tiistai 07. elokuun 2018

hetki heinäkuulta

Se oli yks niistä helleviikonlopuista, kun kuumuutta koitettiin paeta ottamalla laivanmatkanmittainen askel etelään ja Tallinnan puolelle. No eihän se helle sinne lähtöterminaaliin jäänyt, vaikka se koitettiin karistaa kannoilta vauhdilla, jota käytetään vain silloin kun huomataan että terminaalissa piti olla tunti sitten.

tallinn1

Nutturapalleroita askarreltiin shakin maailmanmestaruusottelutasoisella keskittymisellä ylimääräinen tunti laivan hytissä, vaikka yleensä ne onnistuu viidessä minuutissa puolihuolimattomasti huitaistuna silmät kiinni vasemmalla kädellä samalla polkkaa tanssien. Hotellin virkailija sanoi tykkäävänsä mun lookista ja antoi hotellihuoneen ilman lisäveloitusta 5 tuntia etuajassa (varmaan seuraavalle vieraalle sanoi että ”no hei tää yleensä maksaa mutta koska oot horoskoopiltasi Oinas niin mä nyt annan tän ilman lisämaksua”, eli en nyt vielä tuulettaisi erikoisuuteni puolesta :D). Hotellihuoneessa tervehti tunkkainen ilma ja pari hiusta kylpyammeesta – mistä seurasi välitön pakeneminen ulkoilmaan. Jossa ilma seisoi oikeastaan ihan samalla lailla.

Väliinjäänyt aamukahvi korvattiin kuvassa näkyvällä jäälattella kun horjahtelin vähän liian tukalissa tennareissa ympäri turistintäyteisiä vanhankaupungin mukulakivikatuja. Bongattiin kolme eri morsianta kirkon kupeessa reilun tunnin mittaisella lounaalla terassilla torin laidalla. (Yhdellä morsiamista oli vaaleanpunaista kermavaahtoa muistuttava mekko, ja sen morsiamen hevosvaunun hevoset meinas ensin klopotella koko kirkon ohi.)

tallinn2

Tänään piti kaivaa pitkästä aikaa farkkutakki päälle.


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “hetki heinäkuulta”

 1. Ellu sanoo:

  Nyt on pakko kyl kehua et olipa ihana teksti <3 tosi hauskasti kirjotettu!

 2. Essiiij sanoo:

  Tosi kivannäköinen asu! :)

 3. Sofia sanoo:

  Aivan huikeen kiva teksti – jälleen kerran <3 Sun tapa kirjottaa on vaan niin vertaansa vailla!

 4. Kata sanoo:

  Olipas erityisen kiva postaus, jotenkin rento ja mutkaton ja hauska. :)

Kommentoi