maanantai 09. heinäkuun 2018

sateisen lomapäivän luksusta

Vihdoin mä sain sen mitä odotinkin: Sateinen kesälomapäivä!! Jess! Ihan normaali asia riemuita, right? Vihdoinkin oli aikaa kaivaa esiin hillitön rästipino Nyt-liitteitä ja jäädä luvan kanssa peittomyttyyn vötkyilemään pitkälle iltapäivään. Sain myös korkattua ultimate-mukavuuspaketin, jonka tilasin lahjaksi itseltä itselleni kaupallisessa yhteistyössä Coolstuffin kanssa.

c00l1

c00l6

Mun täti on ihana, hän kerryttää mulle aina noita Hesarin välissä tulevia Nyt-liitteitä koska oon joskus maininnut että niistä on kiva selata läpi kaikki Helsingin meiningit. Niitä ehtii meidän tapaamiskertojen välillä kertyä pieni pino, mutta vanhat lehdet ei haittaa, koska weird fact: Nautin kummallisen paljon 1-2 tähteä saaneiden tv-elokuvien arvosteluiden lukemisesta. Siitä, kuinka ne saa yhteen lauseeseen kiteytettyä osuvilla sanavalinnoilla koko leffan tason tyyliin ”Owen Wilsonin ja Vince Vaughin sanailut eivät naurata löysässä komediassa”, ”elokuvan paras kohtaus nähdään lopputekstien aikana” ja ”elokuva on viiden ylipitkän sketsin potpuri, jota katsoessaan joutuu pohtimaan, milloin pitäisi nauraa”. Hehee.

c00lc0lla5

Mukavuuspaketissa oli mm. nuo pörröiset lämpötohvelit, jotka tulee olemaan ensi syksyn vakiojalkineet heti kumppareiden jälkeen: Niissä on mikrossa lämmitettävät hernepussit sisällä.

c00l7

Tilasin myös käsittämättömän upean laamamukin! Laamasta tulee mun vapaapäivien spesiaalikaveri, haluan että tuo pullukka assosioituu tästä eteenpäin vain hyviin, kivoihin ja rauhallisiin aamuihin, eikä mihinkään arkimaanantain ”voi nyt jumalauta mulla ei oo puhtaita sukkia” -kriisikuppifiiliksiin. Ja empiiristen tutkimusteni mukaan laama vetää sisäänsä saman verran kahvia, kuin iso Taika-mukikin. Score!

c00lcolla

c00l9

Tilasin myös itselle uudet tyynyt! Vanhoilla lussutyynyillä on nukuttu jo varmaan vuosisadan verran, joten oli aikakin tyynypäivitykselle. Uusien petivaatteiden hankkiminen on muuten yks niistä elämän osa-alueista, joita pystyy venyttämään helposti vuosia eteenpäin siitä hetkestä, kun tyyny on muuttunut vain onnettoman vanulapun tuntuiseksi lipareeksi :D Tosin nuo memory foam -täytteiset bambutyynyt on sen verran meheviä ja reilunkokoisia, että normityynyliina on pinkee kuin rantapallo.. Pitää lähteä metsästämään jostain isompia tyynynpäällisiä.

c00lc0lla4

Ainiin ja vielä vikana oli pakko tilata tuo hierontakuula :,D Vähän randomi, mutta kun saat jonkun nakitettua rullailemaan pitkin selkää tuolla pallolla.. Tutkitusti paras juttu vähään aikaan.

Coolstuffista löytyy kattava valikoima lahjaideoita niin ittelle (prioriteetit kuntoon) kuin muillekin: Jos kohdalle osuu tyyppi jolle et yksinkertaisesti kykene keksimään mitä hankkisit, niin Coolstuff kyllä seivaa. Valikoimaa on niin törkeästi, että onnistuin iisisti kasaamaan ittelleni sieltä tuon pienen deluxe-setin, vaikka kivoja juttuja löytyy millä mitalla aina biitsioptimaalisesta ilmalla täyttyvä tilaihmesohvasta Polaroid-kameraan. Itseasiassa viime merkinnän kirjaintaulukin on Coolstuffilta aikoinaan hankittu.

Mitä sä tilaisit Coolstuffilta lahjaksi ittelles just nyt? Käy kurkkaamassa valikoima ja tuu kertomaan sun valinta kommenttiboksiin, siellä arvotaan 30e lahjakortti Coolstuffille :) Arvonnan säännöt löytyy täältä ja arvonta päättyy 16.7.


