tiistai 10. heinäkuun 2018

breaking the law (tai 6 hedelmän aamusmoothie)

Raja alkaa tulla vastaan, tästä eteenpäin ei suositella mentäväksi. En pysähdy. Nyt ollaan maksimissa. En pysähdy vieläkään. Maksimi on ohitettu jo hyvän aikaa sitten, mä vaan jatkan. Päässä soi Judas Priestin Breaking the Law.

smooth1

Smoothiekannu on ääriään myöten täynnä pilkottuja hedelmiä, kansi ei enää meinaa mahtua kiinni ja vielä puuttuu kauramaito! Sain kuin sainkin väkivalloin taisteltua kaikki hedelmät sohjoksi ja aamusmoothien valmiiksi ilman, että smoothiekannumaksimiviivapoliisit vetivät ulko-oven lekalla alas. Smoothieen tuli banaania, kiiviä, päärynää, omenaa, persikkaa, ananasta, kauramaitoa, cashewpähkinöitä ja manteleita. Ja päälle vielä ropsaus chiansiemeniä.

idsmooth2

Nuo kultaiset kestopillit on kyllä ollut ehkä käytetyin ”no tarttenko mä näitä nyt oikeesti” -ostos vähään aikaan, ne löytyi Clas Ohlsonilta kahdeksalla eurolla. Ja ehkä yks delfiini pelastuu kun mä lopetan joka-aamuisen muovipillin käyttämisen smoothiessani!

smooth3

Energistä tiistaita!


Saatat pitää myös näistä:

9 Responses to “breaking the law (tai 6 hedelmän aamusmoothie)”

 1. Avatar Salkko sanoo:

  Tiistaiaamun piristys ^^ täällä meinaa maksimiviivat paukkua pölypussittoman pölynimurin säiliössä, kuka sitä jaksaa joka imuroinnin jälkeen olla tyhjentämässä??

 2. Avatar Katarimaria sanoo:

  Miten tuollaiset kestopillit saa puhtaaksi? Puhdistuuko ne smoothienkin jäljiltä helposti?

 3. Avatar Essiiij sanoo:

  Ompa kiva, kun sulta on alkanut tulla enemmän postauksia! :–)

 4. Avatar lusene sanoo:

  Oooohhh ihana smoothie ja ihanat pillit <3 Oma blenderini surruttelee nykyään sen verran heikosti, ettei se varmaan selviäisi tuollaisesta satsista, mutta tekisi mieli kokeilla :D Oon yleensä aika rajoittunut smoothieiden kanssa ja laitan sinne banaanin lisäksi vain yhtä hedelmää tai marjoja.

  Kiva kun oot postaillut vähän useammin nyt!

  • ia ia sanoo:

   Haha joo kyllä mä mietin että onko aika suicide mission tuolle laitteelle mutta onneks tuli aikoinaan satsattua vähän laadukkaampaan vehkeeseen :D Kiva jos oot tykännyt ^_^

   • Avatar Sanjana sanoo:

    Tuo on just oikee tapa, mulla on poikkeuksetta se litra marjoja, banaani, kaurahiutaleita ja jogurttia pari desiä :’D joku perus obh-nordican vehe.

    Tuo sun hedelmäpommi kuulostaa ihanalta, pakko kokeilla <3_<3

Kommentoi