lauantai 18. elokuun 2018

viikonloppumoi

Ihan vaan koska perjantai ja iltavuoro niin eilen teki mieli laittaa vaaleanpunaisen tukan kaveriksi vaaleanvioletti foliohame, liilaa huulipunaa ja hapsukorvikset, jotka on näköjään joutuneet jonkin sortin korvisväkivallan uhreiksi korulaatikossa koska yksikään hapsu ei sojota sinne minne pitäis. Pitänee pitää kuulustelut.

scoll

Niin, ja tämän kokonaisuuden tallensi realistisimmin snapchat, joka antoi myös kivat ripset, pisamat ja kasvojenmuotoilun. Näytin muuten eilen saksia tuolle otsikselle ja olin erittäin yllättynyt kun lopputulos ei ollutkaan tämä!

Nyt taas pikkuhiljaa töitä kohti. Voispa vetäistä päähän vaan tuon snapchat-filtterin, ei jaksais meikkaa.. Kivaa viikonloppua!


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “viikonloppumoi”

  1. Avatar hannavuo sanoo:

    En kestä miten kiva asu! Ihan sun tukasta innostuneena varasin ajan sille samaiselle Jaanalle, joskin mä varmasti päädyn vain vaalentamaan hiuksia. Can`t wait!

Kommentoi