keskiviikko 10. lokakuun 2018

syystukka ja alekoodi

Kuten kuvista on jo saattanut huomata, niin tukka on vaihtanut jälleen väriä. Muistutukseksi vielä mun kesäfleda:

ssypo1

Vaalennettu pohja ja päälle tehdyt suoravärjäykset pari kertaa viikossa oli kyllä tehneet tehtävänsä, ja latvat alkoi olla kesän jäljiltä aika haperoa. Nyt sai myös riittää se suoravärikierre ja halusin palata tukkaan jonka pesua ei tarvinnut suunnitella kalenterin kanssa, koska melkeinpä jokainen pesukerta vaati perään sen vajaan tunnin suoravärimuhittelun, muuten peilistä katsoi jotain epämääräistä etäisesti vaaleanpunaista muistuttavaa pölyn väristä massaa. Hiusten kunnosta nyt puhumattakaan, joka sekin paini jossain pölypussinsisältösarjassa.

ssypo7

Tukan mulle taikoi yhteistyönä Sydämen Pohjasta -kampaamon Jaana, ihan luottotyyppi! Kerroin Jaanasta aikaisemmin täällä. Nappasin kuvan kun hän oli niin kemistinä noiden karkinväristen tehohoitojen äärellä :D Harvoja asioita voin suositella niin täydestä sydämestäni, kuin Jaanaa: Toinen on mun mokkapalaresepti, ja kolmas kotisiivouksen ulkoistaminen, jonka aion tehdä heti kun oon rikas ja aikuinen. Ainakin imuroinnin osalta.

Kun varaat ajan Jaanalle Helsingin Sydämen Pohjasta -kampaamoon marraskuun aikana, niin saat kaikista töistä -15 % alennusta, mainitse vain varauksen yhteydessä ”colour me”. 

ssypo6

Piti ottaa kuva myös SyPon seinätaiteesta kun en saanut katsetta irti noista suloisista peuroista! Kampaamossa vaihtelee seinillä oleva taide, ja syyskuun ajan näytillä oli nuo tamperelaisen Reetta Immosen upeat peuramaalaukset. Valuvat peikonlehdet olisin voinut pihistää makkarin seinälle.

ssypo5

Jep, reilun vuoden tauon jälkeen palattiin taas kohti sitä tutumpaa punaista, tosin pelkän peruskuparin sijaan sotkettiin mukaan enemmän mahonkia. Ai että mä tykkään tästä! Kolmen viikon ajan värille ei ole tarvinnut tehdä yhtikäs mitään, kunnes viime sunnuntaina heitin kolmeksi minuutiksi Evo Fabuloson mahonginsävyisen hiusmaskin päähän, jonka jälkeen väri palautui yhtä upeaksi kuin tuossa kuvassakin. Ihanan helppoa, pitkästä aikaa. Mitähän mä kaikella tällä hiustenvärjäilystä vapautuneella ajalla oikein tekisin :D

Huomenna pidennetyksi viikonlopuksi nokka kohti Kajaania, pitkästä aikaa. Onks siellä jo lunta?


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “syystukka ja alekoodi”

 1. Miina sanoo:

  Lumi oli ja meni, nyt on lähes 15 astetta lämmintä. Eli viikonloppuna voi olla mitä vaan :D

 2. lusene sanoo:

  Ooohh upea kupari! Itelläkin on suunnitelmissa taas punainen tukka, kun on nyt puolitoista vuotta menty jo blondimmalla linjalla. Juuri tuo siun sävy olis mahtava. On varmaan ihan kestoväri? Ite oon laitattanut aina kevytvärin kun haalistuu niin nätisti oman tukan sävyiseksi, mutta se ei toisaalta kestä noin punaisena kauaa :D

  • ia sanoo:

   Voi kiitos ! Joo on ihan kunnon kestoväri, mutta nykyään punaisen ylläpito on tehty niin helpoksi että ei haalistuminen haittaa, suosittelen esimerkiks just tuota Evoa lämpimästi! :)

 3. Emma sanoo:

  Tosi kauniin väriset hiukset sulla, ihana väri syksyyn!

 4. myy sanoo:

  Aivan ihanat hiukset<3 ja Jaana on huippu ammattilainen.

Kommentoi