perjantai 03. elokuun 2018

nostalgiamikit

Pikainen päivitys eilisaamulta, jolloin löysin laatikosta nostalgiavaatekappaleen pelastamaan ”ei jumalauta onko tänäänkin pakko pukea vaatteet päälle ”-asukriisiltä.

mikki1

Sidoin mustan perusmekon kaveriksi nutturan ympärille Mikki Hiiri -huivin, jonka muistan äitini kaapista ajalta, jolloin olin ihan pikkunappula. Se oli meidän hiihtolenkeillä takin alla kaulaa lämmittämässä, siivouspäivänä pitämässä hiuksia pois kasvoilta.. Instant flashback jonnekin vuoteen 1996! Nyysin sen ehkä vuosi sitten äitin kaapista omaan talteen (ihmeen hyvin on mikit piirteensä pitäneet lukuisten pesukonekylpyjen jälkeen), enkä kyllä halua ikinä hävittää tätä aarretta.

mikki2

Kivaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

16 Responses to “nostalgiamikit”

 1. Emma sanoo:

  Ihana huivi kyllä :D ja tosi kivoja postauksia muutenkin viime aikoina, jotenkin ihanan rennon oloisia!

  • ia sanoo:

   Eiks oo :D Voii vitsit miten kiva kuulla! Viime aikoina on ollut kirjoitusintoa, kiva kun se välittyy sinne asti ^_^

 2. mennika sanoo:

  MIKSI TÄMÄKIN NÄYTTÄÄ SUN TUKASSA KIVALTA!? Oon kokeillu varmaan sata kertaa (no ehkä 2) ja en minä saa tommosta (tai siis en tommosta koska ei noin coolia huivia ihan noin vaan löydäkään) huivia sidottua nutturaan kivasti ja fiksusti!! :D Oon myös pitäny niitä tuplanutturoita sun inspiroimana, koska toisinaan 2 on hauskempi kuin 1. Ni mun työpaikan tavarantoimittaja kysyi mun ikää… Valokuvissa kehtaa olla tukka auki mutta niistäpä ei näykään, kuinka hiusten pyörteiden takia takaraivolle muodostuu semmonen ”aukko” et vois melkeen harkita nimimerkin vaihtoa juicekaks. :D
  Oisinpa yhtä haka tukkajutuissa ku sie!

  • ia sanoo:

   Haha voi eii! Siis semmosella standardineliönmallisella huivilla tuo onnistuu kyllä ihan itsestään, ehkä sulla on vaan ollut vääränlainen huivi? :D Joo tuplanutturat vie kyllä saman tien iästä sen 10 vuotta pois, sama on tullut koettua itsekin kun tarjosivat lastenlippua museoon.. Juiceka :,DD

 3. Nimetön sanoo:

  Ihana <3
  Miten olet tehny nutturan, millä kiinnität?

  • ia sanoo:

   Hii ^_^ Teen nutturan puhelinjohtoponnarilla niin että vedän loppuvaiheessa tukan ”silmukaksi” enkä kokonaan läpi, ja sit vaan pyöritän ja haron sen silmukan haluamaani nutturamuotoon ja kiinnitän pinneillä :) En tiedä olisko tätä voinut epäselvemmin vielä esittää :D

 4. Salkko sanoo:

  Ootpa soma, ja huivi kans! Pakko yhtyä aiempiin kehuihin, sulla ja sun blogilla on tosi hyvä draivi päällä :-)

 5. pulla sanoo:

  Ihana fiilis ollut blogissa viime aikoina! Jotenkin huokuu se, että kirjoitat tällä hetkellä juuri niistä asioista, joista itse haluatkin!:)

 6. pingu sanoo:

  Niin huippu huivi ja söpö nuttura! :D <3 Sun blogissa on muutenkin ollut hirmu kivoja juttuja viime aikoina (okei aina)!

  Aiheeseen kuulumaton kysymys tuli muuten mieleen kun selailin vanhempia postauksia ja bongasin kirjaintaulun (sen mustapohjaisen mihin voi niitä tekstejä vaihdella). Muistatko mistä se on? Niitä varmaan löytää vaikka mistä mutta hakusessa olisi opiskelijan kukkarolle sopiva vaihtoehto :D

  • ia sanoo:

   Vitsit, niin kiva kuulla! Ihana että oot tykännyt :) Se kirjaintaulu on Coolstuffilta! ^_^

 7. Juli sanoo:

  Voi jehna, mulla on samoilta ajoilta ehkä maailman pähein Minni Hiiri -huivi! Löysin sen viime talvena lipaston laatikosta ja se herätti opiskelijatovereissa hilpeyttä melkein yhtä paljon kun mun yksisarvispipo.

  Pakko vielä sanoa samaa kuin muutkin, viime aikoina postauksissa on ollu ihana tunnelma ja sulla selkeesti hyvä draivi päällä.

  P.S: toi sun tapa tehdä nuttura vaatii jotain lahjoja haltiakummeilta tmv, oon harjotellu 4 vuotta ja edelleen saan aikaan ainoastaan epämääräsen takun, josta puhelinlankaponnari pitää suunnilleen leikata irti

  • ia sanoo:

   Oijoi, meidän huivien pitäisi tavata! :D Voi kiitos, onpa kiva kun moni tuntuu huomanneen samaa ^_^ Hahhah kuule takkunutturaksi se mullakin välillä menee, mä oon nimittäin joutunut KAHDESTI leikkaamaan puhelinjohtoponnarin tukasta pois :,D

Kommentoi