Avatar s sanoo:

  Yhdyn monen edellä kommentoineen ajatuksiin. Pidän blogistasi juuri tällaisena, kun se kertoo pieniä palasia arjestasi ja on näin paljon samaistuttavampi kuin monet muut blogit – eli juuri se, että se on ”vain sivuduuni” on sen vahvuus. Olen huomannut, että suurin osa blogeista, jotka ovat muuttuneet ammatillisiksi, ovat yksi toisensa jälkeen tippuneet pois lukulistaltani, ehkä niiden välittämä maailma on jotenkin liiaksi typistynyt blogin ympärille ja samalla karannut kauaksi siitä, mitä oma arki on. Hitaampi postaustahti ei haittaa, luen blogeja muuten satunnaisesti (enkä muuten koskaan kommentoi), silloin kun ehdin ja parhaita postauksia ovat usein sellaiset, joissa ei lopulta ole mitään sen ihmeempää asiaa tai punaista lankaa – vaan sen sijaan juuri niitä arjen erilaisia fiiliksiä, joita itsekin kokee ja elää. Ja ylipäänsä, sellaisista asioista, jotka saavat aikaanc itsessö ihme kipinän, kannattaa pitää kiinni :)

  • ia ia sanoo:

   Kiitos ihanasta kommentista, tästä tuli niin hyvä fiilis :) Se on kyllä totta että jossain vaiheessa se ammattibloggaajan elämäntyyli karkaa niin kauaksi omasta arjesta, että tarttumapintaa on vähän haastava löytää vaikka läkähdyttävän kauniit kuvat silmäkarkkia tarjoaakin!

 17. Avatar Olppa sanoo:

  Vanhana lukijana komppaan aiempia kommentteja: sun blogi on aivan ihana, en muuttaisi mitään. :) <3 Blogisi saa minut aina hyvälle tuulelle, koska postauksissa kuitenkin aina paistaa positiivisuus sekä huumori. :)

 18. Avatar Tiia sanoo:

  Tsemppiä! Sun blogi on ihana ja just hyvä sellaisena kuin se on. Kaiken ei tarvitse olla niin ammattimaista ja siloiteltua. Mä aloin lukea sun blogia vuosia sitten, kun vannoutuneena mekkotyttönä tykkäsin sun tyylistä. Nykyään ne housut eksyy välillä jalkaan enkä joka päivä tai edes joka viikko käy lukemassa postauksia, mutta silloin kun käyn niin kahlaan aina läpi kaikki väliin jääneet postaukset. Tietysti teet niin kuin itsestä tuntuu, mutta muista kuitenkin, että me ollaan täällä ja luetaan sun kuulumisia mielellään.

  • ia ia sanoo:

   Voi vitsit, ihana kuulla että oon vielä sun lukulistalla! Myönnän itsekin että välillä housujen helppous vaan vie voiton mullakin vaikka kuinka olis vannoutunut helmaihminen :D

Kommentoi