tiistai 02. lokakuun 2018

ysäri soitti, haluaa asusteensa takas

Rengasvetskari. Muistan että mulla oli joskus ala-asteella oliivinvihreä ribbineuloksinen pooloneuletakki, jossa oli rinkulavetskari. Jep, vaatekappale oli just niin kammottavannäköinen kuin miltä se kuulostaakin, joskin tuolloin se valikoitui päälle kouluun ehkä neljänä aamuna viidestä. Siitä lähtien rinkulavetskarit on olleet mulle yhtä kuin ala-asteaamut ennen kouluunlähtöä, kaurapuuro kitalaessa kutkuttaen. Mutta mikäs se tossa mekossa pilkistää..

supersyksy2

Ruskea mummomuovi. Materiaali, josta tehtiin joskus kaikki maailmankaikkeudessa saatavilla olevat hainhampaat, sekä ne isot että vähän pienemmät. Oma valintani oli käyttää kahta keskikokoista ruskeamummomuovista hainhammasta yhtä aikaa niin, että laitoin hiukset saparoille ja nostin sitten hainhampailla molemmat saparot sojottamaan ylöspäin. Oikein trendikkäännäköiset oli sitten ne pöyhkeenä joka suuntaan sojottavat latvat. Mutta mikä onkaan mun korvisten muoviosien materiaalivalinta..

supersyksy1

Mekko, paita ja korvikset H&M

Mä en tiedä pitäiskö mun järkyttyä enemmän siitä, että ysärirumuudet tulee takaisin, vai siitä, että mä käytän niitä taas? Onneks sentään enää ei ole muodissa ne sämpylää muistuttavat ”skeittikengät”, mitä isommat ja rumemmat sitä paremmat. Eiku hetkinen..


Saatat pitää myös näistä:

2 Responses to “ysäri soitti, haluaa asusteensa takas”

  1. Avatar emzi sanoo:

    muotijutut tulee ja menee ja tulee takaisin, vissiin myös ne joita ei haluaisi xD Kuten vyölaukku. Toi mekko on kyllä tosi söpö :)

Kommentoi