torstai 12. heinäkuu 2018

kurkistus olohuoneeseen

Sain vihdoinkin otettua muutaman kuvan pari kuukautta sitten raikastuneesta olohuoneesta! Kuten joskus aikaisemmin keväällä kerroinkin, niin sekä sohva että kirjahylly meni vaihtoon, joiden molempien yhteenlaskettu käyttöikä lähenteli Gandalfia.

olohuone1

Ikean Klippanin, RIP, tilalle löytyi vaaleanharmaa divaanisohva Sotkasta. Kävin läpi valehtelematta joka ikisen mun lompakolle millään lailla sopivan sohvan jota pääkaupunkiseudulla oli tarjota, mutta ihastuin tuossa sohvassa noihin siroihin jalkoihin ja vähän retrotyylisiin painonappityynyihin sen verran, ettei parempaa vaihtoehtoa löytynyt mistään. Valitsin siihen vielä mittatilausverhoiluna jämäkämmän kankaan kuin valmisversiossa olisi ollut, jotta saisin venytettyä sen käyttöikää. Tiedän että vaaleanharmaa on ehkä geneerisin sohvaväri minkä valita voi, mutta kerrankin ajattelin olla järkevä noiden värivalintojeni kanssa, ja voihan tunkea sen kulloistakin värimieltymystä täyteen vaikka sitten vilteillä ja sohvatyynyillä. Ja siis voi herranen aika että elämänlaatu parani kun sohvalla mahtuu olemaan useampi ihminen ilman fiilistä että kolme tyyppiä olisi ahtautunut kahteen Onnibus-istuimeen ja edelläolevilla on selkänojat alhaalla :D

olohuonecolla1

Kulmassa pilkottaa Ikeasta löytynyt pieni tikastosysteemi, johon sain ripoteltua kasveja ja kaikenlaista elämän varrelta löytynyttä hyvää mieltä aiheuttavaa sälää.

olohuone3

Kaamosmasennuksen lailla valoa imeneen mustan kirjahyllyn tilalle valitsin kevyemmän valkoisen senkin, se löytyi myös Sotkasta. Ja aii että, ekaa kertaa mun elämässä kirjahyllyn aluksen voi imuroida ilman Euroopan mestaruus painonnostossa -tasoista urheilusuoritusta! Jaffataulu miellyttää silmää edelleen, joten siitä en luovu vieläkään. Siitä lähtöisin on myös muut olohuonevärimieltymykset, ja itseasiassa eilen käytiin mamman kanssa H&M Homesta hakemassa parit keltaiset ja oranssit sohvatyynyt sekä tuo matto. Ja tuolla ylimmässä kuvassa näkyvä työkaverin solmuilema seinäryijy kyllä edelleen ehkä se lempparein asia mun kotona.

olohuonecolla2

Rubiikin kuutio on aarre lapsuudesta ja kamera on ostettu monta vuotta sitten parilla eurolla kotikaupungin kierrätyskeskuksesta, jonka vihdoinkin sain tikaston myötä esille ”kyllä mä tämän joskus jonnekin laitan” -laatikosta.

olohuone9

Tamminen sohvapöytäpariskunta löytyi puolestaan Kruunukalusteesta.

olohuone2

Viihdyn kyllä kotonani tällä hetkellä niiiin hyvin :) Tottakai kun vaihtaa kerralla monta isoa asiaa niin uudenkarhea kokonaisuus jää helposti vähän kliiniseksi, joten tää näyttää ehkä vielä vähän liian laitetulta.. Mutta jospa se tässä elämän myötä muokkautuu vielä enemmän minunnäköiseksi.


Saatat pitää myös näistä:

38 Responses to “kurkistus olohuoneeseen”

 1. Avatar Essiiij sanoo:

  Näyttää tosi kivalta! :)

 2. Avatar Hemppe sanoo:

  Voi vitsit mä tykkään sun olohuoneesta! Tuo Jaffa-taulu etenkin on tosi magee <3

 3. Oi miten kivan näköistä! Tykkään erityisesti tosi paljon tuosta matosta <3

 4. Avatar Koiraeläin sanoo:

  Onpas ihanan näköistä <33!
  Onko sinulla vanhaa postausta tai kuvia vanhasta olohuoneesta? :)

 5. Avatar mmagic sanoo:

  Vaaaauuu, niin hienon näköistä. Kaikki pikku koriste-esineet ja kasvit ja raikkaat värit näyttää kyllä niin hyvältä! Keltainen on ehkä viimeinen väri jolla itse sisustaisin, mutta näin sekin näyttää todella ihanalta :)

 6. Avatar Emma sanoo:

  Tosi kaunis koti! Sisustuspostaukset/kotipostaukset ovat lemppareitani ja näitä olisi kiva saada lisää!

