keskiviikko 28. marraskuu 2018

ajoissa ja myöhässä

moschoodie2

2 asiaa joissa olen ajoissa:

1. Joulukoristelut. Taloudesta löytyy tällä hetkellä joulutähti, jouluvalot ikkunassa, jouluvalot purkissa, jouluvalot keittiössä, jouluvalot hyllyn reunalla, jouluvalot parvekkeella (joiden asennukseen ilman parveketöpseliä kysyin apua jo taloyhtiön Jodelistakin :D), joulukuusi, toinen joulukuusi ja joulutähti kaktuksessa. Tälleen vaatimattomasti. Okei, mulla ei ole ollut joulujuttuja kotonani about ikinäkoskaan muutamia satunnaisvaloja lukuunottamatta, joten tällaiset marraskuun puolessavälissä aloitetut jouluöverit on toivon mukaan ihan hyväksyttävä kompensaatio kaikista niistä menneistä askeettisista jouluista.

2. Joulukalenteri. Ostin itselleni jemmaan liian kalliin M&M:n karkkikalenterin hyvissä ajoin jo marraskuun alkupuolella, ja säännöllisin väliajoin mä oon sitä vaatekaapista käynyt kurkkimassa. Ihan kohta eka luukku! Ai mitenniin traumatisoitunut lapsuuden aaltopahvilta maistuneista postimerkinpaksuisista napeista, jotka ei lähde niistä koloista irti ennen kuin laidat on painuneet täyteen kynnenjälkiä?

moschoodie1

2 asiaa joissa en ole ajoissa:

1. Säänmukainen pukeutuminen. Kuvienottopäivä oli taas niitä hetkiä kun ajattelin että tartteis vissiin laittaa tää takki jo kiinni.. Nyt ollaan jo niinkin pitkällä kuin hanskoissa taskujen pohjalla. Pipovaihe on vielä vähän puolitiessä, tällä hetkellä mulla on aamuisin luurit päässä ihan vaan korvien lämmikkeenä vaikkei niistä musiikkia kuuluiskaan. Mä lupaan ja vannon penkoa sen ylähyllyn talvivarustelaatikon asap.

2. Joululahjojen metsästys. Joka ikinen joulu mä sen itselleni vannon: Ens vuonna kyllä aion kuunnella pitkin vuotta niitä sivulauseissa mainittuja pieniä ”vitsit kun tää ois kiva” -juttuja ja yllättää läheiset lahjoilla, joita avatessa lahjan saajan silmät syttyy ja hän tuntee välittömästi huonoa omatuntoa niistä Juhlapöydän Konvehdeista, jotka hän on käärinyt minulle pakettiin. Mutta todellisuudessa se oon todennäköisesti mä joka on käärinyt ne Juhlapöydän Konvehdit sinne pakettiin.. No ei vaan, onhan tässä kuukausi vielä aikaa, ehkä mä keulin koko joulun kanssa nyt vähän liikaakin. (Ja mulle kelpaa Juhlapöydän Konvehdit ihan enemmän kuin mielellään. Tai Ferrero Rocherit. Tai ne Fazerin punakääreiset joulusuklaakonvehdit.)

moschoodie3

Että it’s beginning to look a lot like mä vedän kohta yliannostuksen jouluasioista ennen ekaa adventtia ja joulu on peruttu.


Saatat pitää myös näistä:

8 Responses to “ajoissa ja myöhässä”

 1. Avatar Sanjana sanoo:

  Ihana sinä :D mä haluaisin laittaa joulua, mut pitäs raskia käyttää rahaa niihin valoihin ja muihin! Piheys iskee ku ne on vaan sen kuukauden vuodesta ilona.
  Ihana tuo takkisi, aivan upean värinen ❤️

  • ia ia sanoo:

   Joo niihin saa kyllä rahaa kulumaan, mutta yllättäen tosi monessa paikkaa on ollut valosarjat alennuksessa, ainakin Clasulta löytyi vitosella pitkät kirkkaat valot ja Cittarissa oli kans kaikki valot ainakin viime viikonloppuna jossain alessa! (Ja hei, ihan kevyesti menee ainakin 3kk jouluvalojen kanssa, kattellaan sitten helmikuussa jos ottais pois :,D ) Voi kiitos <3

 2. Avatar Maria sanoo:

  IHANAA että tunnustit käyttäväs kuulokkeita välillä pelkästään korvien lämmikkeenä. Tunnen itteni huomenaamuna töihin mennessä vähän vähemmän kummajaiseksi (:

 3. Avatar mmagic sanoo:

  Se on kyllä talvitakkien kirous, että kaikissa mainoksissa ja instagramkuvissa ja blogeissa kaikilla on talvitakit aina auki niin että sieltä näkyy se alla oleva asu kivasti ja koko kokonaisuus on hirveän kiva mutta todellisuudessa ei sitä takkia voi pitää auki -10 asteen pakkasessa vaan visusti kiinni jolloin ei se kokonaisuus enää olekaan niin kiva.

  Mutta annan anteeksi aukinaisen takkisi, koska on tuo kokonaisuus taas niin kiva, että voin ajatella sitä seuraavan kerran kun puen takkia päälle ja suljen sen visusti kiinni ja näytän sen jälkeen muodottomalta möykyltä jolla on pää ja jalat.
  Pahoittelut tästä vuodatuksesta :D

  • ia ia sanoo:

   Joo kyllä sitä normaalisti varmaan kaikki on niitä makkaraa muistuttavia toppapötkylöitä kuvienottohetkien ulkopuolella :D Mutta pääasia ettei palele, se on inhottavin tunne!

 4. Avatar Salkko sanoo:

  Mä olen monena vuotena aloittanut koristelut ja fiilistelyt vasta itsenäisyyspäivän jälkeen.. Tänä vuonna mä olin kuitenkin jostain syystä kavereista se joka kylään tullessa kyseli että voitaisko mitenkään hakea se muovikuusi teidän varastosta ja koristella :-D viikonlopuksi otan suunnaksi Helsingin ja tuun ihastelemaan sinne valoja ja tunnelmia!
  Kalentereina mulla on veikkauksen perinteinen raaputusarpa, josta voitan yleensä jotain 0-10€ väliltä eli hvällä tuurilla kalenterin hinnan takaisin. Jaksan kuitenkin muistuttaa kaikille miten sieltä tuli joskus kymmenisen vuotta sitten 200€, joten toivo elää! Suklaakalenterin ajattelin tarjoushaukkailla vasta joulukuun puolella kun niitä saa puoleen hintaan, jos saa… it’s beginning to look a lot like ryhmä hau XD

  • ia ia sanoo:

   Joo Helsingissä on kyllä ollut ihan täys joulu jo muutaman viikon ajan, joka paikka täynnä valoja! Ihan piristävää kyllä toisaalta kun kirkastavasta lumesta ei ole tietoakaan. Hahhah repesin tolle ryhmä haulle, tuu sit kertomaan minkä kalenterin ninjailit! :D

Kommentoi