torstai 22. marraskuu 2018

hihaviittainen supernainen

Törmäsin pari päivää sitten instafeedissäni päivitykseen, joka sai kaikessa todenmukaisuudessaan mut naurahtamaan ääneen. Tai no, päästämään terävän tuhahduksen nenän kautta ulos samalla hymyillen. Se sama huvittuneisuuden aste, jota kuitenkin kuvataan aina vähintään kolmella itkunauruhymiöllä.. (psst, kuinka moni testasi just teoriaani tuhahtamalla nenän kautta ulos? :D)

I want to shop at a store called Forever 31 where everything is stretchy and soft. Also there is soothing music playing at a reasonable volume.

moschino1

Vaikka Moschino mayhem oli malliston lanseerauspäivinä kaukana rauhoittavassa taustamusiikissa käyskentelystä, niin silti lopputuloksena siitä kaaoksesta onnistuin saamaan itselleni ruokkiksella kaksi vaatekappaletta, jotka on erittäin soft and stretchy. Tosin stretchyn asiaa ajaa ennemminkin tuo koko, jota on S-kokoisessa collegemekossakin vähintään partiolaisleiriteltan verran.

moschino2

Erityisesti hälyyttävän monena maanantaina vaatekaapista on valikoitunut ylle just jotain vastaavaa joukkuetelttaa muistuttavaa Muumien mörön kaapua. Ehkä skarppi kauluspaita ja timmit housut viestisi ennemminkin taktiikkaa ”noni bring it on maanantai, meitsi on valmis!” ja to do -listat vaan supernaisen viitan lailla perässä lepattais, kun taas mun vaatevalinta on edustanut vähän lempeämpää lähestymistapaa ”ei tästä kuitenkaan mitään tule, joten osta tauolla jälkkäriks suklaata ja onneksi illalla on saunavuoro”, jossa viitan lailla lepattaa korkeintaan kollarimekon ylipitkät hihat.

moschino3

No mut hei, onneks on jo torstai!


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “hihaviittainen supernainen”

  1. Avatar M. sanoo:

    Oot ihana! 😅

  2. Avatar Saara sanoo:

    Ooh, täydellinen vaate marraskuuhun!

  3. Avatar Essiiij sanoo:

    Kerta toisensa jälkeen niin tykkään sun tavasta kirjoittaa! :)

Kommentoi