perjantai 25. tammikuu 2019

asiat jotka ärsyttää nälkäisenä

1. Kun sporakuski ajaa niin lujaa että joudut kirjaimellisesti pitämään penkistä kiinni että et kippaa käytävälle rähmällesi siihen kuravettä ja hiekoitussoraa tulvivalle käytävälle.

2. Kitisevät lapset, koska sinunkin tekisi mieli kitistä mutta se ei ole enää viiden ikävuoden jälkeen sosiaalisesti hyväksyttävää.

3. Kun ruuhkaisessa kaupassa joku kävelee sun takana kapealla käytävällä ja sua ahdistaa kävellä hitaasti valintoja mietiskellen. Sitten jäät mielenosoituksellisesti seisomaan paikoillesi ja toivot että takanaolija tajuaa ohittaa.

4. Kun ruuhkaisessa kaupassa joku kävelee sun edessä kapealla käytävällä hitaasti valintoja mietiskellen, ja mielenosoituksellisesti marssit vauhtia kiihdyttäen ohi ärsyyntyen siitä kun jouduit hidastamaan ja hävisit nyt 1,5 sekuntia kallisarvoista aikaasi, minkä verran voisit olla edellä ja matkalla jo kohti kotia.

 

haru1

Kuvituskuvana nälkäkiukun takuuvarma taltuttaja: Sushibuffet, rajattomalla hanalimumäärällä jos mahdollista.

5. Kun pumpulilaput on loppu kolmatta päivää putkeen ja tämä on kolmas pk-seudun kauppa josta niitä etsit. Entä jos nyt on se hetki kun jokin luonnonvaroista on loppunut, ja se näkyy ensimmäisenä pumpulilappujen katoamisena? Apua!

6. Kun hissiä odottaa samaan aikaan naapuri, etkä voi kiertää tilannetta enää millään lailla vaan olet tuomittu ensinnäkin odottamaan yhdessä sitä hissiä, ja sitten vielä matkustamaan sillä hissillä kiusallisessa hiljaisuudessa ylös. Kun se ainoa keskustelunavaus on käytetty (”mihin kerrokseen?”), niin sitten sitä tuijotetaankin tiukasti taulussa vaihtuvaa numeroa niinkuin kumpikin olisi valtavan epäluuloinen hissin kyvystä edetä että sitä täytyy tarkkailla vaihtuvista numerovaloista silmä kovana.

7. Kun kotiin tullessa tajuat ettet jumalauta vieläkään muistanut ostaa sitä vessapaperia, viimeisellä rullalla on kituuteltu jo kolmatta päivää.

Että semmoisia tunnelmia heräsi tässä pari iltaa sitten kun menin töistä suoraan ruokakauppaan! Note to self, ala kuljettamaan mukana hätävälipalaomenaa.

 


Saatat pitää myös näistä:

12 Responses to “asiat jotka ärsyttää nälkäisenä”

 1. Nimetön sanoo:

  Kohdat 3 ja 4, niin totta! Ja kohta 6, introvertin painajainen.

  Luin muuten tosi pitkään että mikä ihme on hanali_mumää. Tuli mieleen joku hemuli tai muu vastaava olio. Joo pitäis mennä nukkumaan varmaan…

  • ia ia sanoo:

   Hahah, hanali vois ihan hyvin olla joku hana-nimisen pokemonin kehittyneempi muoto! Hana, hanali, hanatree? :D

 2. Miia sanoo:

  Hah, samaistun :D

 3. lusene sanoo:

  Jotenkin samastun aina niin täysillä näihin ärsytyksen aiheisiin :—D Aina ei kyllä välttämättä ole nälkäkään, krhm.

 4. Emmy sanoo:

  Mä opettelin tänä talvena et työpäivän jälkeen syön vaikka yhden banaanin ja se oli kyllä hyvä päätös! Ei tarvitse mennä kauppaan nälkäisenä eikä tule nälkäkiukkua. Itse kuljen työmatkat autolla, joten mun nälkäkiukkulista sisältää esimerkiksi ihmiset jotka eivät käytä vilkkua, ajavat turhaan alinopeutta, tekevät hulluja ohituksia järkyllä ylinopeudella tai roikkuvat peräpuskurissa 20 kilsaa ilman ohittamista. Sen yhden banskun takia tekee kuitenkin paljon vähemmän mieli näytellä käsimerkkejä.

  • ia ia sanoo:

   Joo no noi on kyllä ihan legittejä ärsytyksenaiheita vaikkei nälkä oliskaan! Mutta ehkä ihan kiva että käsimerkkien kontrollointiin on löytynyt ratkaisu :D

 5. Saara sanoo:

  Banaani on myös kätevä nälkäkiukun pika-apu 😁

 6. Johanna sanoo:

  Blogin pitkäaikainen lukija täällä moi ja halusin vaan kertoa että nää tämmöset pienet päivän piristyspostaukset sulta on vaan aina yhtä viihdyttäviä ja parhautta. Joskus mainitsit että kommentteja tulee nykyään niin harvoin niin kerrankin ite päätin kommentoida kun muistaa :D kivaa viikonloppua sulle!

Kommentoi