tiistai 11. joulukuu 2018

Bullet journal update: joulukuun sivut

Musta tuntuu, että ehkä viisi viimeisintä merkintää on ollut ihan tukossa jotain joulusälää niin kuin Tigerin näyteikkuna tähän aikaan vuodesta, mutta ei voi mitään, kun bullet journalin sivutkin on sattumoisin täynnä niitä saakelin jouluvaloja. Toivottavasti kukaan ei saa migreeniä tästä väritilpehöörin määrästä!

joulubujo1

Joulukuun sivut on valikoituneet täyteen aika yllätyksettömästi punaista ja värikkäitä valoja. No mutta, simppeliä ja söpöä!

joulubujo2

Kulutracker löytyy matkasta yhä edelleen, johon kategorisoin menoja 7 eri kategorian mukaan. Joulun ajan rahanmeno kyllä hirvittää, varsinkin kun mun tilillä ei odottanut tänään mehevää veronpalautuspottia, vaan jouduin muutamalla kympillä mätkyjen puolelle. Plaah. Mitenhän paljon lähipiiri arvostaisi itsetehtyjä joululahjoja, esim. jämälangoista askarreltuja tupsuja vailla käyttötarkoitusta..? Jämälankoja on nimittäin tässä joulunajan kämpän suursiivouksen yhteydessä löytynyt määrä, jonka tupsuttamisella sais varmasti täytettyä koko Uudenmaan penskat kattavan pallomeren.

joulubujo3

Joululahjoista puheen ollen, yhden spessusivun tein joululahjahankintoja varten.

joulubujo4

Ja sitten viikkoaukeamiin. Näissä näkee vähän missä mielentilassa ollaan milloinkin oltu, on pikkukiireessä tusattua supersimppeliä vaakaversiota..

joulubujo5

..ja linnanjuhlien tapittamisen lomassa hartaudella piirreltyjä ja väriteltyjä lahjapakettiröykkiöitä.

joulubujo6

Yhden aukeaman verran koitin olla vähän pelkistetympi..

joulubujo7

.. ja varsinaisen jouluviikon ajattelin kirjoitella täyteen vähän vapaammin. Aika surullisen lyhyeksi näyttää jäävän mun holiday-ilakointi :D Onneksi se kuitenkin alkaa jo edeltävänä viikonloppuna!

Vieläkö bujoilut jaksaa innostaa? Ja vielä tärkeämpi kysymys: Onks uusi vihko jo hankittuna??


Saatat pitää myös näistä:

26 Responses to “Bullet journal update: joulukuun sivut”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Ahh, nää on itselle rentouttavaa luettavaa/katseltavaa – joku muu on tehnyt kivat koristelut, joita periaatteessa itekin haluais tehdä, mutta kun ei jaksa, niin sit ei tee, vaan katselee ja nauttii muiden tekemästä työstä! :D

  Vielä kun olis sellanen video, jossa joku tekstaa ja värittää ja piirtää bujojuttuja (mutta ilman puhetta, max. musiikin kanssa). Kai sellasen seuraaminen toimii jonkinlaisena etä-mindfullnesina,kun ei ite jaksa kaivaa kyniä esiin :D tai kai niitä videoitakin on netti pullollaan, en vaan seuraa sellasia väyliä.

  • ia ia sanoo:

   Hehe :D No mutta usein jo muiden tekeleistä saa oman henkisen askartelukiintiön täyteen! Mä seuraan joitain bujotyyppejä youtubessa, niiden tekemistä on kyllä ihan rentouttavaa seurata. Paitsi mua häiritsee kun jengi tekee lyijykynällä luonnokset valmiiksi ja sitten vaan videolla piirtää niiden päälle, huijausta!

 2. Avatar lusene sanoo:

  Hei niistä jämälangoista voi tehdä vaikka tupsukorvakoruja :D Itse ihan vakavasti harkitsen väsääväni jokusen parin lahjaksi, vaikkei jämälankoja taloudesta löydykään. Innostuin korvisten tekemisestä jo joskus syyskuussa, mutta silloin gradukiire puski liikaa päälle että olisin voinut miettiäkään mitään kivoja askartelupuuhia. Nyt on opinnot paketissa ja hyvin aikaa terapeuttiselle näpertämiselle ja hermojen menetykselle, kun omat nakkisormet eivät tuotakaan samanlaisia tuloksia kuin Pinterestissä.

  Aina yhtä söpöt bujosivut!

  • ia ia sanoo:

   Hei eikä, tupsukorvikset kuulostaa tosi söpöltä idealta, pakko googlata! Onnittelut opintojen pakettiin saamisesta, nyt voi hyvällä omatunnolla näperrellä illat ^_^ Ja kiitos!

 3. Avatar Tintsh sanoo:

  Kyllä, en vaihda tavan kalenteriin enää ikinä! Kolmas vuosi bujoilua alkamassa oranssiin Leuchtturmiin (en edelleenkään tiedä miten toi pitäis oikeesti kirjoittaa)

  • ia ia sanoo:

   Mä aion kans hankkia Leuchtturmin (oikeinkirjoituksesta en oo varma minäkään mutta pakko yrittää kun vihaan lettu-termiä :D). En oo vaan saanut väriä päätettyä!

