torstai 14. helmikuu 2019

varaslähtö laskiaiseen

Mua vähän harmittaa kun missasin Runebergin tortut, mutta laskiaispullien kanssa olin aikataulussa sitten senkin edestä! Tehtiin jo ne yhdet laiskuripullat valmiista pakastepullista ja purkkikermavaahdosta, ja toinen erä on sitten ihan Fazerin tuotantoa. Teki mieli ottaa hyllystä pikkualennuksessa ollut mantelimassaversio, mutta mut painostettiin hillolliseen, joten sillä mentiin.

lilac3

lilac2

Samalla muuten erään päivän asu. Sidoin huivista päähäni pitkästä aikaa rusetintapaisen, ja se näytti yllättävän freshiltä! Apua, eihän tästä vaan ala mikään rusettikauden toinen tuleminen..

lilac

Ainoa oikea tapa syödä laskiaispulla: Upottaa siihen koko naama ja saada sokeria nenään. Ei mitään nössöä ”kansi erikseen” meininkiä.

 

lilac4

 

Hyvää yötä ja ihania ystävänpäivän rippeitä <3


Saatat pitää myös näistä:

6 Responses to “varaslähtö laskiaiseen”

 1. Avatar lusene sanoo:

  Ihanaa ystävänpäivää nyt vielä viime tingassa :) Ja hei nyt on hyvä aika rusettirenessanssille! Minulla on muutama ihana rusettipanta, joita mielelläni käyttäisin, mutta en saa mielestäni sitä kun viime vuonna uusi tuttavuus kommentoi sitseillä rusettipantaani tyyliin ”joskus löytyy kyllä täydellisiä sitsiasusteita”. Niin… sitsiasusteita… enhän minä tätä muuten… :—D

  • ia ia sanoo:

   Haha voi eii :,DD Tehdään kuule kohta kunnon joukkorusettipaluu! Tai sitten näytetään vaan naamiaispukuisilta yhdessä :D

 2. Avatar Pinja Mitrovitch sanoo:

  No nam! Mä missasin myös koko runebergintorttu hässäkän, mutta tämän inspiroimana päätin ryhtyä leipomispuuhiin viikonloppuna. Yritän väsätä kauniin pyöreitä laskiaispullia..

  yst. Pinja Mitrovitch // http://www.pinaycoco.fi

 3. Avatar Saara sanoo:

  Ah, kyllä hillo on parasta laskiaispullien välissä <3 Itsekin otin melkoisen varaslähdön jo muutama viikko sitten. Kerrankin etuajassa :)

Kommentoi