Saatat pitää myös näistä:

41 Responses to “sateisen lomapäivän luksusta”

 1. Rose sanoo:

  Polaroid-kamera ois iiiihana!

 2. Lotta sanoo:

  Ehdottomasti tilaisin uuden tyynyn, sillä nykyinen on ollut käytössä ihan luvattoman pitkään.

 3. Minttu-Maaria sanoo:

  Tollanen hierontakuula tai itseasiassa itse tunnen tuotteen nimellä hierontatomaatti :D on ollut hankintalistalla jo pitkään.

 4. Emilia sanoo:

  Ihastelin sun edellisen postauksen kirjaintaulua, joten valitsisin sen! :)

 5. Iia sanoo:

  https://www.coolstuff.fi/Adonit-Snap-Aktiivinen-Kosketuskyna

  Tämähän on just se, mitä ilman ei voi elää

 6. mmagic sanoo:

  Jotenkin tämä postaus oli aivan ihana, niin rentouttavat ja hienot kuvat ja ihana laamamuki!
  Itselle ottaisin https://www.coolstuff.fi/Mood-Book-Lamp kirja-tunnelmavalaisimen, koska näyttää niin siistiltä!

 7. K sanoo:

  Tilaisin ton hierontakuulan!! Meni kyllä joululahjaidealistalle, en vaan tiiä kenelle ostettuna siitä pääsis ehkä itsekin nauttimaan… :D Onks se toiminu hyvin vai onko sellanen ”sounds great, doesn’t work” – vempele?

  • ia sanoo:

   Toi kuula toimii ihan oikeasti! :D En mä siihen oo mitään hierontaöljyä kokeillut, mutta varsinkin lihasjumeja sillä on tosi helppo pyöritellä eikä sen käyttö vaadi paljoa voimaa. Kunhan tosiaan vaan löytää sen vapaaehtoisen sitä pyörittämään :D

 8. Jenni sanoo:

  Kitch pro crisper uunivuoasta oon kuullu paljo hyvää, joten sellanen lähtis tilaukseen :)

 9. Sanni sanoo:

  Viininilmaimen tai sushiruölahommelin tai kirjaintaulun tai kaiken…

 10. Tytti sanoo:

  Ikkunaan kiinnitettävä lintulauta!
  Ok, en kyllä tiiä olisiko se nyt niin paljon MINULLE, mutta ainakin saisin nauttia ihanista pikku tipusista ikkunalla.

  • Elina sanoo:

   Tää olis niin pähee! Nyt kun asuu kerrostalossa, jossa ei oikein ole sellaisia puita, joihin viitisi käydä ripustamassa lintulaudan, tällä saisi ruokittua pikkulintuja. Ja oishan se kivaa päästä seuraamaan niiden touhuja noin läheltä!

 11. Salkko sanoo:

  Hankkisin tuollaisen donitsiraudan just noita kiireettömiä aamuja silmällä pitäen… vai onkohan soveliasta syödä donitseja aamulla? :-D

 12. Roosamiina sanoo:

  No nyt alkoi kyllä kiinnostaa tuo hierontakuula niin sen varmaan tilaisin!

 13. Sussikka sanoo:

  Todellakin pitäisi tilata tommoinen uusi tyyny! Entinen on aivan lörähtänyt ja joka aamu herään jumittuneella niskalla ja päänsäryllä. Mistä nuo sun vaatteet muuten on? Ihanat!

 14. anna s. sanoo:

  Mansikka rantapyyhe olisi hauska :)

 15. Elisa sanoo:

  Toi magneetilla altaaseen kiinnittyvä tiskirätinpidike ois kätevä!

 16. Maija sanoo:

  Sparra vesimeloni rantapyyhe ilahduttais näin rantakeleillä.

 17. MH sanoo:

  Toi muki!! Rakastan kaikkea periaateessa tarpeetonta mutta niin kovin söpöä ja toi menee kyllä just siihen kategoriaan. Tarvin oman laaman :D

 18. Jenna sanoo:

  Yksisarvinen uimapatja!