 4. Avatar Saanas sanoo:

  Vähän alkoi naurattamaan tätä lukiessa, kun juuri teen tupsuista joululahjoja 😁 Tällä hetkellä työstön alla on kranssi, jossa tupsuja ja leveää satiini nauhaa. Tulee tosi kivan näköinen ja on halpa! Pinterestistä löytyy muitakin aivan ihania tupsujuttuja 😍

  • ia ia sanoo:

   Okei, te saatte mut harkitsemaan vakavasti uudestaan tupsuaskartelua :D Jos mä ihan vähän kurkkaan sitä pinterestiä..!

 5. Avatar Tii sanoo:

  Kyllä kiinnostelee bujoilut edelleen!Kalenterointia harrastan itekin niin mukava nähdä muiden hengen tuotoksia :) Onko muuten FB:n kalenterimania ryhmä tuttu? Sieltä löytyy loputonta inspiraatio tykitystä jossei muuta :3

  • ia ia sanoo:

   Joo oon itseasiassa Kalenterimaniassa! Pitääpä kahlata välillä sitäkin läpi inspispulan iskiessä, yleensä seikkailen vaan instagramissa :)

 6. Avatar Heli sanoo:

  ihanan näköistä taas! Huippu idea tuo niputtaa joulupyhät yhteen sivuun. Sun ansioista harkitsen bujoilua vakavasti, mutta toisaalta myös aiheutat alemmuuskomplekseja noiden sivujen hienoudella :D

  • ia ia sanoo:

   Hei ei mitään alemmuuskomplekseja siellä! :D Kohta olis hyvä sauma vuoden vaihtuessa kokeilla bujoilua ^_^

 7. Avatar Jutta sanoo:

  Kyllä täällä on jo muutaman vuoden ajan (herran jestas..) bujoiltu! Uuden leuchtturmin kävin nappaamassa mukaani kesän Helsingin reissulta. Tosin täällä ei loogisesti uutta vihkoa aloiteta vuodenvaihteessa, vaan sitten kun kansien välit ovat täynnä :D nykyinen vihko nimittäin aloitettu näppärästi kesäkuulta 17,joten ei kai sillä loppumispäivämäärälläkään ole enää väliä? Hyvin mahtuu 1,5 vuotta yksien kansien väliin! :D

  • ia ia sanoo:

   Mulla olis kans vähän vielä vanhaa vihkoa jäljellä mutta kuitenkin houkuttaa aloittaa uudella vihkolla ihan liikaa että tuskin voin vastustaa :D Leuchtturmin minäkin meinaan hankkia, kun vaan sais värin päätettyä!

 8. Avatar mmagic sanoo:

  Tupsuista vaan koristenauhoja kuusen oksille, tähän tyyliin: http://www.pompomgalore.co.uk/pompomschristmas_19503.html

  Ja bujoiluja on aina kiva nähdä!

  • ia ia sanoo:

   Mä taidan nyt täysin pyörtää puheeni niistä tupsuista, ihan liian monta hyvää ideaa :D

 9. Avatar Helmi sanoo:

  Jes! Ihanat nuo jouluvalokoristelut! Täällä miuta ainakin kiinnostaa ja uusi vihko (Lettu Port Redin värissä) oottaa kaapissa jouluun saakka.

 10. Avatar Marjaansn sanoo:

  Kiinnostaa kyllä ja näistä saa kivaa inspiraatiota. Tosin ite kun oon opettaja, niin uus kalenteri tulee hankittua elokuussa ja siitä sitte vuos eteenpäin.

 11. Avatar Noora sanoo:

  Vitsi kuinka nätti! Osaat mahtavan hyvin piirtää :) Oon itekin miettinyt bullet journalin aloittamista, mut oma kädenjälki olisi kyllä kaks tikku-ukkoa ristissä..

  • ia ia sanoo:

   Voi kiitos! Hei mut mee semmosella superminimalistisella linjalla, se ei vaadi tikku-ukkoskilssejä kummempaa :D

 12. Avatar Mirkkuli sanoo:

  Hei vähänkö hyvä idea noi tupsut! Siitä vois sitten jokainen valita tupsulle käyttötarkoituksen, niinku vaikka laukun piristäjänä, avaimenperänä, koruna, ommella sen vaikka pipoon, autoon koristeeksi niinku joku wunderbaum (kirjotetaanko se noin??) konsanaan.

  Kiitos ideasta, mun koko suku ja ystäväpiiri tulee tänä vuonna saamaan tupsuja niin paljon kun sielu sietää!

  • ia ia sanoo:

   Tää mun huonoksi tarkoittamani idea alkoikin kummasti tuntua hyvältä :D Tuu sitten kertoon minkälainen suksee oli tupsulahjat! ^_^

Kommentoi