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos :) Kiva kuulla että tykkäät, lupaan raportoida jos lisää raportoimisen arvoista on! :D

 7. Avatar Hanna sanoo:

  Ihanalta näyttää :) Tää oli kiva postaus, sisustusjutut kiinnostaa aina!

 8. Avatar Sanjana sanoo:

  Nyt on pakko sanoa, että ihan älyttömän kaunis olohuone <3!
  Voi kun raskisi itsekin uusia tuossa määrin, niin saisi ihanan fressin fiiliksen :)

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Joo kyllähän tuossa oli varmaan vajaat 10 vuotta mentykin ostamatta mitään sen suurempaa, niin oli vähän ylimääräistä säästössä :)

 9. Avatar Hnmri sanoo:

  Onpas kodikkaan näköistä ja tuo seinällä oleva hapsuasia on ihana! Satutko muistamaan mikä kangas tuossa sohvassa on? Kävin juuri tänään Sotkassa katselemassa sohvia ja hypistelemässä sohvakankaita, mutta en päätynyt vielä mihinkään.

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Ai vitsit, ei kyllä mitään tietoa.. Mä katsoin niistä kangastilkuista vaan semmosen neutraalinharmaan jonka se joku istuintestitulos mikälie oli paljon korkeampi kuin valmisverhoilussa. Eli ei tästä nyt ollut mitään apua :,D Mulla oli hyvä asiantunteva myyjä, kannattaa kääntyä sen puoleen ja udella mahdollisimman kestävä pinta!

 10. Avatar H sanoo:

  No onpas kivan näköistä! Ai että, tykkään kovasti

 11. Avatar Minttu sanoo:

  Jes, pointsit isolle sohvalle! Oon joskus joutunut puistattavaan tilanteeseen, kun kaverin bileissä oon joutunut istumaan ventovieraan kanssa samalle pienelle sohvalle se tahaton reisikosketus vieraan kanssa oli kyllä järkkyä! Kivan näköset pöydät.

 12. Avatar lusene sanoo:

  Ihana olkkari! Siulla on tosi hyvä värisilmä. Tykkään ettei ole sellainen perus valkoinen-harmaa-beige sisustus :D

 13. Avatar Roosa sanoo:

  Näyttää hyvältä :) Harmaan, keltaisen ja oranssin yhdistelmä on tosi kiva!

 14. Avatar Emma sanoo:

  Niin ihana Muuttaisin tonne heti! Vaikka meillä onkin kotona tylsää mustavalkoharmaata, en osaa tai uskalla käyttää värejä.. Tästä rohkaistuneena taidan opetella!

  • ia ia sanoo:

   Sohvatyynyistä on helppo lähteä! Ja jos ujous iskee niin sitten vaan tyynyt piiloon :D

 15. Avatar Anniina sanoo:

  Ihanan näköistä! Ollaan alle kuukauden päästä muuttamassa isompaan asuntoon minne mahtuu *gasp* sohva ja on oikee keittiökin, ja lisäksi itse rakastan harmaata ja keltasta joten sun tyyli kyllä tälläkin osa-alueella vaan jaksaa inspiroida :)

  • ia ia sanoo:

   Oii, onnea uuteen kotiin! <3 Koittaa varmasti melkoinen autuus jos on tähän asti joutunut pärjäilemään ilman sohvaa :D

 16. Avatar Heli sanoo:

  tosi kaunis ja raikas olohuone!<3 Muistan kun sulla joskus oli turkoosi/pullonvihreä(?) sohva ja se oli huikea :D

  • ia ia sanoo:

   Kiitos! Ei mulla kyllä oo koskaan ollut vihertävää sohvaa, sotketkohan alkuaikojen sinapinkeltaiseen sohvaan? Se oli kyl huikee :D

 17. Avatar Kiia Innanmaa sanoo:

  Onpa ihanan näköistä ♥ Niin kutsuvannäköinen toi sohva!

 18. Avatar Ulpukka sanoo:

  Kaunista tuo kaktus näyttää ihan vihreältä Mikki hiireltä

 19. Avatar volyym sanoo:

  siis mikä on tämä täydellinen makramee- koristus sohvasi yläpuolellea? IHANA!

Kommentoi