perjantai 10. elokuun 2018

myöhäisillan hedelmäpussikaleidot

Mitä teet, kun oot just miksannut suoravärisetin kulhoon aikeenasi tehdä vedellä jatketun appelsiinimaidonvärisestä tukastasi taas hehkuvampi veriappelsiini, ja huomaat suojahanskojen loppuneen? Mä luulin, että ehdin elää puoleenväliin kolmannen elämäni Egyptin keisarina ennen kuin se loputon hanskalaatikko tyhjenee.. No, ei auta kuin teipata hedelmäpussit käsiin (tai siis köyttää ne puhelinjohtoponnareilla), ja sit vaan kädet väriä kohti.

pussit

Tässä mä istun läppärin ääressä työaamun koittaessa huomenna ihan liian aikaisin ja koitan antaa värin vaikuttaa niin pitkään kuin ehdin ennen kuin Nukku Matti ryhtyy voimakeinoihin. Olisinko voinut tehdä tukan värjäyksen aikaisemmin? Olisin. Mitä tein sen sijaan? Katsoin keppihevosdokumenttia. Noniin.

Ja kyllä, tuhlasit just elämästäsi 3 minuuttia vain lukeaksesi tekstin kuvan ympäriltä, jossa on kädet hedelmäpusseihin käärittynä. Ja ei, muuta kuvamateriaalia ei ole tulossa. Mutta silti kehtaan kinuta lisäpisteitä hedelmäpussikaleidoskooppikehyksistä, kiitos. Kivaa starttia viikonlopulle!


Saatat pitää myös näistä:

22 Responses to “myöhäisillan hedelmäpussikaleidot”

 1. Avatar Sanjana sanoo:

  Ihana sinä. Sitä se aina on, parhaat ideat tulee aina ennen nukkumaanmenoa.

 2. Avatar Essiiij sanoo:

  Oot vaan niin huikee muidu! <3

 3. Avatar Vilma sanoo:

  Tärkein kysymys kuuluu, miten oot ottanut ton kuvan sun käsistä!?

 4. Avatar Hehkuvainen sanoo:

  :D
  Ei vitsi miten aina saa repeillä näille sun jutuille. Tämä postaus oli jo valmiiksi hervottomaan perjantaifiilikseen juuri sopiva. Kiitos!

 5. Avatar Ke sanoo:

  Nämä olivat ehdottomasti hyvin sijoitetut 3 minuuttia :-)

 6. Avatar Anni sanoo:

  :D
  Aivan loistava idea!

 7. Avatar Paula sanoo:

  Oho, nopeella vilkaisulla hedelmäpussit näytti kirurginhanskoilta ja olin hetken sillleen että jaa sellanen alanvaihto!

 8. Avatar Hansu sanoo:

  Vink vink: ensi kerralla yömyöhän värjäilyissä se hedelmäpussi päänympärille ja nukkumaan ja aamulla väri pois. Tarttuukin hyvin kun saa kerrankin tarpeeksi kauan vaikuttaa. :) (HUOM. vain jos kyseessä sellainen hoitava suoraväri eikä mikään ”oikea” hiusväri joilla tarkka vaikutusaika tai hiukset räjähtää)

  • ia ia sanoo:

   Uskaltaiskohan tuota kokeilla! Mä kun aina tavoittelen kuitenkin jollain lailla pastellista lopputulosta, saattaa yön yli vaikuttaessa tulla vähän tiukempi värisävy :D

   • Avatar hansu sanoo:

    Turaus hoitoainetta sekaan, jos originaali suoraväri on liian tuju, niin pysyy pastellisena vaikka pitkään vaikuttaisikin. Ainakin toiminut itsellä tähän mennessä. Harmi vaan ettei se hiuksissa pysymisaika pitene tällä yön yli kikalla, mutta toimii jos on myöhä ja pakko saada se väri päähän. Mutta suosittelen tosiaan vaan jo hyväksi havaittuja värejä, ettei tule mitään ylläreitä, ihottumaa tms. Uudella värillä en uskaltais ekana kokeilla yön yli, itse kub olen allerginen osalle suoraväreistäkin.

    • ia ia sanoo:

     Joo hoitoainemiksejä mä teenkin, ehkä niitä vois uskaltaa jättää pidemmäksikin aikaa! Pientä turhautumista tosin havaittavissa kun sitä saa olla jokaisen suihkun jälkeen läträämässä, ehkä syksyksi vois laittaa vähän jonkun pysyvämmän väriratkaisun:D

 9. Avatar Olppa sanoo:

  Hahaha :D Ihan niksi-pirkka-kamaa :D :D :D

 10. Avatar Heli sanoo:

  Oot kyllä niin huikea<3 ihana piristys tää

Kommentoi