torstai 02. elokuun 2018

kuumavesiputket ja 18 muuta k-alkuista sanaa

Hankin pari viikkoa sitten itselleni nuo Reebokin valkoiset tennarit raikkaammaksi vaihtoehdoksi mun mustien kenkien armeijalle, joka sotilaallisessa synkkyydessään odottaa pääsevänsä kentälle kepeiden kesävaatteiden kaveriksi kolmenkymmenen asteen helteisiin. Oli jo aikakin tulla kenkäjärkiini.. Tosin käyttökertoja tennareille ei ole kerennyt vielä kovin montaa kertyä, nimittäin vaikka on kuinka freshit ja valkoiset niin ei noi umpikengät nyt kovin kevyet ole kaduilla, joiden alla tuntuu kihisevän päivästä toiseen jotkut kuumavesiputket.. Mutta tuolloin illalla yhdentoista aikaan, jolloin nää kuvat otettiin, oli jo ihan ok tennarisää!

chill1

Paita löytyi Zaran alesta jollain vitosella. Hame Monki, korvikset H&M.

chill2

Kivaa ktorstaita!


Saatat pitää myös näistä:

4 Responses to “kuumavesiputket ja 18 muuta k-alkuista sanaa”

 1. An sanoo:

  Aivan mieletön asu! Nuo nutturat on myös tosi makeet, onkohan sulla jo entuudestaan joku tutorial aiheesta? En ymmärrä miksi nutturoiden teko on niin vaikeeta… Teetkö suoran jakauksen taakse vai miten, olisi kiva nähdä :) mutta tosiaan, ihan 10/10 lookki, pidän!

  • ia sanoo:

   Voi kiitos! Ei itseasiassa ole tutorialia tuplanutturoihin, mutta mä pistän tämän korvan taakse! Teen ihan suoran jakauksen taakse ja sitten vaan vetelen tukkaa ponnarin läpi ”puolilleen” pari kertaa jotta saan epämääräisen silmukan, minkä sitten taivuttelen pinnien avulla palloksi. Toimii parhaiten toisen päivän tukkaan! Mutta mä koitan saada jonkun tutoriaalin aiheesta tehtyä :)

 2. myy sanoo:

  Kivat ktorstain kuvat, mukavaa perjantaita sinulle<3

Kommentoi