 19. avaruuskenguru sanoo:

  Ää, taitaisin päätyä tuohon laamamukiin, aivan paras! :D Veisin sen työpaikan kahvihuoneeseen. Piristäisi varmasti tasaisen harmaita arkipäiviä. :)

 20. Elisa sanoo:

  Merenneito-peitto, kirjaintaulu ja älyvaaka alko houkuttamaan.. toi laamamuki ois kyllä kans aika ihana, mutta kuppeja on jo liikaa yksinasuvan ihmisen tarpeiks. Noi tossut houkuttelis myös. Äh, mikä ei tuolla houkuttelisi hamstraajaa, liian vaikea päättää.

 21. Riikka sanoo:

  Uusi tyyny olisi järkevin,mutta amme aikuisille ois parasta ikinä! :D

 22. Olppa sanoo:

  Hahaha, itsekin nautin noista huonojen leffojen arvosteluista. Useimmiten tulee luettua itse Metro-lehdestä. :D

  Lahjakortin käyttäisin Cabeau Evolution Pillow Niskatyynyyn. Pitää kyllä vähän panostaa matkustusmukavuuteen, kun aina nukkuu lentokoneessa mitä ihmeellisimmissä asennoissa, ja herää siihen, kun sattuu johonkin paikkaan ihan julmetusti. :D

  Naurahdin myös, että Coolstuffilla oli elektronikkaosastolla erikseen ”vakoilu”-osio. :D

 23. Nina sanoo:

  Polaroid kamera olisi ykkönen!

 24. Malde sanoo:

  Siis ehdottomasti merenneitoviltti

 25. Petra sanoo:

  Ostaisin lahjat sekä ittelleni että kissoilleni: kissoille tommonen imukupeilla ikkunaan kiinnitettävä kissanpeti (olis hitti, noi kaksi hengaa kokoajan ikkunalaudalla, ja näin kesäisin parvekkeella), mulle Wine-To-Go takeaway-viinilasi :D viinin juominen piknikeillä on välillä tosi hankalaa :D

 26. Tiia sanoo:

  Ihanan rennolta näyttää! Mä taidan olla vähän tylsä ja valitsisin kirjaintaulun. Ps. Mä en kestä, kun toi laamamuki on niin siisti.

 27. Suvi sanoo:

  Mä tarttisin Scratch mapin! Siis damn että joku on keksinyt tämmöisen aarteen.

 28. Nimetön sanoo:

  Sorbettikone!

 29. Riikka sanoo:

  Mä ihastuin pingviini ja jääkarhu -jääpalamuotteihin! :D

 30. Sofia sanoo:

  Kissamyssy olisi ehdoton hankittava! :D
  https://www.coolstuff.fi/Kissamyssy

 31. Heini sanoo:

  Sorbettikone ois näin kuumilla keleillä mahtilaite :9

 32. minttu47 sanoo:

  Vihannesleikkuri olisi tarpeellinen.

 33. Hiisukas sanoo:

  Vaikkapa jalkahierontarullat!

 34. maikku sanoo:

  No onhan tollanen kuula nyt saatava! Harmi, ettei Coolstuffilta vissiin samalla voi tilata palvelusväkeä sitä käyttämään.

  Oon sun blogia seuraillut vuosia sitten tosi kauan ja hyvin muistan vielä mm. sun opiskelun aloituksen ja äidin ja veljen luota muuttamisen ynnä muita juttuja. Sitten mulla tuli joku juttu, ettei energiaa riittänytkään enää lukea mitään blogia ja siinä hiljalleen unohdin, että niitä edes on. Nyt sitten, ihan yht’äkkiä pälähti mieleen, että onkohan Ia vielä jossain internetin kätköissä. Ja oli! Mahtavaa! Tässä sitä nyt onkin lukemista pitkäksi aikaa taas. Kiitos siitä!

  • ia sanoo:

   Hei ihana kun löysit tiesi takaisin näiden vuosien jälkeen! :D Täällähän mä edelleen oon, haha. Tervetuloa takaisin ^_^

 35. hilkka sanoo:

  Polaroid kamera oli mahtava :)

 36. ttttt sanoo:

  Siis mäkin tartte ton laamamukin! Polaroidkamera ilahduttaisi myös, mutta filmi vaan tuppaa olemaan aika kallista.

  Arvonnan parista kommenttiin, jota tulin alunperin kirjoittamaan (ennen kuin huomasin tämän postaukseen): Kivoja postauksia oot laittanut nyt lähipäivinä 8)

Kommentoi