keskiviikko 30. tammikuu 2019

mahdoton sääntö

”Jos et oo käyttänyt sitä vuoteen, niin luovu siitä”. Aivan mahdoton sääntö noudattaa, jos puhutaan mun vastikään suorittamasta vaatekaapin suurraivauksesta. Vaikka heivasin ronskilla kädellä ihan tolkuttomat määrät vaatteita mäkeen, niin silti joidenkin vaatekappaleiden kohdalla en vaan suostunut luovuttamaan, vaikka edellisestä käyttökerrasta oli vierähtänyt vuoden sijaan vaikka viisikin.. Case in point, tuo omituinen kukikas neulepusero, jossain oli jotain niin mystisen kivaa etten siitä suostunut luopumaan vaikka oon käyttänyt sitä tasan kerran. Ja se oli itseasiassa kesällä 2012.. No mut hei tammikuu 2019, ihan otollinen ajankohta revanssille!

kaytankaytan1

Muutenkin vaatekaapin sisältö tuntuu kasvaneen, vaikka se on kokonsa puolesta huventunut varmaan kolmannekseen siitä mitä se vielä hetki sitten oli. Siis mua melkein hävettää myöntää, että mulla ei ollut aikaisemmin vaatekaapissa varmaan ainoatakaan henkaria, jossa olisi roikkunut vain yksi vaate.. Nyt vaatteet huljuu kaapissa ja ylähyllylle piiloon on pakattu vielä laatikollinen ylijääneitä henkareita. Siis ylähyllylle jolle ei aikaisemmin mahtunut mitään koska se oli täynnä pukupusseja, jotka oli täynnä – jep – lisää vaatteita. Mulla oli kyllä vaatekaupan henksukortin saamisen jälkeen ekoina vuosina melkoinen ongelma, hyi hitto. Nyt mä lupaan ja vannon itselleni harkita ostoksiani tarkemmin, nimittäin samanlaisen tyhjennysoperaation edessä en kyllä enää koskaan halua olla.

kaytankaytan3

Vaikka koko vaateruljanssin jälkeen on jäänyt päälle pieni ärsytys vaatteita kohtaan, niin johonkin sitä vissiin tarttee ittensä silti päivittäin pukea. Joten jatketaan ujosti taas pienen breikin jälkeen asukuviakin tänne blogin puolelle :)

kaytankaytan2

Kivaa keskiviikkoa!


Saatat pitää myös näistä:

10 Responses to “mahdoton sääntö”

 1. lusene sanoo:

  Joo ei onnistuisi kyllä miullakaan tuo vuoden sääntö :D Esim. kaikille juhlavaatteille ei vain tule käyttöä joka vuosi? Myös jotkin tosi spesifiä säätä vaativat kesävaatteet ovat vähän hankalia, kun ei välttämättä tulekaan mahdollisuutta käyttää kauhean usein, mutta vaate on silti tosi kiva. Totta kai tuo on varmaan tarkoitettu lähinnä yleiseksi ohjenuoraksi, mutta kyllä miulla on paljon sellaisia vaatteita, joita en käytä jatkuvasti mutta joista en todellakaan halua luopua. Onneksi ei pakko olekaan :—)

  Siulle sopii hyvin nuo värit!

 2. Jenna sanoo:

  Mulla olis tommonen samanlainen vaatekaappioperaatio edessä… Ei vaan millään saisi aikaiseksi aloittaa. Tuo vuoden sääntö olis varmaan ihan hyvä ohjenuora, mutta tiedän että se taitaa olla täälläkin vähän mahdoton sääntö :D

  • ia ia sanoo:

   Joo siinä aloittamisessa meni mullakin se muutama vuosi.. :,D Tsemppii urakkaan!

   • Jenna sanoo:

    Siis pakko tulla keulimaan, että vaatekaappi on siivottu, kirppispöytä varattu ja säkillinen vaatteita viety suoraan Uffille! Että kiitoksia vaan inspiraatiosta :D

 3. Laura sanoo:

  Ois kiva kuulla lisää tästä sun vaatekaapin konmarituksesta! Ois myös huippua kuulla sun nykyisistä lempivaatteista tai ikilemppareista & miten huollat sun vaatteita

 4. Hiutale sanoo:

  Mullakin sama projekti venyi ja paukkui, mutta sitten ilmestyivät turkiskuoriaiset. Jouduin siis pakosti tyhjentämään vaatehuoneen kaikesta tekstiilistä (saunotus/pesu/pakastus-helvetti). Ennen kuin laitoin vaatteet takaisin päätin, että nyt sitten karsitaan turhat pois! Ei ollut enää mitään tekosyytä jättää sitä tekemättä, kun jokaisen vaatteen joutui yksitellen paikoilleen kuitenkin laittamaan. Yritin itse myös noudattaa tuota ”Jos et ole vuoteen käyttänyt > pois” ideologiaa, mutta kyllä silti pari sellaistakin jäi henkariin roikkumaan.
  Kyllä siinä saunotus/pesu/pakastusvaiheessa meinasi itku päästä vaatteiden määrän vuoksi. :D Hillinnyt kyllä shoppailun himoa huimasti ja muutama ”kadotettu” vaate löytyi myös. Huhhuh.

  • ia ia sanoo:

   Voi ei, yääk! No melkonen potku urakalle, tehokas mutta ei kyllä silti toivoisi kenenkään kohdalle :D Onneksi se on nyt ohi, ja urakan sivutuotteena varmasti ihanan selkeä vaatekaappi :)

Kommentoi